Beğenmeniz beni çok mutlu ediyo gerçekten iki üç kaşık ev yoğurduna yarım çay kaşığı zencefil yarım çay kaşığı pul biber koyup karıştırdım içine bi tane haşlanmış yumurta ve iki tane kepekli bisküvi parçaladım ben çok beğendim
Ayy iyi olsunAğzıma fındık kadar tavuk attım eksik sporumla birleşince bi -5 puan da bana olsun
Az once kavun yedım neden soylemedınKızlar benim kuzenim diyetisyen öncülüğünde diyet yapıyo karpuz kavun ve limon kesinlikle yasakmış içindeki şekerin çokluğundan dolayı bildirmek istedim
Afıyet olsun canımEvet hanimlar
Telefonu evde unuttum, butun gun disaridaydim eve yeni geldim
Sabah
1 muz
Oglen
Menemen
4 etimek
1 dilim kepekli ekmek
5 kasik menemen..
Aksam
5 izgara kofte
1 dilim tam tahilli ekmek
Kasik salata
Aralarda yogurt yedim birer kase tital 2 kase.
Gelelim bugun tavuklu pilav vardi , kek ve kurabiye ama hicbirini yemedim...
1 saat yuryus
Yesil cay ictim...
Ben direk hatir hatir kasinmaya basliyorumAy ona da var benim her türüne varr ben mesela o asansöre kendimi falan vururdum kafayı gözü dağıttığım kendimi yaraladığım çok oldu bu yüzden defalarcaÇok kötü bişey yaa fobi Sana da oluyomu vücudunda yanma ama öyle basit bi yanma değil sanki güneşte haşlanırsın da o yanık vücutla tekrar güneşe çıkarsınya öyle bişey.. Komple saçtan tırnağa kadar o his oluyo bayılacak gibi oluyorum yaa bu fobi çok kötü bişey kimse beni anlamıyo
Canım menün güzel de aslında salam tüketmemeye çalışsan çünkü pek sağlıklı bi yiyecek değil salam sosis yememek lazım
Sağlıksız bişey yememişsin canım bence sorun yokAfiyet olsun
Canim yemezsen yedigin bir avuc sey bile depo yani kilo olurbişey sormak istiyorum kızlar yaz gelince benim iştahım çok kapanıyo kahvaltıda azıcık bişey yesem onunla tüm gün idare ederim karnım acıksa bile canım istemiyo sıcaktan herhalde sizce napim yemeyeyim mi yoksa listeye uymaya devam mı edeyim
Ahahaha vucut yine sok bune be diyip atmistir hemen senin vucut onlari disariSelam kizlar
Bugün ki menü
Kahvaltı 06.00
Domates
Salatalık
Peynir
2 dilim kepekli ekmek
Öğle 13.30
2 kaşık yk taze fasulye
2 kaşık yk pilav
1 kase cacık
Ara 16.00
1 dilim meyveli kek
Aksam 21.30
4-5 dilim kavun
3 lt su
1.5 saat yürüyüş
2 bardak yesil cay
8 mesaj
Keki yemiycektim ama iş yerindeki abla ye ye arada kaçamak yap diye koydu onume bugün -10 yada -15
Guzel menu canim afiyet olsunMenümü yazayım.
Kahvaltı bi buçuk kaşık omlet bi dilim ekmek salatalık çay sekiz zeytin.
Öğle yoğurt kürü (tarif verebilirim doyurucu oldu).
Ara iki portakal.
Akşam bi kase yoğurt çorbası yatım tabak kabak yemeği bi dilim karpuz
Suyumu henüz bitirmedim ama yatana kadar mutlaka içiyorum sporumu yaptım bugün kitabımı da bitirdim
Karpuz bana yasak olursa diyeti birakma asamasina gelebilirim oyle seviyorumKızlar benim kuzenim diyetisyen öncülüğünde diyet yapıyo karpuz kavun ve limon kesinlikle yasakmış içindeki şekerin çokluğundan dolayı bildirmek istedim
O avm gezmesi bence super spor ne zaman gitsem cılkim cıkmis olarak donuyorumİyi geceler canlar
29.06.17- 01.09.17
2 Aylık Maraton
HEDEF : 79,7 (İnşaAllah :))
Şekersiz: 21/7
GÜN : 7
SABAH(08.40)
1 elma
KAHVALTI(10.30)
2 küçük ev poğaçası
5-6 minik dilim peynir
Şekersiz çay
(Evden aceleyle çıkınca kahvaltı yapamadım poğaçalar da ikram edilince hayır diyemedim ama öğle yemeği yemeyerek dengeledim bence )
ARA(12.30)
1 porsiyon karpuz
ARA(16.00)
1 bardak buzlu sütlü kahve
AKŞAM(18.30)
1 porsiyon beğendili tavuk
1 bardak ayran
Yatmadan yoğurt kürü inş
Spor: avm gezmesi (4500 adım filan) kabul ederseniz böyle yoksa da eksiyi atarım hiç halim Yok çünküsü
Su: 4 Ltye yakın
Çay: 1 Yeşilçay
Pazartesi bildirim yaptim 74,2 ciktim ertesi gun 75,7 ciktim ben tabi şok hicbirsey de yemedim abarti hemen hareketi maydonozu arttirdimm bugun 74,2 yim moral bozmak yok hemen harekete gecmek lazim ki oturmasin o arti bunyeyeGünaydın kizlar. Kizlar odemmi var bilemedim cok fena artidayim. Hevesim kirildi resmen...
Psikolojim de iyi degil. Olumsuz etkilemek de istemiyorum sizi.
Ooo super menuGünaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah 6.00-7.30
Gün kurusu, ceviz, üzüm ve dutla yapılmış 500 ml suyum
Bu meyvelerle hazırladığım bir kase yoğurt
2 yumurta
1 dilim tulum peyniri
Ara 11.00
2 nektarin
Öğle 14.00
Bir kepekli peynirli tost
Ara
3 hurma
Akşam 22.30
Yoğurt kürü
Su: 3,5-4 lt
Spor: yarım saat Cross trainer
20 dk kol. Bacak hareketleri
Yarım saat yürüyüş
Çay: ıhlamur
Ozamannn hemmen toparlaniyorsunn vucuda o iki gunu unutturuyorsun moral bozmak mod dusurmek yokgünaydın
Misafirlerimiz vardı iki gün ne diyet ne başlıkla ilgilenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?