Kız zaten 51 kilosun sen ne kalmış şuracıkta 48 e. Baya da yaşıyorsun maşallahyasıyoruz cok şükür töbe de kız
olur olur bende 44 beden gıymıs insanım buranın vatandasıyım
44 bedenden bu kiloyai düştünyasıyoruz cok şükür töbe de kız
Yanına biraz karpuz ile öğle yemeğim, porsiyonu nasıl? Küçük kaseyle ölçü yapayım dedimEki Görüntüle 2019217
Aynen kuzum süper düşünüyorsun belki sonradan hızlanır bide şöyle bişey var ben çok önceden spora gittiğimde böyle vücudum çok sıkıydı şişman ve sıkıhoca da dediki önce dedi bunların parçalanması lazım belki o yüzden şimdi biraz yavaş olur ama sonra hızlanır seninki de
Bunun tarifini alabilir miyim canım çok güzel gözüküyor
yasıyoruz cok şükür töbe de kız
selam kızlar....kısa bir aradan sonra tam gazla sağlıklı kilo vermeye devam...
ben ptesi itibarıyla başladım ...
Tabi ki canım benim hemen vereyim, yapda soğanı kavur sonra biraz yeşil biber ekle en son domates ekle kavur, sonra kaşık ucuyla salça koy sonra bulguru koy kavur suyunu ekle afiyet olsun kuzum :)Aynen kuzum süper düşünüyorsun belki sonradan hızlanır bide şöyle bişey var ben çok önceden spora gittiğimde böyle vücudum çok sıkıydı şişman ve sıkıhoca da dediki önce dedi bunların parçalanması lazım belki o yüzden şimdi biraz yavaş olur ama sonra hızlanır seninki de
Bunun tarifini alabilir miyim canım çok güzel gözüküyor
Harikasın yawrum benım bugünki sporum halı yıkamakKızlar kimler spor yaptı.
Bendeniz tam tamına 1 saat bantta yürüdüm. Akşama da bir kaç bacak eritme hareketleri yaptık mı bu gün gönül rahatlığü ile uyuyabiliriz.
Bende 58 olsam yeter dıyordum nasıl gaza geldıysem durduramadm kendımıKız zaten 51 kilosun sen ne kalmış şuracıkta 48 e. Baya da yaşıyorsun maşallahDemek ki oluyomuş zyıf insana bayılırım ama sadece hayal edemiyorum ay 48 kiloyu
Emziriyorum canım gecen eylül basladım 44 gıyıyordum ozamanlar. Yıyerek zayıfladım aslında 2 gun cozuttum 5 gun sıkı dıyet yaptm proteın agırlıklı yanı tam uyamadım düzenli beslenmeye. buraya katıldıgımda 54 e yakındım kılo almaya meyıllıydım tekrar eskı halıme donecegım diye buraya katıldım. Bi ara gundr 1000 ip atladım sıkılastım baya44 bedenden bu kiloyai düştünmasllah sana tatlim. Nasil basradin ne kadar sürede. .. bahsetsene biraz
38 beden canm pantolanlarım. Ama beli bol gelmeye basladı. Alısverıs yapmadm bayadırGayet güzrl bence.
Afiyet olsun.
İnşallah @Zereno m
ßimdi kaç bedensin canım.
Saray da mı yasıyorsunuz kac halı var evdeHarikasın yawrum benım bugünki sporum halı yıkamakhalıları yıkamaya verdik 2 ince kilim kaldı elde yıkadık anamla :)
Tekrardan hoşgeldin tatlım sonunda yahu :)Herkese yeniden merhaba...
Ben 2.takimin izinli üyesi ve aynı zamanda kaptan yardimciyim.. uzun izin dönemimi nihayet sonlandırmaya karar verdim bu sürede yeni gelen arkadaşlar olmuş heoiniz hoşgeldiniz :))
Şekersiz 21 güne başlamış bulunmaktayım ve ilk günüm süper geçti. 21 gün boyunca elimden geldiğince günlük tarzında notlar tutup menülerimi de o sekilde paylaşacağım.
Kız azmine hayranım maşallah sana :) vay bee 44 bedenden 50 kiloya!yasıyoruz cok şükür töbe de kız
Harıkasın tatlım :)selam kızlar....kısa bir aradan sonra tam gazla sağlıklı kilo vermeye devam...
ben ptesi itibarıyla başladım ...
Saray da mı yasıyorsunuz kac halı var evde
Yaa cok kıskandım denize mi gidiyorsun ühü menu super bu aradaMenüm
Sabah 9:00
1,5 haslanms yumurta bol pulbıberli
3 çatal pate kızartması
Öğlen 14:00
2 but fırında
3 kasık yoğurt turşu bıber
Akşam 16:30
2 but
Denıze gdıyorum canlar gorusuruz gelınce kahve sut falan ıcerm
Harikasın yawrum benım bugünki sporum halı yıkamakhalıları yıkamaya verdik 2 ince kilim kaldı elde yıkadık anamla :)
Bende 58 olsam yeter dıyordum nasıl gaza geldıysem durduramadm kendımı
Emziriyorum canım gecen eylül basladım 44 gıyıyordum ozamanlar. Yıyerek zayıfladım aslında 2 gun cozuttum 5 gun sıkı dıyet yaptm proteın agırlıklı yanı tam uyamadım düzenli beslenmeye. buraya katıldıgımda 54 e yakındım kılo almaya meyıllıydım tekrar eskı halıme donecegım diye buraya katıldım. Bi ara gundr 1000 ip atladım sıkılastım baya
38 beden canm pantolanlarım. Ama beli bol gelmeye basladı. Alısverıs yapmadm bayadır
Menüm
Sabah 9:00
1,5 haslanms yumurta bol pulbıberli
3 çatal pate kızartması
Öğlen 14:00
2 but fırında
3 kasık yoğurt turşu bıber
Akşam 16:30
2 but
Denıze gdıyorum canlar gorusuruz gelınce kahve sut falan ıcerm
Valla yalnız olsam benım de yemez annemle beraber hallettik ama bana kalsa ben onları da verirdim ben daha hazırcıyımSeninki de iyi spor.
Benim de 2 halı beni bekliyor yıkamaya.
Ama bu gidişle yıkamaya gidecek. Hiç gözüm yemiyor.
Süper ya.
38 beden benim hayalim.
İnşallah bir gün olur.
Süper menü.
Afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?