Canım harikasın hem hedefini tutturmuşsun hem de 90 ları göreyim derken anlamadan 80 leri bulucaksın aynen devam01.01.17
Gögüs:120
Bel:105
Göbek:117
Basen:119
Kilo:100,6
Hedef:98
01.02.17
Gögüs:119 -1 cm
Bel:102 -3 cm
Göbek:114 -3 cm
Basen:116 -3 cm
Kilo:97,9 -2,7 kg
Sonuç:hedef başarıldı
Mart hedefi:94,9
Hedefimi başardım ama vücut ölçülerimi çok beğenmedim verdiğim kiloya göre daha fazla incelmesi lazımdı sanki demek ki sporu artırmam gerekiyor ve ben neye başlıyorum bu Cuma Ebru şallı ile 21 günde yağlarınızdan kurtulun videosuna başliycam inş :) birkaç defa denemelerim oldu sonra bıraktım ama bu sefer tamamliycam inş :) sizleride bekliyorum :)
ay haklısın7 kilo mu vereceksin 1 ayda canım bence daha makul bir hedef koy kendine hedefine ulaşamazsan moralin bozulmasın yine verirsen verirsin
bence diyet 5menüm
sabah: 2 dilim kızarmış tereyağlı ve salçalı tb, az peynir zeytin ve çay
ara: türk kahvesi ve 1 br yeşilçaylı karışım
---spor---
öğlen: 1 kızarmış sigara böreği, 1 br süt ve 1 kivi
ara: 1 br yeşilçaylı karışım
akşam: 1 kase pırasa, 1 dilim tb, 3 zeytin, 1 br ev yapımı erik suyu
ara: 1br yeşilçayım var, bir de yine kahve içerim
diyet: ? bilemedim
su: en az 2
çay: yeşilçaylı karışım
spor: 21 dk aerobik dans, 150 mekik, 20 squat, kol, bel çalıştım kalça ve bacağa baya yüklendim bugün, 62 dk sürdü
şuan çasan sorun yok bence, aç uyumak lazımsabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
tulum peyniri
az şekerli çay
3 zeytin
öğlen
1 dilim ekmek
az sosisli menemen
2 dilim salam
az şekerli çay
akşam
1 kase çorba
salata
1 dolma biber
2 çatal makarna
diyet 3
spor yapamadım
su 2 lt
çay içmedim
kitap okuyamadım
tek karım az yemek bugün..
oda 2 dilim ekmek var ve akşamı hafif geçiremedim o yüzden 3 verdim
ama şuan gerçekten çok açım yarınıda atlatırsam cumaya inş güzel bi sonuç alırım
oy kuzucuum çok saol çok mutlu oldum :)bence diyet 5sporunda harika gerçekten
inşallah iyi bir sonuç alırsın canımKızlar ben bugün detox günüydü.
Sabah 1 yumurta akşam 2 yumurta
Bütün gün detox suyu
2 lt su
Ihlamur
50*5 iç bacak (küçük plates topuyla)
50*2 yan karın
Yarım saat yürüyüş
Kitap için fırsatım olmadı
Bakalım inşallah işe yarar
şuan çasan sorun yok bence, aç uyumak lazımcanım çaydan şekeri tamamen at bence, spor da az da olsa yapmaya çalış
oy kuzucuum çok saol çok mutlu oldum :)
inşallah iyi bir sonuç alırsın canım
Anlıyorum seni canım insanın motive oldugu keyif aldığı küçük şeylere de ihtiyacı var, bn belki orta okuldan beri çaya şeker atmıyorum ama işte bnde kahveyi şekersiz içemiyorumsporu misafirliğe gittiğim için yapamadım canım ya
çaydan şekeri atamam ben yaben şekeri çaya atarım
çok seviyorum asla şekersiz içemem gibi geliyor kendime bu kötülüğü yapamam diyorum hepaz atıyorum ama koca kupaya 1 çay kaşığı falan.. o kadarda olsun ya çay benim için keyif. şimdi şeker atmazsam içemem keyfimden mahrum kalırım. o yüzden yapamiciiim sanırım
İveeet bende kahveye bool boool şeker atarımAnlıyorum seni canım insanın motive oldugu keyif aldığı küçük şeylere de ihtiyacı var, bn belki orta okuldan beri çaya şeker atmıyorum ama işte bnde kahveyi şekersiz içemiyorum
umarım. Yoksa bütün gün acayip bişey içmem yanıma kar kalacak :)inşallah iyi bir sonuç alırsın canım
1 Mart hedefim 70 olmak canım.Vay süper hadi canım tekrar 6 lı rakamları gör inş cumaya kadar
25 kasıma göre çok fark var ama Ocak ayı iyi geçmemiş Kaptanım inş bu Şubat senin ayın olacak :) Hedef kilonuda alayım
Bence fena değil canım hemen hemen 4 er santim incelmişsin ama tabi daha iyisi olabilirdi
Canım verdiğin 1 kilo ama ölçülerin çok daha iyisini söylüyor tebrikler canım hedef kilonuzda bekliyorum canım
Tmm cnm ekledim senide önceki ölçülerin olmadığı için yorum yapamıyorum ama Şubat ayında muhteşem bir geri dönüşüm olacak inşseninde hedef kilonu alayım canım
Oooo platese de başlanacakmış hem de hiiç haber verilmedennn, rakibime bak tam gazzz01.01.17
Gögüs:120
Bel:105
Göbek:117
Basen:119
Kilo:100,6
Hedef:98
01.02.17
Gögüs:119 -1 cm
Bel:102 -3 cm
