1.65 canım senin?
Bende çıtır anne olmak istiyorum.
Bu gün sabah güzel bir kahvaltı ve ardından değißimi saçımı boyatarak deģißime start verdim.
neden olmayalım canım, hepimiz olacağız çıtır Allahın izniyle :) ben 31 ekimden beri buradayım ama aylara baktığında çok fazla yol kat edemedim çünkü 3-4 yıldır falan çok oturmuş bir kilom var canım yeni yeni vermeye başladım gibi
163 :)
süper ya
**2.TAKIM 502.ETAP**
akrep33 ( 73,3 / / / )sabit
Zereno (98,5/98,0 / 0,5/0,51)
ooomarlaaa ( 67,0 /67,3/ +0,3 /% -0,45)
_perina_( 71,4 /70,2 /1,2/%1,68)
myprincesses ( 72 /72//) sabit
ayperest(61,2 / 60.5/ 0.7/%1.14)
2.TAKIM ORTALAMASI:%0,48
kızlar hani hep diyorum ya fazla kilolarım yüzünden alışverişe çıkmak istemiyorum ve hatta zaten çıkamıyorum çünkü denediğim kıyafetlerin hiçbiri yakışmıyor ki bu abartı değil, e veremedikçe de aynı kıyafetleri giyip duruyorum bayadır yeni bir şey almadım öyle şık tarz moda bişiler yani..dün bankada bir arkadaşımı gördüm ya kız incecik, ince uzun bişi, giymiş darpaça bir kot, kısa montu, çantası vs öyle hoş görünüyordu ki kendimi kötü hissettim onu görünce, benim neyim eksik de istediğim gibi böyle güzel giyinemiyorum diye düşündüm...bu kilolar sırtımızda taşıdığımız bir yük, özgürlüğümüzü o kadar kısıtlıyorlar ki, her şeyimizi etkiliyorlar, kendi adıma konusayım bekar bir genç kız olarak hele bu kilolar çok hata, ben bu halimle kendimi beğenmiyorum ki, sırf beğenilmek için de değil, sosyal hayatımı da etkiliyor, istediğim gibi görünsem ve giyinebilsem daha çok güven duyarım kendime de ve dolayısıyla daha çok mutlu olurum...işte bu yüzden zayıflamalıyım bir ton sebep var bunun için !!!
Aynı duyguları yaşıyoruz önceden diyordum ama çocuklarım var ben doğum yaptım ama bakıyorum da doğum yapanlarda fıstık gibi geziyorlar... Şimdiye kadar masada yemek yiyerek anlık mutlu oldum bundan sonra yemicem aynaya bakarken güzelce giyinip gezerken hep mutlu olucam. Bu arada tebrik ederim çok iyi vermişsin bu hafta yaptığın değişik birşey varmiydikızlar hani hep diyorum ya fazla kilolarım yüzünden alışverişe çıkmak istemiyorum ve hatta zaten çıkamıyorum çünkü denediğim kıyafetlerin hiçbiri yakışmıyor ki bu abartı değil, e veremedikçe de aynı kıyafetleri giyip duruyorum bayadır yeni bir şey almadım öyle şık tarz moda bişiler yani..dün bankada bir arkadaşımı gördüm ya kız incecik, ince uzun bişi, giymiş darpaça bir kot, kısa montu, çantası vs öyle hoş görünüyordu ki kendimi kötü hissettim onu görünce, benim neyim eksik de istediğim gibi böyle güzel giyinemiyorum diye düşündüm...bu kilolar sırtımızda taşıdığımız bir yük, özgürlüğümüzü o kadar kısıtlıyorlar ki, her şeyimizi etkiliyorlar, kendi adıma konusayım bekar bir genç kız olarak hele bu kilolar çok hata, ben bu halimle kendimi beğenmiyorum ki, sırf beğenilmek için de değil, sosyal hayatımı da etkiliyor, istediğim gibi görünsem ve giyinebilsem daha çok güven duyarım kendime de ve dolayısıyla daha çok mutlu olurum...işte bu yüzden zayıflamalıyım bir ton sebep var bunun için !!!
