sporun güzel cnm doneri de telafi edersin sen :)KAHVALTI
2 dilim tb ekmek
Çok labne az kaşar
2 cherry domates
1 küçük dilim helva
ARA
5 badem
1 günkurusu
AKŞAM
Hatay usulü döner dürüm(normalde iki ince ekmeğe yapıyorlarmış ben tek ekmeğe yaptırdım ama yine de yağlıydı bi daha yemeyi düşünmüyorum öyle tahmin etmemiştim)
1 büyük ayran
Diyet:dönerden dolayı 3
Spor: 30 dk (biraz leslie, biraz bölgesel, biraz zumba)
Su: 2 lt
Çay: Yeşilçay karışımı
çok oldugunu fark edemedim canımcım daha dikkatli yaparım bundan sonra da , bu ara esas sorunum ödemler of napıcam ben ya, baloncuk gibiyimTatlim bol cissli olmuş menün en cok da bisküvi gozüme batti. Haftasonunu abartmayalim ki cumaları tarti yüzümüze gülsün dimi ama..sporun cok iyi aynen devam:)
Menün güzel canim ama bi şeyi merak ettim ögle ile akşam arası icin 3ara öğün fazla degil mi..sporun da gelmedı henüzumarım yapmişsindir
Dönerin yağli olmasi disinda menünü begendim tatlim sporun da var maasallah
kız gönenli misin sen :) ara tatılde gönene kaplıcaya gittim, evet kazancının höşmerimi efsane ama uzun bir süre yemeyi düşünmüyorum yeter gariGönen mi :) şimdi övünmek gibi olmasn güzeldir memleketimin höşmelimi :))
menu de spor da gayet güzelSabah
2 dilim ekmk
Bal
1 yumurta
3 zeytin
Ara
Sekersiz kahve
Aksam
3 yemek kasigi kadar pilav üstü kuru
Ara
Yesilcay
Sekersiz kahve
Su 2.5 litre. Spor 2 mil leslie
aynen canım ya tartıyı görünce uçtum valla, ama şimdi toparlanıyorum daha iyi olucam inş beybi :) saolasınÇok güzel tebrikler canım
sabahları daha rahat yiyebiliriz aslında ama biraz fazla olmuş tatlım ama sonrası güzel
yine uçmuşsun tatlım Sbah ve öğlen aran ana öğün olabilir aslında ona dikkat et tatlım ve sakın moralini bozma daha sıkı sarıl mesela bir yeşilçay içerek başlayabilirsin
Geçmiş olsun canım menün güzel olmuş
aferinnnn kuzumm
İnşallah canım, bazı yiyecekler bazı kişilerde çok kilo yapıyor onları tespit etmelisin öncelikle
guzel menü canım
wuu çok iyi benceSabah
2 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
10 tane zeytin
Ara
1 bardak süt
2 kayısı
Akşam
Karnabahar kısırı
Acikirsam yoğurt yicem
Yeşilçay karışımı ictim
Spor
20 dk yürüyüş
1 paket mi bisküvii !! eyvah be canım, çok acıktırma kendını öyle, bende de sonuc husran olur cok acıkınca keske 1 br süt, 1 muz vs yeseydin arada, neyse tecrube olmuş bu sanakızlar dün bayağı bir saçmaladım.
