Afiyet olsun menün çok güzel:) bugün ben de tarçınlı su hazırladım bir bardak içtim yarın devam edeceğim. Tarçınları suda kaynattım limon ekledim soğuttum dolaba koydum. İlk tarçınlı su denememSen nasıl hazırlıyorsun?
teşekkür ederim hoşbuldum canım evet yeniyimCanım sen yenisin sanırım.
Hoşgeldin
ama benim ekmeğim tam buğday yedirmiyo ki zaten babam hiç bşey yapmadan sadece ekmeğini değiştirrerek dört kilo verdi onun tavsiyesiyle aldım yanlış mı yaptım kiiZereno cabık gel
Ekmek yemısler halka yemısler biri de pilav yemiş
Jasminium84
_perina_
@2HDB
olalaya
Bağırsakları düzenlemek için yapıyorum canımBen de 36 yım canımVe bence gayet gencim
Afiyet olsun canım meyveli suyu ne için yapıyosun nasıl yapıyosun???
Afiyet olsun canım kendini durdurmuşsun harikasınn
Afiyet olsun canım.. Keşke ben de ip atlayabilsem ceza olarak yarım saat leslie zoruma gidiyo
kesinlikle yemelisin aksi takdirde vücut aç kaldığı için kastan yakmaya başlarmışbişey sormak istiyorum kızlar yaz gelince benim iştahım çok kapanıyo kahvaltıda azıcık bişey yesem onunla tüm gün idare ederim karnım acıksa bile canım istemiyo sıcaktan herhalde sizce napim yemeyeyim mi yoksa listeye uymaya devam mı edeyim
teşekkür wederim tatlım ben de öyle düşünüyorum ama insanın iştahının olmaması da bi nimet ya sorayım sizin de fikrinizi alayım dedimkesinlikle yemelisin aksi takdirde vücut aç kaldığı için kastan yakmaya başlarmış
az az da olsa yemeye çalış
pazartesi menum:
sabah:biraz halka, dom-sal, peynir az reçel, 1 haşlanmış yumurta ve çay
öğlen: 4-5 dilim karpuz, biraz peynir
ara: sade soguk sütlü kahve
akşam: 5 köfte ve biraz kızartma (akşamına misafir geldi baya hareketliydim yaktım bence)
ara: sade kahve
3 saat korse taktım bir de misafir ağırladım
dünkü menüm:
sabah: 1 dilim ek dom-sal, bol peynir az reçel ve çay
ara: sütlaç
öğlen: 4-5 dilim karpuz, biraz peynir, 1 küçük sigara böreği
ara: yeşilçay, 2 bağdat hurma tatlısı, iştahım cok acıktı dayanamadım
akşam: 1,5 enginarın dolması (pirinç+bulgur) cacık
ara: sade turk kahvesi
ara: yeşilçay
6 saat korse taktım, kızlar bende bu ara kronık yorgunluk yaşıyorum resmen spor yapmayı o kdr cok istememe rağmen yapmadım ya
selam arkadaşlar elimde olmayan nedenlerden dolayı bikaç gündür giremedim ama diyetimi hiç aksatmadım özür diliyorum
bişey sormak istiyorum kızlar yaz gelince benim iştahım çok kapanıyo kahvaltıda azıcık bişey yesem onunla tüm gün idare ederim karnım acıksa bile canım istemiyo sıcaktan herhalde sizce napim yemeyeyim mi yoksa listeye uymaya devam mı edeyim
Geç gelmene rağmen spor yapmışsın tebrik ederim canım gün içinde çok az yiyerek çubuk kraker dengelemişsin zaten en masumu o heralde afiyet olsun canım E lt suyu anlamadım amaKızlar ben bu ara kendimi gezmelere vurdim.
Eve geldim geç olmadan hemen sporumu yaptım buraya geldim.
Yoksa kalırdı.
Menüye geleyim.
Sabah 7.00
1 paket çubuk kraker
( eşim ile işimiz vardı o yüzden 6 da çıktık evden. Arabada midem bulanmasın diye yedim.
