Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bu arada yogurt kese yogurdu kullanilir ama ben yagli diye normal yogurt kullaniyirum ama ustunden aliyorum yogurdun susuz yerinden....
Afiyet olsun simdiden...
Teşekkür ederim. İki yoğurt türü de bulunuyor evde genelde ikisinden de kafama göre takılırım denemeler yaprım artık.
Kiraz sapi b2n icerim donem donem odem attırıyor tatlim.. fazlasi da zararli...
Kesinlikle tavsiye ederim canım.
Teşekkür ederimm

Gunaydın dostlar
Günaydın

Teşekkür ederim. İki yoğurt türü de bulunuyor evde genelde ikisinden de kafama göre takılırım denemeler yaprım artık.

Teşekkür ederimm

Günaydın
Tatlim konu ile ilgili degil de benden sana minik bir tavsiye,,
Ben dugunumde kuaförü eve cagirdim,evde de bir annem ve kuzenim vardi böyle cayimi kahvemi ice ice sacim yapildi gelinligimi giydim , sonra da evden ciktim,,bir daha gir cik olmadi..extra ucret almadi benim kuaförüm ve cok rahat bir şeydi kesinlikle tavsiye ederim..sende bir sor istersen....

Ay ben gec kaldım ozaman

Teşekkür derim canım güzel bir uygulamaymış aslında ama bizim ev bir gün öncesinden kalabalık olmaya başlıyor nişandan hatırlıyorum. İl dışından gelen yakın akrabalar falan bizde kalıyor. Kuaför salonu nispeten daha rahat olabilir gibi geliyor bu durumda. Nişanda kuaförden eve geldiğimde adım atamıyordum mahalle düğünü olacak evin önünde o yüzden düğüne gelen misafirler de zaman zaman evin içinde olur gibi namaz kılmak isteyen küçük çocuğu olan falan derken

sporun da cok iyi gunu 2 öğünle kapatmışsın cok iyi canım,detoks suyunu nasıl hazırladın?

yoklugun belli oluyor fıstık

harikasın yawrum ya

senın de cok guzel menün
Yarim salatalik maydonoz nane(bol koyuyorum icerken nane kokusu cok hosuma gidiyor maydonozu da bastiriyor ) 1 cubuk tarçın 3 4 karanfil yarim kuru zencefil 2 dilim limon su bir surahiyi 2 kere icebiliyorsun

Canım diğer öğünler hafif tuttuğun için tavuk dürüm gözüme batmadı ama beyaz ekmek yasaktı bilemedim :/ zor durum kartıyla bugün puan kırmıyorum afiyet olsun canım

Ay şaka gibi ben kabak içi kavurmasını çok seviyorum soğanı yağda kavurup kabak içleri koyuyorsun onu da iyice kavurup karabiber tuz çok güzel oluyor

Karışık bi gün olmuş ama sporun süper
Meyveli yoğurtların hazır olduğunu düşünmüyorum afiyet olsun canım sadece spordan -5
Aaa bi sıfır koy sonuna :))))
Galiba teneke meyvesuyu içtin canım o cıss ve -5
Canım nasıl kola ıstıyor ilk defa bu kadar kolasız kaldım. Kışın aramıyorum pek ama bu sıcaklarda içilmez mi ya
Ama içmicem
İçme kuzum sade sofaya limon sık soğuk soğuk iç

Ay şaka gibi ben kabak içi kavurmasını çok seviyorum soğanı yağda kavurup kabak içleri koyuyorsun onu da iyice kavurup karabiber tuz çok güzel oluyor

Karışık bi gün olmuş ama sporun süper
Teşekkür ederim, gece devam ettim o spora kırk dakika falan bölgesel çalıştım koltuk altı yağlarıma taktım dün gelinliği denerken de gözüme battı onlar hareket ettikçe gıcık oldum

Aynen canım sade soda kurtarıcım zaten aklıma geldıkce ondan içiyorum.
Meyvelı sodayıda severım ama onunda sekeri cok yuksekmıs ondanda ıcmemek lazım

Vardı sanki zero

Evet eskiden de kalirdim 3 yazdir da oglumla kaliyirum.
Hafta sonlari ailem geliyor arada esim...
Istanbul da yaz çekilmiyor...
İstanbulun sıcagı nasıl oluyor ant. Kadar olamaz heralde dimi
Canım yorum yapacagm ama saatler yok ona gore yapacaktım . gec yemedıysen aksamı sıkıntı yok.
Midene dikkat et canım
Zararlımı canım
Ne bereketli kabakmış.
Mücver süper olurdu ama zereno duymasın
Kesinlikle deneyeceğim farklı bir kabak tarifi benim için :) teşekkür ederim
Ne cok kabak lafı gecmıs sanki künefeden bahsedıyorsunuz :)
Aksam abartmıssın kacta yedın oda onemlı canım
Hep bu çevre bozuyor diyeti vallahi
Aynen
İyi tatiller canım bol yüzmeler

Herkese mutlu pazarlar güzeller.
Sanahtan beri temizliğe dadandım.
Azıcık totoyu yere koyunca size selam vereyim dedim

Teşekkür ederim, gece devam ettim o spora kırk dakika falan bölgesel çalıştım koltuk altı yağlarıma taktım dün gelinliği denerken de gözüme battı onlar hareket ettikçe gıcık oldum
Çok da takma canım aman herkesin bi yeri çıkıyor zaten ben artık öyle diyorum psikolojimi bozmamak için bir düğün boyunca herkesin kolu sallanıyor mu diye bakmış insanım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…