sabah biraz fazla yedim ve öğlen yemeği yememeye karar verdim akşamda çorbayla kapatacaktım. akşama kadar bişey yemeyince sonuç hüsran oldu. keşke arada bişeyler yeseydim felaket acıktım elim ayağım titredi çokta yorgundum. şöyle oldu dün ;
sabah
1 dilim tatlı
kaç adet bilmiyorum börek
kaç adet bilmiyorum dolma
bir kase salata
1 bardak çay
akşam
5 parça tavuk
5 parça patates
ara
2 kupa çay
1 paket bisküvi
diyet 1
spor leslie 3 mil
su 3 lt
çay 1 fincan yeşil çay
kitap yok
Allah bağışlasin kuzunu :)
Bana en fazla uyumak süt yapiyo onun icin gece sabaha karşı iyi oluyo cok şükür. Uyumana dikkat ettin mi hic canim uyumak ve dinlenmek yorulmamak yemekten daha cok etkiliyor bence. En azindan bende öyle yani
zaten bebek uyuduğunda yapıyorum canım. annemlerde kalıyorumya bide uyanırsada o ilgileniyor biraz. yoksa yapamazdım bu kadar uzun süreli. tamamdır canım 5 marta tam 3 haftam var p.tesi günü bende başlıyorum o videoyaYok tatlım pilates yapmadım Leslie 5 mile üstüne bide bölgesel hareketler yapmıştım ama yarın inş @akrep33 kaptanımla başlıyoruz pilatese artık bu sefer olacak inş sürekli karar verip sonunu getiremiyoruz dabence sende pilatese başla bizim yaptığımız videoda en başta kardiyo pilates de yaptırıyor bebişin uyuduğu zamanlar yapabilirsin aslında dediğin gibi yağları azaltıp kasları çoğaltmamız lazım ki fit gözükelim :)
Tatlim bol cissli olmuş menün en cok da bisküvi gozüme batti. Haftasonunu abartmayalim ki cumaları tarti yüzümüze gülsün dimi ama..sporun cok iyi aynen devam:)
Menün güzel canim ama bi şeyi merak ettim ögle ile akşam arası icin 3ara öğün fazla degil mi..sporun da gelmedı henüzumarım yapmişsindir
Dönerin yağli olmasi disinda menünü begendim tatlim sporun da var maasallah
aynen canım ya tartıyı görünce uçtum valla, ama şimdi toparlanıyorum daha iyi olucam inş beybi :) saolasın
wuu çok iyi bence
1 paket mi bisküvii !! eyvah be canım, çok acıktırma kendını öyle, bende de sonuc husran olur cok acıkınca keske 1 br süt, 1 muz vs yeseydin arada, neyse tecrube olmuş bu sana
olur arada ama hemen topla kendını, ben de bu ara ödem ve şişlikle mucadele ediyorumamin hepimizinkini :)
başlarda öyleydi uyudukça geliyordu sütüm sonra oda etki etmedi. bebeğimin uykusu düzene girince gelirdi mesela o etkili olsaydı eğer. olmayınca olmuyor. nasip..
zaten bebek uyuduğunda yapıyorum canım. annemlerde kalıyorumya bide uyanırsada o ilgileniyor biraz. yoksa yapamazdım bu kadar uzun süreli. tamamdır canım 5 marta tam 3 haftam var p.tesi günü bende başlıyorum o videoya
ahhh evet her hafta sonu hüsran oluyor maalesef yaaa
valla manyak mıym neyim ya ya da bikaç bardak çay ya da iki bisküvi falan yeseydim demi illa coZutcam
oha yawrum ya tam dedim ki ne güzel menu olan akşamdan sonra olmuşc.tesi menü
sabah
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 dilim ekmek
az peynir
az tulum
1 bardak çay
ara
1 portakall
1 elma
akşam
2 yemek kaş pilav
4 tavuk kanat
1 bardak ayran
ara
1 çatal tatlı
ve sonra hüsran
1 adana dürüm
1 ayran
4 çiğköfte
diyet 1
su 2.5 lt
çay yok
spor 35 dk eliptik bisiklet
kitap yok
valla tam ohalık menü olduolur arada ama hemen topla kendını, ben de bu ara ödem ve şişlikle mucadele ediyorum
oha yawrum ya tam dedim ki ne güzel menu olan akşamdan sonra olmuş
iştahının sebebi belli oldu, duygusal açlık yapıyorsun şu anda canım, kendıne yapma bunu bak biz yanındayız, hepimiz aynı yoldayız, ay senın şu görümce ve kv ne ayak walla anlamadım gitti, aman bırak şu dengesizleri sen onlar için yapmıyorsun bunu zaten, insanlara yaranılmaz bak eltine de laf ediyorlarmış öff karaktersizlik bu işte...onlara sinir olup yiyorsun yeme !!!valla tam ohalık menü oldu
