- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
hoşgeldin Eminecim hatta meslektaşım :) ne öğretmenisin? canım emin ol burada bizimle daha kolay vereceksin inşallah, yolun ne kadar uzun olursa olsun sen fit ve zayıf olmayı seçiyorsun ve en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın inşallah..Merhaba kızlar ben emine.
36 yaşında evli ve 2 kız annesiyim.
2. Ci kızım doğduktan sonra gitmedi kilolar. Ben de buraya katılmaya karar verdim.
Dün itibari ile 92.3 kg mım.
Hedefim 68.
Uzun bir yol beni bekliyor.
Çalışıyorum. Öğretmenim.
canım ya ne güzel yazmışsın valla içim açıldı sabah sabah :) harika hep böyle bildirimlerimiz olsun inşallahGünayddıııınnnnherkese hayırlı cumalarrr
O zaman ilk mutlu bildirim benden gelsin
geçen cuma : 61.2
bugün : 60.5
- 700
ay p.tesi 61.9 gelmiştim demekki şişlik falanmış çok mutluyum şuan
haftaya cuma hedefim 59.55 li rakamlara geri dönüyorum Allah'ımmm şükürler olsun
amiiin amiiin canımsenide tebrik ederim çok iyisin bu hafta vuhuuuhoşgeldin Eminecim hatta meslektaşım :) ne öğretmenisin? canım emin ol burada bizimle daha kolay vereceksin inşallah, yolun ne kadar uzun olursa olsun sen fit ve zayıf olmayı seçiyorsun ve en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın inşallah..
canım ya ne güzel yazmışsın valla içim açıldı sabah sabah :) harika hep böyle bildirimlerimiz olsun inşallah
saol fıstığım, ben çıtır genç kız, sen de çıtır anne olacaksın wuhuuamiiin amiiin canımsenide tebrik ederim çok iyisin bu hafta vuhuuu
eveettt hedefime 10.5 kg kaldısaol fıstığım, ben çıtır genç kız, sen de çıtır anne olacaksın wuhuu
1.65 canım senin?_perina_ senin boyun kaçtı tatlım
hepimiz bbaşaracağız
teşekkür ederim
Maalesef bu hafta zorla dengeleyerek sabit kalabildim ancak ama veremediğime üzülmedim ilk kez çünkü artı olma ihtimalim yüksekti ama bu haftaya çok sıkı başlıyorum inşallah,,ayrıca kilo veren arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum
Ben de kilo bildirimini yapayım
Hedefim 66.0 idi
Güncel. 65.9
Gelecek cuma hedefim 65.3
**2.TAKIM 502.ETAP**
akrep33 ( 73,3 / / / )
Zereno (98,5/ / /)
ooomarlaaa ( 67,0 / / /)
_perina_( 71,4 /70,2 /1,2/%1,67)
myprincesses ( 72 /72//) sabit
ayperest(61,2 / 60.5/ 0.7/%1.14)
2.TAKIM ORTALAMASI:
Merhaba bayanlar
Deneme zamanım ne zaman bitiyor benim
Bu iki hafta önceki kilo bildirimim geçen hafta tartı yoktu
Gülceegull(72.3/72.1/0.1/℅0.14)
Gulceegull(72.1/71.6/0.5/0.69-℅0.35)iki haftaya bölunca
Haftaya hedefim 70.8
Uzundur hiç 70 görmedim hadi inşallah
Cuma hedefim 69,3 canımcımZereno
**2.TAKIM 502.ETAP**
akrep33 ( 73,3 / / / )
Zereno (98,5/98,0 / 0,5/0,51)
ooomarlaaa ( 67,0 / / /)
_perina_( 71,4 /70,2 /1,2/%1,67)
myprincesses ( 72 /72//) sabit
ayperest(61,2 / 60.5/ 0.7/%1.14)
2.TAKIM ORTALAMASI:
hoşgeldin Eminecim hatta meslektaşım :) ne öğretmenisin? canım emin ol burada bizimle daha kolay vereceksin inşallah, yolun ne kadar uzun olursa olsun sen fit ve zayıf olmayı seçiyorsun ve en kısa zamanda hedefine ulaşacaksın inşallah..
canım ya ne güzel yazmışsın valla içim açıldı sabah sabah :) harika hep böyle bildirimlerimiz olsun inşallah
saol fıstığım, ben çıtır genç kız, sen de çıtır anne olacaksın wuhuu
neden olmayalım canım, hepimiz olacağız çıtır Allahın izniyle :) ben 31 ekimden beri buradayım ama aylara baktığında çok fazla yol kat edemedim çünkü 3-4 yıldır falan çok oturmuş bir kilom var canım yeni yeni vermeye başladım gibiBende çıtır anne olmak istiyorum.
Bu gün sabah güzel bir kahvaltı ve ardından değißimi saçımı boyatarak deģißime start verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?