Öğlen 12.20
4 yk menemen
1 dilim tb ekmeģi
Ara 15.00
3 hurma.
Akşam 20.00
1 büyük kase mercimek çorbası
1 kase cacık
Ara 22.30
2 kayısı
2 hurma
Yeşil çay
E litre su
35 dk bantta yürüyüş
1 yeşil çay
Hayır dediklerim
Kek
Sütlü tatlı
Baklavs
Bende dedim niye yoksunDun int yoktu hanimlar...
Sabah
4 etimek light
1/2 kk ezine peynir
2 haslanmis yumurta
Ara 3 salatalik
1/4 gevrek
Oglen
1 kk büyüklüğünde su boregi
(Miafirlikteydim , kocaman bir dilim cok guzel bir pasta vardi yemedim ama karnim acti cok az borek yedim)
Aksam
1 kase pirincli yogurt corbasi yagsiz
1 yk makarna kepekli
2 izgara kofte
Yagsiz sogus salata
3 avuc kabak cekirdegi...
Spor yuruyuse ciktim
Yesil cay ictim..
5 kilomu çok iyiymiş gerçektenÇok güzel oluyor canım
Hem hafif hem lezzetli hem de tok tutan bir kahvaltılık oluyor bence
Sabaha kadar evet çok yumuşuyorlar ama yoğurdun içine kattığım için yumuşak olması güzel bile oluyor
Deneyim derim kızlar
Spor hocası sırf bununla 5 kilo rahat verirsin dedi ama tabii su verirmişim
5 kilo verdim diye bırakırsam 10 kilo olarak geri alırmışım
Kaptanım Spor süper menüde akşamki 1 dilim ekmek dışında çok güzel afiyet olsun :)Dünkü menüm
Kahvaltı 08:00
4 dilim peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
Yarım domates
Ara 10:00
1 kase kiraz
1 paket ayran
Ara 10:30
Sade kahve
Öğle 15:00
Ciğer kavurma
2 kaşık pirinç pilavı
3 dilim ekmek
Soğan
Yeşil biber
Ara 19:00
1 dilim karpuz
1 avuç çekirdek
Ara 21:00
1 dilim karpuz
Spor
40 dk yürüyüş
100 ip 2.gün
2 kupa bitki çayı
Su
4 litre
Kitap
Çifte Bela
Herkese günaydın kızlarBenim için zor bi geceydi çok da az uyudum ama yine de bugün nefes aldığım için mutluyum Sigaranın 3. günündeyim Bu sabah ağzımın içinde bir çiçek bahçesiyle uyandımmm bunun için de ayrıca mutluyum.. Böcekçiler öğleden önce gelecekler onun için de ayrıca mutluyum.. bugün adeta bir Polliyannnnnaaaaaaayım yaaaa
Hemen menüme geçeyim;
Sabah 09,30:
1 adet sade nescafe
Öğlen 13,00
biftekli salata
Akşam 19,00
1 kase Yayla Çorbası + 1 tabak taze fasulye
Gece : 2 adet patates cipsi+ 1 adet lokmalık mini kek
Su:2,5 lt
Spor : Leslie ile 1 mile ( 15 dk) 9 kat merdiven
Ceza 2. gün : leslie ile 2 mile ( 30 dk)
Kitap: İnsanları Okumak
Bitki çayı : 1 adet yeşil çay+ 1 adet adaçayı
Canım Azmi'nden ötürü tebrik ederim sigarayı bırakmak çok zor ve sen bunu başarıyorsun gün be gün bedenindeki değişimi göreceksin inş bizde burda destekçiniz zorlandığın zamanla bizimle paylaş hemen :) quarkın şeftalisinde şeker var heralde kaç kalori bir kutu ?Dün menümm
Sabahh Peynir zeytin domates 2 dilim tam tahıllı tost ekmek
Ara yaban mersinli meyve suyu şekersizz
Öğlen 2 parça tavuk göğüs ve yoğurtlu haşlanmış buğday
