Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sabah uyandığımda bi fincan suya bi çay kaşığı koyup içiyorum canımm enfes bi yağ yakma özelliği varmış tarçının

Bağırsakları düzenlemek için yapıyorum canım
ayrıca vücuttaki fazla suyu da atıyormuş

geceden 50 ml suyun içine 1 ceviz içi, 3 gün kurus kayısı, 3 kuru üzüm, 1 dut kurusu at
ertesi sabah aç karnına bu suyu iç
meyvelerini de nasıl istersen öyle tüketebilirsin
ya sade
ya yoğurtla
ya da yulafla

ben yoğurtla çok sevdim çok hafif lezzetli oluyor

kesinlikle yemelisin aksi takdirde vücut aç kaldığı için kastan yakmaya başlarmış
az az da olsa yemeye çalış

English teacherım sabah ki reçel olmamış.
Sigara böreği kızartma olmamış. Az daha dikkat

selam arkadaşlar elimde olmayan nedenlerden dolayı bikaç gündür giremedim ama diyetimi hiç aksatmadım özür diliyorum

Hoşgrldin canım.

Kesi likle yiyerek vermrliyiz.
Mrnüleri aksatmadan vücudu süreklu çalışır hslde tutmalıyız.

Geç gelmene rağmen spor yapmışsın tebrik ederim canım gün içinde çok az yiyerek çubuk kraker dengelemişsin zaten en masumu o heralde afiyet olsun canım E lt suyu anlamadım ama puanın kırılmıyor tebrikler kuzum

Bende dedim niye yoksun hatta etiketleyecektim seni eksikliğin belli oluyor gevrek dediğin ne canım? Bide kabak çekirdeği 3 avuç fazla geldi canım dün için bi -5 kıralım senden menünün geri kalanı çok güzel canım
5 kilomu çok iyiymiş gerçekten

Kaptanım Spor süper menüde akşamki 1 dilim ekmek dışında çok güzel afiyet olsun :)

Canım Azmi'nden ötürü tebrik ederim sigarayı bırakmak çok zor ve sen bunu başarıyorsun gün be gün bedenindeki değişimi göreceksin inş bizde burda destekçiniz zorlandığın zamanla bizimle paylaş hemen :) quarkın şeftalisinde şeker var heralde kaç kalori bir kutu ?

Bizde seni özledik canım iyiyiz canım sen nasılsın
Canım Pazartesi kızartma hariç güzel ama salı olmamış bugün telafi edersin Eminim :)

Valla zorlanmıyo değilim ama bu tabiki içeceğim anlamına gelmiyo.. Zaten şöyle bişey var gerçekten bırakabileceğimi düşünmesem hiç bu işe kalkışmaz kendime eziyet etmezdim.. Bu zıkkımı bırakmak için insan kendi karar vermeli kesinlikle ve bırakıyorum demeli.. ben de öyle yaptım gerçekten bırakmak istiyorum e tabi istemek de başarmanın yarısıdır sizlerin de desteği ile bu işi kotarabileceğimi düşünüyorum.. Herkes kilo aldım diye geri başlamış ama ben kilo alıcağımı düşünmüyorum.. Açıkçası sigara yüzünden abur cubura falan düşmedim daha nce de bırakmıştım öyle bişey olmamıştı umarım şimdi de olmaz.. Ha sigarayı bırakınca vücut yemeden içmeden de otomatik kilo alıyosa tabi orasını bilmiyorum ama sanmıyorum hiç

Benım balkon 2 metre yuksek zaten canm.
3 .katta da gordum bı tanıdıkda. Uçanlardan hemde
ama benim ekmeğim tam buğday yedirmiyo ki zaten babam hiç bşey yapmadan sadece ekmeğini değiştirrerek dört kilo verdi onun tavsiyesiyle aldım yanlış mı yaptım kii
Tam bugdaysa sıkıntı yok canım

selam arkadaşlar elimde olmayan nedenlerden dolayı bikaç gündür giremedim ama diyetimi hiç aksatmadım özür diliyorum
Canım giremediğin zamanlarda mümkünse haberdar et Merak ediyoruz hoşgeldin canım

Yok canım listene uy bencede ben şimdi ara öğünlerde buzlu sütlü kahve yapıyorum çok serinletici oluyor şekersiz kahveyi buz kalıplarına döküyorum donunca soğuk sütün içine atıyorum mesela yanında meyveyle öğlen öğünü olarak bile içebilirsin

Kolay değil canım ama bu kadar kararlı olduğun için çok kolay halledeceksin ben kesinlikle kilo alacağını düşünmüyorum çünkü aynı zamanda beslenmenede dikkat ediyordun sigara istedikçe yudum yudum soğuk suda içebilirsin hem ağzın boş kalmaz hem de kalorisiz
Zereno bilmiyorm ki canım kaloriyi bakıp yaziim akşam
Tamam canım :)

Afiyet olsun canım akşam çok kötü değil tabi daha az olsa süper olurdu

Sabah 10:00
1 tabak Biberli sosisli omlet
1 dilim kepekli ekmek

Ara 14:00
1 porsiyon üzüm meyve
1 haslanmıs mısırın 4 de biri

Akşam 18:30
Yarımdan biraz daha kucuk sucuklu domateslı sade peynırlı tost. Ekmek beyazdı ablamda yedım kepek ekmek yokmus Zereno
Sekersiz cay

Suan sade soda ıcıyorum

Aksamda kahve ve tarcınlı sut ıcerım

Regl oldum şişkinlik ondanmıs demekki

Su 3

Spor
Bok temizlik

Sigara bırakanlar abur cubura yonelıyor kılo almazsın canım dıkkat ediyorsun zaten

Benim sıpalar uyudu . Kucuk ne zaman elimde tlf.gorse saldiriyor

Menu de spor da cok güzel
Verme telefonu kuzulara alısmasınlar sıpalar :)
Ben sporumu yaptım yarım saat :) çok eriniyorum ama
Erınme zerom :)
Afıyet olsun canım ıkımızde aksam mercımek corbası ıcmısız :) 2 ocak kaynamasaydı bıze gelseydın bızde ıcerdık :):)
Afıyet olsun canım
Menü guzel tatlim ,,
Nesquik toplarinda cok seker tatlim,,
Cocuklari da cok zararliymis..
Ben cok sevıyorum ama bırakıyorum artık
Bende oyleyim ama kendimi genc hissediyorum, kilolu olmama ragmen de 27 28 sanirlar , sanirsam o enerji daha genc gösteriyor...
Zayiflayinca da daha genc goruncem insallah....
Masallah sana
Sanada masallah :)
Afıyet olsun kaptan :)
Evdemı var haken varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…