Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Super fikir valla ama bugun mesela guzelce kahvaltimi yaptim normalde de ogle yemegi yemiyorum ben aksam da evde yerim cantama findik fistik attim

Staj beni öldürcekti ilk gunden

Cok guzel menu canim afiyet olsun
cok guzel menu canim ben o pudingi deniyeyim bir ara 1 cay kasigimi corba kasigi mi

Güzel menü afıyet olsun canım.nasıl gidiyor tatil

Güzel menü afiyet olsun.

Hoşbulduk canım.
Ben elif.
Sen de hoşgeldin.

Günaydın kızlar

Günaydın kuzum.

cok guzel menu canim ben o pudingi deniyeyim bir ara 1 cay kasigimi corba kasigi mi

Teşekkur ederim.

Guzel menü afiyet olsun...tam ayarinda...

Guzel menü afiyet olsun...

Canım ara öğündeki cıslardan -5 kırdım afiyet olsun tatile rağmen iyi tutuyorsun kendini :)
Kuzum sabret sen sanki doktora gitmiş miydin ? Bende anlamıyorum çok sağlıklı besleniyorsun gitmediysen de git mutlaka sebebi öğrenelim
Süper menü fikre de bayıldım :)

Hoşgeldin kuşum çok özledim seni Harika düşünmüşsün :) inş bu şekersizlik çok iyi gelecek

Super fikir valla ama bugun mesela guzelce kahvaltimi yaptim normalde de ogle yemegi yemiyorum ben aksam da evde yerim cantama findik fistik attim
Canım bence hafif bi öğle yemeği de ye erkenden gidiyorsun

Saol canım 1 çay kaşığı

Günaydın
Benim ayaklar gezmelere gider...

İyi gezmeler kaptanım.

Gitmedim canım.
Ama benimkiler bir 10 yılın kiloları diye herhalde sabitler. Sma bu sefer vereceğim.
Daha önce diyetisyenw gittiğim dönemde de fiyetisyenin dediği şeyi düşünüyorum belkide diyorum az olarsk da gidrnler yağdandır.
Bana o zaman demişti ki az yiyerek kilo verirsen muhakkak cezasını çekersin diyordu.
Yemeği düzenleyerek ve sporla yarım kg d versen giden kesin yağdır diyordu
O yüzden bazrn de fiyorum az da olsa yağdan gitsin de fark daha belirgin ulur.
Bir de bana şunh demişti kızlar.
1 kg demir kası ifade ediyormyş
1 kg yağda pamuğu ifade ediyormuş
Kastan verdiğinde fark etmez ama yagdsn verdiğinde çok fark eder demişti.
O yüzden spora devam sağlıklı beslenmeye devam.

ben de 1.64 48 kiloya düşsem ölürüm heralde. Acaba ilkokulda mı o kilodaydım

Kız venim kemik ağırlığım 48 den fazladır.
Maşallah 48 deyince benim ilk aklıma gelen beden. ßu an giydiğim beden.

hahah

Güzel menu afıyet olsun canım. Sadece aksam gec olmus sankı
Teşekkür ederim canim. Aslında geç görünse de 2 30 da yattığımı ve akşam yemeği sonrası ara öğün yapmadığımı düşününce aradan 6 saat geçmiş oluyor.. yani bence hiç sıkıntı yok
Hosgeldın canım sonunda aramızdasın
Hosbuldum tatlim ewet nihayet döndüm
Güzel menü afiyet olsun.

Hoşbulduk canım.
Ben elif.
Sen de hoşgeldin.

Günaydın kuzum.

Teşekkur ederim.
Hosbulduk canimcim memnun oldum

Hosbuldum zerenom bende özledim seni. .sizi.... Artık birlikteyiz

Aynen kuzum süper düşünüyorsun belki sonradan hızlanır bide şöyle bişey var ben çok önceden spora gittiğimde böyle vücudum çok sıkıydı şişman ve sıkı hoca da dediki önce dedi bunların parçalanması lazım belki o yüzden şimdi biraz yavaş olur ama sonra hızlanır seninki de
Yanına biraz karpuz ile öğle yemeğim, porsiyonu nasıl? Küçük kaseyle ölçü yapayım dedimEki Görüntüle 2019217
Bunun tarifini alabilir miyim canım çok güzel gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…