Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bu arada pazartesi kilo bildirimi olmuş.
Ben aynı 70.6 yine
Aman kazasız gecsinde haftasonu
Eşim evde diyet zor oluyor çünkü kaçırınca hafta içi ancak onu toparlıyorum bı ileri bir geri sonra bir yere varamiyorum

Sabah
Ceviz ve suyu

Kahvaltı
3 soğan halkası
Yarım simit
Çok az kaşar
Çay

Öğlen
Et döner
1 poğaça (ev yapımı tambuğday)

ara
Türk kahvesi,elma

Akşam
1 tabak türlü yemeği
Sodalı ayran

Ara
Yeşil çay
Patlamış mısır

Su 2 lt
Spor yok
Yeşilçay
Ayşe Kulin Köprü

Sabah
Kıymalı yumurta
Az helva

Ara
Sütlü kahve
2 minik portakallı draje

Akşam
2 kase tarhana çorbası
3 yeşil zeytin

Spor
30 dk yürüyüş
Tatlım çok güzel olmuş afiyet olsun

Kuzum bugün ekmeği azaltmışsın süper menünde çok güzel afiyet olsun

Tatlım iki günde çok yanlış beslenmişsin bir öğün yiyip sonra tüm gün kendini aç bırakmak yanlış bence hemde şahsen benim bünyem dayanmıyor inş bugün düzeltirsin durumu dün zaten fecaat olmuş hemen Cuma'ya kadar acil eylem planı içine gir kuzum ama kendini aç bırakarak değil sağlıklı beslenerek ve spor yaparak olsun

slm kızlar sporumu yaptım geldim, 1 mil leslie express, 70 mekik, 1 set kalça bacak hareketi, ve bel hareketi

şimdi de yeşil çayımı içiyorum ve kahve içmedim yemekten sonra sadece çay
Süpersin şekerim maşallah

Harika canım Afiyet olsun

Aynen canım pazartesi hedefimiz en az sabit çıkmak ama ondan sonraki 4 gün çok çok önemli

Tatlım kahvaltın ve son ara öğünün birazcık fazla gibi geldi sanki onun haricinde çok güzel nasıl oldun peki iyileşebildin mi ?

Günaydın çıtırlarr
Hadi bugün cısslardan uzak duralım kalori hesabı yaparak yiyelim ve iki katını yakmaya çalışalım
Oh süper motivasyon aynen katılıyorum son 3 gün ve hiçbir şey için geç değil az yemek bol spor
Günaydın kızlaar Myprincesses e katılıyorum, cumaya kadar bazı şeyleri olumlu yönde değiştirebiliriz :)
Evet kuzum eksiklerimizi tespit edip inş Cuma'ya olabildiğince sağlıklı eksiler görelim

mrb kızlr pek bakamadım bu ara küçük oğlum hiçbişey yemez oldu , bir dilim elma bir bisküvi ile tüm gün durduğu oluyor. 2 yaşına girecek çıldırcam artık

diyet de çok yapamadım sinirlenince ne bulsam yiyom şu 3 gün daha bi dikkat edicem inş

herkese kolay gelsin

selam kızlar dün menü vermeye vakit bulamadım.
pazartesi
sabah: 1 lt. karbonatlı su
bir kase yoğurt
3 tane kuru erik
öğlen:
bir kase yoğurt , 3 tane kuru erik, kuşburnu ile yapılmış meyveli yoğurt
Ara: şekersiz nescafe
akşam:
bir tabak mantı ( ne alaka bilmiyorum) (spor yapamadım maalesef)
2 lt su
SALI:
Sabah
bir dilim tb ekmeği
iki tane (helva ince kestim)
Öğlen
bir kase yoğurt, 1 tane salatalık
Akşam henüz belli değil ama muhtemelen doğru dürüst bişey yiyemiycem. akşam misafirim var. ben o kadar pasta börek yaparken nasıl yanlarında yemiycem onu da bilmiyorum. akşam menüsünü tekrar yazarım inşallah. henüz spor yapmadım.

Selam kızlar
pazar günü sabah öğle iyi gitti ama akşam halam yemeğe çağırdı orda saçmaladım.

o yüzden pazar
diyet 1
spor yok
su 2.5 lt
çay yok
kitap yok

p.tesi
sabah
2 haşlanmış yumurta
1 bardak çay

öğlen
1 kase çorba
1 küçük kare dilim pizza
2 yemek kaş pilav
2 tavuk kanat
az yoğurtlu ıspanak

akşam
5 yemek kaş yoğurtlu ıspanak

diyet 4
spor 20 dk plates
su 1.5 lt
çay yok
kitap yok

bugünde sabah sıkıntıdan birsürü çikolatalı ekmek yedim toparlamaya çalışcam akşama kadar..

sabah
birsürü çikolatalı ekmek
5 zeytin

ara
1 türk kahvesi

ara
1 tatlı kaşığı pekmez

öğlen
1 kase cacık

ara
1 portakal

akşam
1 kase çorba
1 lokma ekmek
1 acı biber turşusu

diyet 3
spor 30 dk eliptik bisiklet , 10 squat , 10 sumo squat
su 2.5 lt
çay yok
kitap yok

