Çok iyi canım, listenin dışına cıkmadıkça sorun yok inş sporunu da yapmışsındır :)Kahvaltı öncesi ılık su kayısı
Kahvaltı haşlama yumurta peynir ot bir TB ekmeği
Ara ceviz kayısı
Öğlen sebze yemeği yoğurt ot
Ara greyfurt badem
Akşam 6 kaşık susuz bakliyat iki kaşık yoğurt bı TB ekmeği
Ara bir avuç yaban mersini 5 badem
Son ara tarçınlı süt
Üç litre su
Üç bardak yeşil çay
Şimdi spor zamanı
Ben cuma hedefim i söylemedim dimi
Cumaya
69.8
Of spora bak maşallah menu de harıka canım :)KAHVALTI (14.30)
2 dilim tb ekmek(üstüne salça-isot)
2 yemek kaşığı labne
3 gün kurusu
ARA (16.40)
3 kaşık yoğurt
3 günkurusu
AKŞAM(20.00)
Yarım lavaş
4 kıyma 4 sebze(domates patlıca)kebap
1 içli köfte
1 kase mercimek çorbası
1 bardak ayran
Diyet:4
Spor: Pilates (ortalama 1buçuk saat)
Su: 2 lt
Çay: Yeşilçay karışımı
Kuzu evet karbnhıdrat fazla kactı bugün dikkat edicem, doğadanın 7 otlu çayı çok iyi geldi cnm şimdilik çok saol amaBikaç gündür menüleri yorumlayamadım ama hepsini okuyorum sanki biraz cısslı geçiyor
Neyse vira bismillah pazar menülerine bir bakayım
Tatlım benim bir çayım vardı eczanede satılan detoks çayı diyetisyen vermişti ödem attıryormuş istersen onun ismini sana özelden atayımha bide maydanoz suyu çok iyiymiş ben denemedim ama çok duydum
Başla kuzum çok işe yarayacak inş çünkü beni pert etti yılmak Yok sonuna kadar gidicem inş bu arada Cuma cumartesi kötü geçmişyarın toparlayacağından Eminim ama
Perinam yaa sanki karbonhidratı çok alıyorsun ekmek pilav patatesbence biraz miktarı azaltsan çok iyi olur sporun mikemmel
Tatlım ya senin bu kv ve görümce çok canını sıkıyor ama en güzel cevabı fit bir görüntüyle vereceksin ne demişler son gülen iyi güler
Çok güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun
Gülcem Harika bir menü olmuş afiyet olsun hedefine de çok rahat ulaşacaksın inş
Aynn öyle canımEvet canm :) ama bencede bir sure yeme zira tadı her ne kadar güzel olsa da cısslıdır kendileri :)
Guzel bnce 2 öğün iyidirSabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
Bal
Aksam
2 lahmacun
Yesil salata
Ayran
Su 2,5 litre. Spor yok. Yesilcay 1
SüüppeeeeeerrrrrGünaydın kızlarr
Cuma: 70,2
Pazartesi: 69,2
Fark: 1 kg
iştahının sebebi belli oldu, duygusal açlık yapıyorsun şu anda canım, kendıne yapma bunu bak biz yanındayız, hepimiz aynı yoldayız, ay senın şu görümce ve kv ne ayak walla anlamadım gitti, aman bırak şu dengesizleri sen onlar için yapmıyorsun bunu zaten, insanlara yaranılmaz bak eltine de laf ediyorlarmış öff karaktersizlik bu işte...onlara sinir olup yiyorsun yeme !!!
Ya canim biseyi cok merak ettim tüm bunolanları eşin görmügor mu. Nasil dayaniyor kücücük bebeği oyle sevmesine. Hadi sen gelinsin bişey diyemezsin de eşinin bi şekilde engel olmasi gerekmez mi hem babasina hem annesine hem kiz kardesine.. senin diyetinden onlara ne ki... destek olacaklari yerde bi de dalga geciyorlar..... bende yazin bebegim 4 aylikken yaz tatili için kv deyken baslamistim diyete ama saolsun o cok destek oluyordu. Eşim kizartma cok sever kahvaltida kv ona patates biber kizartir bana da patates haşlar yumurta haşlar biber közlerdi..
