Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım harikasın hem hedefini tutturmuşsun hem de 90 ları göreyim derken anlamadan 80 leri bulucaksın aynen devam

menüm

sabah: 2 dilim kızarmış tereyağlı ve salçalı tb, az peynir zeytin ve çay
ara: türk kahvesi ve 1 br yeşilçaylı karışım
---spor---
öğlen: 1 kızarmış sigara böreği, 1 br süt ve 1 kivi
ara: 1 br yeşilçaylı karışım
akşam: 1 kase pırasa, 1 dilim tb, 3 zeytin, 1 br ev yapımı erik suyu
ara: 1br yeşilçayım var, bir de yine kahve içerim

diyet: ? bilemedim
su: en az 2
çay: yeşilçaylı karışım
spor: 21 dk aerobik dans, 150 mekik, 20 squat, kol, bel çalıştım kalça ve bacağa baya yüklendim bugün, 62 dk sürdü

sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
tulum peyniri
az şekerli çay
3 zeytin

öğlen
1 dilim ekmek
az sosisli menemen
2 dilim salam
az şekerli çay

akşam
1 kase çorba
salata
1 dolma biber
2 çatal makarna

diyet 3
spor yapamadım
su 2 lt
çay içmedim
kitap okuyamadım

tek karım az yemek bugün..
oda 2 dilim ekmek var ve akşamı hafif geçiremedim o yüzden 3 verdim
ama şuan gerçekten çok açım yarınıda atlatırsam cumaya inş güzel bi sonuç alırım

bu arada ben 3 gündür falan yoğurtlu biberli kürü yapıyorum kızlar yatmadan onu menüme eklemeyi unutuyorum hep..

metobolizmayı hızlandırıyor diyorlar kolay tuvalete çıkarıyor diyorlar ama bilemedim.. benim metobolizmam çok zayıf yaaaa normal yiyoken haftada iki kere çıkardım tuvalete şimdi haftada bir zor giriyorum napıcam böyle

bence diyet 5 sporunda harika gerçekten

Kızlar ben bugün detox günüydü.

Sabah 1 yumurta akşam 2 yumurta

Bütün gün detox suyu

2 lt su
Ihlamur
50*5 iç bacak (küçük plates topuyla)
50*2 yan karın
Yarım saat yürüyüş
Kitap için fırsatım olmadı

Bakalım inşallah işe yarar

şuan çasan sorun yok bence, aç uyumak lazım canım çaydan şekeri tamamen at bence, spor da az da olsa yapmaya çalış
bence diyet 5 sporunda harika gerçekten
oy kuzucuum çok saol çok mutlu oldum :)
inşallah iyi bir sonuç alırsın canım

şuan çasan sorun yok bence, aç uyumak lazım canım çaydan şekeri tamamen at bence, spor da az da olsa yapmaya çalış

oy kuzucuum çok saol çok mutlu oldum :)

inşallah iyi bir sonuç alırsın canım

sporu misafirliğe gittiğim için yapamadım canım ya

çaydan şekeri atamam ben ya ben şekeri çaya atarım
çok seviyorum asla şekersiz içemem gibi geliyor kendime bu kötülüğü yapamam diyorum hep az atıyorum ama koca kupaya 1 çay kaşığı falan.. o kadarda olsun ya çay benim için keyif. şimdi şeker atmazsam içemem keyfimden mahrum kalırım. o yüzden yapamiciiim sanırım

Anlıyorum seni canım insanın motive oldugu keyif aldığı küçük şeylere de ihtiyacı var, bn belki orta okuldan beri çaya şeker atmıyorum ama işte bnde kahveyi şekersiz içemiyorum

Anlıyorum seni canım insanın motive oldugu keyif aldığı küçük şeylere de ihtiyacı var, bn belki orta okuldan beri çaya şeker atmıyorum ama işte bnde kahveyi şekersiz içemiyorum
İveeet bende kahveye bool boool şeker atarım
Ama yarından itibaren günde 1 fincan şekersiz içeceğim metobolizmayı hızlandırıyormuş..

