- 3 Ağustos 2010
- 1.148
- 1.728
- 333
Tamam tatlım güveniyorum sana verirsin inş :) bu Ne yüksek motivasyon harikasın o Mevlüt'te incecik olacaksın kuzumiveet perşembeeee
benden bahsettin tam
yapacağım bu kahveyi bırakmak yok !!!
Zereno kız bu ay okadar cozutmama rağmen 4 kg verdim bence biraz dikkat edersem 5 kgyide verebilirim bide kilolarım 1 senelik bile değil çok yerleşmedi bana o yüzden çabuk gider gibi geliyor. asıl 55 ten sonra zorlancam biliyorum
dün yeşil çay içmedim canım evet.
canım ben aç karna o kadar su içemiyorum maalesef denemiştim olmuyoen iyisi bol bol kahve içmek. zaten öncedende faydası olurduda aklıma gelmedi dün araştırırken okudum. bundan sonra hergün mutlaka içeceğim. bugün inş çıkarım tuvalete de yarına bi faydası olsun dün spor yapamadım sadece bugün yapıcam 4 günüdür süperim hiç fire veröedim bugün bi aksilik çıkmazsa ama çıkmıcak hafta sonuda çıkmıcak o mevlütte zayıf olmam lazım benim o yüzden başarmak zorundayım
bundan sonra çok acıktığımda ve tatlı ihtiyacım geldiğinde içeceğim tarçınlı süt inş
tebrikler şampiyon
plates haaa vuhuuu yanacaksın o zamanevru şallının 2 haftada 2 beden videosunu yapmıştım ben feci bişwydi yağların yandığını hissediyorsun resmen. ben platese 55 ten sonra başlamayı düşünüyorum inş.
Ya süper bu halin bile çok fit hedefine ulaşınca Harika gözükeceksin inş :)İnce olan Aralık sonu gibi çektiğim fotoğraf.suan bir kilo daha eksiyim Arada 4 kilo var bir kilo ödem üç kilo yağ.
Yağdan verilen kilo görüntüyü acayip etkiliyor. Diyetisyen im yağ yakim işi bitmeden ağır sporu yasakladi bu halinle sikilasirsin dedi.insallah 65 olunca pilatese başlayacağım o zaman daha iyi olacak inşallah
Gayet güzel canım afiyet olsunsabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 küp peynir
az tulum
2 zeytin
az şekerli çay
ara
1 türk kahvesi
mandalina
öğlen
1 kase tavuklu bulgur pilavı
akşam
1 lahmacun
salata
diyet 4
spor leslie 3 mil
su 2 lt
çay yeşil çay
kitap akıl oyunlarının gölgesinde bitirdim
yarın dereceye gireriz inş..
Canım İskender'de ekmek var mı yinemenüm
sabah: 1 ince dilim kızarmış tb, az tereyağı, salça ve peynir çay
ara: 2 br yeşilçaylı karışım
öğlen: yarım sokak simidi 1 br ayran
akşam: 1 porsiyon iskender, 2 çatal künefe, çay (saat 17:30)
ara: 1br normal yeşilçay
ara: birazdan kahve içerim
diyet: 4
su: en az 2 lt
çay: 1 br yeşilçay + yeşilçaylı karışım
spor: 1 saate yakın açık havada yürüyüş
kitap: livaneli son ada
Bir balık burcu olarak seni çok iyi anlıyorum canım sende bize (bana) çok iyi geliyorsunya çok şükür önemli bir sorun yok canım da ben biraz duygu-sel bi insanım arada oluyor bana böyle, saol ilgilendiğin için kuzucuum :) siz bana iyi geliyorsunuz
Aynen bende bırakırdım şükür burayı bulduran Rabbime :)vazgeçmicez işte burası motivasyon için harika yoksa çoktaaan bırakırdım ben iyiki kk var
Wuhuuuuu süpersin kuzumiskender ve künefeden sonra vicdan yaptımvee yarın da perşembe malum kalktım leslie 1 mil express yaptım 200 kere zıpladım ve biraz bel ve kol çalıştım
Gayet güzel canım sporunda fazlasıyla olmuştur benceİyi akşamlar
Uzundur böyle tam bir gün gecirememistim
Kahvaltı iki dilim yümurtali ekmek peynir ıhlamur çayı
Ara yeşil çay kayısı
Öğle çorba yoğurt bı dilim ekmek bir kopya biber
Ara kuşburnu çayı
Greyfurt
Akşam kuru fasulye ton balığı yoğurt salata
Son ara iki kayısı çay
Yatarken tarçınlı sutumu icicem
Spor artık ne kadar sayılır bilmem ama bebekbebek arabasıyla market alışverişi bebek kucaktan inmedi arabası yük oldu elime.cok yoruldum.
