Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın herkese
Bu sabah evimdeyim
1 Şubat ölçü bildirme varmış şimdi evimde hepsine bakıp yazayım.
Birde ılık suyumu içip diyete kaldığım yerden devam hemde daha sıkı

günaydın kızlar bugün perşembe ona göre

dün geceden beri midem kötü, yine de şuan yeşilçaylı karışımımı yapıyorum inşallah o dokunmuyordur yeşilçayını daha az attım bugün, duygusal anlamda yine mutsuz bir perina, ama içindeki o kocaman boşluğu biraz olsun burda sizlerle dolduruyor diyetine sıkı sıkı sarılıyor çünkü kilolarla daha mutlu olamayacağını biliyor...

İveeet bende kahveye bool boool şeker atarım
Ama yarından itibaren günde 1 fincan şekersiz içeceğim metobolizmayı hızlandırıyormuş..
aman sakın bol bol atma accık accık at kuzum evet onu ben de duydum spor hocam spordan once sade kahve içiriyordu bir ara bana ama işte mideme dokunuyor kahvenin şekersizi, hatta sabah erken kahvaltıdan önce içen biliyorum tüm gün metabolizma çok iyi çalışıyor diyordu
umarım. Yoksa bütün gün acayip bişey içmem yanıma kar kalacak :)
inş olur faydası canım ben de merak ediyorum sonucu :)
saolasın kuzum inşallah öyle olur ya
ah zerenom sen tüm akşam gelmedin ya ben anlamalıydım, ama sorun yok sen yaparsın bugün telafi edersin biliyorum ben :*
gayet iyi bir menü aferin kız :)
Günaydın herkese
Bu sabah evimdeyim
1 Şubat ölçü bildirme varmış şimdi evimde hepsine bakıp yazayım.
Birde ılık suyumu içip diyete kaldığım yerden devam hemde daha sıkı
günaydın canım işte böyle harikasın

inş olur faydası canım ben de merak ediyorum sonucu :)
400 gr fark etti. Normalde yorumlarda 1,300 kg gitti diyen vardı. Ama demek ki bende ödem yok o kadar. Sürekli de terledim. Yağdan gittiğini umuyorum. :)

Ama beni cuma hedefimin altına gönderdiği için de bi nebze mutluyum

Kahvaltı yaptım zar zor ufaklık yakamdan düşmedi
Bakın size ne gostericem
İki resim arasındaki fark sizce kaç kilo
Biri haziran biri aralıktan iki foto

Bu arada mart hedefi söyleme misim
Hedefim 68.5 olmak 3.7 yağ gitsin inşallah

Eklentiler

• IMG_20170202_120224.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

iveet perşembeeee

benden bahsettin tam

yapacağım bu kahveyi bırakmak yok !!!

Zereno kız bu ay okadar cozutmama rağmen 4 kg verdim bence biraz dikkat edersem 5 kgyide verebilirim bide kilolarım 1 senelik bile değil çok yerleşmedi bana o yüzden çabuk gider gibi geliyor. asıl 55 ten sonra zorlancam biliyorum
dün yeşil çay içmedim canım evet.
canım ben aç karna o kadar su içemiyorum maalesef denemiştim olmuyo en iyisi bol bol kahve içmek. zaten öncedende faydası olurduda aklıma gelmedi dün araştırırken okudum. bundan sonra hergün mutlaka içeceğim. bugün inş çıkarım tuvalete de yarına bi faydası olsun dün spor yapamadım sadece bugün yapıcam 4 günüdür süperim hiç fire veröedim bugün bi aksilik çıkmazsa ama çıkmıcak hafta sonuda çıkmıcak o mevlütte zayıf olmam lazım benim o yüzden başarmak zorundayım

bundan sonra çok acıktığımda ve tatlı ihtiyacım geldiğinde içeceğim tarçınlı süt inş

tebrikler şampiyon
plates haaa vuhuuu yanacaksın o zaman evru şallının 2 haftada 2 beden videosunu yapmıştım ben feci bişwydi yağların yandığını hissediyorsun resmen. ben platese 55 ten sonra başlamayı düşünüyorum inş.

Afiyet olsun canım çok güzel

cetvelden başka ölçü aleti yok tatlım yaa :) onla ölçsem doğru olur mu acabaa

tebrikler tatlım
Hadi ya keşke alabilseydik ölçülerini
Çok saol canım benim :)
Hayırdır kuşum ya niye mutsuzsun
1 Şubat çarşamba
ölçü ve kilo bildirimi
İlk ölçü bildirimim

Kilo: 72.2

Ölçüler
1 şubat

Göğüs 95
Bel. 76
Göbüş. 86
Basen. 104
Kalça. 103
Ekledim canım listeye

ah zerenom sen tüm akşam gelmedin ya ben anlamalıydım, ama sorun yok sen yaparsın bugün telafi edersin biliyorum ben :*
Evet ya ama bugün telafi çalışmalarına başladım inş yarına kadar düzeltebilirim durumu

