- 31 Ekim 2013
- 21.641
- 72.781
- 798
- 41
Sağol canımOoo super menu
Haklisin tatlim. Bugun ben de maydonozu arttirayim bakim.Pazartesi bildirim yaptim 74,2 ciktim ertesi gun 75,7 ciktim ben tabi şok hicbirsey de yemedim abarti hemen hareketi maydonozu arttirdimm bugun 74,2 yim moral bozmak yok hemen harekete gecmek lazim ki oturmasin o arti bunyeye
Afiyet olsun canım Ama Döneri keşke tabakta ekmeksiz yeseydinSabah: 2 dilim ekmek dom-sal, biraz peynir ve reçel çay
Öğlen: 1 enginarın dolması ve biraz cacık
Ara: 4-5 dilim karpuz
Akşam: yarım ekmek et döner ve ayran
Ara: yeşilçayımı içiyorum şuan birazdan da sade kahvemi içerim
Aynen tatlımm su ve sakızKolay değil canım ama bu kadar kararlı olduğun için çok kolay halledeceksin ben kesinlikle kilo alacağını düşünmüyorum çünkü aynı zamanda beslenmenede dikkat ediyordun sigara istedikçe yudum yudum soğuk suda içebilirsin hem ağzın boş kalmaz hem de kalorisiz
yaa işte o tostu yemeseydin diycem ama misafirlikte olunca insan ya aç kalıcak ya da yiycek mecburSabah 10:00
1 tabak Biberli sosisli omlet
1 dilim kepekli ekmek
Ara 14:00
1 porsiyon üzüm meyve
1 haslanmıs mısırın 4 de biri
Akşam 18:30
Yarımdan biraz daha kucuk sucuklu domateslı sade peynırlı tost. Ekmek beyazdı ablamda yedım kepek ekmek yokmus @Zereno
Sekersiz cay
Suan sade soda ıcıyorum
Aksamda kahve ve tarcınlı sut ıcerım
Regl oldum şişkinlik ondanmıs demekki
Su 3
Spor
Bok temizlik
Ben de öyle düşünüyorum canım abur cubur hiç aklıma gelmiyo zaten sanmıyorum bundan dolayı kilo almam heraldeSigara bırakanlar abur cubura yonelıyor kılo almazsın canım dıkkat ediyorsun zaten
Faydasını gördünmü peki kaç gündür yapıyosun?sabah uyandığımda bi fincan suya bi çay kaşığı koyup içiyorum canımm enfes bi yağ yakma özelliği varmış tarçının
Aç kalma tabi canım.bişey sormak istiyorum kızlar yaz gelince benim iştahım çok kapanıyo kahvaltıda azıcık bişey yesem onunla tüm gün idare ederim karnım acıksa bile canım istemiyo sıcaktan herhalde sizce napim yemeyeyim mi yoksa listeye uymaya devam mı edeyim
Vardı canım dün ilaçlama oldu evde ama gece eve girdiğimizde 3 tane ölü bulduk.. Ya ölmediler ya da yuvalarında öldüler bilemiyorum.. Ama ilaçlamacılar da apartmanda bikaç ölü görünce bunlar başka evden kaçıp size gelenler olabilir dedi yani yuva yoktur sizde muhtemelen dedi çünkü büyüklükleri baya fazlaydı yuvadan çıkanlar küçük olur hiç küçük gördünüz mü dedi yok hepsi büyük dedim.. yuva yoktur dedi biraz rahatladım zaten ilaçlamayı bahçeye falan da yaptırdım.. 6 ayda düzenli ilaçlatırsanız eve sinek bile girmez dedi adam öyle yapıcam ben de :)Evdemı var haken varmı
Akşamki 1 dilim ekmek diyince menüme tekrar baktım. Akşam menüsü yokki, yorumlarmı karıştıacabsa?Geç gelmene rağmen spor yapmışsın tebrik ederim canım gün içinde çok az yiyerek çubuk kraker dengelemişsin zaten en masumu o heralde afiyet olsun canım E lt suyu anlamadım amapuanın kırılmıyor tebrikler kuzum
Bende dedim niye yoksunhatta etiketleyecektim seni eksikliğin belli oluyor gevrek dediğin ne canım? Bide kabak çekirdeği 3 avuç fazla geldi canım dün için bi -5 kıralım senden menünün geri kalanı çok güzel canım
5 kilomu çok iyiymiş gerçekten
Kaptanım Spor süper menüde akşamki 1 dilim ekmek dışında çok güzel afiyet olsun :)
Canım Azmi'nden ötürü tebrik ederim sigarayı bırakmak çok zor ve sen bunu başarıyorsun gün be gün bedenindeki değişimi göreceksin inş bizde burda destekçiniz zorlandığın zamanla bizimle paylaş hemen :) quarkın şeftalisinde şeker var heralde kaç kalori bir kutu ?