Kızlar günde 2 bardak tarçınlu süt ayda 4 kg verdiriyormuş ??? Akşam üstü ve yatmadan 3 4 saat önce içmeliymişiz. Doğruluk payı nedir sizce ?

1 Mart hedefim 70 olmak canım.
Oooo platese de başlanacakmış hem de hiiç haber verilmedennn, rakibime bak tam gazzz

Canım harikasın hem hedefini tutturmuşsun hem de 90 ları göreyim derken anlamadan 80 leri bulucaksın aynen devam
İnş cnm tabi ben hedefimi tutturdum diye bugün birsürü cısslı şey yedim niye böyle yapıyorum bilmiyorum inş yarına artı olarak dönmez bana

Menün gayet güzel canım sporunda öyle son 1 gün kaldı maşallahın var kuzum -2 kg olacak gibi

ay haklısın çok gaza geliyorum ben 57 olsun
gaza gelmemiş hali bile 5 kilo tmm tatlım değiştiriyorum hemen

Gayet iyi canım üzülme sadece spor yok o kadar da olur nasıl olsa yarın telafi edersin sen
Bu arada Yeşilçay Yok mu?
Canım sabah kahvaltıdan önce yarım litre su üstüne 1 kupa şekersiz kahve + 3 gün kurusu ( sen biraz daha artırabilirsin) tekrar üstüne yarım litre su bunu bi dene benim bağırsaklarımı çok çalıştırıyor ayrıca ödem de atıyor ben bu sebeple içmedim ama bu etkisini görünce sürekli paylaşıyorum

Vay detox mu yaptın nasıl geçti günün?

İveeet bende kahveye bool boool şeker atarım
Ama yarından itibaren günde 1 fincan şekersiz içeceğim metobolizmayı hızlandırıyormuş..
Hıh zaten kahve içecekmişsin dediğimi mutlaka yap aç karnına farkı göreceksin

Kızlar günde 2 bardak tarçınlu süt ayda 4 kg verdiriyormuş ??? Akşam üstü ve yatmadan 3 4 saat önce içmeliymişiz. Doğruluk payı nedir sizce ?
Tatlım hiç bilmiyorum ama iştahı dengeliyor tarçınlı süt o açıdan etkisi olabilir aslında en azından 1 bardak süt içmek lazım günde ben dahil menülerimizde çok göremiyorum

1 Mart hedefim 70 olmak canım.

Oooo platese de başlanacakmış hem de hiiç haber verilmedennn, rakibime bak tam gazzz
Kaptanım seni etiketleyecektim zaten sensiz ben yapar mıyım hiç başlıyoruz değil mi bu Cuma :)

Kızlar bugün menümü hiç yazmayayım Şubat hedefime ulaşmanın rehavetiyle bayağı cısslı şeyler yedim umarım tartıya yansımaz ama yarın acil eylem planı devreye sokup bugünü dengeliyicem inş :)

Bu arada Ocak ayı şampiyonu oldum hedefe sadece ben ulaştım kendimi çok çok tebrik ediyorum aferin Zerrinim sana
Şubat ayı şampiyonluğunuda kimseye bırakmam söyliyim pilatesede başlıyorum inş korkun benden var mı karşıma çıkacak rakip heheheee
Çalışmalar başlasın

Dünkü menüm
Sabah
1 elma

Kahvaltı
10 zeytin, 1 tk zeytinyağı
1 kk peynir
2 yumurta
2 dilim kepek ekmeği

Ara
Türk kahvesi şekersiz
1 kare bitter

4 te
1 kare ıspanaklı börek
Çay
Zeytin
Turşu

6da
Sütlü kahve

7de
Yeşilçay

Spor
20 dk hızlı tempo yürüdüm markete gittim yakınımdakine gitmedim özellikle uzaktakine gittim
Yeşilçay 1 kupa
Su 2 lt
Diyet 5

Canım evde şu alet kutularındaki metreden varsa iple ölçüp metreyle hesaplayabilirsin
cetvelden başka ölçü aleti yok tatlım yaa :) onla ölçsem doğru olur mu acabaa

tebrikler tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…