aman sakın bol bol atma accık accık at kuzumİveeet bende kahveye bool boool şeker atarım
Ama yarından itibaren günde 1 fincan şekersiz içeceğim metobolizmayı hızlandırıyormuş..
inş olur faydası canım ben de merak ediyorum sonucu :)umarım. Yoksa bütün gün acayip bişey içmem yanıma kar kalacak :)
saolasın kuzum inşallah öyle olur yaİnş cnm tabi ben hedefimi tutturdum diye bugün birsürü cısslı şey yedim niye böyle yapıyorum bilmiyoruminş yarına artı olarak dönmez bana
Menün gayet güzel canım sporunda öyle son 1 gün kaldı maşallahın var kuzum -2 kg olacak gibi
gaza gelmemiş hali bile 5 kilo tmm tatlım değiştiriyorum hemen
Gayet iyi canım üzülme sadece spor yok o kadar da olur nasıl olsa yarın telafi edersin sen
Bu arada Yeşilçay Yok mu?
Canım sabah kahvaltıdan önce yarım litre su üstüne 1 kupa şekersiz kahve + 3 gün kurusu ( sen biraz daha artırabilirsin) tekrar üstüne yarım litre su bunu bi dene benim bağırsaklarımı çok çalıştırıyor ayrıca ödem de atıyor ben bu sebeple içmedim ama bu etkisini görünce sürekli paylaşıyorum
Vay detox mu yaptın nasıl geçti günün?
Hıh zaten kahve içecekmişsin dediğimi mutlaka yap aç karnına farkı göreceksin
Tatlım hiç bilmiyorum ama iştahı dengeliyor tarçınlı süt o açıdan etkisi olabilir aslında en azından 1 bardak süt içmek lazım günde ben dahil menülerimizde çok göremiyorum
Kaptanım seni etiketleyecektim zatensensiz ben yapar mıyım hiç başlıyoruz değil mi bu Cuma :)
ah zerenom sen tüm akşam gelmedin ya ben anlamalıydım, ama sorun yok sen yaparsın bugün telafi edersin biliyorum ben :*Kızlar bugün menümü hiç yazmayayım Şubat hedefime ulaşmanın rehavetiyle bayağı cısslı şeyler yedim umarım tartıya yansımaz ama yarın acil eylem planı devreye sokup bugünü dengeliyicem inş :)
gayet iyi bir menü aferin kız :)Dünkü menüm
Sabah
1 elma
Kahvaltı
10 zeytin, 1 tk zeytinyağı
1 kk peynir
2 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
Ara
Türk kahvesi şekersiz
1 kare bitter
4 te
1 kare ıspanaklı börek
Çay
Zeytin
Turşu
6da
Sütlü kahve
7de
Yeşilçay
Spor
20 dk hızlı tempo yürüdüm markete gittim yakınımdakine gitmedim özellikle uzaktakine gittim
Yeşilçay 1 kupa
Su 2 lt
Diyet 5
günaydın canımGünaydın herkese
Bu sabah evimdeyim
1 Şubat ölçü bildirme varmış şimdi evimde hepsine bakıp yazayım.
Birde ılık suyumu içip diyete kaldığım yerden devam hemde daha sıkı
400 gr fark etti. Normalde yorumlarda 1,300 kg gitti diyen vardı. Ama demek ki bende ödem yok o kadar. Sürekli de terledim. Yağdan gittiğini umuyorum. :)inş olur faydası canım ben de merak ediyorum sonucu :)
yağdan gittiyse süper olur canım400 gr fark etti. Normalde yorumlarda 1,300 kg gitti diyen vardı. Ama demek ki bende ödem yok o kadar. Sürekli de terledim. Yağdan gittiğini umuyorum. :)
Ama beni cuma hedefimin altına gönderdiği için de bi nebze mutluyum
günaydın kızlar bugün perşembeona göre
dün geceden beri midem kötü, yine de şuan yeşilçaylı karışımımı yapıyorum inşallah o dokunmuyordur yeşilçayını daha az attım bugün, duygusal anlamda yine mutsuz bir perina, ama içindeki o kocaman boşluğu biraz olsun burda sizlerle dolduruyor diyetine sıkı sıkı sarılıyor çünkü kilolarla daha mutlu olamayacağını biliyor...
