Peki tamam :) dolma 10 tane iyi bnceama börekler kibrit kutusu kadar 4 tanesi bi börek eder zaten
dolma kaç tane yeyim ?
tatlıya dayanırsam yemeyeceğim sonraki gün kahvaltıya bırakacağım dayanamazsam onuda ara öğünde yarım yerim canım.
Menüme 40 dk akşam yürüyüşü ve 2 avuç kadar ayçekirdeği ekliyorum.Bugünkü menüm
Sabah
Yok
Öğle
Tavuk tantuni
Ara
Portakal
Mandalina
Elma
Akşam
Yok
Yeşilçay karışımı içmeye devam
Kitap
Buz Öpücük
Spor
40 dk yürüyüş
Su
2 litreyi bulmadı sanırım az oldu bugün
Haklısın iyi olurdu tatlım ama yemek gelmedi içimden.canım bence zerrının dediği gibi az az ye, özellikle de bir çeşit salata yapın mutlaka patates makarna vs, ondan ye, cıslardan da yarım ye o zaman süper olur
dediğin gibi yaptım kuzucuk pidelerin yarısını bıraktım, hatta üzüldüm bida baştan söyleyeceğim pide az koyun diye, bu kebapta tabakta pide yok sandım
ben de iyiyim canım saolasın güzel bir gün oldu :)
kahvaltı yapsan daha mı iyi olurdu sanki kaptanım?
Canım inşallah yememişsindir. Akşamları çok sakıncalı.Kızlar bı arada incir oturtması diye bir tatlı yaptım bilenler vardır mutlaka sadece süt ve incirden. Tam diyet tatlısı,henüz yemedim. 650 kalori yakmışken bugün yer miyim bilmiyorum.
Güzel olmuşsa tarifini yazarım :)
Günaydınlaryarın cuma !!
bugünü kazasız belasız atlatırsam yarından çokk umutluyum inşallahGünaydın. .
Güzel bir gün bizimle olsun.
Yarının tartı günü olması bugünün anlam ve önemini daha bir artırıyor kızlar
İnşallah canım.bugünü kazasız belasız atlatırsam yarından çokk umutluyum inşallah
Canım yeşil çay iç. Limon da damlataraktan. Ödemini alsın.dün misafirim vardı çok karışık beslendim toplm yediklerim:
gözleme (yrm)
yumurt
bal
fındık
pat. saltsı
akşm: kısır ayran
çok şişim ama ya regl de var yrndan umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?