Menün tek kelimeyle felaket canim naaptin sen
Gün icinde yesen hadi yine neyse ama akşamdan sonra hic olmamış hic..
Yarin acilen telafi icin biseyler yapmalisin.
Kaymak ve patates kizartmasi disinda beni rahatsiz eden bişey yok canim zaten kaymaği kesecegini de söylemişsin.. afiyet olsun
Bikaç gündür menüleri yorumlayamadım ama hepsini okuyorum sanki biraz cısslı geçiyor
Neyse vira bismillah pazar menülerine bir bakayım
Tatlım benim bir çayım vardı eczanede satılan detoks çayı diyetisyen vermişti ödem attıryormuş istersen onun ismini sana özelden atayımha bide maydanoz suyu çok iyiymiş ben denemedim ama çok duydum
Başla kuzum çok işe yarayacak inş çünkü beni pert etti yılmak Yok sonuna kadar gidicem inş bu arada Cuma cumartesi kötü geçmişyarın toparlayacağından Eminim ama
Perinam yaa sanki karbonhidratı çok alıyorsun ekmek pilav patatesbence biraz miktarı azaltsan çok iyi olur sporun mikemmel
Tatlım ya senin bu kv ve görümce çok canını sıkıyor ama en güzel cevabı fit bir görüntüyle vereceksin ne demişler son gülen iyi güler
Çok güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun
Gülcem Harika bir menü olmuş afiyet olsun hedefine de çok rahat ulaşacaksın inş
Günaydın kızlarr
Tabiki de kuzum hoşgeldin ama bundan sonra lütfen çok aktif ol tamam mı canım :)merhaba kızlar yoğun bir misafir ağırlamanın ardından tekrar döndüm.Zereno canım beni yeni kabul edebilirmisin. misafirlerim gitmeyince kendime dikkat edemedim kusura bakma
Oy maşallah maşallah kuzum yaaaGünaydın kızlarr
Oyyy kuzum ya çok üzüldüm gerçekten sabırdan başka elden bişey gelmiyor annem hep der sen doğru ol sabret Allah gösteriyor mutlaka ilerde . Sen anlat canım bize içinde kalmasın biz burda hem bedenen hem manen destek oluyoruz birbirimizevalla bende anlamadım iyice nefret etmeye başladım hiç keyif alcak birşeyleri kalmadı artık daha birsürü dengesizlik yapıyolar kendilerinden iyi yok ama bu dünyada ıyyyy midem bulanıyor hafta sonlarından nefret ediyorum bir kez daha vişey söylwsinler ne kadar taktınız yediğime içtiğime uğraşmayın isterseniz benle artık dicem gözlerimden ateş püskürterek
gidiyor kucağından kapıyor babasının hemen. birşey diyemiyor babası aşırı ters biri özellikle eşime karşı daha ters. bende bikeresinde kucağından zorla çekiştirerek aldım suratımı asıp. sonra kv gelip çocuk ağlayarak büyür diyo banayahu sesi çıkmayan bebeğimin sesini ben sizin evde duyuyorum bende bilerek ağlatmak başka bişey dedim !! o gün kayınpederin doğumgünüydü kutlamadım falan hiç yüzüne bakmadım. o hareketimden sonra yapmıyodu bişey. dün yine yaptı. ay küfür edicem sinirden şuan daha iki aylıkken sesi kısılana kadar ağlatmıştı naptıysa üstelik 2 dk yalnız bırakmıştım o adamla!! gözünün yaşını o gün görmüştüm bebeğimin ilk defa bak yine ağlıyasım geldi o adamdan nefret ediyorum bebeğe işkence eden adam !!
ben 7 aylık hamileyken kv utanmadan misafir ağırlatmıştı bana. ha tamam ben çok hareketliydm hamikeyken normaldede işimi gücümü yapardım falan. o gün misafirler sen otur canım sen neden yapıyorsun demişlerdi kv de yok canım oturmasın niye oturuyo demişti. ben buna aşırı sinirlendim ordan çıkınca eşime anlattım bir gr yanımda olmadı üstüne beni daha beter ağlatmıştı. o günden beri bir tane derdimi yanmam eşime. şimdilik sabır diyorum ben öyle laf sokabilen bi insan değilim direk kavga ederim. sonunda o olacak. eşimdende dertliydim çok bakma bugünlerim iyi günlerim. tek dayanağım kızım ve burası. kk ya üye olmak beni rahatlattı açıkcası.
