Tatlım çok güzel olmuş afiyet olsunSabah
Kıymalı yumurta
Az helva
Ara
Sütlü kahve
2 minik portakallı draje
Akşam
2 kase tarhana çorbası
3 yeşil zeytin
Spor
30 dk yürüyüş
Kuzum bugün ekmeği azaltmışsın süper menünde çok güzel afiyet olsunsabah: 2 dilim kızarmış tb, salça, peynir, zeytin ve az tahinpekmez, çay
ara: yeşilçay
ara: 1 neskafe, 1 mandalina
öğlen: 1 kase bol yeşillikli maş fasülye salatası
ara: 1 neskafe
ara: okuldan gelince 1 mini muz
akşam: 1 kase fırında kıymalı karnabahar, 2 kaşık yoğurt, 1 dilim tb
ara: 7 otlu çay
ara: belki kahve
diyet: 5
su: bol
çay: 7 otlu ve yeşil
spor: yapınca yazarım
Tatlım iki günde çok yanlış beslenmişsin bir öğün yiyip sonra tüm gün kendini aç bırakmak yanlış bence hemde şahsen benim bünyem dayanmıyor inş bugün düzeltirsin durumuSelam kızlar haftasonu piknik yaptık sadece sucuk ekmek yedim öğleden sonra, sonradında çay içtim sürekli başka hiçbişey yemedim
Bugün de
Tüm gün acıktıkça kurabiye atıştırdım çay kahveyle yani tüm gün 15 tane kadar tatlı tuzlu kurabiye yemişimdir
Bugünüm de böyle geçti spor yeşilçay da yok ama yarın toparlıcam inşallah
Süpersin şekerim maşallahslm kızlar sporumu yaptım geldim, 1 mil leslie express, 70 mekik, 1 set kalça bacak hareketi, ve bel hareketi
şimdi de yeşil çayımı içiyorum ve kahve içmedim yemekten sonra sadece çay
Harika canım Afiyet olsunÇok şükür bugünde tamamdir. Yarım armut üçüncü öğün akşamda iki dilim TB ekmeği bı porsiyon ciğer sote susuz. Bir avuç yaban mersini 5 çiğ badem ile son ara öğün de tamam. Bere ben bugün yarım saat leslie yaptıiim.yatmadan da biraz egzersiz yaparsam ohh süper
Aynen canım pazartesi hedefimiz en az sabit çıkmak ama ondan sonraki 4 gün çok çok önemliBu arada pazartesi kilo bildirimi olmuş.
Ben aynı 70.6 yine
Aman kazasız gecsinde haftasonu
Eşim evde diyet zor oluyor çünkü kaçırınca hafta içi ancak onu toparlıyorum bı ileri bir geri sonra bir yere varamiyorum
Tatlım kahvaltın ve son ara öğünün birazcık fazla gibi geldi sanki onun haricinde çok güzel nasıl oldun peki iyileşebildin mi ?Sabah
Ceviz ve suyu
Kahvaltı
3 soğan halkası
Yarım simit
Çok az kaşar
Çay
Öğlen
Et döner
1 poğaça (ev yapımı tambuğday)
ara
Türk kahvesi,elma
Akşam
1 tabak türlü yemeği
Sodalı ayran
Ara
Yeşil çay
Patlamış mısır
Su 2 lt
Spor yok
Yeşilçay
Ayşe Kulin Köprü
Oh süper motivasyon aynen katılıyorum son 3 gün ve hiçbir şey için geç değilGünaydın çıtırlarr
Hadi bugün cısslardan uzak duralım kalori hesabı yaparak yiyelim ve iki katını yakmaya çalışalım
Evet kuzum eksiklerimizi tespit edip inş Cuma'ya olabildiğince sağlıklı eksiler görelimGünaydın kızlaarMyprincesses e katılıyorum, cumaya kadar bazı şeyleri olumlu yönde değiştirebiliriz :)
Daha iyiyim. Kaptandan izin çıktı ama kararsızım.Tatlım kahvaltın ve son ara öğünün birazcık fazla gibi geldi sanki onun haricinde çok güzel nasıl oldun peki iyileşebildin mi ?