Yeşil çay tamam
Şu neredeyse 4 oldu
Canım biraz cısslı olmuş ama 10000 adım yürümüşsün yakmışsındır muhtemelen afiyet olsunMenüm
Çok az bal kaymak
Çok az reçel kaşar
1 tane yumurta
1 dilim tb ekmeği
Bütün gün dışarda olacağım için biraz sıkı yaptım
Öğlen yok
Ara
Light form kraker
Akşam 16.30
8 kaşık kadar kısır
Ayran
17.30 gibi bir dilim kek ve çay
Başkasının evinde olunca çok zor oluyormuş
2 lt su
10.000 adım
Yeşilçay(içeceğim)
kitap kuranı kerim
kek cıslı ama yakmışsındır umarım kuzucuumMenüm
Çok az bal kaymak
Çok az reçel kaşar
1 tane yumurta
1 dilim tb ekmeği
Bütün gün dışarda olacağım için biraz sıkı yaptım
Öğlen yok
Ara
Light form kraker
Akşam 16.30
8 kaşık kadar kısır
Ayran
17.30 gibi bir dilim kek ve çay
Başkasının evinde olunca çok zor oluyormuş
2 lt su
10.000 adım
Yeşilçay(içeceğim)
kitap kuranı kerim
çok iyi canımcım menü de spor da :)UYANINCA
Yarım litre su
1 kupa şekersiz kahve
3 gün kurusu
Yarım litre su
KAHVALTI
1 dilim salçalı peynirli tb ekmek
1 haşlanmış yumurta
ARA
1 bardak beyazçay
Bol suya devam
AKŞAM
1 lahmacun
1 küçük ayran
Yeşillik
Fındık büyüklüğünde haşlanmış köfte(yuvalak)
Yine fındık kadar künefe
ARA
3 kaşık lebeni(yoğurtlu dövmeli çorba )
Diyet=5
Spor=2 mil Leslie
Çay=2 bardak beyaz çay + 1 kayısılı form çay
Su=3 lt su
Kitap=Kuranı Kerim
ay evet vardı ekmek yaa ama inş sonraki sporla yakmışımdır annem ayarttıTamam tatlım güveniyorum sana verirsin inş :) bu Ne yüksek motivasyon harikasın o Mevlüt'te incecik olacaksın kuzum
Bende baktım vücut sarkmaya başlayacak pilatese başliyip önlem alayım dedim başındayken hem de incelmem artsın ben Ebru şallının 21 günde yağlara elveda videosunu yapıcam inş yağ yakıyormuş sıkılaştırıyormuş hepsini beceremesemde elimden geleni yapıcam inş 2. Parti 20 kilomu bir an önce vermem lazım :)
Ya süper bu halin bile çok fit hedefine ulaşınca Harika gözükeceksin inş :)
Gayet güzel canım afiyet olsun
Canım İskender'de ekmek var mı yineazıcık cısslı gibi ama çok değil afiyet olsun canım
Bir balık burcu olarak seni çok iyi anlıyorum canım sende bize (bana) çok iyi geliyorsun
Aynen bende bırakırdım şükür burayı bulduran Rabbime :)
Wuhuuuuu süpersin kuzum
Gayet güzel canım sporunda fazlasıyla olmuştur bence
Canım biraz cısslı olmuş ama 10000 adım yürümüşsün yakmışsındır muhtemelen afiyet olsun
Kızlar iyigeceler yarın yeni bir hafta başlıyor
Haftalık menü spor Yeşilçay ve su takibi yapıyorum biliyorsunuz. Bu şekilde listede olmak isteyenler yarın Cuma kilosuyla beraber haftaya cuma hedef kilosunu da yazsın lütfen :)
Ayrıca bu listeye girmek isteyenler menüsünü altına
Diyet(1-5 arası puanlama)
Spor(günlük yapılan spor+cıss varsa ekstra spor)
Çay(en az 1 bardak Yeşilçay vb)
Su (2 lt su)
Şeklinde yazarak karşılarını doldursun lütfen( bu şekilde olmayınca benim için çok zor oluyor listeyi benim puanlamam tek tek sormam gerekiyor vs. O yüzden bu şekilde olmayınca listeye işaretleme yapmiycam menü paylaşılmış olsa bile
