- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Çok güzel tebrikler canımSabah
2 haşlanmış yumurta
1 dlm peynir
7 zeytin
Ara
1 bardak süt
2 hurma
Ara
1 kase yulaflı elmalı yoğurt
Akşam
1 pors köfte
Salata
sabahları daha rahat yiyebiliriz aslında ama biraz fazla olmuş tatlım ama sonrası güzelKAHVALTI
1 dilim tavuk göğsü
1 tane kurabiye
2 ince tuzlu kurabiye
5 mercimekli köfte
1 küçük poğaça
AKŞAM
Küçük bir kase Maraş tarhanası çorbası
2 kutu 80 grlık yağı süzülmüş tonbalığı
Diyet:3
Spor: Leslie 5 mil +20*3 kol çalışması +20*3 mekik + 20*3 yüz egzersizi (daha yapmadım ama yapınca teyit edicem inş)
Çay: 1 bardak beyaz çay (yada yeşil çay) içicem
Su: 2 lt
yine uçmuşsun tatlım Sbah ve öğlen aran ana öğün olabilir aslında ona dikkat et tatlım ve sakın moralini bozma daha sıkı sarıl mesela bir yeşilçay içerek başlayabilirsinselam kızlar bugün tartıda aynı çıkınca çok moralim bozuldu o yüzden akşam biraz saçmaladım çünkü çok sinir oldum, hatta acaba tartı mı takıldı diye düşündüm ya o derece beklemıyordum umutluydum yani...kardeşim de kızdı sonra bu çözüm değil dedi doğru..
sabah: 2,5 dilim kızarmış tb, salça, kaymak, peynir ve az tahinpekmez ve çay
ara: 1 muz, çeyrek simit
öğlen: ekmek arası ton balığı
ara: 2 mandalina, 2 çatal tahin helvası
akşam: 1 kase tavuksuyu çorba, 2 kaşık et, 1 koca tabak makarna
ara: türk kahvesi, 1 kaşık höşmerim
ara: yeşilçay içerim
diyet: 2
su: yeterli
çay: yeşil
spor: yok
Geçmiş olsun canım menün güzel olmuşÇok fena hastayım
Kahvaltı
Omlet
1 dilim tb ekmeği
Kaşar
Ihlamur
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
Bir kaç salatalık turşusu
1 dilim kek
Ara
Türk kahvesi
Akşam
1,2 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık pilav
Ayran
Diyet 4
Ihlamur
Spor yok.. Halim de yok
Su 2 yapmaya çalışacağım
aferinnnn kuzummEvet sporum başarıyla tamamlandı 1 sa 20 dk çok şükür artı olarak 20*3 göğüs hareketi de yaptım
Ayrıca çay olarak da Yeşilçay karışımı hazırladım spor boyunca içip bitirdim bugün bana gelsin bi aferin
İnşallah canım, bazı yiyecekler bazı kişilerde çok kilo yapıyor onları tespit etmelisin öncelikleÇok canım sıkıldı
Diyetisyen gunumdu tartı eksi diye seviniyordum ama meğer giden kas ve suymus hatta öyle ki yağ bile almışım
Listem tekrar duzendindi.
arada kaçamak yapıp az az pirinç Makarna beyaz unlu tatlı az yiyorum diye yedim ama sonuç böyle hatta tüm bunyen değerler alt üst olmuş dedi. İki hafta içinde toparlamazsam tahlil vericem şeker falan yine oynadı galiba dedi. İnşallah yoluna koyarım gerek kalmaZ.
guzel menü canımSabah
2 dilim ekmek
Bal
1 yumurta
Aksam
3 yemek kaşığı kuru fasülye
3 yemek kaşığı pirinc pilavı
Su 2,5 litre. 45 dk tempolu yürüyüş. 1 yesilcay. Kitap bugun yoktu
Çok kullanıyorlar. Ben aldım. Tadı olmayan bir şey. Puding yaptım hatta. Unsuz nişastasız katı puding oluyor.Cha tohumu meşhur su ara keten tohumu gibi birşeymis duydunuz mu
Evet sporum başarıyla tamamlandı 1 sa 20 dk çok şükür artı olarak 20*3 göğüs hareketi de yaptım
Ayrıca çay olarak da Yeşilçay karışımı hazırladım spor boyunca içip bitirdim bugün bana gelsin bi aferin
Üzme kendini canim benim olmayinca olmuyor demekki.. bak ben izine ayrildim gayet guzel de yedim ama sütüm ayniydi yani yemeyle de alakasi yok ki... yine de uzatabildigim kadar uzatiyorum iste emme sürecini insallah 1 yasina kadar emzirebilirim en azindancanım plates mi yapıyorsun ?
bende başlasam mı diye düşünüyorum ama nerden başlasam bilmiyorum ya oda bayağı ter attırıyor. bide yağların kasa çevrilmesi bulunduğun kilodan çok daha zayıf gösteriyor. günde 40 dk spora ayırıyorsam ısınıp soğumaları çıkarıp bi videoda ben yapabilirim aslında. 2 haftada 2 bedeni yapayım yine diyorum daha öncede yapmıştım.
ya da kardiyo devam mı etsem napsam bilemedim.