Çok şükür bugünde herşey yolunda gidiyor
Bir haslanmis yumurtam kapya biber dereotu Maydanoz bir dilim ekmek peynirle kahvaltı
Arada yeşil çay biberli çörekotu yoğurt
Öğlen çorba lahana yemeği
Ara greyfurt
Akşam yine lahana ve kuru fasülye
Son arada çiğ badem kayısi
Yatarken sutumu icicem
Youtube dan yağ yakma videoları açıp yaptım
Su tamam
Yeşil çay tamam
Zereno başkan adaylık süresi ne kadardır ne zaman girecem listeye
canım biliyor musun ben de dn saçlarımı kestirdim ve çok iyi geldi bana da tam zamanıydı :) bu tarz değişiklikler insanı çok mutlu ediyor sıra geldi yavaştan giyime tabi bunun için biraz zaman lazım kiloları vermek için :) hep beraber atıcaz şu kiloları canım Allahın izniyle çok daha özgür olucaz ve hissedicezOlsun canım.
Hep beraber veririz. Atarız kiloları.
Çok mutlu oldum saçımı boyatınca.
Değişıkliklere devam edeceģim.
Tebrikler kızlar.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum.
Kulolarımızın özgürlüğümüzü sınırlamasına izin vermemeliyiz.
harikasın canım inş böyle bozulmadan gidersinÇok şükür bugünde herşey yolunda gidiyor
Bir haslanmis yumurtam kapya biber dereotu Maydanoz bir dilim ekmek peynirle kahvaltı
Ara greyfurt
Yatarken sutumu icicem
Su tamam
Yeşil çay tamam
canım yazdıkların çok doğru, yok stresliydin yok sınava hazırladım yok çocuk doğurdum bunların hepsi bahane gerçekten, aynı anda onları yapıp hem de fit olmak mümkün, ama kendimizi saldığımız anda işimiz bitiyor...hepimiz yemekle mutlu olan tipleriz yoksa dozunu bulabilsek burada ne işimiz vardı? senin de dediğin gibi artık yiyerek değil de giyinip süslenip gezerek mutlu olmak istiyorumAynı duyguları yaşıyoruz önceden diyordum ama çocuklarım var ben doğum yaptım ama bakıyorum da doğum yapanlarda fıstık gibi geziyorlar... Şimdiye kadar masada yemek yiyerek anlık mutlu oldum bundan sonra yemicem aynaya bakarken güzelce giyinip gezerken hep mutlu olucam. Bu arada tebrik ederim çok iyi vermişsin bu hafta yaptığın değişik birşey varmiydi
bu şekilde kapattıysan gayet iyi canımBu günkü menüm.
Sabah 9.30
1 kk peynir
1 kade domates suyu
1 dilim ekmek
Öğlen dışardaydım kuaföre git gel derken 16.30 oldu. Bu arada 2 sade nescafe içtim.
Gecikmeli de olsa
Öğlen 16.30
4 parça yağsıs pişmiş tabuk göğsü
1 kase yoğurt
Ara 18.30
3 gün kutusu kayısı
Akşam 19.30 gibi 1 kase yoğurt yiyeceğim.
1.5 litre su
25 dk yürüyüş
kızlar hani hep diyorum ya fazla kilolarım yüzünden alışverişe çıkmak istemiyorum ve hatta zaten çıkamıyorum çünkü denediğim kıyafetlerin hiçbiri yakışmıyor ki bu abartı değil, e veremedikçe de aynı kıyafetleri giyip duruyorum bayadır yeni bir şey almadım öyle şık tarz moda bişiler yani..dün bankada bir arkadaşımı gördüm ya kız incecik, ince uzun bişi, giymiş darpaça bir kot, kısa montu, çantası vs öyle hoş görünüyordu ki kendimi kötü hissettim onu görünce, benim neyim eksik de istediğim gibi böyle güzel giyinemiyorum diye düşündüm...bu kilolar sırtımızda taşıdığımız bir yük, özgürlüğümüzü o kadar kısıtlıyorlar ki, her şeyimizi etkiliyorlar, kendi adıma konusayım bekar bir genç kız olarak hele bu kilolar çok hata, ben bu halimle kendimi beğenmiyorum ki, sırf beğenilmek için de değil, sosyal hayatımı da etkiliyor, istediğim gibi görünsem ve giyinebilsem daha çok güven duyarım kendime de ve dolayısıyla daha çok mutlu olurum...işte bu yüzden zayıflamalıyım bir ton sebep var bunun için !!!
