- 26 Mayıs 2017
- 1.146
- 2.410
- 48
- 45
Bol bol su ic, bugun corba yogurt takil ,yesil cay,,hatta hava sicak yesil cayi buzlu yap icine nane yapraklari fakan at...iki gune inersin tatlim..Günaydın kizlar. Kizlar odemmi var bilemedim cok fena artidayim. Hevesim kirildi resmen...
Psikolojim de iyi degil. Olumsuz etkilemek de istemiyorum sizi.
Tamamen ruh halinle ilgilidir canım. Relaks olup pozitif olmaya çalış..Günaydın kizlar. Kizlar odemmi var bilemedim cok fena artidayim. Hevesim kirildi resmen...
Psikolojim de iyi degil. Olumsuz etkilemek de istemiyorum sizi.
Bayaa bi az yemişsin harika sağlıklı şeyler.Günaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah 6.00-7.30
Gün kurusu, ceviz, üzüm ve dutla yapılmış 500 ml suyum
Bu meyvelerle hazırladığım bir kase yoğurt
2 yumurta
1 dilim tulum peyniri
Ara 11.00
2 nektarin
Öğle 14.00
Bir kepekli peynirli tost
Ara
3 hurma
Akşam 22.30
Yoğurt kürü
Su: 3,5-4 lt
Spor: yarım saat Cross trainer
20 dk kol. Bacak hareketleri
Yarım saat yürüyüş
Çay: ıhlamur
Böcek yüzündenmiya da bisküvi yerine 1 kaşık yulaf da olabilir bence harikaymış bunu mutlaka deniycem canım afiyet olsun
Canım bu arada karpuz en şekerli meyvelerden şekersiz/21 de dikkat etmen lazım ona.. Hatta karpuz ve kavuna ve üzüme hep dikkat etmek lazım.. Onun dışında menün iyi bence
Afiyet olsun canım.. Etimek olayını sanki biraz abartmışsın gözümden kaçmadı
Ayy onu hiç sorma artık kaşınmaya karşı bağışıklık geliştirdimDün eşim yanımda oturuyo ikimizde bi süre hareketsizdik elini mi oynattı bişey yaptı ben bir çığlık elimden telefonu atıp nasıl zıpladım Kafayı yiycem galiba yakında eşim seni doktora götürüyüm istersen falan dedi tikli insanlar gibi oldum çantamın içine bile elimi atamıyorum yaa çok kötüyümmm
Etimek in biri 37 kalori ben yulaf kepegi ekmegink bir turlu yapamadım bu ara...ya da bisküvi yerine 1 kaşık yulaf da olabilir bence harikaymış bunu mutlaka deniycem canım afiyet olsun
Canım bu arada karpuz en şekerli meyvelerden şekersiz/21 de dikkat etmen lazım ona.. Hatta karpuz ve kavuna ve üzüme hep dikkat etmek lazım.. Onun dışında menün iyi bence
Afiyet olsun canım.. Etimek olayını sanki biraz abartmışsın gözümden kaçmadı
Ayy onu hiç sorma artık kaşınmaya karşı bağışıklık geliştirdimDün eşim yanımda oturuyo ikimizde bi süre hareketsizdik elini mi oynattı bişey yaptı ben bir çığlık elimden telefonu atıp nasıl zıpladım Kafayı yiycem galiba yakında eşim seni doktora götürüyüm istersen falan dedi tikli insanlar gibi oldum çantamın içine bile elimi atamıyorum yaa çok kötüyümmm
Güzel menu afiyet olsun..ama sabah kahvaltisi olsa daha iyi olabilir miydiMenümü yazayımm hemmennn :)
Sabah 09,30
1 adet şekersiz nescafe
Öğlen 13,00
Sade kumpir ( Patates+az tereyağı+kaşar) Ketçap mayonez rus salatası falan yok kızlar zaten ben onları normalde de yemem eve bile sokmam
Akşam 19,00
Çorba+salata
Su: 2,5 lt
Bitki çayı: 1 adet yeşil çay+1 adet rezene
Kitap : İnsanları Okumak
Spor : Evde olmayınca yapamadım cezamı da yapamadım
