Teşekkür ederim. İki yoğurt türü de bulunuyor evde genelde ikisinden de kafama göre takılırım denemeler yaprım artık.Bu arada yogurt kese yogurdu kullanilir ama ben yagli diye normal yogurt kullaniyirum ama ustunden aliyorum yogurdun susuz yerinden....
Afiyet olsun simdiden...
Kiraz sapi b2n icerim donem donem odem attırıyor tatlim.. fazlasi da zararli...
Teşekkür ederimmKesinlikle tavsiye ederim canım.
GünaydınGunaydın dostlar
Tatlim konu ile ilgili degil de benden sana minik bir tavsiye,,Teşekkür ederim. İki yoğurt türü de bulunuyor evde genelde ikisinden de kafama göre takılırım denemeler yaprım artık.
Teşekkür ederimm
Günaydın
Tatlim konu ile ilgili degil de benden sana minik bir tavsiye,,
Ben dugunumde kuaförü eve cagirdim,evde de bir annem ve kuzenim vardi böyle cayimi kahvemi ice ice sacim yapildi gelinligimi giydim , sonra da evden ciktim,,bir daha gir cik olmadi..extra ucret almadi benim kuaförüm ve cok rahat bir şeydi kesinlikle tavsiye ederim..sende bir sor istersen....
Teşekkür derim canım güzel bir uygulamaymış aslında ama bizim ev bir gün öncesinden kalabalık olmaya başlıyor nişandan hatırlıyorum. İl dışından gelen yakın akrabalar falan bizde kalıyor. Kuaför salonu nispeten daha rahat olabilir gibi geliyor bu durumda. Nişanda kuaförden eve geldiğimde adım atamıyordumTatlim konu ile ilgili degil de benden sana minik bir tavsiye,,
Ben dugunumde kuaförü eve cagirdim,evde de bir annem ve kuzenim vardi böyle cayimi kahvemi ice ice sacim yapildi gelinligimi giydim , sonra da evden ciktim,,bir daha gir cik olmadi..extra ucret almadi benim kuaförüm ve cok rahat bir şeydi kesinlikle tavsiye ederim..sende bir sor istersen....
saat olmuş 9 daha ne oturcaz annemi bıraksam 12ye kadarda otururdu
Ben yapi itibariyle gelemem oyle sıkıntıya , istanbul da cok sicak hafta sonlari da sayfiyelik yer yok yakin...bu yaz son yaz belki calismaya baslayacagim onunnicin geliyorum oglum cok mutlu oluyor burada ...
Esimde geliyor arada onunda ailesi izmir de..
Yarim salatalik maydonoz nane(bol koyuyorum icerken nane kokusu cok hosuma gidiyor maydonozu da bastiriyor ) 1 cubuk tarçın 3 4 karanfil yarim kuru zencefil 2 dilim limon su bir surahiyi 2 kere icebiliyorsunsporun da cok iyi gunu 2 öğünle kapatmışsın cok iyi canım,detoks suyunu nasıl hazırladın?
yoklugun belli oluyor fıstık
harikasın yawrum ya
senın de cok guzel menün
İykk kolayi al biraz bardaga koy onuda gunese koy canin cektikce o igrenc bulamaca bakCanım nasıl kola ıstıyor ilk defa bu kadar kolasız kaldım. Kışın aramıyorum pek ama bu sıcaklarda içilmez mi ya
Ama içmicem
Canım diğer öğünler hafif tuttuğun için tavuk dürüm gözüme batmadı ama beyaz ekmek yasaktıBugun ki menum
Sabah
Turk kahvesi
Kahvalti
Disarda oldugum icin gec oldu
Tavuk durum
Ayran
Ara
Turk kahvesi
1 avuc fistik
1 yesil cay
Aksam
1 dilim karpuz
Su 2 surahi detoks suyu+ 1 bucuk sade su
Spor 2 km yuruyus + avm talan
Kitap yatarken imkansizin sarkisini okurum
Ay şaka gibiBir keresinde bahçeye bizimkiler nerden buldurlarsa birkaç arık kabak dikmişlerdi. O da çok bereketli çıktı ye ye bitmiyordu, her gün kabağın bi kabak yemeği sofrada yerini alıyordu mutfakta dolaplarda hep kabak oluyordu komşulara verdik gene bitmiyordu akrabalara eşe dosta dağıtıyorduk ama o kabaklar hala sofraya geliyordu bizim o sene nasıl bıktıysak kabaktan o yıldan sonra bir daha bahçeye kabak ekmedi ailem, ben de hiç para verip almadım onu evebayramda köydeki akrabalar taze sebze meyve toplayıvermişler içlerinde kabak da var. Ye ye bitmiyor gene
Dolma yapmak için de fazla iriler, mücveri beceremiyorum o yüzden bi domatesli bi yumurtalı sıraya koydum bi kere de mercimek çorbasına kattım kabak.. ama hala dolapta kabak var..