burayı bdv ye çevirdiğim için herkesten özür dilerim doluyum çok
ne iyimiş seninki maşallah..
yapamadım malesef ama bugün güzel başlıcam..
platesin ilk 10 dk sını atladım sonrada 20 dk ya kadar yapabildim perte çıktım yapamıyom ben ya
zayıflayıncada dalga geçerler hırs yaptı kilosunu taktı takıntılı bu kız depresyona girdi kilodan diye.. eşimin dayısının gelinine öyle demişlerdi kız doğumdan sonra zayıflayınca
hArikasın vovvvv cumaya 68 leri görürsün
Wuhuuuu maşallah canım benim harikasınCuma 71.2
Cumartesi 70.6
Pazar 70.2
Pazartesi 69.8
Fark 1.4
tamam canım bundan sonra hep burdayım. sorucağım çok şey var aslında. sporu bıraktım şimdilik salona gitmiyorum. ama yarıyıl tatilinde iki kilo almışım. birazdan güncel kilo bilgilerimi de yazıcam. bu sıra alkali diyeti ne onu araştırıyorum. bir de herbalife, fitpack falan bunları bilen varsa yazsın lütfen. işe yarıyormu, fiyatı ne kadar? hepinizi seviyorum canlar.Tabiki de kuzum hoşgeldin ama bundan sonra lütfen çok aktif ol tamam mı canım :)
ay içim şişti valla.gidiyor kucağından kapıyor babasının hemen. birşey diyemiyor babası aşırı ters biri özellikle eşime karşı daha ters. bende bikeresinde kucağından zorla çekiştirerek aldım suratımı asıp. sonra kv gelip çocuk ağlayarak büyür diyo banayahu sesi çıkmayan bebeğimin sesini ben sizin evde duyuyorum bende bilerek ağlatmak başka bişey dedim !! o gün kayınpederin doğumgünüydü kutlamadım falan hiç yüzüne bakmadım. o hareketimden sonra yapmıyodu bişey. dün yine yaptı. ay küfür edicem sinirden şuan daha iki aylıkken sesi kısılana kadar ağlatmıştı naptıysa üstelik 2 dk yalnız bırakmıştım o adamla!! gözünün yaşını o gün görmüştüm bebeğimin ilk defa bak yine ağlıyasım geldi o adamdan nefret ediyorum bebeğe işkence eden adam !!
ben 7 aylık hamileyken kv utanmadan misafir ağırlatmıştı bana. ha tamam ben çok hareketliydm hamikeyken normaldede işimi gücümü yapardım falan. o gün misafirler sen otur canım sen neden yapıyorsun demişlerdi kv de yok canım oturmasın niye oturuyo demişti. ben buna aşırı sinirlendim ordan çıkınca eşime anlattım bir gr yanımda olmadı üstüne beni daha beter ağlatmıştı. o günden beri bir tane derdimi yanmam eşime. şimdilik sabır diyorum ben öyle laf sokabilen bi insan değilim direk kavga ederim. sonunda o olacak. eşimdende dertliydim çok bakma bugünlerim iyi günlerim. tek dayanağım kızım ve burası. kk ya üye olmak beni rahatlattı açıkcası.
Tatlım bence ilaç , toz işine hiç girişme direkt sağlıklı beslenme yolunu tercih et ben 23 kilo civarı verdim burda çok şükür, ki buradaki herkes bilir çok kaçamak yapan bir insanımtamam canım bundan sonra hep burdayım. sorucağım çok şey var aslında. sporu bıraktım şimdilik salona gitmiyorum. ama yarıyıl tatilinde iki kilo almışım. birazdan güncel kilo bilgilerimi de yazıcam. bu sıra alkali diyeti ne onu araştırıyorum. bir de herbalife, fitpack falan bunları bilen varsa yazsın lütfen. işe yarıyormu, fiyatı ne kadar? hepinizi seviyorum canlar.