Ara sek quark şeftali
Akşam kuzu çöp şiş ve bikaç çiğköftee
Ara 1 dilim karpuzz
Su 3 olmuşturr
Spor sabah 45 dk yüzmee gece 6000 adım yürüyüş
Yeşil çay içtimmm
Bizde seni özledik canım iyiyiz canım sen nasılsınselam kızlar nasılsınız? iki gündür giremiyorum özledim sizi kusuruma bakmayın nolur, misafirlerimiz vardı...bu süreçte diyet modundan hiç çıkmadım ama dün akşam iştahım çok açıktı kendimi zor dizginledim.... hemen menulerimi paylaşıp geçmişe gideyim
Canım Pazartesi kızartma hariç güzel ama salı olmamış bugün telafi edersin Eminim :)pazartesi menum:
sabah:biraz halka, dom-sal, peynir az reçel, 1 haşlanmış yumurta ve çay
öğlen: 4-5 dilim karpuz, biraz peynir
ara: sade soguk sütlü kahve
akşam: 5 köfte ve biraz kızartma (akşamına misafir geldi baya hareketliydim yaktım bence)
ara: sade kahve
3 saat korse taktım bir de misafir ağırladım
dünkü menüm:
sabah: 1 dilim ek dom-sal, bol peynir az reçel ve çay
ara: sütlaç
öğlen: 4-5 dilim karpuz, biraz peynir, 1 küçük sigara böreği
ara: yeşilçay, 2 bağdat hurma tatlısı, iştahım cok acıktı dayanamadım
akşam: 1,5 enginarın dolması (pirinç+bulgur) cacık
ara: sade turk kahvesi
ara: yeşilçay
6 saat korse taktım, kızlar bende bu ara kronık yorgunluk yaşıyorum resmen spor yapmayı o kdr cok istememe rağmen yapmadım ya
Valla zorlanmıyo değilim ama bu tabiki içeceğim anlamına gelmiyo.. Zaten şöyle bişey var gerçekten bırakabileceğimi düşünmesem hiç bu işe kalkışmaz kendime eziyet etmezdim.. Bu zıkkımı bırakmak için insan kendi karar vermeli kesinlikle ve bırakıyorum demeli.. ben de öyle yaptım gerçekten bırakmak istiyorum e tabi istemek de başarmanın yarısıdırCanım Azmi'nden ötürü tebrik ederim sigarayı bırakmak çok zor ve sen bunu başarıyorsun gün be gün bedenindeki değişimi göreceksin inş bizde burda destekçiniz zorlandığın zamanla bizimle paylaş hemen :)
Allahım yaaa
Nasıl hayvan bunlar.
Kız korkmuyormusun.
Benim komşular bahçeyle evlerini aynı hizada ysptılar.
Ben evin girişini yarım metre kaldırdım.
Haşereden uzak oldun diye.
İnşallah hallolur canım.
Bir daha olmaz.
Süper menü zerenocum.
İlaçlatacağım artık.
Çözümünü bulacağız.
Güzel menü.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun fena değil.
Kız ne yaşlısı 23 yaş.
En güzel yaş.
Güzel menü afiyet oldun.
Menü güzel.
Lahmacunu çoğu diyetisyen haftada bir veriyor.
Yok kız benim.
37 yim ben.
Afiyet olsun.
Güzel menü.
Ne güzel yarım saat yapmışsın yetr.
Afiyet olsun.
Güzrl menü.
Ben enerjik de değil.
Çok özeniyorum enerjik insanlara.
Afiyet olsun kaptanım. Güzel menü.
Hadi bakslım inşalkah bu gün böcekler ölecekler. Rahat edersin kuzum.
Menü güzel afiyet olsun.
Gizem menü süper.
Afiyrt olsun.