valla toplucamda manyak bir iştaha sahibim şuanda canım kekler biaküviler çekiyor
kv görümcede sinir ediyor yaptığım rejimle dalga geçmeler bunun kalorisi ne diye sormalar sonrA gülmeler.. bişey yerken ah garibim vah garibim demeler gülmeler mal mısınız nesiniz eltim kilolu mesela onunda kilosuna laf ederler çok yiyo diye kızarlar ay nefret ediyorum hepsinden yakayın pederde bebeğimi ağlata ağlata seviyo psikopatmısın nesin küçücük bebeğe eziyet.. allahım hepsi manyak canım çok sıkkın
valla tam ohalık menü oldu
valla toplucamda manyak bir iştaha sahibim şuanda canım kekler biaküviler çekiyor
kv görümcede sinir ediyor yaptığım rejimle dalga geçmeler bunun kalorisi ne diye sormalar sonrA gülmeler.. bişey yerken ah garibim vah garibim demeler gülmeler mal mısınız nesiniz eltim kilolu mesela onunda kilosuna laf ederler çok yiyo diye kızarlar ay nefret ediyorum hepsinden yakayın pederde bebeğimi ağlata ağlata seviyo psikopatmısın nesin küçücük bebeğe eziyet.. allahım hepsi manyak canım çok sıkkın
Menün tek kelimeyle felaket canim naaptin senc.tesi menü
sabah
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 dilim ekmek
az peynir
az tulum
1 bardak çay
ara
1 portakall
1 elma
akşam
2 yemek kaş pilav
4 tavuk kanat
1 bardak ayran
ara
1 çatal tatlı
ve sonra hüsran
1 adana dürüm
1 ayran
4 çiğköfte
diyet 1
su 2.5 lt
çay yok
spor 35 dk eliptik bisiklet
kitap yok
selam kızlar bugün arkadaşımla dışarıda yedim durumu idare etmeye calıştım zaten 3,5-4 gibi yemek işi bitti...
sabah: 2,5 dilim kızarmış tb, kaymak, salça, peynir, zeytin, haşlanmış 2 yumurtanın sarısı ve biraz tahinpekmez çay (kahvaltım çok masum olamadı malesef, kaymağa mesafe koyucam yarın itibariyle)
sporumu yaptım kahvaltıdan sonra
ara: spordan sonra 1 çay br süt
ara: dışarıda bir sade latte 1 kurabiye
öğlen: 6 ızgara köfte, 1 dilim kepekli ekmek, 3-4 çatal pilav, ve 3-4 çatal patates kızartması
ara: doğadanın 7 otlu bitki çayını aldım içinde kiraz sapı falan da var inş faydalı olur şişliğe, onu içiyorum
ara: sadece bitki çayı ve kahve içerim
diyet: 4
su: bol
çay: 7 otlu ve yeşil çay
kitap: zülfü livaneli son ada
spor: 27 dk aerobik dans, 150 mekik, 20 squat, kol-bel-kalça-bacak çalıştım bölgesel
Süper meñü. Zaten diyetisyen vermiş ne denebilir ki...listenin dışina cikmadan devam et böyle tatlim afiyet olsunKahvaltı öncesi ılık su kayısı
Kahvaltı haşlama yumurta peynir ot bir TB ekmeği
Ara ceviz kayısı
Öğlen sebze yemeği yoğurt ot
Ara greyfurt badem
Akşam 6 kaşık susuz bakliyat iki kaşık yoğurt bı TB ekmeği
Ara bir avuç yaban mersini 5 badem
Son ara tarçınlı süt
Üç litre su
Üç bardak yeşil çay
Şimdi spor zamanı
Ben cuma hedefim i söylemedim dimi
Cumaya
69.8
Senin menünde cok güzel zerenocum sporun da harika amann nazar degmesin sporuna masallah masallah :)KAHVALTI (14.30)
2 dilim tb ekmek(üstüne salça-isot)
2 yemek kaşığı labne
3 gün kurusu
ARA (16.40)
3 kaşık yoğurt
3 günkurusu
AKŞAM(20.00)
Yarım lavaş
4 kıyma 4 sebze(domates patlıca)kebap
1 içli köfte
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
Diyet:4
Spor: Pilates (ortalama 1buçuk saat)
Su: 2 lt
Çay: Yeşilçay karışımı
Tatlım benim bir çayım vardı eczanede satılan detoks çayı diyetisyen vermişti ödem attıryormuş istersen onun ismini sana özelden atayımgünaydın kızlar, vücudum hiç normal değil şuan, reglin 10 gün öncesinden göğüslerim patlayacak gibi şişti ve çok acıyor, onun dışında ödem yaptım sanırım, yeşilçay içiyorum ama çok etkili olmuyor heralde, ödem attırıcı çay önerileriniz var mı? bugün markete uğrayıp karışık bitki çaylarına bi bakıcam...