Kuzum ya geçmiş olsun niye öyle oldu nane kaynat içir iştahını açar ama çok da zorlama elbet yiyecek sonundamrb kızlr pek bakamadım bu ara küçük oğlum hiçbişey yemez oldu , bir dilim elma bir bisküvi ile tüm gün durduğu oluyor. 2 yaşına girecek çıldırcam artık
diyet de çok yapamadım sinirlenince ne bulsam yiyomşu 3 gün daha bi dikkat edicem inş
herkese kolay gelsin
Pazartesi mantıyı beğenmedim yanına salata yapıp 4 kaşık yeseydin çok daha iyi olurdu bugün inş akşam pastalardan yemezsin tatlım beynini şartla lütfenselam kızlar dün menü vermeye vakit bulamadım.
pazartesi
sabah: 1 lt. karbonatlı su
bir kase yoğurt
3 tane kuru erik
öğlen:
bir kase yoğurt , 3 tane kuru erik, kuşburnu ile yapılmış meyveli yoğurt
Ara: şekersiz nescafe
akşam:
bir tabak mantı ( ne alaka bilmiyorum) (spor yapamadım maalesef)
2 lt su
SALI:
Sabah
bir dilim tb ekmeği
iki tane (helva ince kestim)
Öğlen
bir kase yoğurt, 1 tane salatalık
Akşam henüz belli değil ama muhtemelen doğru dürüst bişey yiyemiycem. akşam misafirim var. ben o kadar pasta börek yaparken nasıl yanlarında yemiycem onu da bilmiyorum. akşam menüsünü tekrar yazarım inşallah. henüz spor yapmadım.
Kuzum sana nazar mı değdi nedir ya artık bir toparlan lütfen cısslardan uzak dur mümkün mertebe yarın tek cıss bile olmasın menünde tamam mıSelam kızlar
pazar günü sabah öğle iyi gitti ama akşam halam yemeğe çağırdı orda saçmaladım.
o yüzden pazar
diyet 1
spor yok
su 2.5 lt
çay yok
kitap yok
p.tesi
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 bardak çay
öğlen
1 kase çorba
1 küçük kare dilim pizza
2 yemek kaş pilav
2 tavuk kanat
az yoğurtlu ıspanak
akşam
5 yemek kaş yoğurtlu ıspanak
diyet 4
spor 20 dk plates
su 1.5 lt
çay yok
kitap yok
bugünde sabah sıkıntıdan birsürü çikolatalı ekmek yedim toparlamaya çalışcam akşama kadar..
Tatlım tabi sen bilirsin ama uzaklaştıkça soğukluk girer mümkün mertebe buraya adapte olmaya çalış zaman su gibi geçiyor bocalamaya vakit Yok :) bir an önce kurtulalım şu kilolardan inşDaha iyiyim. Kaptandan izin çıktı ama kararsızım.
Süpersin canım maşallah :) tam bir örnek menüSabah
2 kase tarhana çorbası
Ara
1 bardak süt
2 kayısı
Akşam
Llorlu pazi kavurması
1 parça tavuk
Spor
32 dk 205 kalori yürüyüş
Su
2.5 litre
Akşam toparlamaya çalışmışsın sabaha göre ama dengesiz beslenmemek lazım emziriyorsun da zaten bugün de salı son 2 günsabah
birsürü çikolatalı ekmek
5 zeytin
ara
1 türk kahvesi
ara
1 tatlı kaşığı pekmez
öğlen
1 kase cacık
ara
1 portakal
akşam
1 kase çorba
1 lokma ekmek
1 acı biber turşusu
diyet 3
spor 30 dk eliptik bisiklet , 10 squat , 10 sumo squat
su 2.5 lt
çay yok
kitap yok
Akşam yemeğin Yok mu canım oraya kadar gayet güzel :)sporun da var çok iyiAçken iki bardak ılık su ile kayışı
Kahvaltı 1 dilim TB ekmeği haşlama yumurta peynir biber
Ara 5 badem iki kayısı
Öğle çorba ve kefir 1 dilim TB ekmeği
Ara 3 light bisküvi 1 ceviz
Leslie 2 mil
Anam bu kurabiyelere abonman oldun kuzum ya bide orda bi tabak makarna varBugünkü menüm
Sabah
Sütlü kahve
Ara
Yeşilçay
Öğle
Domatesli makarna bir tabak
Yoğurt
Yeşillik
3te
4 kurabiye( evde olunca insan dayanamıyo iştee)
Sütlü kahve
Ama şu an açlık hissediyorum yemicem tabi
Yeşilçay 1 kupa
Su 1,5 lt
Spor leslie 1 mil
Meñün güzel canim afiyet olsunSabah
Ceviz ve suyu
Kahvaltı
3 soğan halkası
Yarım simit
Çok az kaşar
Çay
Öğlen
Et döner
1 poğaça (ev yapımı tambuğday)
ara
Türk kahvesi,elma
Akşam
1 tabak türlü yemeği
Sodalı ayran
Ara
Yeşil çay
Patlamış mısır
Su 2 lt
Spor yok
Yeşilçay
Ayşe Kulin Köprü
Sabah ve ögle cok iyi ama akşama mantı hic olmamis özellikle akşam öğunünü hafif gecirmeye gayret göster canim ve tabikii sporu da ihmal etmeselam kızlar dün menü vermeye vakit bulamadım.