Bizde seni özledik canım iyiyiz canım sen nasılsın
Canım Pazartesi kızartma hariç güzel ama salı olmamış bugün telafi edersin Eminim :)
Kolay gelsin canımmSelam canlar şuan bizim evde alçılar karılıyor badana boyaları alınıyorsizin anlayacagınız temizlik ve badana sürecine girmiş bulunuyoruz iş var yani iş
Afiyet olsun canım menün çok hafif çok gzelMenümü yazayım.
Kahvaltı bi buçuk kaşık omlet bi dilim ekmek salatalık çay sekiz zeytin.
Öğle yoğurt kürü (tarif verebilirim doyurucu oldu).
Ara iki portakal.
Akşam bi kase yoğurt çorbası yatım tabak kabak yemeği bi dilim karpuz
Suyumu henüz bitirmedim ama yatana kadar mutlaka içiyorum sporumu yaptım bugün kitabımı da bitirdim
Canım kek yemişsin ama akşam yemeyerek dengelemişsin bence onu hiç sıkıntı yokSelam kizlar
Bugün ki menü
Kahvaltı 06.00
Domates
Salatalık
Peynir
2 dilim kepekli ekmek
Öğle 13.30
2 kaşık yk taze fasulye
2 kaşık yk pilav
1 kase cacık
Ara 16.00
1 dilim meyveli kek
Aksam 21.30
4-5 dilim kavun
3 lt su
1.5 saat yürüyüş
2 bardak yesil cay
8 mesaj
Keki yemiycektim ama iş yerindeki abla ye ye arada kaçamak yap diye koydu onume bugün -10 yada -15
Ben de avm deydim. Birleştirseymişiz keşkeTamam canım ekmekte sıkıntı Yok zaruri durum sonuçta neyse Cuma'dan önce regl olman iyi olduCuma'ya kadar şişkinlik kalmaz menüde güzel afiyet olsun kaç saat temizlik yaptın bakalım ? Ona göre spordan sayıcam
Ben avmdeyim kuzum :)
Bu mevsimde portakalmıı? Hangi şehirdesin canım?Menümü yazayım.
Kahvaltı bi buçuk kaşık omlet bi dilim ekmek salatalık çay sekiz zeytin.
Öğle yoğurt kürü (tarif verebilirim doyurucu oldu).
Ara iki portakal.
Akşam bi kase yoğurt çorbası yatım tabak kabak yemeği bi dilim karpuz
Suyumu henüz bitirmedim ama yatana kadar mutlaka içiyorum sporumu yaptım bugün kitabımı da bitirdim
Kek için stres yapma canım sadece şekerli bir ara yapmışsın. Aklında olsun yanında sade süt veya ayran tüket.Selam kizlar
Bugün ki menü
Kahvaltı 06.00
Domates
Salatalık
Peynir
2 dilim kepekli ekmek
Öğle 13.30
2 kaşık yk taze fasulye
2 kaşık yk pilav
1 kase cacık
Ara 16.00
1 dilim meyveli kek
Aksam 21.30
4-5 dilim kavun
3 lt su
1.5 saat yürüyüş
2 bardak yesil cay
8 mesaj
Keki yemiycektim ama iş yerindeki abla ye ye arada kaçamak yap diye koydu onume bugün -10 yada -15
ya da bisküvi yerine 1 kaşık yulaf da olabilir bence harikaymış bunu mutlaka deniycem canım afiyet olsunBeğenmeniz beni çok mutlu ediyo gerçekten iki üç kaşık ev yoğurduna yarım çay kaşığı zencefil yarım çay kaşığı pul biber koyup karıştırdım içine bi tane haşlanmış yumurta ve iki tane kepekli bisküvi parçaladım ben çok beğendim
Canım bu arada karpuz en şekerli meyvelerden şekersiz/21 de dikkat etmen lazım ona.. Hatta karpuz ve kavuna ve üzüme hep dikkat etmek lazım.. Onun dışında menün iyi benceİyi geceler canlar
29.06.17- 01.09.17
2 Aylık Maraton
HEDEF : 79,7 (İnşaAllah :))
Şekersiz: 21/7
GÜN : 7
SABAH(08.40)
1 elma
KAHVALTI(10.30)
2 küçük ev poğaçası
5-6 minik dilim peynir
Şekersiz çay
(Evden aceleyle çıkınca kahvaltı yapamadım poğaçalar da ikram edilince hayır diyemedim ama öğle yemeği yemeyerek dengeledim bence )
ARA(12.30)
1 porsiyon karpuz
ARA(16.00)
1 bardak buzlu sütlü kahve
AKŞAM(18.30)
1 porsiyon beğendili tavuk
1 bardak ayran
Yatmadan yoğurt kürü inş
Spor: avm gezmesi (4500 adım filan) kabul ederseniz böyle yoksa da eksiyi atarım hiç halim Yok çünküsü
Su: 4 Ltye yakın
Çay: 1 Yeşilçay
Afiyet olsun canım.. Etimek olayını sanki biraz abartmışsın gözümden kaçmadıEvet hanimlar
Telefonu evde unuttum, butun gun disaridaydim eve yeni geldim
Sabah
1 muz
Oglen
Menemen
4 etimek
1 dilim kepekli ekmek
5 kasik menemen..
