Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın kizlar. Kizlar odemmi var bilemedim cok fena artidayim. Hevesim kirildi resmen...

Psikolojim de iyi degil. Olumsuz etkilemek de istemiyorum sizi.
Bol bol su ic, bugun corba yogurt takil ,yesil cay,,hatta hava sicak yesil cayi buzlu yap icine nane yapraklari fakan at...iki gune inersin tatlim..

Herkese günaydın kızlarrr Dün haşerelerle mücadele işlemimiz bitti ama evden sadece 3 böcek ölüsü çıktı Yani ilaçlayan adamlar demiştiki bunlar size muhtemelen dışardan gelmiş..Hem büyükler hem de apartmanda da bikaç ölüsü var demekki bunlar başka bi evden kaçmışlar falan dedi.. Yarım saate kadar hepsi dışarı çıkar evde ölüler bulursunuz akşam demişti ama 3 tane bulduk.. İnşallah gerçekten 3 tanedir Neyse şimdilik artık evimize sinek bile girmezmiş bikaç ayy çok mutluyumm

Bayaa bi az yemişsin harika sağlıklı şeyler.
Meyve karışımlı suyun faydasını gördünmü tartıda

Menümü yazayımm hemmennn :)

Sabah 09,30
1 adet şekersiz nescafe

Öğlen 13,00
Sade kumpir ( Patates+az tereyağı+kaşar) Ketçap mayonez rus salatası falan yok kızlar zaten ben onları normalde de yemem eve bile sokmam

Akşam 19,00
Çorba+salata

Su: 2,5 lt
Bitki çayı: 1 adet yeşil çay+1 adet rezene
Kitap : İnsanları Okumak
Spor : Evde olmayınca yapamadım cezamı da yapamadım

Böcek yüzündenmi

Etimek in biri 37 kalori ben yulaf kepegi ekmegink bir turlu yapamadım bu ara...
Birde ogun saatleri arasi coook uzun...tatilde daha düzeni oturtamadim....

Güzel menu afiyet olsun..ama sabah kahvaltisi olsa daha iyi olabilir miydi

İyi gözün aydın canım

Böcek yüzündenmi
Yok bebeğim yaa garip şeyler yapıyorum herşeyi böcek sanıp abuk subuk zıplıyorum bağırıyorum falan, sürekli bi irkilme hali uykudan bile zıplıyorum psikolojim bozuldu çok korkuyorum gerçekten yüzümde falan bişeyler çıktı stresten inşallah geçer bu haller

Etimek in biri 37 kalori ben yulaf kepegi ekmegink bir turlu yapamadım bu ara...
Oturur elbet canım merak etme.. Ben aslında kalori açısından değil de biraz karbonhidrat açısından bakıyorum ne de olsa karbonhidrat canım az tüketmekte fayda var.. Yulaf kepeği ekmeğini sen kendin mi pişiriyodun??

Dünkü menüm

Kahvaltı 08:30
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık ciğer kavurma
2 dilim peynir
1 domates
2 dilim ekmek
5 zeytin

Ara 11:00
1 meyveli kek 45 gr
1 paket ayran

Öğle 14:30
4 kaşık patlican tava
2 kaşık pirinç pilavı
1 dilim peynir
1 biber
2 dilim ekmek

Ara 18:00
1 avuç çekirdek
1 dilim karpuz

Ara 21:00
1 avuç çekirdek
1 dilim karpuz

Spor
45 dk yürüyüş
100 ip

Kitap
Çifte Bela

Su
3 litre

1 kupa bitki çayı karışık

Sabahları kahvaltı olsun canım.

Sabahları kahvaltı olsun canım.
Ayy gözünü seviyim ben böcekli böcekli evde tek başıma (eşim benden erken çıkıyo) nasıl kahvaltı yapayım kaç gündür perişan durumdayım duş alırken eşim yanımda bekliyo yaa o derecedeyim sen anla artık Evden sabah nasıl kendimi dışarı atıyodum böcek çıkacak diye Neyse ama bugün yaptım kahvaltımı artık yaparım heralde canım

Acık yer bırakma canım kucukcuk yerden yıne gırerler
Tam dedimm zencefil biber değişik bişimiş kız yumurta ne püsküüt nee tüm karışımlardan soğudum bi an
Yogurtla yumurta
7 de uyumak mı
Bol bol su ic, bugun corba yogurt takil ,yesil cay,,hatta hava sicak yesil cayi buzlu yap icine nane yapraklari fakan at...iki gune inersin tatlim..
Ay hayranım su tavsıyelerine
Nerden gelıyorsa oralarda ılaclanmalı
Kahvaltı yap ki meto çalıssın
Diyetı evde yapacaksın ya düzen bozuluyor
Sıcaklardan olabılırmı canım
Aynen canım kahvaltı iyi olmaz mı ama bikaç gündür evle pek barışık değildim sabah uyanır uyanmaz kaçıyodum evden.. Bugün yaptım kahvaltımı yarın yazarımm
Calısıyormuydun canım
korkunun üzerine bocekleri sev
Hayvanlara saygı litfen

Acık yer bırakma canım kucukcuk yerden yıne gırerler
Evt canım valla iğne deliğine bile giriyolar gözümle gördüm Şimdi bu ev o kadar yeni ve yapılı ki biz çivi bile çakmadık ama kapı eşiklerinin kenarlarında falan çok küçük boşluklar var onları kapatıcaz silikonla falan.. Yalnız ben en çok giderlerden şüpheleniyorum oraları da kapatıcam kafaya taktım
Nerden gelıyorsa oralarda ılaclanmalı
ya ilaçlama yapan birinden ya da kullanılmayan kapıcı dairesinden.. Çözüm olmazsa yöneticiyle konuşcaz canım tüm bina ilaçlansın diye :)
Kahvaltı yap ki meto çalıssın

Sıcaklardan olabılırmı canım
tamamen stresten olduğunu düşünüyorum birden oldu çünkü
Calısıyormuydun canım
çalışıyorum canım
korkunun üzerine bocekleri sev
Hayvanlara saygı litfen

Kendine yardımcı ol ufak telkinlerle. Geçer canım

Ayy bebişim yaaşööle çiftlikte tatil yaptığını hiç düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…