bende fıstık ve cocuklu olacağım :))Aynı duyguları yaşıyoruz önceden diyordum ama çocuklarım var ben doğum yaptım ama bakıyorum da doğum yapanlarda fıstık gibi geziyorlar... Şimdiye kadar masada yemek yiyerek anlık mutlu oldum bundan sonra yemicem aynaya bakarken güzelce giyinip gezerken hep mutlu olucam. Bu arada tebrik ederim çok iyi vermişsin bu hafta yaptığın değişik birşey varmiydi
menüm
sabah: aç karna 1 br su (bunu her sabah yaparım yazmadım şimdiye kadar)
2 dilim kızarmış tb, tereyağı,salça az peynir-zeytin, az tahinpekmez ve çay
ara: 1 br yeşilçaylı karışım
öğlen: 2 yumurtadan maydonozlu peynirli omlet, yarım dillim tb
ara: 2 br yeşilçaylı karışım, 1 neskafe, 1 dilim ayva
akşam: 1 kase ıspanak, 2 kaşık yoğurt, 5-6 tane acı biber
ara: şuan normal yeşilçayımı içiyorum
ara: sütlü ya da türk kahvesi içerim
diyet: 5
su: 2 lt
çay: yeşilçaylı karışım + tarcınlı yeşil çay
spor: 30 dk aerobik dans, 150 mekik, kalça-bacak, bel ve kol çalıştım toplam 1 saat
canım biliyor musun ben de dn saçlarımı kestirdim ve çok iyi geldi bana da tam zamanıydı :) bu tarz değişiklikler insanı çok mutlu ediyor sıra geldi yavaştan giyime tabi bunun için biraz zaman lazım kiloları vermek için :) hep beraber atıcaz şu kiloları canım Allahın izniyle çok daha özgür olucaz ve hissedicez
harikasın canım inş böyle bozulmadan gidersin
canım yazdıkların çok doğru, yok stresliydin yok sınava hazırladım yok çocuk doğurdum bunların hepsi bahane gerçekten, aynı anda onları yapıp hem de fit olmak mümkün, ama kendimizi saldığımız anda işimiz bitiyor...hepimiz yemekle mutlu olan tipleriz yoksa dozunu bulabilsek burada ne işimiz vardı? senin de dediğin gibi artık yiyerek değil de giyinip süslenip gezerek mutlu olmak istiyorumçok saol canım bu hafta hergün düzenli yoğun spor yaptım canım ilk aklıma gelen, yemem de ölçülüydü tabii
bu şekilde kapattıysan gayet iyi canım
fıstığım sen de beni çok motive ediyorsun bu karşılıklı amaca ulaşana kadar birimiz düşse diğeri kaldıracak, hep birlikte ulaşıcaz hedefimize başka yolu yok :)canım harikasın bende aynı durumdayım senle.. bizde zayıf ve nutlu olacağız herşey değişecek herşey !!
bende fıstık ve cocuklu olacağım :))
mesajların beni çok motive ediyo harikasın bebeğim :))
bebekle ilgilenmek bence başlı başına bir spor olmalı :) kolay gelsin canım çayı ihmal etme bence menün güzelsabah
1 yumurta ile peynirli omlet
1 dilim ekmek
kk peynir
az tulum
3 zeytin
1 domates
az şekerli çay
ara
5 çilek
1 mandalina
öğlen
1 kepçe etli kuru fasulye
3 yenek kaş pilav
bol salata
ara
1 3u 1 arada
akşam
3 yemek kaş pilav
salata
ara
1 bardak çay
1 kare çikolatanın yarısı ( çoook yorulmuştum enerhim tükendi ondan yedim)
diyet 3
spor öğlen 12 den bu saate kadar temizlik yaptım diyebilirim annemin evini temizledim. temizlikten arta kalan zamanda da bebeğimle ilgilenmekle geçti inanın çoook yoruldum iki dk durmadım daha da işim var
su 1 lt
kitap okuyamadım
çay unuttum içmedim
Hoşgeldin canım burada çok güzel hedefine ulaşacaksın inş :)Merhaba kızlar ben emine.
