Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

TAKIM İÇİ DERECELER
(504.Etap 03-10 Şubat)

1.Hedef68 %2,49
2.Ayperest %1,49
3.gulceegul %1,40

4.Zereno %0,61
5.Myprincesses %0,42
6.ooomarlaaa %0,15

7.akrep33 %-0,27
8.maripositaa %-0,30
9.nidah %-0,48

Bundan böyle her hafta bireysel derecelendirme olacaktır.Her hafta eski listeyle beraber paylaşılacaktır. Duyurulur
Özellikle ilk 3 dereceyi alanları çok tebrik ediyorum ve ayrıca tüm kilo verenleri kutluyorum haftaya bu listede hiç kırmızı renk olmaması ümidiyle

TAKIM İÇİ DERECELER
(504.Etap 03-10 Şubat)

1.Hedef68 %2,49
2.Ayperest %1,49
3.gulceegul %1,40

4.Zereno %0,61
5.Myprincesses %0,42
6.ooomarlaaa %0,15

7.akrep33 %-0,27
8.maripositaa %-0,30
9.Losefar %-0,33
9.nidah %-0,48

Bundan böyle her hafta bireysel derecelendirme olacaktır.Her hafta eski listeyle beraber paylaşılacaktır. Duyurulur
Özellikle ilk 3 dereceyi alanları çok tebrik ediyorum ve ayrıca tüm kilo verenleri kutluyorum haftaya bu listede hiç kırmızı renk olmaması ümidiyle

TAKIM İÇİ DERECELER
(504.Etap 03-10 Şubat)

1.Hedef68 %2,49
2.Ayperest %1,49
3.gulceegul %1,40

4.Zereno %0,61
5.Myprincesses %0,42
6.ooomarlaaa %0,15

7.akrep33 %-0,27
8.maripositaa %-0,30
9.Losefar %-0,33
10.nidah %-0,48

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
7 zeytin

Ara
1 bardak süt
2 hurma

Ara
1 kase yulaflı elmalı yoğurt

Akşam
1 pors köfte
Salata

KAHVALTI
1 dilim tavuk göğsü
1 tane kurabiye
2 ince tuzlu kurabiye
5 mercimekli köfte
1 küçük poğaça

AKŞAM
Küçük bir kase Maraş tarhanası çorbası
2 kutu 80 grlık yağı süzülmüş tonbalığı

Diyet:3
Spor: Leslie 5 mil +20*3 kol çalışması +20*3 mekik + 20*3 yüz egzersizi (daha yapmadım ama yapınca teyit edicem inş)
Çay: 1 bardak beyaz çay (yada yeşil çay) içicem
Su: 2 lt

A
Ayyy bu listeyi çok sevdimmm

selam kızlar bugün tartıda aynı çıkınca çok moralim bozuldu o yüzden akşam biraz saçmaladım çünkü çok sinir oldum, hatta acaba tartı mı takıldı diye düşündüm ya o derece beklemıyordum umutluydum yani...kardeşim de kızdı sonra bu çözüm değil dedi doğru..

sabah: 2,5 dilim kızarmış tb, salça, kaymak, peynir ve az tahinpekmez ve çay
ara: 1 muz, çeyrek simit
öğlen: ekmek arası ton balığı
ara: 2 mandalina, 2 çatal tahin helvası
akşam: 1 kase tavuksuyu çorba, 2 kaşık et, 1 koca tabak makarna
ara: türk kahvesi, 1 kaşık höşmerim
ara: yeşilçay içerim

diyet: 2
su: yeterli
çay: yeşil
spor: yok

aslında bu hafta gayet iyiydin neden böyle oldu ki
hiç sorma canım ya ben de bilmiyorum, anlam veremedim yani 100 gr oynamamış
bunlara dikkat edicem canımcım saol
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
7 zeytin

Ara
1 bardak süt
2 hurma

Ara

Akşam
1 pors köfte
Salata
gayet iyisin tatlım
sporun da cok guzel canım afiyet olsun

Çok fena hastayım

Kahvaltı
Omlet
1 dilim tb ekmeği
Kaşar
Ihlamur

Ara
Türk kahvesi

Öğlen
Bir kaç salatalık turşusu
1 dilim kek

Ara
Türk kahvesi

Akşam
1,2 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık pilav
Ayran

Diyet 4
Ihlamur
Spor yok.. Halim de yok
Su 2 yapmaya çalışacağım

Evet sporum başarıyla tamamlandı 1 sa 20 dk çok şükür artı olarak 20*3 göğüs hareketi de yaptım
Ayrıca çay olarak da Yeşilçay karışımı hazırladım spor boyunca içip bitirdim bugün bana gelsin bi aferin

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
7 zeytin

Ara
1 bardak süt
2 hurma

Ara

Akşam
1 pors köfte
Salata
Çok güzel bi menü canım sporu göremedim ama

Canım benim bu kadar sıkma canını vardır elbet bir nedeni ödem olur şişkinlik olur yada fazla su içmissindir önemli olan bu hafta full motivasyonla bu haftadaki açığı kapatmak bugünkü menün çok kötüde değil yarın sıkı bir menüyle telafi edersin inş sporu aksatma ama kuzum
Geçmiş olsun tatlım menünde güzel Yeşilçay içsen süper olur bugün spor yapmamışsın ama yarın mutlaka yaparsın di mi

Sabahki hamur işleri fazla kacmiş tatlim ama sporun cok güzel bide fazla kaloriyi günün erken saatinde alıp da akşamı hafif kapatmanı beğendim..
Sabahki kaymak ve öglenki ekmek arasi baliktaki ekmeğin miktari önemli canim az ise sorun yok. tabii makarnayi söylem
Öncelikle gecmis olsun canim kek disinda begendim menünü

Çok canım sıkıldı
Diyetisyen gunumdu tartı eksi diye seviniyordum ama meğer giden kas ve suymus hatta öyle ki yağ bile almışım
Listem tekrar duzendindi.
arada kaçamak yapıp az az pirinç Makarna beyaz unlu tatlı az yiyorum diye yedim ama sonuç böyle hatta tüm bunyen değerler alt üst olmuş dedi. İki hafta içinde toparlamazsam tahlil vericem şeker falan yine oynadı galiba dedi. İnşallah yoluna koyarım gerek kalmaZ.

Zerenocum sporum vardi ama menüden sonra yaptigim icin yazmadim..ayrica yeşilcay karişimi da var :)

Hadi ya en oncé sekeri ve pirinci kes bence canim sonra da yavaş yavaş digerlerini.. kas kaybini onlemek icin de spor yapmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…