Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Pazartesi bildirim yaptim 74,2 ciktim ertesi gun 75,7 ciktim ben tabi şok hicbirsey de yemedim abarti hemen hareketi maydonozu arttirdimm bugun 74,2 yim moral bozmak yok hemen harekete gecmek lazim ki oturmasin o arti bunyeye
Haklisin tatlim. Bugun ben de maydonozu arttirayim bakim.

Afiyet olsun canım Ama Döneri keşke tabakta ekmeksiz yeseydin
Aynen tatlımm su ve sakız
yaa işte o tostu yemeseydin diycem ama misafirlikte olunca insan ya aç kalıcak ya da yiycek mecbur Afiyet olsun canım
Sigara bırakanlar abur cubura yonelıyor kılo almazsın canım dıkkat ediyorsun zaten
Ben de öyle düşünüyorum canım abur cubur hiç aklıma gelmiyo zaten sanmıyorum bundan dolayı kilo almam heralde

Aç kalma tabi canım.
Liste ne listesi?

Evdemı var haken varmı
Vardı canım dün ilaçlama oldu evde ama gece eve girdiğimizde 3 tane ölü bulduk.. Ya ölmediler ya da yuvalarında öldüler bilemiyorum.. Ama ilaçlamacılar da apartmanda bikaç ölü görünce bunlar başka evden kaçıp size gelenler olabilir dedi yani yuva yoktur sizde muhtemelen dedi çünkü büyüklükleri baya fazlaydı yuvadan çıkanlar küçük olur hiç küçük gördünüz mü dedi yok hepsi büyük dedim.. yuva yoktur dedi biraz rahatladım zaten ilaçlamayı bahçeye falan da yaptırdım.. 6 ayda düzenli ilaçlatırsanız eve sinek bile girmez dedi adam öyle yapıcam ben de :)

Akşamki 1 dilim ekmek diyince menüme tekrar baktım. Akşam menüsü yokki, yorumlarmı karıştıacabsa?

Selam canlar şuan bizim evde alçılar karılıyor badana boyaları alınıyor sizin anlayacagınız temizlik ve badana sürecine girmiş bulunuyoruz iş var yani iş
Kolay gelsin canımm
Afiyet olsun canım menün çok hafif çok gzel
Canım kek yemişsin ama akşam yemeyerek dengelemişsin bence onu hiç sıkıntı yok Afiyet olsun

Ben de avm deydim. Birleştirseymişiz keşke

Bu mevsimde portakalmıı? Hangi şehirdesin canım?
Ve sporun ne ve kitabın adı ne?

Kek için stres yapma canım sadece şekerli bir ara yapmışsın. Aklında olsun yanında sade süt veya ayran tüket.

ya da bisküvi yerine 1 kaşık yulaf da olabilir bence harikaymış bunu mutlaka deniycem canım afiyet olsun
Canım bu arada karpuz en şekerli meyvelerden şekersiz/21 de dikkat etmen lazım ona.. Hatta karpuz ve kavuna ve üzüme hep dikkat etmek lazım.. Onun dışında menün iyi bence
Afiyet olsun canım.. Etimek olayını sanki biraz abartmışsın gözümden kaçmadı
Ben direk hatir hatir kasinmaya basliyorum
Ayy onu hiç sorma artık kaşınmaya karşı bağışıklık geliştirdim Dün eşim yanımda oturuyo ikimizde bi süre hareketsizdik elini mi oynattı bişey yaptı ben bir çığlık elimden telefonu atıp nasıl zıpladım Kafayı yiycem galiba yakında eşim seni doktora götürüyüm istersen falan dedi tikli insanlar gibi oldum çantamın içine bile elimi atamıyorum yaa çok kötüyümmm

Tam dedimm zencefil biber değişik bişimiş kız yumurta ne püsküüt nee tüm karışımlardan soğudum bi an

Kızlar benim kuzenim diyetisyen öncülüğünde diyet yapıyo karpuz kavun ve limon kesinlikle yasakmış içindeki şekerin çokluğundan dolayı bildirmek istedim
Yanlış bi yasak bence..
Kavun karpuz şekerli ama kanı temizleme görevi yapıyor.. Malum sıcak hava ve kanı temizliyerek kalbi destekliyor. Limon da müthiş ödem attırıyor içtiğimiz suyu çayı alkali hale getirerek..
Kuzenin o diyetisyeni yasaklasın kendine canım. Başka seçenekmi yok? Kilolu bi toplum olduğumuzdan sağımız solumuz diyetisyen

Afiyet olsun canım ne kadar hafif olmuş.. Acaba hepimiz herhün 7 de uyuyup iğne ipliğe dönmesek mii Bence süper fikir
Canım menün çok hafif gibi görünüyo ama değil bence çünkü çok fazla meyve tüketiyosun ve hep aşırı şekerli meyveler tüm öğünlerinde var günde 1 porsiyondan fazla meyve yememelisin.. Onların yerine daha çok yemeğimsi bişey yesen hem karnın doyar hem de bu kadar şeker almamış olursun.. Tabi yine de sen bilirsin benden söylemesi

Güzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…