Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çok iyi canım, listenin dışına cıkmadıkça sorun yok inş sporunu da yapmışsındır :)
Of spora bak maşallah menu de harıka canım :)
Kuzu evet karbnhıdrat fazla kactı bugün dikkat edicem, doğadanın 7 otlu çayı çok iyi geldi cnm şimdilik çok saol ama 1 kilo ödem mi olur yadepresyona girdim valla
Evet canm :) ama bencede bir sure yeme zira tadı her ne kadar güzel olsa da cısslıdır kendileri :)
Aynn öyle canım
Sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
Bal

Aksam
2 lahmacun
Yesil salata
Ayran

Su 2,5 litre. Spor yok. Yesilcay 1
Guzel bnce 2 öğün iyidir

valla bende anlamadım iyice nefret etmeye başladım hiç keyif alcak birşeyleri kalmadı artık daha birsürü dengesizlik yapıyolar kendilerinden iyi yok ama bu dünyada ıyyyy midem bulanıyor hafta sonlarından nefret ediyorum bir kez daha vişey söylwsinler ne kadar taktınız yediğime içtiğime uğraşmayın isterseniz benle artık dicem gözlerimden ateş püskürterek

gidiyor kucağından kapıyor babasının hemen. birşey diyemiyor babası aşırı ters biri özellikle eşime karşı daha ters. bende bikeresinde kucağından zorla çekiştirerek aldım suratımı asıp. sonra kv gelip çocuk ağlayarak büyür diyo bana yahu sesi çıkmayan bebeğimin sesini ben sizin evde duyuyorum bende bilerek ağlatmak başka bişey dedim !! o gün kayınpederin doğumgünüydü kutlamadım falan hiç yüzüne bakmadım. o hareketimden sonra yapmıyodu bişey. dün yine yaptı. ay küfür edicem sinirden şuan daha iki aylıkken sesi kısılana kadar ağlatmıştı naptıysa üstelik 2 dk yalnız bırakmıştım o adamla!! gözünün yaşını o gün görmüştüm bebeğimin ilk defa bak yine ağlıyasım geldi o adamdan nefret ediyorum bebeğe işkence eden adam !!
ben 7 aylık hamileyken kv utanmadan misafir ağırlatmıştı bana. ha tamam ben çok hareketliydm hamikeyken normaldede işimi gücümü yapardım falan. o gün misafirler sen otur canım sen neden yapıyorsun demişlerdi kv de yok canım oturmasın niye oturuyo demişti. ben buna aşırı sinirlendim ordan çıkınca eşime anlattım bir gr yanımda olmadı üstüne beni daha beter ağlatmıştı. o günden beri bir tane derdimi yanmam eşime. şimdilik sabır diyorum ben öyle laf sokabilen bi insan değilim direk kavga ederim. sonunda o olacak. eşimdende dertliydim çok bakma bugünlerim iyi günlerim. tek dayanağım kızım ve burası. kk ya üye olmak beni rahatlattı açıkcası.

burayı bdv ye çevirdiğim için herkesten özür dilerim doluyum çok

ne iyimiş seninki maşallah..

yapamadım malesef ama bugün güzel başlıcam..

platesin ilk 10 dk sını atladım sonrada 20 dk ya kadar yapabildim perte çıktım yapamıyom ben ya

zayıflayıncada dalga geçerler hırs yaptı kilosunu taktı takıntılı bu kız depresyona girdi kilodan diye.. eşimin dayısının gelinine öyle demişlerdi kız doğumdan sonra zayıflayınca
Günaydın kızlarr

Cuma: 70,2
Pazartesi: 69,2
Fark: 1 kg

hArikasın vovvvv cumaya 68 leri görürsün

Günaydın kızlarr

Cuma: 70,2
Pazartesi: 69,2
Fark: 1 kg

Oy maşallah maşallah kuzum yaaa hadi inş Cuma'ya kadar 1,5 olsun

Oyyy kuzum ya çok üzüldüm gerçekten sabırdan başka elden bişey gelmiyor annem hep der sen doğru ol sabret Allah gösteriyor mutlaka ilerde . Sen anlat canım bize içinde kalmasın biz burda hem bedenen hem manen destek oluyoruz birbirimize

Cuma 71.2
Cumartesi 70.6
Pazar 70.2
Pazartesi 69.8
Fark 1.4
Wuhuuuu maşallah canım benim harikasın

Tabiki de kuzum hoşgeldin ama bundan sonra lütfen çok aktif ol tamam mı canım :)
tamam canım bundan sonra hep burdayım. sorucağım çok şey var aslında. sporu bıraktım şimdilik salona gitmiyorum. ama yarıyıl tatilinde iki kilo almışım. birazdan güncel kilo bilgilerimi de yazıcam. bu sıra alkali diyeti ne onu araştırıyorum. bir de herbalife, fitpack falan bunları bilen varsa yazsın lütfen. işe yarıyormu, fiyatı ne kadar? hepinizi seviyorum canlar.
13/02/2017 pazartesi kilo: 87,1
BANA NELER ÖNERİRSİNİZ YAPABİLECEĞİM?

