Süper menü canım herşey tamam :)Perşembe menü.
Sabah 10.30
Yarım türk kahvesi ve 2 hurma
Kahvaltı 11.30
2 haş yumurta
2 dilim kepek ekmeği
Sal - dom
Ara 15.00
Şekersiz türk kahvesi ve 3 hurma
Akşam 18.00
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
3 litre su
1 yeşil çay
Kızlar akşama yürüyeceğim.
Yürüyünce de yine yazacağım.
Sabah ki yoğurttan mı acaba ? Çok iyi bişey buBen de acıkırım diye düşündüm hatta akşam eve gidince ne yârim diye düşünürken acıkmadığımı farkedip hiçbişe yemedim :)
Kızlar Allah izin verirse pazar günü yola çıkıyoruz ve 1 hafta yokum
İzin alabiliyor muyum ben??
Kuzum niye hastaneydin ? Menüler biraz karışık cıslar da var düğün Arifesinde dikkat et canımİyi akşamlar bütün günü hastaneler arasında geçirdim başım zonkluyor artık
Dünkü menüsünde akşam evde sülalenin yarısı vardı hem annem hem ben bir şeyler yaptık ayrı ayrı derken çok karışık ve dolu oldu.
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Çay şekersiz
Akşam
Yeşil salata
Tavuk yemeği
Barbunya pilaki
Bulgur pilav
Ekşili börülce
Kola
Ara
Kurabiye-çay
2.ara
1 tatlı kaşığı dondurma
Su: 3lt geçmiştir + 1lt tarçınlı su
Spor: jillian shred 1 + 3000 adım
Yoğurt kürünü unuttum
Bugünkü menüm:
Sabah
Sade nescafe
2 tane kurabiye
Akşam
Salata
Bulgur pilavı
Barbunya
Su: 3lt
Kitap: içimdeki müzik
Spor: 11 000 adım (jillian ya da bölgesel de yapmak istiyorum yatmadan yaparsam yazarım)
Fırında kurabiye var çayla bir tane yiyebilirim.
Uyumadan önce yoğurt kürünü yapacağım.
Kuzum bal tamam da çokokrem yemeseydin keşke onun haricinde güzel akşam yoğurt da ekleyebilirdinsabah: 1,5 dilim ek, dom-sal, biraz peynir, az bal ve çokokrem ve çay
öğlen: 12 çiğköfte ve 2 br ayran
ara: sade soda ve iced mocha
akşam: 1 kase taze fasülye
ara: yeşilçay, sonra belki bi kahve
sporumu yapınca yazıcam 5 saat korse, badana işlemi devam ediyor
Çok kolay canım normal şekersiz Türk kahvesi yaptım süzerek buz kalıplarına koydum buzluğa attım canım isteyince 1 bardak süte 4-5 kalıp atıyorum yavaş yavaş eriyor içinde çok güzel oluyor buz gibi serinletici bide kakaolu deniycem güzel olursa onu da yazarım :)Zereno soğuk kahveyi nası yapıosn canım
Teşekkür derim tatlım. İki haftadır sol gözümde bir problem var doktora gitmiştim ama ilaçlardan sonra daha kötü olmuştu bugün tekrar gittim ama bütün günümü yediKuzum niye hastaneydin ? Menüler biraz karışık cıslar da var düğün Arifesinde dikkat et canım
Kek pilav ekmek yanyana diilki amaasoguk sütlü kahve muhteşem bir ara öğün, ve öğlen yememene bayıldım kuzum
harikasın hayır dediklerini takdir ettim bebeğim
harıkasın, dienlenmişsin işte ne güzel
ben de çok sık yaşıyorum bunu, gaz cok tutuyor benım bunyem de bır gunde bir kiloya yakın değişebılıyor kılom ödem işte besbelli bozma moralini kuzum spor ve yeşilçay
senın de cok iyi canım
gecmiş olsun inş bu kadarla kalsın
her menu mü guzel olur yahu :)
ah kaptanım kek pilavla ekmek yanyana hiç olmamış
ay evet ya
harika senın de
akşam yemeği gec kalınca problem
ikimiz de fasülye yemişsiz güzel afiyet olsun canım
nereye gidiyorsunuz fıstıgım? şimdiden iyi yolculuklae
biraz karmasık olmuş cidden ama sporun guzel
Sanırım canımSüper menü canım herşey tamam :)
Sabah ki yoğurttan mı acaba ? Çok iyi bişey bu
Kuzum niye hastaneydin ? Menüler biraz karışık cıslar da var düğün Arifesinde dikkat et canım
Kuzum bal tamam da çokokrem yemeseydin keşke onun haricinde güzel akşam yoğurt da ekleyebilirdin
Çok kolay canım normal şekersiz Türk kahvesi yaptım süzerek buz kalıplarına koydum buzluğa attım canım isteyince 1 bardak süte 4-5 kalıp atıyorum yavaş yavaş eriyor içinde çok güzel oluyor buz gibi serinletici bide kakaolu deniycem güzel olursa onu da yazarım :)
Götüremem canım ya eşim bi ton laf sayarJasminium84 mesajını alıntılayıp cevap yazmamışım yolun açık olsun kuzum izne ayıramıyoruz maalesef tartını yanında götürebilirsen iyi olur götüremezsen de 1 hafta idare ederiz
1 hafta mı sadece canım?Götüremem canım ya eşim bi ton laf sayar
İşin kötüsü adam kadınlar kulübüne kıl oluyor onun yanında giremem de
Nasıl olacak o zaman canım
Geçmiş olsun tekrardan canım inş geçerTeşekkür derim tatlım. İki haftadır sol gözümde bir problem var doktora gitmiştim ama ilaçlardan sonra daha kötü olmuştu bugün tekrar gittim ama bütün günümü yedi
İnşallah kilo almam vermekte gözüm kalmadı almayayım yeter diyorum artık.