pazartesi
sabah: 1 lt. karbonatlı su
bir kase yoğurt
3 tane kuru erik
öğlen:
bir kase yoğurt , 3 tane kuru erik, kuşburnu ile yapılmış meyveli yoğurt
Ara: şekersiz nescafe
akşam:
bir tabak mantı ( ne alaka bilmiyorum) (spor yapamadım maalesef)
2 lt su
SALI:
Sabah
bir dilim tb ekmeği
iki tane (helva ince kestim)
Öğlen
bir kase yoğurt, 1 tane salatalık
Akşam henüz belli değil ama muhtemelen doğru dürüst bişey yiyemiycem. akşam misafirim var. ben o kadar pasta börek yaparken nasıl yanlarında yemiycem onu da bilmiyorum. akşam menüsünü tekrar yazarım inşallah. henüz spor yapmadım.
Cikolatalı ekmekleri hic sevmedim canim ne işi var cikolatali ekmegın diyet menüsünde.. sporuna aynen devamsabah
birsürü çikolatalı ekmek
5 zeytin
ara
1 türk kahvesi
ara
1 tatlı kaşığı pekmez
öğlen
1 kase cacık
ara
1 portakal
akşam
1 kase çorba
1 lokma ekmek
1 acı biber turşusu
diyet 3
spor 30 dk eliptik bisiklet , 10 squat , 10 sumo squat
su 2.5 lt
çay yok
kitap yok
Nihayet dört dörtlük bi menü tatlim bravooAçken iki bardak ılık su ile kayışı
Kahvaltı 1 dilim TB ekmeği haşlama yumurta peynir biber
Ara 5 badem iki kayısı
Öğle çorba ve kefir 1 dilim TB ekmeği
Ara 3 light bisküvi 1 ceviz
Leslie 2 mil
Bir an önce o kurabiyelerden kurtul canim iki günde yaklaşik 20 kurabiye gercekten cok cok fazla.spora aynen devamBugünkü menüm
Sabah
Sütlü kahve
Ara
Yeşilçay
Öğle
Domatesli makarna bir tabak
Yoğurt
Yeşillik
3te
4 kurabiye( evde olunca insan dayanamıyo iştee)
Sütlü kahve
Ama şu an açlık hissediyorum yemicem tabi
Yeşilçay 1 kupa
Su 1,5 lt
Spor leslie 1 mil
İste bi harika menü daha üstelık sporlu.. cok iyi gidiyosun canimvimSABAH
1 su bardağı şekersiz sütlü kahve
KAHVALTI (09.15)
1 dilim tb ekmek salçalı
2 haşlanmış yumurta
ARA (12.30)
1 kase yoğurt
3 gün kurusu
10 badem
AKŞAM(17.00)
5 lahana sarması
1 kutu(160 gr) yağı süzülmüş tonbalığı
Diyet:5
Spor: Pilates(3.gün tamamlandı bazı hareketleri yapamadım sadece :))
Çay:Yeşilçay Karışımı
Su:2,5 lt
Benim iki küçük çocukla hayatım bayağı yoğun onun için fırsat bulunca girip olan kadar ini yazıyorum ki hem unutmayayim hemde akşama çok iş kalmasinKuzum ya geçmiş olsun niye öyle oldu nane kaynat içir iştahını açar ama çok da zorlama elbet yiyecek sonunda
Ama o yemiyo diye sen yemelisteye giremezsen daha kötü olur
Pazartesi mantıyı beğenmedim yanına salata yapıp 4 kaşık yeseydin çok daha iyi olurdu bugün inş akşam pastalardan yemezsin tatlım beynini şartla lütfen
Kuzum sana nazar mı değdi nedir ya artık bir toparlan lütfen cısslardan uzak dur mümkün mertebe yarın tek cıss bile olmasın menünde tamam mı
Tatlım tabi sen bilirsin ama uzaklaştıkça soğukluk girer mümkün mertebe buraya adapte olmaya çalış zaman su gibi geçiyor bocalamaya vakit Yok :) bir an önce kurtulalım şu kilolardan inş
Süpersin canım maşallah :) tam bir örnek menü
Akşam toparlamaya çalışmışsın sabaha göre ama dengesiz beslenmemek lazım emziriyorsun da zaten bugün de salı son 2 gün
Akşam yemeğin Yok mu canım oraya kadar gayet güzel :)sporun da var çok iyi
Anam bu kurabiyelere abonman oldun kuzum ya bide orda bi tabak makarna varbence sen öğünlerini 3 e çıkar ama daha dengeli olsun mesela akşam yemeği olarak 1 kase çorba yada yoğurt yesen öğleni de şah hafif geçirsen sanki daha iyi olcak gibi yinede sen bilirsin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?