Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Neyle nasıl niçin neden haberim yok

Neyle nasıl niçin neden haberim yok
Şimdi canım şöyle yapıyorsun

bir gece önceden 500 ml suya bir ceviz içi, 3 gün kurusu kayısı, 3 kuru üzüm, 1 dut kurusu atıyorsun ve sabah bu suyu içiyorsun
kalan meyveyi de ya ye
ya yoğurda kat ye
ya da yulafa kat ye
hepsi kabulümüz
ben yoğurtla yiyorum 2 gündür acayip lezzetli oluyor

Dünkü menüm

Kahvaltı 08:00
4 dilim peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
Yarım domates

Ara 10:00
1 kase kiraz
1 paket ayran

Ara 10:30
Sade kahve

Öğle 15:00
Ciğer kavurma
2 kaşık pirinç pilavı
3 dilim ekmek
Soğan
Yeşil biber

Ara 19:00
1 dilim karpuz
1 avuç çekirdek

Ara 21:00
1 dilim karpuz

Spor
40 dk yürüyüş
100 ip 2.gün

2 kupa bitki çayı

Su
4 litre

Kitap
Çifte Bela

Ha şu karışım WhatsApp da kaydettimdi onu

Ayyyyy kız bi de uçanından mııı ben orda direk kalp krizi geçirip ölürdüm o hayvan da beni yerdi oracıkta Bak hayvan diyorum dikkat et çünkü o bence artık haşere falan değil hayvan

Ayy çok zor yaa valla ben de hiç misafirlik falan anlamam..Direk basarım çığlığı Dün gözümü kararttım k.braderde kalıcaktım.. onlara gittik bi tane de orda öldürmüşler dün öğlen lavabodan çıkmış onu anlattı.. Norma bu havalarda falan diyolar nasıl rahatlar.. Onlar şu an benim bu evden önce 4 yıl kiracı olduğum evde oturuyolar 5. katta ve 4 yıl ben orda sinek dahi görmedim ama orda da görülmüş.. Bi de bizim apartmanda 4-5 tane ölülerini gördüm gece eve dönerken.. Bu ara sıcaktan en olmadık yerde bile patlıyolar heralde dikkat etmek lazım yaa

Afiyet olsun canım Bu arada soğuk yoğurt çorbası favori yiyeceklerimden bayılırımmm
Giderlerden evet canım banyo tuvalet sevdiği yerler
Dün salonda da yakaladık bi tane heryerdeler bunlar yaa
Valla canım sanırım alt kat üst kat farketmiyo bundan önceki evimde de dün bi tane öldürülmüş 5. kattaydı ve ben 4 yıl orda sinek bile görmemiştim

Canım çok iyisin akşamı ne güzel hafif atlatmışsın en önemli şey Afiyet olsun ..
Afiyet olsun canım bi de çok geçmiş olsun.. Hayıt suyu denedin mi adet ağrıları için bazıları işe yaradığını söylüyo bi dene bence
Ay aman dikkat et kedişe ilac hic gelmesin zehirlenmesin sizde ilactan sonra olabildigince girmeyin kimyasal size de zatar verir
Kediyi eltimlere götürdüm canım en az 4-5 gün getirmem.. şimdi öğlene doğru gelecekmiş ilaçlama şirketi aşağı inicem (evim yan binada) akşama kadar da eve girmem diye düşünüyorum.. Bugün eşim akşamcı işyerinde 10 da çıkıcak saat 10 dan önce eve gidemem böcek ölüleriyle yalnız karşılaşmak istemiyorumm
Ben 25 aldum 26 a 4 ay kaldi nasil gecti noldu okumaktan birsey anlamadim
Kızlar valla beni komplekse sokmayın yaşım 36

Benimde guve kelebegi fobim var ve biraz once kendisiyle asansorde kaldim
Ay ona da var benim her türüne varr ben mesela o asansöre kendimi falan vururdum kafayı gözü dağıttığım kendimi yaraladığım çok oldu bu yüzden defalarca Çok kötü bişey yaa fobi Sana da oluyomu vücudunda yanma ama öyle basit bi yanma değil sanki güneşte haşlanırsın da o yanık vücutla tekrar güneşe çıkarsınya öyle bişey.. Komple saçtan tırnağa kadar o his oluyo bayılacak gibi oluyorum yaa bu fobi çok kötü bişey kimse beni anlamıyo
Canım menün güzel de aslında salam tüketmemeye çalışsan çünkü pek sağlıklı bi yiyecek değil salam sosis yememek lazım
Sağlıksız bişey yememişsin canım bence sorun yok Afiyet olsun

36 yasindayim en yasliniz ben miyim yoksa.