aman sakın bol bol atma accık accık at kuzumevet onu ben de duydum spor hocam spordan once sade kahve içiriyordu bir ara bana ama işte mideme dokunuyor kahvenin şekersizi, hatta sabah erken kahvaltıdan önce içen biliyorum tüm gün metabolizma çok iyi çalışıyor diyordu
inş olur faydası canım ben de merak ediyorum sonucu :)
saolasın kuzum inşallah öyle olur ya
ah zerenom sen tüm akşam gelmedin ya ben anlamalıydım, ama sorun yok sen yaparsın bugün telafi edersin biliyorum ben :*
gayet iyi bir menü aferin kız :)
günaydın canımişte böyle harikasın
Afiyet olsun canım çok güzelDünkü menüm
Sabah
1 elma
Kahvaltı
10 zeytin, 1 tk zeytinyağı
1 kk peynir
2 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
Ara
Türk kahvesi şekersiz
1 kare bitter
4 te
1 kare ıspanaklı börek
Çay
Zeytin
Turşu
6da
Sütlü kahve
7de
Yeşilçay
Spor
20 dk hızlı tempo yürüdüm markete gittim yakınımdakine gitmedim özellikle uzaktakine gittim
Yeşilçay 1 kupa
Su 2 lt
Diyet 5
Hadi ya keşke alabilseydik ölçülerinicetvelden başka ölçü aleti yok tatlım yaa :) onla ölçsem doğru olur mu acabaa
tebrikler tatlım
Hayırdır kuşum ya niye mutsuzsungünaydın kızlar bugün perşembeona göre
dün geceden beri midem kötü, yine de şuan yeşilçaylı karışımımı yapıyorum inşallah o dokunmuyordur yeşilçayını daha az attım bugün, duygusal anlamda yine mutsuz bir perina, ama içindeki o kocaman boşluğu biraz olsun burda sizlerle dolduruyor diyetine sıkı sıkı sarılıyor çünkü kilolarla daha mutlu olamayacağını biliyor...
Ekledim canım listeye1 Şubat çarşamba
ölçü ve kilo bildirimi
İlk ölçü bildirimim
Kilo: 72.2
Ölçüler
1 şubat
Göğüs 95
Bel. 76
Göbüş. 86
Basen. 104
Kalça. 103
Evet yaah zerenom sen tüm akşam gelmedin ya ben anlamalıydım, ama sorun yok sen yaparsın bugün telafi edersin biliyorum ben :*
400 gr detoksa göre az gibi geldi ama dediğin gibi ödemin azdır belki yine de eksi çıkmak süper bişey400 gr fark etti. Normalde yorumlarda 1,300 kg gitti diyen vardı. Ama demek ki bende ödem yok o kadar. Sürekli de terledim. Yağdan gittiğini umuyorum. :)
Ama beni cuma hedefimin altına gönderdiği için de bi nebze mutluyum
Canım hangisi yeni fotoğrafın arada en az 5-6 kg var gibi duruyor zayıf olan gayet güzel :)Kahvaltı yaptım zar zor ufaklık yakamdan düşmedi
Bakın size ne gostericem
İki resim arasındaki fark sizce kaç kilo
Biri haziran biri aralıktan iki foto
Bu arada mart hedefi söyleme misim
Hedefim 68.5 olmak 3.7 yağ gitsin inşallah
İnce olan Aralık sonu gibi çektiğim fotoğraf.suan bir kilo daha eksiyim Arada 4 kilo var bir kilo ödem üç kilo yağ.Afiyet olsun canım çok güzel
Hadi ya keşke alabilseydik ölçülerini
Çok saol canım benim :)
Hayırdır kuşum ya niye mutsuzsun
Ekledim canım listeye
Evet yaama bugün telafi çalışmalarına başladım inş yarına kadar düzeltebilirim durumu
400 gr detoksa göre az gibi geldi ama dediğin gibi ödemin azdır belki yine de eksi çıkmak süper bişey
Canım hangisi yeni fotoğrafın arada en az 5-6 kg var gibi duruyor zayıf olan gayet güzel :)
Kahvaltı yaptım zar zor ufaklık yakamdan düşmedi
Bakın size ne gostericem
İki resim arasındaki fark sizce kaç kilo
Biri haziran biri aralıktan iki foto
Bu arada mart hedefi söyleme misim
Hedefim 68.5 olmak 3.7 yağ gitsin inşallah
aynen canımcım bırakmak yok, elimizden gelen tüm mücadeleyi vereceğiz..kiloların yerleşmemiş olması ne güzel ya, benimkiler 2-3 senedir iyice bi yerleştiler o yüzden çook zorladım hiç veremicem sandım bir ara ama kesinlikle direnmek vazgeçmemek gerekiyoriveet perşembeeee
benden bahsettin tam
yapacağım bu kahveyi bırakmak yok !!!