Demek ki doğru tercihler yapmak önemli :)Sanırım canım
Bi de şu var aslında eve geldiğimde hafif acıkacak gibiydim yalan yok yesem mi diye düşünürken yoğurt yemeye karar verdim o da tuttu beni
İnşallah canım teşekkür ederim :)Geçmiş olsun tekrardan canım inş geçer
Sporu artır almazsın inş
Demek ki doğru tercihler yapmak önemli :)
KesinlikleGeçmiş olsun tekrardan canım inş geçer
Sporu artır almazsın inş
Demek ki doğru tercihler yapmak önemli :)
Kek olmayaymis...Dünkü menüm
Kahvaltı 08:30
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık ciğer kavurma
2 dilim peynir
1 domates
2 dilim ekmek
5 zeytin
Ara 11:00
1 meyveli kek 45 gr
1 paket ayran
Öğle 14:30
4 kaşık patlican tava
2 kaşık pirinç pilavı
1 dilim peynir
1 biber
2 dilim ekmek
Ara 18:00
1 avuç çekirdek
1 dilim karpuz
Ara 21:00
1 avuç çekirdek
1 dilim karpuz
Spor
45 dk yürüyüş
100 ip
Kitap
Çifte Bela
Su
3 litre
1 kupa bitki çayı karışık
Bursa da yaşıyorum babam almış yaz portakalıymış bu babam anlar bu işlerden kitabım postacı kapıyı çalmayacak ama bu kitap gönül kapımı çaldı çok güzeldi bitirdim tuğrul çağrı yılmazeri takip ediyorum onun karışık önerdiği bazı hareketler vardı onu yapıyorum artık araç da kullanmıyorum yuruyebilicem her yere yuruyorumBu mevsimde portakalmıı? Hangi şehirdesin canım?
Ve sporun ne ve kitabın adı ne?
Bu cevaba çok güldüm kuzenime dicem o diyetisyeni yasakla diye beni de şaşırtan karpuz ağırlıklı diyet listeleri var ve o diyetisyen öyle demişYanlış bi yasak bence..
Kavun karpuz şekerli ama kanı temizleme görevi yapıyor.. Malum sıcak hava ve kanı temizliyerek kalbi destekliyor. Limon da müthiş ödem attırıyor içtiğimiz suyu çayı alkali hale getirerek..
Kuzenin o diyetisyeni yasaklasın kendine canım. Başka seçenekmi yok? Kilolu bi toplum olduğumuzdan sağımız solumuz diyetisyen
İnternette araştırırken hangi hocadan okuduğumu bilmiyorum ama zencefil pulbiberli yoğurdu diyet yapanlara oneriyolardı abim de bi ara denedi gobeği eritmiştiTam dedimm zencefil biber değişik bişimiş kız yumurta ne püsküüt nee tüm karışımlardan soğudum bi an
Yulaf da iyi fikirya da bisküvi yerine 1 kaşık yulaf da olabilir bence harikaymış bunu mutlaka deniycem canım afiyet olsun
Canım bu arada karpuz en şekerli meyvelerden şekersiz/21 de dikkat etmen lazım ona.. Hatta karpuz ve kavuna ve üzüme hep dikkat etmek lazım.. Onun dışında menün iyi bence
Afiyet olsun canım.. Etimek olayını sanki biraz abartmışsın gözümden kaçmadı
Ayy onu hiç sorma artık kaşınmaya karşı bağışıklık geliştirdimDün eşim yanımda oturuyo ikimizde bi süre hareketsizdik elini mi oynattı bişey yaptı ben bir çığlık elimden telefonu atıp nasıl zıpladım Kafayı yiycem galiba yakında eşim seni doktora götürüyüm istersen falan dedi tikli insanlar gibi oldum çantamın içine bile elimi atamıyorum yaa çok kötüyümmm
Guzel menü afiyet olsun..Çarşamba menümü yazsmadım kızlar.
Dün gece geç geldim. Yürüyüş yaptım ve yattım.
Sabah 10.00
2 haş yumurta
Fom -sal
1 dilim kepek ekmeği
Ara 13.00
3 hurma ve şekersiz türk kahvesi
Öğle 15.30
1 tabuk but
Bil salata
1 kase yoğurt
Akşam 20.30
1 dilim tb ekmeği
2 ızgara köfte
Bol salata
3 litre su
40 dk bantta yürüyüş
1 yeşil çay
1 ıhlamurlu ödem çayı
Guzel menü afiyet olsun..Çarşamba menümü yazsmadım kızlar.
Dün gece geç geldim. Yürüyüş yaptım ve yattım.
Sabah 10.00
2 haş yumurta
Fom -sal
1 dilim kepek ekmeği
Ara 13.00
3 hurma ve şekersiz türk kahvesi
Öğle 15.30
1 tabuk but
Bil salata
1 kase yoğurt
Akşam 20.30
1 dilim tb ekmeği
2 ızgara köfte
Bol salata
3 litre su
40 dk bantta yürüyüş
1 yeşil çay
1 ıhlamurlu ödem çayı
Güzel menüPerşembe menü.
Sabah 10.30
Yarım türk kahvesi ve 2 hurma
Kahvaltı 11.30
2 haş yumurta
2 dilim kepek ekmeği
Sal - dom
Ara 15.00
Şekersiz türk kahvesi ve 3 hurma
Akşam 18.00
1 tabak taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
3 litre su
1 yeşil çay
Kızlar akşama yürüyeceğim.
Yürüyünce de yine yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?