Genclik guzel sey ...
Ben de 36 yım canım Ve bence gayet gencim
Afiyet olsun canım meyveli suyu ne için yapıyosun nasıl yapıyosun???
Afiyet olsun canım kendini durdurmuşsun harikasınn
Afiyet olsun canım.. Keşke ben de ip atlayabilsem ceza olarak yarım saat leslie zoruma gidiyo

Herkese günaydın kızlar Benim için zor bi geceydi çok da az uyudum ama yine de bugün nefes aldığım için mutluyum Sigaranın 3. günündeyim Bu sabah ağzımın içinde bir çiçek bahçesiyle uyandımmm bunun için de ayrıca mutluyum.. Böcekçiler öğleden önce gelecekler onun için de ayrıca mutluyum.. bugün adeta bir Polliyannnnnaaaaaaayım yaaaa

Hemen menüme geçeyim;

Sabah 09,30:
1 adet sade nescafe

Öğlen 13,00
biftekli salata

Akşam 19,00
1 kase Yayla Çorbası + 1 tabak taze fasulye

Gece : 2 adet patates cipsi+ 1 adet lokmalık mini kek

Su:2,5 lt
Spor : Leslie ile 1 mile ( 15 dk) 9 kat merdiven
Ceza 2. gün : leslie ile 2 mile ( 30 dk)
Kitap: İnsanları Okumak
Bitki çayı : 1 adet yeşil çay+ 1 adet adaçayı

Dün menümm

Sabahh Peynir zeytin domates 2 dilim tam tahıllı tost ekmek

Ara yaban mersinli meyve suyu şekersizz

Öğlen 2 parça tavuk göğüs ve yoğurtlu haşlanmış buğday

Ara sek quark şeftali

Akşam kuzu çöp şiş ve bikaç çiğköftee

Ara 1 dilim karpuzz

Su 3 olmuşturr
Spor sabah 45 dk yüzmee gece 6000 adım yürüyüş
Yeşil çay içtimmm

Hamam böcekleri cok güçlü ve hızlılar ya nasıl bişey bu kurtulusı yok balkonda gece gezıyorlar

Allahım yaaa
Nasıl hayvan bunlar.
Kız korkmuyormusun.
Benim komşular bahçeyle evlerini aynı hizada ysptılar.
Ben evin girişini yarım metre kaldırdım.
Haşereden uzak oldun diye.

İnşallah hallolur canım.
Bir daha olmaz.

Süper menü zerenocum.

İlaçlatacağım artık.
Çözümünü bulacağız.

Güzel menü.
Afiyet olsun.

Afiyet olsun fena değil.

Teşekkür ederim canım bana 23 bile yaşlı geliyor :)

Kız ne yaşlısı 23 yaş.
En güzel yaş.

Güzel menü afiyet oldun.

Menü güzel.
Lahmacunu çoğu diyetisyen haftada bir veriyor.

36 yasindayim en yasliniz ben miyim yoksa.

Genclik guzel sey ...

Yok kız benim.
37 yim ben.

Afiyet olsun.
Güzel menü.

Ben sporumu yaptım yarım saat :) çok eriniyorum ama

Ne güzel yarım saat yapmışsın yetr.

Afiyet olsun.
Güzrl menü.

Ben enerjik de değil.
Çok özeniyorum enerjik insanlara.

Afiyet olsun kaptanım. Güzel menü.

Hadi bakslım inşalkah bu gün böcekler ölecekler. Rahat edersin kuzum.
Menü güzel afiyet olsun.

Gizem menü süper.
Afiyrt olsun.

Ayyyyy kız bi de uçanından mııı ben orda direk kalp krizi geçirip ölürdüm o hayvan da beni yerdi oracıkta Bak hayvan diyorum dikkat et çünkü o bence artık haşere falan değil hayvan
Az kalmıştı kalbimin durmasına ve sonrası rambo gibi savaşçı durumuna geçiş yapıp balkonlardan dolanaraktan ışığı kapatma çalışması ve ilaç sıkma operasyonu yaptım salonun ırta yerinden geçemedim o Hayvan! Duvarda iken

selam kızlar nasılsınız? iki gündür giremiyorum özledim sizi kusuruma bakmayın nolur, misafirlerimiz vardı...bu süreçte diyet modundan hiç çıkmadım ama dün akşam iştahım çok açıktı kendimi zor dizginledim.... hemen menulerimi paylaşıp geçmişe gideyim

pazartesi menum:

sabah:biraz halka, dom-sal, peynir az reçel, 1 haşlanmış yumurta ve çay
öğlen: 4-5 dilim karpuz, biraz peynir
ara: sade soguk sütlü kahve
akşam: 5 köfte ve biraz kızartma (akşamına misafir geldi baya hareketliydim yaktım bence)
ara: sade kahve
3 saat korse taktım bir de misafir ağırladım

dünkü menüm:

sabah: 1 dilim ek dom-sal, bol peynir az reçel ve çay
ara: sütlaç
öğlen: 4-5 dilim karpuz, biraz peynir, 1 küçük sigara böreği
ara: yeşilçay, 2 bağdat hurma tatlısı, iştahım cok acıktı dayanamadım
akşam: 1,5 enginarın dolması (pirinç+bulgur) cacık
ara: sade turk kahvesi
ara: yeşilçay

6 saat korse taktım, kızlar bende bu ara kronık yorgunluk yaşıyorum resmen spor yapmayı o kdr cok istememe rağmen yapmadım ya

öğlenki kr fazla olmuş diyecektim ama akşam bişi yemeyerek telafi etmişsin bence
geceki cıslar olmasaymıs keşke, bir de kahvaltını daha sağlam yapmalısın onun dısında süpper :)) sigarayı bırkatın heralde canım hayırlı olsun çok güzel bir haber
süper menu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…