Karışık bi gün olmuş ama sporun süperMenümü yazmak istemediğim bol cısslı bir gündü benim.
Sabah
1 sade nescafe
1 tarçınlı kurabiye
Kahvaltı
Omlet
Dom-sal-biber
Çay (şekersiz)
Ara
Sade soda
Öğle
Sade döner
1 sb ayran
3 top dondurma
Ara
Sade soda
Yeşilçay
Akşam ( aslında yemeyecektim öğle yemeğini geç yemiştiö çünkü ama kardeşim yemeğe davet etti ve yedim. Dayanamadım.
2 dilim pizza (ev yapımı)
İki çatal patates kızartması
2 çatal spagetti
3 tane nugget
1 sb kola
Ara
Sütlü nescafe (şekersiz)
Yatmadan önce yoğurt kürü
Su: 2lt
Spor: jillian, 10dk bisiklet, 7818 adım yürüyüş
Bitkiçayı: yeşilçay
Kitap: müptezeller
Meyveli yoğurtların hazır olduğunu düşünmüyorum afiyet olsun canım sadece spordan -5Kızlar selam
Dün menüm
Sabah 10.00
500 ml meyveli su
Bir yumurtalı peynirli omlet
Salatalık domates
1 dilim tam buğday ekmek
Öğle 15.00
Meyveli yoğurt 2 kase
Akşam 20.00
Bir kaşık acem pilavı
2 köfte
Bol yeşil salata
Su: 3 lt
Spor: yok ( bütün gün koşturma halindeydim toka çıkacağız diye hazırlık yaptım)
Çay: papatya
Kızlar şimdi Antalya'ya geldik
Muhtemelen sadece menülerimi paylaşabileceğim
Anlayışınıza sığınıyorum
Galiba teneke meyvesuyu içtin canım o cıss ve -5Aaa bi sıfır koy sonuna :))))
İçme kuzum sade sofaya limon sık soğuk soğuk içCanım nasıl kola ıstıyor ilk defa bu kadar kolasız kaldım. Kışın aramıyorum pek ama bu sıcaklarda içilmez mi ya
Ama içmicem
Teşekkür ederim, gece devam ettim o spora kırk dakika falan bölgesel çalıştımAy şaka gibiben kabak içi kavurmasını çok seviyorum soğanı yağda kavurup kabak içleri koyuyorsun onu da iyice kavurup karabiber tuz çok güzel oluyor
Karışık bi gün olmuş ama sporun süper
Teşekkür ederim, gece devam ettim o spora kırk dakika falan bölgesel çalıştımkoltuk altı yağlarıma taktım dün gelinliği denerken de gözüme battı onlar hareket ettikçe gıcık oldum
Canım diğer öğünler hafif tuttuğun için tavuk dürüm gözüme batmadı ama beyaz ekmek yasaktıbilemedim :/ zor durum kartıyla bugün puan kırmıyorum afiyet olsun canım
Ay şaka gibiben kabak içi kavurmasını çok seviyorum soğanı yağda kavurup kabak içleri koyuyorsun onu da iyice kavurup karabiber tuz çok güzel oluyor
Karışık bi gün olmuş ama sporun süper
Meyveli yoğurtların hazır olduğunu düşünmüyorum afiyet olsun canım sadece spordan -5
Galiba teneke meyvesuyu içtin canım o cıss ve -5
İçme kuzum sade sofaya limon sık soğuk soğuk iç
Öyle oluyor zaten de o rahatsız olduğum kısma uyması için kollarının kapalı olması gerekiyor temmuz sıcağında o da hiç işime gelmezSen gelinliğe degil
Gelinlik sana ayak uydursun
Vardı sanki zeroAy sizin menüler gözümden kaçmış ya nasıl olduysa artık :/
Canım az az yediğin için sorun yok afiyet olsun tatlım
Vişne suyu 1 yemek kaşığı mı içtin 33 cc deyince :) inş şekerli değildir geri kalan herşey süper :)
Maalesef Yok
Seni çok iyi anlıyorum canım bizde de aynı durum
İstanbulun sıcagı nasıl oluyor ant. Kadar olamaz heralde dimiEvet eskiden de kalirdim 3 yazdir da oglumla kaliyirum.
