Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben kabaga bayilirim hatta cig bile yerim....
Bir keresinde bahçeye bizimkiler nerden buldurlarsa birkaç arık kabak dikmişlerdi. O da çok bereketli çıktı ye ye bitmiyordu, her gün kabağın bi kabak yemeği sofrada yerini alıyordu mutfakta dolaplarda hep kabak oluyordu komşulara verdik gene bitmiyordu akrabalara eşe dosta dağıtıyorduk ama o kabaklar hala sofraya geliyordu bizim o sene nasıl bıktıysak kabaktan o yıldan sonra bir daha bahçeye kabak ekmedi ailem, ben de hiç para verip almadım onu eve bayramda köydeki akrabalar taze sebze meyve toplayıvermişler içlerinde kabak da var. Ye ye bitmiyor gene
Dolma yapmak için de fazla iriler, mücveri beceremiyorum o yüzden bi domatesli bi yumurtalı sıraya koydum bi kere de mercimek çorbasına kattım kabak.. ama hala dolapta kabak var..

Rendele tatlim , yagsiz kavur suyunu cektirden sonra az bir zeytinyagi koy soguduktan sonra da yogurt veya quark la karistir uzerine ceviz....

Sabah
2 yumurta

Ogle
5 sıkma mercimek kofte
2 bardak ayran

Ara 2 ceviz
2 hurma
1 bardak sut

Aksam
3 sıkma mercimek kofte
1 hurma
1 ceviz

Su 3 litre
Spor 15 dk.
Bitki cayi 2 bardak

Afiyet olsun kızlar :)
_perina_ 10 tane bayram şekeri diye okudum yanlış mı okuyorum acaba diyorum

Menümü yazmak istemediğim bol cısslı bir gündü benim.

Sabah
1 sade nescafe
1 tarçınlı kurabiye

Kahvaltı
Omlet
Dom-sal-biber
Çay (şekersiz)

Ara
Sade soda

Öğle
Sade döner
1 sb ayran
3 top dondurma

Ara
Sade soda
Yeşilçay

Akşam ( aslında yemeyecektim öğle yemeğini geç yemiştiö çünkü ama kardeşim yemeğe davet etti ve yedim. Dayanamadım.
2 dilim pizza (ev yapımı)
İki çatal patates kızartması
2 çatal spagetti
3 tane nugget
1 sb kola

Ara
Sütlü nescafe (şekersiz)

Yatmadan önce yoğurt kürü

Su: 2lt
Spor: jillian, 10dk bisiklet, 7818 adım yürüyüş
Bitkiçayı: yeşilçay
Kitap: müptezeller

Açlık otu kullanan arkadaşlar memnun musunuz faydasını görüyor musunuz? Ben de alsam mı diye düşünüyorum menülerde dikkatimi çekiyor ne zamandır.

Bugün gelinlikçide bir kadına kiraz sapını tavsiye ediyordu satış görevlisi. Karnındaki şişkinlikler için. Erkek kardeşinin nişanı için abiye deniyordu ama vücuduna uygun olmayan bir elbise seçmişti sanki biraz ama şişkinlik olduğundan falan dem vuruyordu.

bağırsakları çok güzel çalıştırıyor canım

Kızlar selam
Dün menüm

Sabah 10.00
500 ml meyveli su
Bir yumurtalı peynirli omlet
Salatalık domates
1 dilim tam buğday ekmek

Öğle 15.00
Meyveli yoğurt 2 kase

Akşam 20.00
Bir kaşık acem pilavı
2 köfte
Bol yeşil salata

Su: 3 lt
Spor: yok ( bütün gün koşturma halindeydim toka çıkacağız diye hazırlık yaptım)
Çay: papatya

Kızlar şimdi Antalya'ya geldik
Muhtemelen sadece menülerimi paylaşabileceğim
Anlayışınıza sığınıyorum

Kiraz sapi b2n icerim donem donem odem attırıyor tatlim.. fazlasi da zararli...

Menün cok guzel mwyveli yogurt hazir meyveli yogurt mu onlar da cok seker var diye biliyorum tatlim...

Tam bugün çok güzel dedimm kapanışı lokumla yaptığını gördüm, ah şu alışkanlıklarımız dimi?

Aaa bi sıfır koy sonuna :))))

Öğün saatlerini değiştir canım. Akşam 9 da akşam yemeğimi olur ya hu

Kesinlikle tavsiye ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…