Göbek:114 -3 cm
Basen:116 -3 cm
Kilo:97,9 -2,7 kg
Sonuç:hedef başarıldı
Mart hedefi:94,9
Hedefimi başardım ama vücut ölçülerimi çok beğenmedim verdiğim kiloya göre daha fazla incelmesi lazımdı sanki demek ki sporu artırmam gerekiyor ve ben neye başlıyorum bu Cuma Ebru şallı ile 21 günde yağlarınızdan kurtulun videosuna başliycam inş :) birkaç defa denemelerim oldu sonra bıraktım ama bu sefer tamamliycam inş :) sizleride bekliyorum :)
İnş cnm tabi ben hedefimi tutturdum diye bugün birsürü cısslı şey yedim niye böyle yapıyorum bilmiyorumCanım harikasın hem hedefini tutturmuşsun hem de 90 ları göreyim derken anlamadan 80 leri bulucaksın aynen devam
Menün gayet güzel canım sporunda öyle son 1 gün kaldı maşallahın var kuzum -2 kg olacak gibimenüm
sabah: 2 dilim kızarmış tereyağlı ve salçalı tb, az peynir zeytin ve çay
ara: türk kahvesi ve 1 br yeşilçaylı karışım
---spor---
öğlen: 1 kızarmış sigara böreği, 1 br süt ve 1 kivi
ara: 1 br yeşilçaylı karışım
akşam: 1 kase pırasa, 1 dilim tb, 3 zeytin, 1 br ev yapımı erik suyu
ara: 1br yeşilçayım var, bir de yine kahve içerim
diyet: ? bilemedim
su: en az 2
çay: yeşilçaylı karışım
spor: 21 dk aerobik dans, 150 mekik, 20 squat, kol, bel çalıştım kalça ve bacağa baya yüklendim bugün, 62 dk sürdü
ay haklısınçok gaza geliyorum ben 57 olsun
Gayet iyi canım üzülme sadece spor yok o kadar da olur nasıl olsa yarın telafi edersin sensabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
tulum peyniri
az şekerli çay
3 zeytin
öğlen
1 dilim ekmek
az sosisli menemen
2 dilim salam
az şekerli çay
akşam
1 kase çorba
salata
1 dolma biber
2 çatal makarna
diyet 3
spor yapamadım
su 2 lt
çay içmedim
kitap okuyamadım
tek karım az yemek bugün..
oda 2 dilim ekmek var ve akşamı hafif geçiremedim o yüzden 3 verdim
ama şuan gerçekten çok açım yarınıda atlatırsam cumaya inş güzel bi sonuç alırım
Canım sabah kahvaltıdan önce yarım litre su üstüne 1 kupa şekersiz kahve + 3 gün kurusu ( sen biraz daha artırabilirsin) tekrar üstüne yarım litre su bunu bi dene benim bağırsaklarımı çok çalıştırıyor ayrıca ödem de atıyor ben bu sebeple içmedim ama bu etkisini görünce sürekli paylaşıyorumbu arada ben 3 gündür falan yoğurtlu biberli kürü yapıyorum kızlar yatmadan onu menüme eklemeyi unutuyorum hep..
metobolizmayı hızlandırıyor diyorlar kolay tuvalete çıkarıyor diyorlar ama bilemedim.. benim metobolizmam çok zayıf yaaaa normal yiyoken haftada iki kere çıkardım tuvalete şimdi haftada bir zor giriyorum napıcam böyle
Vay detox mu yaptın nasıl geçti günün?Kızlar ben bugün detox günüydü.
Sabah 1 yumurta akşam 2 yumurta
Bütün gün detox suyu
2 lt su
Ihlamur
50*5 iç bacak (küçük plates topuyla)
50*2 yan karın
Yarım saat yürüyüş
Kitap için fırsatım olmadı
Bakalım inşallah işe yarar
Hıh zaten kahve içecekmişsin dediğimi mutlaka yap aç karnına farkı göreceksinİveeet bende kahveye bool boool şeker atarım
Ama yarından itibaren günde 1 fincan şekersiz içeceğim metobolizmayı hızlandırıyormuş..
Tatlım hiç bilmiyorum ama iştahı dengeliyor tarçınlı süt o açıdan etkisi olabilir aslında en azından 1 bardak süt içmek lazım günde ben dahil menülerimizde çok göremiyorumKızlar günde 2 bardak tarçınlu süt ayda 4 kg verdiriyormuş ??? Akşam üstü ve yatmadan 3 4 saat önce içmeliymişiz. Doğruluk payı nedir sizce ?
Kaptanım seni etiketleyecektim zaten1 Mart hedefim 70 olmak canım.
Oooo platese de başlanacakmış hem de hiiç haber verilmedennn, rakibime bak tam gazzz
hiç acıkmadım ama bir daha yapar mıyım bilmem.. Sonuca bağlı biraz :)Vay detox mu yaptın nasıl ge
cetvelden başka ölçü aleti yok tatlım yaa :) onla ölçsem doğru olur mu acabaaCanım evde şu alet kutularındaki metreden varsa iple ölçüp metreyle hesaplayabilirsin
tebrikler tatlımBu arada Ocak ayı şampiyonu oldumŞubat ayı şampiyonluğunuda kimseye bırakmam söyliyim pilatesede başlıyorum inş korkun bendenhedefe sadece ben ulaştım kendimi çok çok tebrik ediyorum aferin Zerrinim sana var mı karşıma çıkacak rakip heheheee
Çalışmalar başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?