36 yaşında evli ve 2 kız annesiyim.
2. Ci kızım doğduktan sonra gitmedi kilolar. Ben de buraya katılmaya karar verdim.
Dün itibari ile 92.3 kg mım.
Hedefim 68.
Uzun bir yol beni bekliyor.
Çalışıyorum. Öğretmenim.
Süpersin canım ya maşallah :)Günayddıııınnnnherkese hayırlı cumalarrr
O zaman ilk mutlu bildirim benden gelsin
geçen cuma : 61.2
bugün : 60.5
- 700
ay p.tesi 61.9 gelmiştim demekki şişlik falanmış çok mutluyum şuan
haftaya cuma hedefim 59.55 li rakamlara geri dönüyorum Allah'ımmm şükürler olsun
Tatlım bikaç haftadır genelde sabit çıkıyorsun atağa geçmenin tam vaktidir bu hafta senin haftan olsun inşMaalesef bu hafta zorla dengeleyerek sabit kalabildim ancak ama veremediğime üzülmedim ilk kez çünkü artı olma ihtimalim yüksekti ama bu haftaya çok sıkı başlıyorum inşallah,,ayrıca kilo veren arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum
Harikasın canım tebrik ederim :)Ben de kilo bildirimini yapayım
Hedefim 66.0 idi
Güncel. 65.9
Gelecek cuma hedefim 65.3
Kuzum aslında senin deneme süren bitti bu hafta listeye girmen gerekiyordu ama geçen hafta tartılamadıgın için giremedin geçen cuma kilon lazımdı yani bu sebeple haftaya listedesin artık güzel bir giriş yaparsın listelereMerhaba bayanlar
Deneme zamanım ne zaman bitiyor benim
Bu iki hafta önceki kilo bildirimim geçen hafta tartı yoktu
Gülceegull(72.3/72.1/0.1/℅0.14)
Gulceegull(72.1/71.6/0.5/0.69-℅0.35)iki haftaya bölunca
Haftaya hedefim 70.8
Uzundur hiç 70 görmedim hadi inşallah
Tmm kuzum ekledimCuma hedefim 69,3 canımcımZereno
Senin kilo vermen açıldı canım kimse tutamaz artık senitüm kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum harikasınız1 şubat kilomda kalmışım ben iki günde bir şey fark etmemiş ama gerçi 1,2 kilo verdim düşünsenize her hafta bu kadar versem ooo inş haftaya da böyle sonuçlarımız olur kızlar !
Ecii izinde canımkızlar @ecii nerelerde ben yokken ayrıldı mı?
İnş canım ben burda çok güzel kilo kaybettim ve devamda ediyorum çok şükür beraber daha güzel olacak inş birşey itiraf edeyim seni kilolarımız yakın diye özellikle davet ettim dişime göre bir üyemiz olsun diyeİnşallah bende takıma kolay adapte olup sizinle birlikte başaracağım
TebriklerZereno
Kilolarımız yakın. İnşallah en kısa zamanda halledeceğiz.
.
Ay canım ya bir genç kız olarak seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bende bunları düşünüyorum ki düşün benim kilom çok daha fazlakızlar hani hep diyorum ya fazla kilolarım yüzünden alışverişe çıkmak istemiyorum ve hatta zaten çıkamıyorum çünkü denediğim kıyafetlerin hiçbiri yakışmıyor ki bu abartı değil, e veremedikçe de aynı kıyafetleri giyip duruyorum bayadır yeni bir şey almadım öyle şık tarz moda bişiler yani..dün bankada bir arkadaşımı gördüm ya kız incecik, ince uzun bişi, giymiş darpaça bir kot, kısa montu, çantası vs öyle hoş görünüyordu ki kendimi kötü hissettim onu görünce, benim neyim eksik de istediğim gibi böyle güzel giyinemiyorum diye düşündüm...bu kilolar sırtımızda taşıdığımız bir yük, özgürlüğümüzü o kadar kısıtlıyorlar ki, her şeyimizi etkiliyorlar, kendi adıma konusayım bekar bir genç kız olarak hele bu kilolar çok hata, ben bu halimle kendimi beğenmiyorum ki, sırf beğenilmek için de değil, sosyal hayatımı da etkiliyor, istediğim gibi görünsem ve giyinebilsem daha çok güven duyarım kendime de ve dolayısıyla daha çok mutlu olurum...işte bu yüzden zayıflamalıyım bir ton sebep var bunun için !!!
