Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
7 zeytin

Ara
1 bardak süt
2 hurma

Ara
1 kase yulaflı elmalı yoğurt

Akşam
1 pors köfte
Salata
Çok güzel tebrikler canım

sabahları daha rahat yiyebiliriz aslında ama biraz fazla olmuş tatlım ama sonrası güzel

yine uçmuşsun tatlım Sbah ve öğlen aran ana öğün olabilir aslında ona dikkat et tatlım ve sakın moralini bozma daha sıkı sarıl mesela bir yeşilçay içerek başlayabilirsin

Geçmiş olsun canım menün güzel olmuş

aferinnnn kuzumm

İnşallah canım, bazı yiyecekler bazı kişilerde çok kilo yapıyor onları tespit etmelisin öncelikle

Sabah
2 dilim ekmek
Bal
1 yumurta

Aksam
3 yemek kaşığı kuru fasülye
3 yemek kaşığı pirinc pilavı

Su 2,5 litre. 45 dk tempolu yürüyüş. 1 yesilcay. Kitap bugun yoktu
guzel menü canım

günaydın kızlar :) güzel yorumlarınız verdiğiniz destek için çok saolun, cozutmamı bitirip kaldığım yerden devam etmek istiyorum bugün, bol yeşillikli maş fasülyesi salatamı yapıyorum şuan, yeşilçaylı karışımı hazırlıyorum aynı zamanda, şimdi evi süpürücem, salatamı yapıyım fotosunu paylaşıcam sizinle umarım tadı da güzel olur :) sonrasında sporumu yapmalıyım :)

bir de bir öz eleştiri yapayım geçen haftaya dair, sabah zaten az da olsa tahin pekmez yiyorum, gün içinde ve özellikle akşam yemeğinden sonra asla tatlı yememem gerekirken her akşam 1 kaşık da olsa gönenden gelen höşmerime hayır diyemedim bu hafta bunlar olmayacak...

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
10 tane zeytin

Ara
1 bardak süt
2 kayısı

Akşam
Karnabahar kısırı

Acikirsam yoğurt yicem

Yeşilçay karışımı ictim

Spor
20 dk yürüyüş

canım plates mi yapıyorsun ?
bende başlasam mı diye düşünüyorum ama nerden başlasam bilmiyorum ya oda bayağı ter attırıyor. bide yağların kasa çevrilmesi bulunduğun kilodan çok daha zayıf gösteriyor. günde 40 dk spora ayırıyorsam ısınıp soğumaları çıkarıp bi videoda ben yapabilirim aslında. 2 haftada 2 bedeni yapayım yine diyorum daha öncede yapmıştım.
ya da kardiyo devam mı etsem napsam bilemedim.

ayperest nasil gidiyor tatlim bebiş nasil hersey yolunda mi inşallah sütün etkilenmemiştir diyetten

sütüm yine aynı aynı şekilde geceleri emerek geçiyor günler canım. bazen süt olmasada beni emerek uyuyor bazen reddediyor. öyle karışık. sadece sol göğsümü vermiyodum almıyodu onu bayadır onda süt bitti gitti bi damla zor çıkıyo. sağ biraz daha iyi. nasip.. ama çok üzülüyorum keşke emzirseydim bazen ağlamak geliyo içimden şuan beni emse ne kadar mutlu olurdum

kızlar dün bayağı bir saçmaladım.
sabah biraz fazla yedim ve öğlen yemeği yememeye karar verdim akşamda çorbayla kapatacaktım. akşama kadar bişey yemeyince sonuç hüsran oldu. keşke arada bişeyler yeseydim felaket acıktım elim ayağım titredi çokta yorgundum. şöyle oldu dün ;

sabah
1 dilim tatlı
kaç adet bilmiyorum börek
kaç adet bilmiyorum dolma
bir kase salata
1 bardak çay

akşam
5 parça tavuk
5 parça patates

ara
2 kupa çay
1 paket bisküvi

diyet 1
spor leslie 3 mil
su 3 lt
çay 1 fincan yeşil çay
kitap yok

sabah: 2 dilim kızarmış tb, az kaymak ve salça, peynir ve az tahinpekmez çay
ara: 1 br yeşilçaylı karışım
öğlen: 1 kase maş fasülye salatası
ara: 1 br yeşilçaylı karışım
ara: 1 mini muz, 1 br neskafe
ara: 1 mandalina
akşam: 1 kase tavuksuyu çorbası, 3 zeytin, 4 kaşık fasülye salatasından
ara: 1 br yeşilçay
ara: kahve, sütlü ya da türk

diyet: 5
su: yeterli
çay: yeşilçaylı karışım ve çay
spor: henüz yapmadım, yaparsam yazıcam