İyi gözün aydın canımHerkese günaydın kızlarrrDün haşerelerle mücadele işlemimiz bitti ama evden sadece 3 böcek ölüsü çıktı Yani ilaçlayan adamlar demiştiki bunlar size muhtemelen dışardan gelmiş..Hem büyükler hem de apartmanda da bikaç ölüsü var demekki bunlar başka bi evden kaçmışlar falan dedi.. Yarım saate kadar hepsi dışarı çıkar evde ölüler bulursunuz akşam demişti ama 3 tane bulduk.. İnşallah gerçekten 3 tanedir Neyse şimdilik artık evimize sinek bile girmezmiş bikaç ayy çok mutluyumm
Yok bebeğim yaa garip şeyler yapıyorum herşeyi böcek sanıp abuk subuk zıplıyorum bağırıyorum falan, sürekli bi irkilme hali uykudan bile zıplıyorum psikolojim bozuldu çok korkuyorum gerçekten yüzümde falan bişeyler çıktı stresten inşallah geçer bu hallerBöcek yüzündenmi
Oturur elbet canım merak etme.. Ben aslında kalori açısından değil de biraz karbonhidrat açısından bakıyorum ne de olsa karbonhidrat canım az tüketmekte fayda var.. Yulaf kepeği ekmeğini sen kendin mi pişiriyodun??Etimek in biri 37 kalori ben yulaf kepegi ekmegink bir turlu yapamadım bu ara...
Birde ogun saatleri arasi coook uzun...tatilde daha düzeni oturtamadim....
Aynen canım kahvaltı iyi olmaz mı ama bikaç gündür evle pek barışık değildim sabah uyanır uyanmaz kaçıyodum evden.. Bugün yaptım kahvaltımı yarın yazarımmGüzel menu afiyet olsun..ama sabah kahvaltisi olsa daha iyi olabilir miydi
Sabahları kahvaltı olsun canım.Menümü yazayımm hemmennn :)
Sabah 09,30
1 adet şekersiz nescafe
Öğlen 13,00
Sade kumpir ( Patates+az tereyağı+kaşar) Ketçap mayonez rus salatası falan yok kızlar zaten ben onları normalde de yemem eve bile sokmam
Akşam 19,00
Çorba+salata
Ayy gözünü seviyim ben böcekli böcekli evde tek başıma (eşim benden erken çıkıyo) nasıl kahvaltı yapayım kaç gündür perişan durumdayım duş alırken eşim yanımda bekliyo yaa o derecedeyim sen anla artıkSabahları kahvaltı olsun canım.
Acık yer bırakma canım kucukcuk yerden yıne gırerlerVardı canım dün ilaçlama oldu evde ama gece eve girdiğimizde 3 tane ölü bulduk.. Ya ölmediler ya da yuvalarında öldüler bilemiyorum.. Ama ilaçlamacılar da apartmanda bikaç ölü görünce bunlar başka evden kaçıp size gelenler olabilir dedi yani yuva yoktur sizde muhtemelen dedi çünkü büyüklükleri baya fazlaydı yuvadan çıkanlar küçük olur hiç küçük gördünüz mü dedi yok hepsi büyük dedim.. yuva yoktur dedi biraz rahatladım zaten ilaçlamayı bahçeye falan da yaptırdım.. 6 ayda düzenli ilaçlatırsanız eve sinek bile girmez dedi adam öyle yapıcam ben de :)
Yogurtla yumurtaTam dedimm zencefil biber değişik bişimiş kız yumurta ne püsküüt nee tüm karışımlardan soğudum bi an
7 de uyumak mıAfiyet olsun canım ne kadar hafif olmuş.. Acaba hepimiz herhün 7 de uyuyup iğne ipliğe dönmesek miiBence süper fikir
Canım menün çok hafif gibi görünüyo ama değil bence çünkü çok fazla meyve tüketiyosun ve hep aşırı şekerli meyveler tüm öğünlerinde var günde 1 porsiyondan fazla meyve yememelisin.. Onların yerine daha çok yemeğimsi bişey yesen hem karnın doyar hem de bu kadar şeker almamış olursun.. Tabi yine de sen bilirsin benden söylemesi
Ay hayranım su tavsıyelerineBol bol su ic, bugun corba yogurt takil ,yesil cay,,hatta hava sicak yesil cayi buzlu yap icine nane yapraklari fakan at...iki gune inersin tatlim..