Tam bugdaysa sıkıntı yok canımama benim ekmeğim tam buğday yedirmiyo ki zaten babam hiç bşey yapmadan sadece ekmeğini değiştirrerek dört kilo verdi onun tavsiyesiyle aldım yanlış mı yaptım kii
Canım giremediğin zamanlarda mümkünse haberdar et Merak ediyoruzselam arkadaşlar elimde olmayan nedenlerden dolayı bikaç gündür giremedim ama diyetimi hiç aksatmadım özür diliyorum
Yok canım listene uy bencede ben şimdi ara öğünlerde buzlu sütlü kahve yapıyorum çok serinletici oluyor şekersiz kahveyi buz kalıplarına döküyorum donunca soğuk sütün içine atıyorum mesela yanında meyveyle öğlen öğünü olarak bile içebilirsinbişey sormak istiyorum kızlar yaz gelince benim iştahım çok kapanıyo kahvaltıda azıcık bişey yesem onunla tüm gün idare ederim karnım acıksa bile canım istemiyo sıcaktan herhalde sizce napim yemeyeyim mi yoksa listeye uymaya devam mı edeyim
Kolay değil canım ama bu kadar kararlı olduğun için çok kolay halledeceksin ben kesinlikle kilo alacağını düşünmüyorum çünkü aynı zamanda beslenmenede dikkat ediyordun sigara istedikçe yudum yudum soğuk suda içebilirsin hem ağzın boş kalmaz hem de kalorisizValla zorlanmıyo değilim ama bu tabiki içeceğim anlamına gelmiyo.. Zaten şöyle bişey var gerçekten bırakabileceğimi düşünmesem hiç bu işe kalkışmaz kendime eziyet etmezdim.. Bu zıkkımı bırakmak için insan kendi karar vermeli kesinlikle ve bırakıyorum demeli.. ben de öyle yaptım gerçekten bırakmak istiyorum e tabi istemek de başarmanın yarısıdırsizlerin de desteği ile bu işi kotarabileceğimi düşünüyorum.. Herkes kilo aldım diye geri başlamış ama ben kilo alıcağımı düşünmüyorum.. Açıkçası sigara yüzünden abur cubura falan düşmedim daha nce de bırakmıştım öyle bişey olmamıştı umarım şimdi de olmaz.. Ha sigarayı bırakınca vücut yemeden içmeden de otomatik kilo alıyosa tabi orasını bilmiyorum ama sanmıyorum hiç
Tamam canım :)Zereno bilmiyorm ki canım kaloriyi bakıp yaziim akşam
Afiyet olsun canım akşam çok kötü değil tabi daha az olsa süper olurduSabah: 2 dilim ekmek dom-sal, biraz peynir ve reçel çay
Öğlen: 1 enginarın dolması ve biraz cacık
Ara: 4-5 dilim karpuz
Akşam: yarım ekmek et döner ve ayran
Ara: yeşilçayımı içiyorum şuan birazdan da sade kahvemi içerim
Valla zorlanmıyo değilim ama bu tabiki içeceğim anlamına gelmiyo.. Zaten şöyle bişey var gerçekten bırakabileceğimi düşünmesem hiç bu işe kalkışmaz kendime eziyet etmezdim.. Bu zıkkımı bırakmak için insan kendi karar vermeli kesinlikle ve bırakıyorum demeli.. ben de öyle yaptım gerçekten bırakmak istiyorum e tabi istemek de başarmanın yarısıdırsizlerin de desteği ile bu işi kotarabileceğimi düşünüyorum.. Herkes kilo aldım diye geri başlamış ama ben kilo alıcağımı düşünmüyorum.. Açıkçası sigara yüzünden abur cubura falan düşmedim daha nce de bırakmıştım öyle bişey olmamıştı umarım şimdi de olmaz.. Ha sigarayı bırakınca vücut yemeden içmeden de otomatik kilo alıyosa tabi orasını bilmiyorum ama sanmıyorum hiç
Afiyet olsın canımmSabah: 2 dilim ekmek dom-sal, biraz peynir ve reçel çay
Öğlen: 1 enginarın dolması ve biraz cacık
Ara: 4-5 dilim karpuz
Akşam: yarım ekmek et döner ve ayran
Ara: yeşilçayımı içiyorum şuan birazdan da sade kahvemi içerim
Verme telefonu kuzulara alısmasınlar sıpalar :)Benim sıpalar uyudu . Kucuk ne zaman elimde tlf.gorse saldiriyor
Menu de spor da cok güzel
Erınme zerom :)Ben sporumu yaptım yarım saat :) çok eriniyorum ama
Afıyet olsun canım ıkımızde aksam mercımek corbası ıcmısız :) 2 ocak kaynamasaydı bıze gelseydın bızde ıcerdık :):)Kızlar ben bu ara kendimi gezmelere vurdim.
