Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Süper menü canım herşey tamam :)

Ben de acıkırım diye düşündüm hatta akşam eve gidince ne yârim diye düşünürken acıkmadığımı farkedip hiçbişe yemedim :)
Sabah ki yoğurttan mı acaba ? Çok iyi bişey bu

Kızlar Allah izin verirse pazar günü yola çıkıyoruz ve 1 hafta yokum
İzin alabiliyor muyum ben??

Kuzum niye hastaneydin ? Menüler biraz karışık cıslar da var düğün Arifesinde dikkat et canım

Kuzum bal tamam da çokokrem yemeseydin keşke onun haricinde güzel akşam yoğurt da ekleyebilirdin
Zereno soğuk kahveyi nası yapıosn canım
Çok kolay canım normal şekersiz Türk kahvesi yaptım süzerek buz kalıplarına koydum buzluğa attım canım isteyince 1 bardak süte 4-5 kalıp atıyorum yavaş yavaş eriyor içinde çok güzel oluyor buz gibi serinletici bide kakaolu deniycem güzel olursa onu da yazarım :)

Kuzum niye hastaneydin ? Menüler biraz karışık cıslar da var düğün Arifesinde dikkat et canım
Teşekkür derim tatlım. İki haftadır sol gözümde bir problem var doktora gitmiştim ama ilaçlardan sonra daha kötü olmuştu bugün tekrar gittim ama bütün günümü yedi
İnşallah kilo almam vermekte gözüm kalmadı almayayım yeter diyorum artık.

Kek pilav ekmek yanyana diilki amaa

Sanırım canım
Bi de şu var aslında eve geldiğimde hafif acıkacak gibiydim yalan yok yesem mi diye düşünürken yoğurt yemeye karar verdim o da tuttu beni

Jasminium84 mesajını alıntılayıp cevap yazmamışım yolun açık olsun kuzum izne ayıramıyoruz maalesef tartını yanında götürebilirsen iyi olur götüremezsen de 1 hafta idare ederiz
Götüremem canım ya eşim bi ton laf sayar
İşin kötüsü adam kadınlar kulübüne kıl oluyor onun yanında giremem de
Nasıl olacak o zaman canım

Geçmiş olsun tekrardan canım inş geçer
Sporu artır almazsın inş

Sanırım canım
Bi de şu var aslında eve geldiğimde hafif acıkacak gibiydim yalan yok yesem mi diye düşünürken yoğurt yemeye karar verdim o da tuttu beni
Demek ki doğru tercihler yapmak önemli :)

Kek olmayaymis...

Bu mevsimde portakalmıı? Hangi şehirdesin canım?
Ve sporun ne ve kitabın adı ne?
Bursa da yaşıyorum babam almış yaz portakalıymış bu babam anlar bu işlerden kitabım postacı kapıyı çalmayacak ama bu kitap gönül kapımı çaldı çok güzeldi bitirdim tuğrul çağrı yılmazeri takip ediyorum onun karışık önerdiği bazı hareketler vardı onu yapıyorum artık araç da kullanmıyorum yuruyebilicem her yere yuruyorum

Bu cevaba çok güldüm kuzenime dicem o diyetisyeni yasakla diye beni de şaşırtan karpuz ağırlıklı diyet listeleri var ve o diyetisyen öyle demiş

Yulaf da iyi fikir

Selam kızlar bugünkü menumu paylaşayım
Kahvaltı bi simit az peynir iki dilim domates uç küçük salatalık çay
Öğle yoğurt kürü
Ara çikolatalı eti form uç tane
Akşam bi lokma çay bi biber dolması bi de unutarak yediğim küçük bayram çikolatası
Akşam biraz kotu oldu farkındayım evde yemediğim için böyle oldu kızlar
Spor olarak yürüyüş bugün vakit bulamadığım sporumu şimdi yapıcam suyumu da içtim iki litre

Guzel menü afiyet olsun..

Guzel menü afiyet olsun..

Güzel menü

bugünki menüm
kahvaltı 07.15
1 dilim kepekli ekmek
peynir

öğle 13.15
1 kaşık salata
2 kaşık kıymalı patates oturtma
3 dilim kavun

akşam 20.30
1 parça fırında tavuk
2-3 çatal haşlanmış kabak dilimi
1 kase yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

3 lt su
2 bitki çayı
1.5 saat yürüyüş
7 mesaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…