Nerden gelıyorsa oralarda ılaclanmalıHerkese günaydın kızlarrrDün haşerelerle mücadele işlemimiz bitti ama evden sadece 3 böcek ölüsü çıktı Yani ilaçlayan adamlar demiştiki bunlar size muhtemelen dışardan gelmiş..Hem büyükler hem de apartmanda da bikaç ölüsü var demekki bunlar başka bi evden kaçmışlar falan dedi.. Yarım saate kadar hepsi dışarı çıkar evde ölüler bulursunuz akşam demişti ama 3 tane bulduk.. İnşallah gerçekten 3 tanedir Neyse şimdilik artık evimize sinek bile girmezmiş bikaç ayy çok mutluyumm
Kahvaltı yap ki meto çalıssınMenümü yazayımm hemmennn :)
Sabah 09,30
1 adet şekersiz nescafe
Öğlen 13,00
Akşam 19,00
Çorba+salata
Diyetı evde yapacaksın ya düzen bozuluyorEtimek in biri 37 kalori ben yulaf kepegi ekmegink bir turlu yapamadım bu ara...
Birde ogun saatleri arasi coook uzun...tatilde daha düzeni oturtamadim....
Sıcaklardan olabılırmı canımYok bebeğim yaa garip şeyler yapıyorum herşeyi böcek sanıp abuk subuk zıplıyorum bağırıyorum falan, sürekli bi irkilme hali uykudan bile zıplıyorum psikolojim bozuldu çok korkuyorum gerçekten yüzümde falan bişeyler çıktı stresten inşallah geçer bu haller
Calısıyormuydun canımAynen canım kahvaltı iyi olmaz mı ama bikaç gündür evle pek barışık değildim sabah uyanır uyanmaz kaçıyodum evden.. Bugün yaptım kahvaltımı yarın yazarımm
korkunun üzerineAyy gözünü seviyim ben böcekli böcekli evde tek başıma (eşim benden erken çıkıyo) nasıl kahvaltı yapayım kaç gündür perişan durumdayım duş alırken eşim yanımda bekliyo yaa o derecedeyim sen anla artıkEvden sabah nasıl kendimi dışarı atıyodum böcek çıkacak diye Neyse ama bugün yaptım kahvaltımı artık yaparım heralde canım
Evt canım valla iğne deliğine bile giriyolar gözümle gördümAcık yer bırakma canım kucukcuk yerden yıne gırerler
ya ilaçlama yapan birinden ya da kullanılmayan kapıcı dairesinden.. Çözüm olmazsa yöneticiyle konuşcaz canım tüm bina ilaçlansın diye :)Nerden gelıyorsa oralarda ılaclanmalı
Kahvaltı yap ki meto çalıssın
tamamen stresten olduğunu düşünüyorum birden oldu çünküSıcaklardan olabılırmı canım
çalışıyorum canımCalısıyormuydun canım
korkunun üzerinebocekleri sev
Hayvanlara saygı litfen
Kendiliginden azaliyor kasintiAy görüncemii çok kötü bi durummuş ya nasıl geçiriyosun peki
Kendine yardımcı ol ufak telkinlerle. Geçer canımYok bebeğim yaa garip şeyler yapıyorum herşeyi böcek sanıp abuk subuk zıplıyorum bağırıyorum falan, sürekli bi irkilme hali uykudan bile zıplıyorum psikolojim bozuldu çok korkuyorum gerçekten yüzümde falan bişeyler çıktı stresten inşallah geçer bu haller
Ayy bebişim yaaAyy gözünü seviyim ben böcekli böcekli evde tek başıma (eşim benden erken çıkıyo) nasıl kahvaltı yapayım kaç gündür perişan durumdayım duş alırken eşim yanımda bekliyo yaa o derecedeyim sen anla artıkEvden sabah nasıl kendimi dışarı atıyodum böcek çıkacak diye Neyse ama bugün yaptım kahvaltımı artık yaparım heralde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?