Aksam
5 izgara kofte
1 dilim tam tahilli ekmek
Kasik salata
Aralarda yogurt yedim birer kase tital 2 kase.
Gelelim bugun tavuklu pilav vardi , kek ve kurabiye ama hicbirini yemedim...
1 saat yuryus
Yesil cay ictim...
Ayy onu hiç sorma artık kaşınmaya karşı bağışıklık geliştirdimBen direk hatir hatir kasinmaya basliyorum
Beğenmeniz beni çok mutlu ediyo gerçekten iki üç kaşık ev yoğurduna yarım çay kaşığı zencefil yarım çay kaşığı pul biber koyup karıştırdım içine bi tane haşlanmış yumurta ve iki tane kepekli bisküvi parçaladım ben çok beğendim
Yanlış bi yasak bence..Kızlar benim kuzenim diyetisyen öncülüğünde diyet yapıyo karpuz kavun ve limon kesinlikle yasakmış içindeki şekerin çokluğundan dolayı bildirmek istedim
Afiyet olsun canım ne kadar hafif olmuş.. Acaba hepimiz herhün 7 de uyuyup iğne ipliğe dönmesek miiDun saat 7 bucukta yattim kestiriyim azicik diye bugun 7 de uyandim
Dunki menum
Sabah
Turk kahvesi
Kahvalti 10:30
1 yumurta chia yulaf biberli omlet Ustune yogurt
Aclik otu
Ara
1 turk kahvesi
Aksam 16:00
1 kepce taze fasulye
4 kasik cacik
1 dilim karpuz
Su 2 lt (erken uyuyunca tamamlayamadim )
Spor 3km yuruyus parktaki aletler
Kitap imkansizin sarkisi
Canım menün çok hafif gibi görünüyo ama değil bence çünkü çok fazla meyve tüketiyosun ve hep aşırı şekerli meyveler tüm öğünlerinde var günde 1 porsiyondan fazla meyve yememelisin.. Onların yerine daha çok yemeğimsi bişey yesen hem karnın doyar hem de bu kadar şeker almamış olursun.. Tabi yine de sen bilirsin benden söylemesiGünaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah 6.00-7.30
Gün kurusu, ceviz, üzüm ve dutla yapılmış 500 ml suyum
Bu meyvelerle hazırladığım bir kase yoğurt
2 yumurta
1 dilim tulum peyniri
Ara 11.00
2 nektarin
Öğle 14.00
Bir kepekli peynirli tost
Ara
3 hurma
Akşam 22.30
Yoğurt kürü
Su: 3,5-4 lt
Spor: yarım saat Cross trainer
20 dk kol. Bacak hareketleri
Yarım saat yürüyüş
Çay: ıhlamur
Güzel menüİyi geceler canlar
29.06.17- 01.09.17
2 Aylık Maraton
HEDEF : 79,7 (İnşaAllah :))
Şekersiz: 21/7
GÜN : 7
SABAH(08.40)
1 elma
KAHVALTI(10.30)
2 küçük ev poğaçası
5-6 minik dilim peynir
Şekersiz çay
(Evden aceleyle çıkınca kahvaltı yapamadım poğaçalar da ikram edilince hayır diyemedim ama öğle yemeği yemeyerek dengeledim bence )
ARA(12.30)
1 porsiyon karpuz
ARA(16.00)
1 bardak buzlu sütlü kahve
AKŞAM(18.30)
1 porsiyon beğendili tavuk
1 bardak ayran
Yatmadan yoğurt kürü inş
Spor: avm gezmesi (4500 adım filan) kabul ederseniz böyle yoksa da eksiyi atarım hiç halim Yok çünküsü
Su: 4 Ltye yakın
Çay: 1 Yeşilçay
Tavuk yüzünemiAğzıma fındık kadar tavuk attım eksik sporumla birleşince bi -5 puan da bana olsun
Ay görüncemii çok kötü bi durummuş ya nasıl geçiriyosun pekiBen direk hatir hatir kasinmaya basliyorum
Dun saat 7 bucukta yattim kestiriyim azicik diye bugun 7 de uyandim
Dunki menum
Sabah
Turk kahvesi
Kahvalti 10:30
1 yumurta chia yulaf biberli omlet Ustune yogurt
Aclik otu
Ara
1 turk kahvesi
Aksam 16:00
1 kepce taze fasulye
4 kasik cacik
1 dilim karpuz
Su 2 lt (erken uyuyunca tamamlayamadim )
Spor 3km yuruyus parktaki aletler
Kitap imkansizin sarkisi
Ben deeKarpuz bana yasak olursa diyeti birakma asamasina gelebilirim oyle seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?