Bugünkü menüm
Sabah
Sütlü kahve

Ara
Yeşilçay

Öğle
Domatesli makarna bir tabak
Yoğurt
Yeşillik

3te
4 kurabiye ( evde olunca insan dayanamıyo iştee)
Sütlü kahve

Ama şu an açlık hissediyorum yemicem tabi

Yeşilçay 1 kupa
Su 1,5 lt
Spor leslie 1 mil

SABAH
1 su bardağı şekersiz sütlü kahve

KAHVALTI (09.15)
1 dilim tb ekmek salçalı
2 haşlanmış yumurta

ARA (12.30)
1 kase yoğurt
3 gün kurusu
10 badem

AKŞAM(17.00)
5 lahana sarması
1 kutu(160 gr) yağı süzülmüş tonbalığı

Diyet:5
Spor: Pilates(3.gün tamamlandı bazı hareketleri yapamadım sadece :))
Çay:Yeşilçay Karışımı
Su:2,5 lt

Kuzum ya geçmiş olsun niye öyle oldu nane kaynat içir iştahını açar ama çok da zorlama elbet yiyecek sonunda
Ama o yemiyo diye sen yeme listeye giremezsen daha kötü olur

Pazartesi mantıyı beğenmedim yanına salata yapıp 4 kaşık yeseydin çok daha iyi olurdu bugün inş akşam pastalardan yemezsin tatlım beynini şartla lütfen
Kuzum sana nazar mı değdi nedir ya artık bir toparlan lütfen cısslardan uzak dur mümkün mertebe yarın tek cıss bile olmasın menünde tamam mı
Daha iyiyim. Kaptandan izin çıktı ama kararsızım.
Tatlım tabi sen bilirsin ama uzaklaştıkça soğukluk girer mümkün mertebe buraya adapte olmaya çalış zaman su gibi geçiyor bocalamaya vakit Yok :) bir an önce kurtulalım şu kilolardan inş

Sabah
2 kase tarhana çorbası

Ara
1 bardak süt
2 kayısı

Akşam
Llorlu pazi kavurması
1 parça tavuk

Spor
32 dk 205 kalori yürüyüş

Su
2.5 litre
Süpersin canım maşallah :) tam bir örnek menü
Akşam toparlamaya çalışmışsın sabaha göre ama dengesiz beslenmemek lazım emziriyorsun da zaten bugün de salı son 2 gün
Açken iki bardak ılık su ile kayışı
Kahvaltı 1 dilim TB ekmeği haşlama yumurta peynir biber
Ara 5 badem iki kayısı
Öğle çorba ve kefir 1 dilim TB ekmeği
Ara 3 light bisküvi 1 ceviz
Leslie 2 mil
Akşam yemeğin Yok mu canım oraya kadar gayet güzel :)sporun da var çok iyi
Anam bu kurabiyelere abonman oldun kuzum ya bide orda bi tabak makarna var bence sen öğünlerini 3 e çıkar ama daha dengeli olsun mesela akşam yemeği olarak 1 kase çorba yada yoğurt yesen öğleni de şah hafif geçirsen sanki daha iyi olcak gibi yinede sen bilirsin tabi

Meñün güzel canim afiyet olsun
Sabah ve ögle cok iyi ama akşama mantı hic olmamis özellikle akşam öğunünü hafif gecirmeye gayret göster canim ve tabikii sporu da ihmal etme
Cikolatalı ekmekleri hic sevmedim canim ne işi var cikolatali ekmegın diyet menüsünde.. sporuna aynen devam
Açken iki bardak ılık su ile kayışı
Kahvaltı 1 dilim TB ekmeği haşlama yumurta peynir biber
Ara 5 badem iki kayısı
Öğle çorba ve kefir 1 dilim TB ekmeği
Ara 3 light bisküvi 1 ceviz
Leslie 2 mil
Nihayet dört dörtlük bi menü tatlim bravoo
Bir an önce o kurabiyelerden kurtul canim iki günde yaklaşik 20 kurabiye gercekten cok cok fazla.spora aynen devam
İste bi harika menü daha üstelık sporlu.. cok iyi gidiyosun canimvim

Benim iki küçük çocukla hayatım bayağı yoğun onun için fırsat bulunca girip olan kadar ini yazıyorum ki hem unutmayayim hemde akşama çok iş kalmasin
Sonrası ilk bölüm kadar iyi olmadı ufagim kaç gündür hiç uyumuyor sabahliyoruz bı doktora götüreyim dedim bı bakılsın sorun var mı. İdrar tahlili vermek pek uzun sürdü 19 a kadar hastanedeydim o kadar uzayacagini bilemedigimden yanıma birşeyde almadım şekerim düştü çok kötü oldum sonra tabi evde yemek yok eşim dedi gel dışarda yiyelim çok yorgunum. Niyetim ızgara yemekti ama gittiğimiz yerde ızgara kalmamış nasıl bir iş se bende dürüm ayran yedim. Şimdide bir halsizlik çöktü ki gözler kapanıyor bu seferde firlattik şekeri... Az sonra yaban mersini yerim. İyi günüm kötü oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…