Zereno kız bu ay okadar cozutmama rağmen 4 kg verdim bence biraz dikkat edersem 5 kgyide verebilirim bide kilolarım 1 senelik bile değil çok yerleşmedi bana o yüzden çabuk gider gibi geliyor. asıl 55 ten sonra zorlancam biliyorum
dün yeşil çay içmedim canım evet.
canım ben aç karna o kadar su içemiyorum maalesef denemiştim olmuyoen iyisi bol bol kahve içmek. zaten öncedende faydası olurduda aklıma gelmedi dün araştırırken okudum. bundan sonra hergün mutlaka içeceğim. bugün inş çıkarım tuvalete de yarına bi faydası olsun dün spor yapamadım sadece bugün yapıcam 4 günüdür süperim hiç fire veröedim bugün bi aksilik çıkmazsa ama çıkmıcak hafta sonuda çıkmıcak o mevlütte zayıf olmam lazım benim o yüzden başarmak zorundayım
bundan sonra çok acıktığımda ve tatlı ihtiyacım geldiğinde içeceğim tarçınlı süt inş
tebrikler şampiyon
plates haaa vuhuuu yanacaksın o zamanevru şallının 2 haftada 2 beden videosunu yapmıştım ben feci bişwydi yağların yandığını hissediyorsun resmen. ben platese 55 ten sonra başlamayı düşünüyorum inş.
harikasın canım gayet iyi, ay inş girelimsabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 küp peynir
az tulum
2 zeytin
az şekerli çay
ara
1 türk kahvesi
mandalina
öğlen
1 kase tavuklu bulgur pilavı
akşam
1 lahmacun
salata
diyet 4
spor leslie 3 mil
su 2 lt
çay yeşil çay
kitap akıl oyunlarının gölgesinde bitirdim
yarın dereceye gireriz inş..
ya çok şükür önemli bir sorun yok canım da ben biraz duygu-sel bi insanım arada oluyor bana böyle, saol ilgilendiğin için kuzucuum :) siz bana iyi geliyorsunuzAfiyet olsun canım çok güzel
Hadi ya keşke alabilseydik ölçülerini
Çok saol canım benim :)
Hayırdır kuşum ya niye mutsuzsun
Ekledim canım listeye
Evet yaama bugün telafi çalışmalarına başladım inş yarına kadar düzeltebilirim durumu
400 gr detoksa göre az gibi geldi ama dediğin gibi ödemin azdır belki yine de eksi çıkmak süper bişey
Canım hangisi yeni fotoğrafın arada en az 5-6 kg var gibi duruyor zayıf olan gayet güzel :)
menüm
sabah: 1 ince dilim kızarmış tb, az tereyağı, salça ve peynir çay
ara: 2 br yeşilçaylı karışım
öğlen: yarım sokak simidi 1 br ayran
akşam: 1 porsiyon iskender, 2 çatal künefe, çay (saat 17:30)
ara: 1br normal yeşilçay
ara: birazdan kahve içerim
diyet: 4
su: en az 2 lt
çay: 1 br yeşilçay + yeşilçaylı karışım
spor: 1 saate yakın açık havada yürüyüş
kitap: livaneli son ada
aynen canımcım bırakmak yok, elimizden gelen tüm mücadeleyi vereceğiz..kiloların yerleşmemiş olması ne güzel ya, benimkiler 2-3 senedir iyice bi yerleştiler o yüzden çook zorladım hiç veremicem sandım bir ara ama kesinlikle direnmek vazgeçmemek gerekiyor
harikasın canım gayet iyi, ay inş girelim
evet canım valla ya sorma ben de hiç huzurlu hissetmiyorum onları yediğim için ama öyle denk geldi, evde yemek yapamadık, hatta şimdi leslie yapayım diyorum hemen yakayım gitsin ki bugün deli gibi yürüdüm...iskender künefe cısslı
vazgeçmicez işte burası motivasyon için harika yoksa çoktaaan bırakırdım ben iyiki kk var
iskender ve künefeden sonra vicdan yaptımvee yarın da perşembe malum kalktım leslie 1 mil express yaptım 200 kere zıpladım ve biraz bel ve kol çalıştım
ay ben de çok heyecanlıyım ve korkuyorum da yani :) bakalım inşallah iyi olur herkes için sonuclar çünküüü yaz geliyorrrcanım harikasın herkese örnek olsun kaçırdımı spor yapmalıyız hemen !
bende lahmacundan sonra bisikletw binecektimde kızım zayen çok yoruyor enerjim kalmaz diye binmedim yarına çok heycanlıyım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?