Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Süper menü.
Tebrikler.
Kızlar diyet 5 yazıyosunuz. Ne o anlamadım..

Kesinlikle değişiklik insana güzel geliyor.
Kilo olarsk da değişince de mutluluğumuz artacak.
Bir de ben yaza kadar saćımı uzatacağım. Zayıflayınca kuafòrum çok güzel boyayacak.
Yarım elma yedim biraz önce.
Başka bir ilavr olmadı.

Güsel menü. Afiyet olsun.

Yarım kalmış devam ediyorum

Diyet 5
2 lt su
Yeşilçay(içeceğim)
35 dk zumba(300 kaloriymiş)
Kitap yok malesef

Kitap okuma olmasına bayıldım.

Bir tek pilavlar gözüme battı.

Hoşbuldik canım.
Kilolarımızın yakın olması iyi.
Boyun kaç canım. Benim 168 cm.
Bir iki hafta sonra yarışırız.

Kızlar üzerimde bir şişlik hissediyorum göbüşüm çıkıyor. Dönemime daha var o değil kesinlikle. Ama ne? Ne yapmalıyım? Zaten çok mutsuz hissediyorum anlamadım sebebini de. Yattım bütün gün.

Zereno Tamam canım haftaya bomba gibi bir giriş yapacağım çünkü zamanım azaldı hedef 71.6 dan 70.8 e düşmekti ama en az bir kilo vermek için ciddi asilacam diyet ve spora.
Bu 21 gün yağ yakma platesinde günde kaç dakka yapılıyor. Kas yapmak istemiyorum eski sporcuyum ve ciddi kas kutlem var sadece yağ yakmak istiyorum o yüzden kararsızım.

harikasın canım :) herkes kendi menusune 1 ile 5 arasında puan veriyor, inan zayıfladıkca kendimizi de çok daha güzel bulacağız ben uzun saç çok severim benim de uzun :)

Ilık 1 litre suya kabuk tarçın ve biraz zencefil at özellikle açken gün içinde bitir çok iyi geliyor. Yoğurt a çörek otu kayisi koyup yersende iyi olur l. Bol bol su için ama yemekte veya yemek yedikten sonraki bir saat içme.

Canım ödem atıcı çaylar denesen
Veya 1 salatalık limon ve nane yi 1 litre suya koyup yapabilirsin.

Canım kas yapmak istemiyorsan. Ben bundan bir 5 yıl önce diyetisyene gittim. O bana ideal kiloma gelene kadar hep 40 dk yı geçmeyecek ßekildd yürüyüşler yaptırdı. Bu dz bir alternatif olabilir sana.

Boyumuz aynı sizin kilo kaçtı?

Kilom 92 maalesef.

harikasın canım :) herkes kendi menusune 1 ile 5 arasında puan veriyor, inan zayıfladıkca kendimizi de çok daha güzel bulacağız ben uzun saç çok severim benim de uzun :)

Benim yaş ileri olunca bir de kilo oluncs uzun szç hiç olmuyordu. Ama zayıflayıp uzatmayı düşünüyorum.

Bu arada bugun LCW in internet sitesinde çok indirim vardı 38 beden pantolon ve M beden bluz siparişi girdim. Baharda giyecem inşallah

38 beden kulağa ne kadar hoş geliyor. Süpersin

bu hafta tek kilo alan insan ben olmuşum. yüzdelerinizi olumsuz etkiletgiğim için özür dilerim kızlar.2 gündür kendimi öyle bi saldm ki ne kadar toparlanmaya çalışsam da yok yani olmadı. bugün de çok sahane bir menü geçirmedm fakat artk son olacak inşallah. bu dönemi daha fazla uzatmak istemiyorm.

sabah (9.30)
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 has. yumurta
bal

aksam ( 16:00)
1 tavk döner
ayran

su 2,5 litre. çay ve spor yok maalesef

evet hepimiz birimiz birimiz hepimiz için
iveeet bencede spor bide benim bebişim tosun gibi 4 aylık ama 6 aylık gibi bişey maşallah belim kopuyor akşama kadar

temizlik yaptığım sporu 3le çarpardı bugün zaten çikolata halsizlikten yedim inan.. ama çok aç yattım. bide hasta oluyorum galiba uyuyamadım bu saate kadar. yorgunluktan mı yoksa açlıktan mı uyuuamadım bilmiyom

kaçamaklar tadımlık olacak deyip yiyorsun artık yiter bu hafta uslu kız ol yoksa zayıflayamazsın hepimiz üzülürüz

pilavlar bana da battı evet akşam çorba yapacakyım ama üşendim öyle idare ettim

Kızlar ben hiç ekmek kullanmasam diyorum. Sizce nasıl bir fikir.
süper fikir ben iyice azalttım biara hiç yemiyodum inan alışmak zor değil. şu sıra yersem kahvaltıda yiyorum..

Bu arada bugun LCW in internet sitesinde çok indirim vardı 38 beden pantolon ve M beden bluz siparişi girdim. Baharda giyecem inşallah

kız bende s beden alıp saklamayı düşünüyordum bak bunu hepimiz yapmalıyız

Olsun canım. Biraz dikkat edersen hafyaya güzel bir eksi gelir. Bu sefer de takımı sen sırtlarsın.
Ayrıca menü de fena değil.

Maşallah allah bağışlasın.
Bende de iki tane 42 pantolon var ilk hedef bu iki pantolon.

Hoşgeldin canım.

Hoşbulduk. Ben emine. 36 yaşında evli mutlu çocuklu biraz da obez bir bayanım. İnşalla sizinlr çıtır anne olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…