Hafta sonlari ailem geliyor arada esim...
Istanbul da yaz çekilmiyor...
Canım yorum yapacagm ama saatler yok ona gore yapacaktım . gec yemedıysen aksamı sıkıntı yok.Bugun ki menum
Sabah
Turk kahvesi
Kahvalti
Disarda oldugum icin gec oldu
Tavuk durum
Ayran
Ara
Turk kahvesi
1 avuc fistik
1 yesil cay
Aksam
1 dilim karpuz
Su 2 surahi detoks suyu+ 1 bucuk sade su
Spor 2 km yuruyus + avm talan
Kitap yatarken imkansizin sarkisini okurum
Zararlımı canımMidene dikkat et canım
Ne bereketli kabakmış.Bir keresinde bahçeye bizimkiler nerden buldurlarsa birkaç arık kabak dikmişlerdi. O da çok bereketli çıktı ye ye bitmiyordu, her gün kabağın bi kabak yemeği sofrada yerini alıyordu mutfakta dolaplarda hep kabak oluyordu komşulara verdik gene bitmiyordu akrabalara eşe dosta dağıtıyorduk ama o kabaklar hala sofraya geliyordu bizim o sene nasıl bıktıysak kabaktan o yıldan sonra bir daha bahçeye kabak ekmedi ailem, ben de hiç para verip almadım onu evebayramda köydeki akrabalar taze sebze meyve toplayıvermişler içlerinde kabak da var. Ye ye bitmiyor gene
Dolma yapmak için de fazla iriler, mücveri beceremiyorum o yüzden bi domatesli bi yumurtalı sıraya koydum bi kere de mercimek çorbasına kattım kabak.. ama hala dolapta kabak var..
Ne cok kabak lafı gecmıs sanki künefeden bahsedıyorsunuz :)Kesinlikle deneyeceğim farklı bir kabak tarifi benim için :) teşekkür ederim
Aksam abartmıssın kacta yedın oda onemlı canımMenümü yazmak istemediğim bol cısslı bir gündü benim.
Sabah
1 sade nescafe
1 tarçınlı kurabiye
Kahvaltı
Omlet
Dom-sal-biber
Çay (şekersiz)
Ara
Sade soda
Öğle
Sade döner
1 sb ayran
3 top dondurma
Ara
Sade soda
Yeşilçay
Akşam ( aslında yemeyecektim öğle yemeğini geç yemiştiö çünkü ama kardeşim yemeğe davet etti ve yedim. Dayanamadım.
2 dilim pizza (ev yapımı)
İki çatal patates kızartması
2 çatal spagetti
3 tane nugget
1 sb kola
Ara
Sütlü nescafe (şekersiz)
Yatmadan önce yoğurt kürü
Su: 2lt
Spor: jillian, 10dk bisiklet, 7818 adım yürüyüş
Bitkiçayı: yeşilçay
Kitap: müptezeller
AynenHep bu çevre bozuyor diyeti vallahi
İyi tatiller canım bol yüzmelerKızlar selam
Dün menüm
Sabah 10.00
500 ml meyveli su
Bir yumurtalı peynirli omlet
Salatalık domates
1 dilim tam buğday ekmek
Öğle 15.00
Meyveli yoğurt 2 kase
Akşam 20.00
Bir kaşık acem pilavı
2 köfte
Bol yeşil salata
Su: 3 lt
Spor: yok ( bütün gün koşturma halindeydim toka çıkacağız diye hazırlık yaptım)
Çay: papatya
Kızlar şimdi Antalya'ya geldik
Muhtemelen sadece menülerimi paylaşabileceğim
Anlayışınıza sığınıyorum
Ciddi misin alırsam ıcerım nasıl bsey cıkıyor ortayaİykk kolayi al biraz bardaga koy onuda gunese koy canin cektikce o igrenc bulamaca bak
Öyle oluyor zaten de o rahatsız olduğum kısma uyması için kollarının kapalı olması gerekiyor temmuz sıcağında o da hiç işime gelmez
Çok da takma canım aman herkesin bi yeri çıkıyor zatenTeşekkür ederim, gece devam ettim o spora kırk dakika falan bölgesel çalıştımkoltuk altı yağlarıma taktım dün gelinliği denerken de gözüme battı onlar hareket ettikçe gıcık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?