Birde 1 günden fazla menü bildirimi yapılmazsa gelecek haftanın listesine girilemiyecek)
Hepiniz biliyorsunuz ama yine de bi tekrar olsun bu listenin amacı bütün bir haftamızın çetelesini tutmak verdiğimiz yada aldığımız kiloların sebebini görmek sürekli kontrol altında olduğumuzun bilinciyle daha az kaçamak yapmak :) ayrıca 3 haftadır sonuncuyuz bundan sonra mutlaka dereceye girmemiz lazım elimizden geldiğince motivasyonumuz yüksek tutup başarıya ulaşmamız lazım bende sırf bu yüzden bu listeleri hazırlıyorum umarım faydası oluyordur
canım harıkasın ya ellerine sağlık gerçekten hepimiz için uğraşıyorsun...kesınlıkle faydası oluyor olmaz mı dediğin gibi kontrol altında hissediyoruz ve daha sorumlu oluyoruz kendimizden...benim pazartesi kilom 70,2 idi bu arada canımEki Görüntüle 1947828
Bu haftanın listesi bu herkes bi kendini görsün bakalımyarın sonuçları da ekleyip tekrar paylaşıcam inş
ne güzel dua ya bayıldımNe zamandır hiç cısslı şey yememiştim çok ısrarcı arkadaş bayılacaktım neredeyse.
Bayılsaymışım aslında daha iyimiş aslında
Allahım bana bu gece yağlarımı yakım yakım yakmayı nasip et amin
Tamam tatlım güveniyorum sana verirsin inş :) bu Ne yüksek motivasyon harikasın o Mevlüt'te incecik olacaksın kuzum
Bende baktım vücut sarkmaya başlayacak pilatese başliyip önlem alayım dedim başındayken hem de incelmem artsın ben Ebru şallının 21 günde yağlara elveda videosunu yapıcam inş yağ yakıyormuş sıkılaştırıyormuş hepsini beceremesemde elimden geleni yapıcam inş 2. Parti 20 kilomu bir an önce vermem lazım :)
Ya süper bu halin bile çok fit hedefine ulaşınca Harika gözükeceksin inş :)
Gayet güzel canım afiyet olsun
Canım İskender'de ekmek var mı yineazıcık cısslı gibi ama çok değil afiyet olsun canım
Bir balık burcu olarak seni çok iyi anlıyorum canım sende bize (bana) çok iyi geliyorsun
Aynen bende bırakırdım şükür burayı bulduran Rabbime :)
Wuhuuuuu süpersin kuzum
Gayet güzel canım sporunda fazlasıyla olmuştur bence
Canım biraz cısslı olmuş ama 10000 adım yürümüşsün yakmışsındır muhtemelen afiyet olsun
amiiiiiin amiiiinNe zamandır hiç cısslı şey yememiştim çok ısrarcı arkadaş bayılacaktım neredeyse.
Bayılsaymışım aslında daha iyimiş aslında
Allahım bana bu gece yağlarımı yakım yakım yakmayı nasip et amin
hoşgeldiniiizzzz başarılar diliyorum :)Merhaba kızlar ben emine.
36 yaşında evli ve 2 kız annesiyim.
2. Ci kızım doğduktan sonra gitmedi kilolar. Ben de buraya katılmaya karar verdim.
Dün itibari ile 92.3 kg mım.
Hedefim 68.
Uzun bir yol beni bekliyor.
Çalışıyorum. Öğretmenim.
hoşgeldiniiizzzz başarılar diliyorum :)
Günayddıııınnnnherkese hayırlı cumalarrr
O zaman ilk mutlu bildirim benden gelsin
geçen cuma : 61.2
bugün : 60.5
- 700
ay p.tesi 61.9 gelmiştim demekki şişlik falanmış çok mutluyum şuan
haftaya cuma hedefim 59.55 li rakamlara geri dönüyorum Allah'ımmm şükürler olsun
hepimiz bbaşaracağızTeşekkür ederim.
İnşallah sizin desteğiniz ile de vereceğim.
Tebrik ederim. Ćok güzel bir eksi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?