sütüm yine aynı aynı şekilde geceleri emerek geçiyor günler canım. bazen süt olmasada beni emerek uyuyor bazen reddediyor. öyle karışık. sadece sol göğsümü vermiyodum almıyodu onu bayadır onda süt bitti gitti bi damla zor çıkıyo. sağ biraz daha iyi. nasip.. ama çok üzülüyorum keşke emzirseydim bazen ağlamak geliyo içimden şuan beni emse ne kadar mutlu olurdum
bende öyle düşünüyorum ya çünkü benim kadar çok yiyen olmamıştır heralde yemeyle alakası olsa gelirdi heralde. bende öyle inş 6 ay sürer en azından diyorum. birde 6 aydan sonra bırakmaz seni diyorlar emer tadını alınca diyolar inşallah. sen ne kadar emziriyordun günde ?Üzme kendini canim benim olmayinca olmuyor demekki.. bak ben izine ayrildim gayet guzel de yedim ama sütüm ayniydi yani yemeyle de alakasi yok ki... yine de uzatabildigim kadar uzatiyorum iste emme sürecini insallah 1 yasina kadar emzirebilirim en azindan
bende öyle düşünüyorum ya çünkü benim kadar çok yiyen olmamıştır heralde yemeyle alakası olsa gelirdi heralde. bende öyle inş 6 ay sürer en azından diyorum. birde 6 aydan sonra bırakmaz seni diyorlar emer tadını alınca diyolar inşallah. sen ne kadar emziriyordun günde ?
onada şükür ben bir kere bile doyuramıyorumGunde 3 defa falan canim onun disinda da mama ve ek gidalar oliluyo işte. 10 aylik oldu simdi kizim iki ay daha emsin de sonrasinda biraksa bile cok cok uzulmem ama devam ederse sevinirim tabi. Senin bebiş kac aylikti tatlim
Allah bağışlasin kuzunu :)onada şükür ben bir kere bile doyuramıyorum
bnce devam eder canım bukadar emmiş..
4 buçuk aylık ponçiğim.. :)
Yok tatlım pilates yapmadım Leslie 5 mile üstüne bide bölgesel hareketler yapmıştım ama yarın inş @akrep33 kaptanımla başlıyoruz pilatese artık bu sefer olacak inş sürekli karar verip sonunu getiremiyoruz dacanım plates mi yapıyorsun ?
bende başlasam mı diye düşünüyorum ama nerden başlasam bilmiyorum ya oda bayağı ter attırıyor. bide yağların kasa çevrilmesi bulunduğun kilodan çok daha zayıf gösteriyor. günde 40 dk spora ayırıyorsam ısınıp soğumaları çıkarıp bi videoda ben yapabilirim aslında. 2 haftada 2 bedeni yapayım yine diyorum daha öncede yapmıştım.
ya da kardiyo devam mı etsem napsam bilemedim.
kızlar dün bayağı bir saçmaladım.
sabah biraz fazla yedim ve öğlen yemeği yememeye karar verdim akşamda çorbayla kapatacaktım. akşama kadar bişey yemeyince sonuç hüsran oldu. keşke arada bişeyler yeseydim felaket acıktım elim ayağım titredi çokta yorgundum. şöyle oldu dün ;
sabah
1 dilim tatlı
kaç adet bilmiyorum börek
kaç adet bilmiyorum dolma
bir kase salata
1 bardak çay
akşam
5 parça tavuk
5 parça patates
ara
2 kupa çay
1 paket bisküvi
diyet 1
spor leslie 3 mil
su 3 lt
çay 1 fincan yeşil çay
kitap yok
Menün güzel canim ama bi şeyi merak ettim ögle ile akşam arası icin 3ara öğün fazla degil mi..sporun da gelmedı henüzsabah: 2 dilim kızarmış tb, az kaymak ve salça, peynir ve az tahinpekmez çay
ara: 1 br yeşilçaylı karışım
öğlen: 1 kase maş fasülye salatası
ara: 1 br yeşilçaylı karışım
ara: 1 mini muz, 1 br neskafe
ara: 1 mandalina
akşam: 1 kase tavuksuyu çorbası, 3 zeytin, 4 kaşık fasülye salatasından
ara: 1 br yeşilçay
ara: kahve, sütlü ya da türk
diyet: 5
su: yeterli
çay: yeşilçaylı karışım ve çay
spor: henüz yapmadım, yaparsam yazıcam
KAHVALTI
2 dilim tb ekmek
Çok labne az kaşar
2 cherry domates
1 küçük dilim helva
ARA
5 badem
1 günkurusu
AKŞAM
Hatay usulü döner dürüm(normalde iki ince ekmeğe yapıyorlarmış ben tek ekmeğe yaptırdım ama yine de yağlıydı bi daha yemeyi düşünmüyorum öyle tahmin etmemiştim)
1 büyük ayran
Diyet:dönerden dolayı 3
Spor: 30 dk (biraz leslie, biraz bölgesel, biraz zumba)
Su: 2 lt
Çay: Yeşilçay karışımı
günaydın kızlar :) güzel yorumlarınız verdiğiniz destek için çok saolun, cozutmamı bitirip kaldığım yerden devam etmek istiyorum bugün, bol yeşillikli maş fasülyesi salatamı yapıyorum şuan, yeşilçaylı karışımı hazırlıyorum aynı zamanda, şimdi evi süpürücem, salatamı yapıyım fotosunu paylaşıcam sizinle umarım tadı da güzel olur :) sonrasında sporumu yapmalıyım :)
bir de bir öz eleştiri yapayım geçen haftaya dair, sabah zaten az da olsa tahin pekmez yiyorum, gün içinde ve özellikle akşam yemeğinden sonra asla tatlı yememem gerekirken her akşam 1 kaşık da olsa gönenden gelen höşmerime hayır diyemedimbu hafta bunlar olmayacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?