ay içim şişti valla. ayperest seni çok iyi anlıyorum. aslında kaç yaşındasın bilmiyorum ama senin yaşadıklarını bin misliyle ben de yaşadım. ben hamileyken kv halı bile sildiriyodu, cam, kapı, mutfak yani kısacası evin bütün derin temizliği üstümden geçiyodu ve ben bunu doğuma 45 gün kalana kadar yaptım. elbette ondan sonrasında pek akıllıca şeyler yapmadı. ama sana şu kadarını söyliyim. bunları düşünüp ne kadar üzülürsen kendini o kadar yıpratırsın. ben 30 yaşına geldim ama şimdi görsen 40-45 gösteriyorum yıprandığım için. onlar sen üzülünce daha çok sevinirler bence. bunun yerine kendine bi hedef koy. onlar ne yaparsa yapsın sen yoluna devam et. onlara en büyük eziyet senin daha iyisi olmandır. ve asla kendini onlara beğendirmeye çalışma. kocana gelince kusura bakma seninki de benimki gibi pasifmiş. hep de öyle kaldı maalesef. bu nedenle hayatını kimseye emanet etme. çocuğunu kendin büyük, kendi uğraşlarını bul. zaten bi zaman sonra istesen de kendi yapacaklarından onlarla ilgilenmeye sıra gelmiycek. kal salıcakla canım. ay mektup gibi oldu.

Tatlım bence ilaç , toz işine hiç girişme direkt sağlıklı beslenme yolunu tercih et ben 23 kilo civarı verdim burda çok şükür, ki buradaki herkes bilir çok kaçamak yapan bir insanım tabi kilo fazlayken vermek daha kolay ama benim takip ettiğim yol 2 ana öğün ve en fazla 2 ara öğün beslenmek akşam yemeğinden sonra ara öğün yememek bol su ve Yeşilçay spor olarak eğer gerçekten uzun yapabiliyorsan Leslie 5 mili tavsiye ederim aşırı yorucu değil ama 68 dk iyi bir kardiyo diğer saydığın şeyler hakkında fikrim Yok ama bana çözüm gibi gelmiyorlar kendimizi ve beslenmemizi düzeltmemiz lazım mesela benim uykumu düzeltmem lazım geç yatıp geç kalkıyorum bu konuda bende sizlerden fikir alayım :)

Selam hanımlar
Kahvaltı dünkü ile aynı aç Ken ılık su kayısı
Sonra yumurta haşlama light peynir bı dilim TB ekmeği
Ara bı nişan çikolatası bitter
Öğle 6 kaşık yağsız sebze yemeği iki dilim TB ekmeği
Ara üç form bisküvi 5 çiğ badem
İki lt su bitti yeşil çay tamam
Şimdi becerebilirsem leslie yapcam kizlarlq

sabah: 2 dilim kızarmış tb, salça, peynir, zeytin ve az tahinpekmez, çay
ara: yeşilçay
ara: 1 neskafe, 1 mandalina
öğlen: 1 kase bol yeşillikli maş fasülye salatası
ara: 1 neskafe
ara: okuldan gelince 1 mini muz
akşam: 1 kase fırında kıymalı karnabahar, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim tb
ara: 7 otlu çay
ara: belki kahve

diyet: 5
su: bol
çay: 7 otlu ve yeşil
spor: yapınca yazarım

Süüppeeeeeerrrrr
yuppieee :) saol canımcım

ay inş kuzucum yaa o kadar cok istiyorum ki artık....sen de takma kafana şunları, bak yıne evine geldin çok şükür :)
Cuma 71.2
Cumartesi 70.6
Pazar 70.2
Pazartesi 69.8
Fark 1.4
waaaw sen de harikasın beybii
Cuma:97,4
Bugün :97,0
Fark :-400
çok iyi kuzucuk cumaya daha da artsın inşallah
ay inşallah canım benım yaa :) çok saol
harıkasın canım benım, sporun da olursa süper olur
Sabah
Kıymalı yumurta
Az helva

Ara
Sütlü kahve
2 minik portakallı draje

Akşam
2 kase tarhana çorbası
3 yeşil zeytin

Spor
30 dk yürüyüş
gayet iyi canım

Selam kızlar haftasonu piknik yaptık sadece sucuk ekmek yedim öğleden sonra, sonradında çay içtim sürekli başka hiçbişey yemedim
Bugün de
Tüm gün acıktıkça kurabiye atıştırdım çay kahveyle yani tüm gün 15 tane kadar tatlı tuzlu kurabiye yemişimdir
Bugünüm de böyle geçti spor yeşilçay da yok ama yarın toparlıcam inşallah

Çok şükür bugünde tamamdir. Yarım armut üçüncü öğün akşamda iki dilim TB ekmeği bı porsiyon ciğer sote susuz. Bir avuç yaban mersini 5 çiğ badem ile son ara öğün de tamam. Bere ben bugün yarım saat leslie yaptıiim.yatmadan da biraz egzersiz yaparsam ohh süper

KAHVALTI (12.00)
2 dilim tb ekmekle kaşarlı tost

ARA (15.00)
Şekersiz bir fincan sütlü kahve

AKŞAM(16.40)
1 pişi
2 kurabiye

ARA(20.45)
3 kaşık yoğurt (tarçınlı)

Diyet:4
Spor: Pilates(Bugün 40 dksını yaptım acayip sırt bel ve bacaklarımda ağrı var dün zorladım heralde)
Çay:Yeşilçay Karışımı
Su:2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…