Gayet güzel canım Afiyet olsun haftaya listedesin inşÇok şükür bugünde herşey yolunda gidiyor
Ara greyfurt
Yatarken sutumu icicem
Su tamam
Yeşil çay tamam
Sabah
Büyük bardak sıcak su ve 7 tane kayısı(sıkıntı çekiyorum)
kahvaltı
6,7 tane fırında mantar
2 tane soğan halkası
Çok az kaşar
Öğlen yok(kahvaltıyı geç yaptım)
Ara
Türk kahvesi, bir kaç incir,1 avuç leblebi
Akşam(17.30)
Tavuk döner
1 dilim ekmek
Ayran
Salata
Belki birazdan bir tane meyve yerim.
Çok güzel canım afiyet olsun :)Yarım kalmış devam ediyorum
Diyet 5
2 lt su
Yeşilçay(içeceğim)
35 dk zumba(300 kaloriymiş)
Kitap yok malesef
Canım çikolata hariç menü güzel temizlikte çok yoğun olduğu için spordan sayıyorum bugünlüksabah
1 yumurta ile peynirli omlet
1 dilim ekmek
kk peynir
az tulum
3 zeytin
1 domates
az şekerli çay
ara
5 çilek
1 mandalina
öğlen
1 kepçe etli kuru fasulye
3 yenek kaş pilav
bol salata
ara
1 3u 1 arada
akşam
3 yemek kaş pilav
salata
ara
1 bardak çay
1 kare çikolatanın yarısı ( çoook yorulmuştum enerhim tükendi ondan yedim)
diyet 3
spor öğlen 12 den bu saate kadar temizlik yaptım diyebilirim annemin evini temizledim. temizlikten arta kalan zamanda da bebeğimle ilgilenmekle geçti inanın çoook yoruldum iki dk durmadım daha da işim var
su 1 lt
kitap okuyamadım
çay unuttum içmedim
inş dediğin gibi olur kuzum da şu zinciri bir kırarım aynı kilolarda dolaşıp duruyorum aldıklarımı verdim ama yine de şükürHoşgeldin canım burada çok güzel hedefine ulaşacaksın inş :)
Süpersin canım ya maşallah :)
Tatlım bikaç haftadır genelde sabit çıkıyorsun atağa geçmenin tam vaktidir bu hafta senin haftan olsun inş
Harikasın canım tebrik ederim :)
Kuzum aslında senin deneme süren bitti bu hafta listeye girmen gerekiyordu ama geçen hafta tartılamadıgın için giremedin geçen cuma kilon lazımdı yani bu sebeple haftaya listedesin artık güzel bir giriş yaparsın listelere
Tmm kuzum ekledim
Senin kilo vermen açıldı canım kimse tutamaz artık seni
Ecii izinde canım
İnş canım ben burda çok güzel kilo kaybettim ve devamda ediyorum çok şükür beraber daha güzel olacak inş birşey itiraf edeyim seni kilolarımız yakın diye özellikle davet ettim dişime göre bir üyemiz olsun diyebu kızlar bizden çok zayıf
Ay canım ya bir genç kız olarak seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bende bunları düşünüyorum ki düşün benim kilom çok daha fazlagerçekten zor yani
Gayet güzel canım Afiyet olsun haftaya listedesin inş
Çok güzel canım afiyet olsun :)
Canım çikolata hariç menü güzel temizlikte çok yoğun olduğu için spordan sayıyorum bugünlükama yeşilçayını aksatma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?