Üzme kendini canim benim olmayinca olmuyor demekki.. bak ben izine ayrildim gayet guzel de yedim ama sütüm ayniydi yani yemeyle de alakasi yok ki... yine de uzatabildigim kadar uzatiyorum iste emme sürecini insallah 1 yasina kadar emzirebilirim en azindan

bende öyle düşünüyorum ya çünkü benim kadar çok yiyen olmamıştır heralde yemeyle alakası olsa gelirdi heralde. bende öyle inş 6 ay sürer en azından diyorum. birde 6 aydan sonra bırakmaz seni diyorlar emer tadını alınca diyolar inşallah. sen ne kadar emziriyordun günde ?

Gunde 3 defa falan canim onun disinda da mama ve ek gidalar oliluyo işte. 10 aylik oldu simdi kizim iki ay daha emsin de sonrasinda biraksa bile cok cok uzulmem ama devam ederse sevinirim tabi. Senin bebiş kac aylikti tatlim

Gunde 3 defa falan canim onun disinda da mama ve ek gidalar oliluyo işte. 10 aylik oldu simdi kizim iki ay daha emsin de sonrasinda biraksa bile cok cok uzulmem ama devam ederse sevinirim tabi. Senin bebiş kac aylikti tatlim
onada şükür ben bir kere bile doyuramıyorum
bnce devam eder canım bukadar emmiş..
4 buçuk aylık ponçiğim.. :)

onada şükür ben bir kere bile doyuramıyorum
bnce devam eder canım bukadar emmiş..
4 buçuk aylık ponçiğim.. :)
Allah bağışlasin kuzunu :)
Bana en fazla uyumak süt yapiyo onun icin gece sabaha karşı iyi oluyo cok şükür. Uyumana dikkat ettin mi hic canim uyumak ve dinlenmek yorulmamak yemekten daha cok etkiliyor bence. En azindan bende öyle yani

Yok tatlım pilates yapmadım Leslie 5 mile üstüne bide bölgesel hareketler yapmıştım ama yarın inş @akrep33 kaptanımla başlıyoruz pilatese artık bu sefer olacak inş sürekli karar verip sonunu getiremiyoruz da bence sende pilatese başla bizim yaptığımız videoda en başta kardiyo pilates de yaptırıyor bebişin uyuduğu zamanlar yapabilirsin aslında dediğin gibi yağları azaltıp kasları çoğaltmamız lazım ki fit gözükelim :)

KAHVALTI
2 dilim tb ekmek
Çok labne az kaşar
2 cherry domates
1 küçük dilim helva

ARA
5 badem
1 günkurusu

AKŞAM
Hatay usulü döner dürüm(normalde iki ince ekmeğe yapıyorlarmış ben tek ekmeğe yaptırdım ama yine de yağlıydı bi daha yemeyi düşünmüyorum öyle tahmin etmemiştim )
1 büyük ayran

Diyet:dönerden dolayı 3
Spor: 30 dk (biraz leslie, biraz bölgesel, biraz zumba)
Su: 2 lt
Çay: Yeşilçay karışımı

Tatlim bol cissli olmuş menün en cok da bisküvi gozüme batti. Haftasonunu abartmayalim ki cumaları tarti yüzümüze gülsün dimi ama..sporun cok iyi aynen devam:)

Menün güzel canim ama bi şeyi merak ettim ögle ile akşam arası icin 3ara öğün fazla degil mi..sporun da gelmedı henüz umarım yapmişsindir

Dönerin yağli olmasi disinda menünü begendim tatlim sporun da var maasallah

Gönen mi :) şimdi övünmek gibi olmasn güzeldir memleketimin höşmelimi :))

günaydın kızlar, vücudum hiç normal değil şuan, reglin 10 gün öncesinden göğüslerim patlayacak gibi şişti ve çok acıyor, onun dışında ödem yaptım sanırım, yeşilçay içiyorum ama çok etkili olmuyor heralde, ödem attırıcı çay önerileriniz var mı? bugün markete uğrayıp karışık bitki çaylarına bi bakıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…