Başla kuzum çok işe yarayacak inş çünkü beni pert etti yılmak Yok sonuna kadar gidicem inş bu arada Cuma cumartesi kötü geçmişzaten bebek uyuduğunda yapıyorum canım. annemlerde kalıyorumya bide uyanırsada o ilgileniyor biraz. yoksa yapamazdım bu kadar uzun süreli. tamamdır canım 5 marta tam 3 haftam var p.tesi günü bende başlıyorum o videoya
Perinam yaa sanki karbonhidratı çok alıyorsun ekmek pilav patatesselam kızlar bugün arkadaşımla dışarıda yedim durumu idare etmeye calıştım zaten 3,5-4 gibi yemek işi bitti...
sabah: 2,5 dilim kızarmış tb, kaymak, salça, peynir, zeytin, haşlanmış 2 yumurtanın sarısı ve biraz tahinpekmez çay (kahvaltım çok masum olamadı malesef, kaymağa mesafe koyucam yarın itibariyle)
sporumu yaptım kahvaltıdan sonra
ara: spordan sonra 1 çay br süt
ara: dışarıda bir sade latte 1 kurabiye
öğlen: 6 ızgara köfte, 1 dilim kepekli ekmek, 3-4 çatal pilav, ve 3-4 çatal patates kızartması
ara: doğadanın 7 otlu bitki çayını aldım içinde kiraz sapı falan da var inş faydalı olur şişliğe, onu içiyorum
ara: sadece bitki çayı ve kahve içerim
diyet: 4
su: bol
çay: 7 otlu ve yeşil çay
kitap: zülfü livaneli son ada
spor: 27 dk aerobik dans, 150 mekik, 20 squat, kol-bel-kalça-bacak çalıştım bölgesel
Tatlım ya senin bu kv ve görümce çok canını sıkıyor ama en güzel cevabı fit bir görüntüyle vereceksin ne demişler son gülen iyi gülervalla tam ohalık menü oldu
Çok güzel bir menü olmuş canım afiyet olsunSabah
Lor peynirli omlet
2 kayısı
Akşam
4 yk Kuskus
Acıkırsam sütlü kahve içicem
Spor
20 dk bacak egzersizi
Gülcem Harika bir menü olmuş afiyet olsun hedefine de çok rahat ulaşacaksın inşKahvaltı öncesi ılık su kayısı
Kahvaltı haşlama yumurta peynir ot bir TB ekmeği
Ara ceviz kayısı
Öğlen sebze yemeği yoğurt ot
Ara greyfurt badem
Akşam 6 kaşık susuz bakliyat iki kaşık yoğurt bı TB ekmeği
Ara bir avuç yaban mersini 5 badem
Son ara tarçınlı süt
Üç litre su
Üç bardak yeşil çay
Şimdi spor zamanı
Ben cuma hedefim i söylemedim dimi
Cumaya
69.8
Evet canm :) ama bencede bir sure yeme zira tadı her ne kadar güzel olsa da cısslıdır kendileri :)kız gönenli misin sen :) ara tatılde gönene kaplıcaya gittim, evet kazancının höşmerimi efsane ama uzun bir süre yemeyi düşünmüyorum yeter gari
menu de spor da gayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?