400 gr fark etti. Normalde yorumlarda 1,300 kg gitti diyen vardı. Ama demek ki bende ödem yok o kadar. Sürekli de terledim. Yağdan gittiğini umuyorum. :)

Ama beni cuma hedefimin altına gönderdiği için de bi nebze mutluyum
400 gr detoksa göre az gibi geldi ama dediğin gibi ödemin azdır belki yine de eksi çıkmak süper bişey
Canım hangisi yeni fotoğrafın arada en az 5-6 kg var gibi duruyor zayıf olan gayet güzel :)

İnce olan Aralık sonu gibi çektiğim fotoğraf.suan bir kilo daha eksiyim Arada 4 kilo var bir kilo ödem üç kilo yağ.
Yağdan verilen kilo görüntüyü acayip etkiliyor. Diyetisyen im yağ yakim işi bitmeden ağır sporu yasakladi bu halinle sikilasirsin dedi.insallah 65 olunca pilatese başlayacağım o zaman daha iyi olacak inşallah

sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 küp peynir
az tulum
2 zeytin
az şekerli çay

ara
1 türk kahvesi
mandalina

öğlen
1 kase tavuklu bulgur pilavı

akşam
1 lahmacun
salata

diyet 4
spor leslie 3 mil
su 2 lt
çay yeşil çay
kitap akıl oyunlarının gölgesinde bitirdim

yarın dereceye gireriz inş..

menüm

sabah: 1 ince dilim kızarmış tb, az tereyağı, salça ve peynir çay
ara: 2 br yeşilçaylı karışım
öğlen: yarım sokak simidi 1 br ayran
akşam: 1 porsiyon iskender, 2 çatal künefe, çay (saat 17:30)
ara: 1br normal yeşilçay
ara: birazdan kahve içerim

diyet: 4
su: en az 2 lt
çay: 1 br yeşilçay + yeşilçaylı karışım
spor: 1 saate yakın açık havada yürüyüş
kitap: livaneli son ada

Son düzenleme:

aynen canımcım bırakmak yok, elimizden gelen tüm mücadeleyi vereceğiz..kiloların yerleşmemiş olması ne güzel ya, benimkiler 2-3 senedir iyice bi yerleştiler o yüzden çook zorladım hiç veremicem sandım bir ara ama kesinlikle direnmek vazgeçmemek gerekiyor
harikasın canım gayet iyi, ay inş girelim

ya çok şükür önemli bir sorun yok canım da ben biraz duygu-sel bi insanım arada oluyor bana böyle, saol ilgilendiğin için kuzucuum :) siz bana iyi geliyorsunuz

iskender künefe cısslı

vazgeçmicez işte burası motivasyon için harika yoksa çoktaaan bırakırdım ben iyiki kk var

iskender künefe cısslı

vazgeçmicez işte burası motivasyon için harika yoksa çoktaaan bırakırdım ben iyiki kk var
evet canım valla ya sorma ben de hiç huzurlu hissetmiyorum onları yediğim için ama öyle denk geldi, evde yemek yapamadık, hatta şimdi leslie yapayım diyorum hemen yakayım gitsin ki bugün deli gibi yürüdüm...

evet ya iyi ki burası var kuzum birbirimizi bulduk burada yoksa yalnız çok zor bu işler ben de bırakırdım..

İyi akşamlar
Uzundur böyle tam bir gün gecirememistim
Kahvaltı iki dilim yümurtali ekmek peynir ıhlamur çayı
Ara yeşil çay kayısı
Öğle çorba yoğurt bı dilim ekmek bir kopya biber
Ara kuşburnu çayı
Greyfurt
Akşam kuru fasulye ton balığı yoğurt salata
Son ara iki kayısı çay
Yatarken tarçınlı sutumu icicem
Spor artık ne kadar sayılır bilmem ama bebekbebek arabasıyla market alışverişi bebek kucaktan inmedi arabası yük oldu elime.cok yoruldum.
Yeşil çay tamam
Şu neredeyse 4 oldu

iskender ve künefeden sonra vicdan yaptım vee yarın da perşembe malum kalktım leslie 1 mil express yaptım 200 kere zıpladım ve biraz bel ve kol çalıştım

canım harikasın herkese örnek olsun kaçırdımı spor yapmalıyız hemen !
bende lahmacundan sonra bisikletw binecektimde kızım zayen çok yoruyor enerjim kalmaz diye binmedim yarına çok heycanlıyım ya

canım harikasın herkese örnek olsun kaçırdımı spor yapmalıyız hemen !
bende lahmacundan sonra bisikletw binecektimde kızım zayen çok yoruyor enerjim kalmaz diye binmedim yarına çok heycanlıyım ya
ay ben de çok heyecanlıyım ve korkuyorum da yani :) bakalım inşallah iyi olur herkes için sonuclar çünküüü yaz geliyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…