13/02/2017 pazartesi kilo: 87,1
BANA NELER ÖNERİRSİNİZ YAPABİLECEĞİM?
yuppieee :) saol canımcımSüüppeeeeeerrrrr
ay inş kuzucum yaa o kadar cok istiyorum ki artık....sen de takma kafana şunları, bak yıne evine geldin çok şükür :)valla bende anlamadım iyice nefret etmeye başladım hiç keyif alcak birşeyleri kalmadı artık daha birsürü dengesizlik yapıyolar kendilerinden iyi yok ama bu dünyada ıyyyy midem bulanıyor hafta sonlarından nefret ediyorum bir kez daha vişey söylwsinler ne kadar taktınız yediğime içtiğime uğraşmayın isterseniz benle artık dicem gözlerimden ateş püskürterek
gidiyor kucağından kapıyor babasının hemen. birşey diyemiyor babası aşırı ters biri özellikle eşime karşı daha ters. bende bikeresinde kucağından zorla çekiştirerek aldım suratımı asıp. sonra kv gelip çocuk ağlayarak büyür diyo banayahu sesi çıkmayan bebeğimin sesini ben sizin evde duyuyorum bende bilerek ağlatmak başka bişey dedim !! o gün kayınpederin doğumgünüydü kutlamadım falan hiç yüzüne bakmadım. o hareketimden sonra yapmıyodu bişey. dün yine yaptı. ay küfür edicem sinirden şuan daha iki aylıkken sesi kısılana kadar ağlatmıştı naptıysa üstelik 2 dk yalnız bırakmıştım o adamla!! gözünün yaşını o gün görmüştüm bebeğimin ilk defa bak yine ağlıyasım geldi o adamdan nefret ediyorum bebeğe işkence eden adam !!
yapamadım malesef ama bugün güzel başlıcam..
platesin ilk 10 dk sını atladım sonrada 20 dk ya kadar yapabildim perte çıktım yapamıyom ben ya
zayıflayıncada dalga geçerler hırs yaptı kilosunu taktı takıntılı bu kız depresyona girdi kilodan diye.. eşimin dayısının gelinine öyle demişlerdi kız doğumdan sonra zayıflayınca
hArikasın vovvvv cumaya 68 leri görürsün
waaaw sen de harikasın beybiiCuma 71.2
Cumartesi 70.6
Pazar 70.2
Pazartesi 69.8
Fark 1.4
çok iyi kuzucuk cumaya daha da artsın inşallahCuma:97,4
Bugün :97,0
Fark :-400
ay inşallah canım benım yaa :) çok saolOy maşallah maşallah kuzum yaaahadi inş Cuma'ya kadar 1,5 olsun
Oyyy kuzum ya çok üzüldüm gerçekten sabırdan başka elden bişey gelmiyor annem hep der sen doğru ol sabret Allah gösteriyor mutlaka ilerde . Sen anlat canım bize içinde kalmasın biz burda hem bedenen hem manen destek oluyoruz birbirimize
Wuhuuuu maşallah canım benim harikasın
harıkasın canım benım, sporun da olursa süper olurSelam hanımlar
Kahvaltı dünkü ile aynı aç Ken ılık su kayısı
Sonra yumurta haşlama light peynir bı dilim TB ekmeği
Ara bı nişan çikolatası bitter
Öğle 6 kaşık yağsız sebze yemeği iki dilim TB ekmeği
Ara üç form bisküvi 5 çiğ badem
İki lt su bitti yeşil çay tamam
Şimdi becerebilirsem leslie yapcam kizlarlq
gayet iyi canımSabah
Kıymalı yumurta
Az helva
Ara
Sütlü kahve
2 minik portakallı draje
Akşam
2 kase tarhana çorbası
3 yeşil zeytin
Spor
30 dk yürüyüş
Çok şükür bugünde tamamdir. Yarım armut üçüncü öğün akşamda iki dilim TB ekmeği bı porsiyon ciğer sote susuz. Bir avuç yaban mersini 5 çiğ badem ile son ara öğün de tamam. Bere ben bugün yarım saat leslie yaptıiim.yatmadan da biraz egzersiz yaparsam ohh süperyuppieee :) saol canımcım
ay inş kuzucum yaa o kadar cok istiyorum ki artık....sen de takma kafana şunları, bak yıne evine geldin çok şükür :)
waaaw sen de harikasın beybii
çok iyi kuzucuk cumaya daha da artsın inşallah
ay inşallah canım benım yaa :) çok saol
harıkasın canım benım, sporun da olursa süper olur
gayet iyi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?