Eve geldim geç olmadan hemen sporumu yaptım buraya geldim.
Yoksa kalırdı.
Menüye geleyim.
Sabah 7.00
1 paket çubuk kraker
( eşim ile işimiz vardı o yüzden 6 da çıktık evden. Arabada midem bulanmasın diye yedim.
Öğlen 12.20
4 yk menemen
1 dilim tb ekmeģi
Ara 15.00
3 hurma.
Akşam 20.00
1 büyük kase mercimek çorbası
1 kase cacık
Ara 22.30
2 kayısı
2 hurma
Yeşil çay
E litre su
35 dk bantta yürüyüş
1 yeşil çay
Hayır dediklerim
Kek
Sütlü tatlı
Baklavs
Afıyet olsun canımDun int yoktu hanimlar...
Sabah
4 etimek light
1/2 kk ezine peynir
2 haslanmis yumurta
Ara 3 salatalik
1/4 gevrek
Oglen
1 kk büyüklüğünde su boregi
(Miafirlikteydim , kocaman bir dilim cok guzel bir pasta vardi yemedim ama karnim acti cok az borek yedim)
Aksam
1 kase pirincli yogurt corbasi yagsiz
1 yk makarna kepekli
2 izgara kofte
Yagsiz sogus salata
3 avuc kabak cekirdegi...
Spor yuruyuse ciktim
Yesil cay ictim..
Ben cok sevıyorum ama bırakıyorum artıkMenü guzel tatlim ,,
Nesquik toplarinda cok seker tatlim,,
Cocuklari da cok zararliymis..
Masallah sanaBende oyleyim ama kendimi genc hissediyorum, kilolu olmama ragmen de 27 28 sanirlar , sanirsam o enerji daha genc gösteriyor...
Zayiflayinca da daha genc goruncem insallah....
Sanada masallah :)Ben de 33'üm ama öğrencilerimin hiçbiri buna inanmıyor yaaaaa 30 musunuz sizzzz tepkilerini çok alıyorum :)
Gerçi ben de kendimin 33 olduğuna inanmıyorum
Dediğin gibi enerjiyle ilgili
Bi de kilo versek iyice çıtır oluruz valla
Afıyet olsun kaptan :)Dünkü menüm
Kahvaltı 08:00
4 dilim peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
Yarım domates
Ara 10:00
1 kase kiraz
1 paket ayran
Ara 10:30
Sade kahve
Öğle 15:00
Ciğer kavurma
2 kaşık pirinç pilavı
3 dilim ekmek
Soğan
Yeşil biber
Ara 19:00
1 dilim karpuz
1 avuç çekirdek
Ara 21:00
1 dilim karpuz
Spor
40 dk yürüyüş
100 ip 2.gün
2 kupa bitki çayı
Su
4 litre
Kitap
Çifte Bela
Evdemı var haken varmıAyy çok zor yaa valla ben de hiç misafirlik falan anlamam..Direk basarım çığlığıDün gözümü kararttım k.braderde kalıcaktım.. onlara gittik bi tane de orda öldürmüşler dün öğlen lavabodan çıkmış onu anlattı.. Norma bu havalarda falan diyolar nasıl rahatlar.. Onlar şu an benim bu evden önce 4 yıl kiracı olduğum evde oturuyolar 5. katta ve 4 yıl ben orda sinek dahi görmedim ama orda da görülmüş.. Bi de bizim apartmanda 4-5 tane ölülerini gördüm gece eve dönerken.. Bu ara sıcaktan en olmadık yerde bile patlıyolar heralde dikkat etmek lazım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?