- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
Hanimlar ben bugun iyi basladim umarim da boyle devam ederim....
Ama nasil acimmmmmm......
Sabah oglen yogurt hurma takildim simdi mercimek corbasi yaptim aksama da balik...
Bu arada yesil cayi degisik yaptim hanimlar
Demledikten sonra icine tarcin cubugu attim 1/2 tatli kasigi bal 1 sise soda soguk su 1.2 lt lik surahiye yaptim birde tam limon sıktım buzlobainda duruyor ...fetahlitici nane de yakisir sanirsam... yarinfa oyle deneyeyim....
Aslında soda degisik bir tat verdi,,,ben sodayi cok severim ve cok icerim.. sende sodayi seviyorsan dene derim tatlim...Tadı nasıl oldu canım. Soda hariç gerisi güzel olur dıye dusundum
Ayyy evet yaaa şimdiden özledim vallaolsundu her zaman mı gideceksın sanki
Canım otelde her gün aynı yemekler vardı öğlen akşam hep amaMillet kg alır gelir sen verıp gelmıssın. Atsaydın bütün yağ ödem ne varsa
Allah bağışlasın çocuklarını Canım hedefin yakınmış inş ulaşırsın çabucak sporunda süpermiş :)36 yaşında
3 çocuk annesiyim
Calismiyorum
1.57 boy 67.7 kiloyum
6-7 aydir yürüyüş yapıyorum. Arkadaşımla dışarıda 30 dk -1 saat arasında. 7000 adım civarı oluyor günlük adımım 10.000 i geciyor
Boğazimı tutma problemim olunca kilo veremiyorum. Burada günlük menu bildirirken daha disiplinli oluyor insan
Hedefim 56
göbek eritmek 36-38 beden giyebilmek sağlıklı beslenmek.
şimdilik bu kadar:)
Oooo dön bakalım dön kilonu merak ediyorumSelam kızlar
Tatil bitti kürkçü dükkanıma döndüm
Evimin temizliğini özlemişimsizler nasılsınız umarım herşey yolundadır
Ben iyiyim günde 3-4 saatim havuzda geçtiğinden vücudum sıkılaştı resmen :)
Di mi ya keşke evimizin altında olsaValla yakın bi yerde havuz olsa her gün giderim
O kadar hoşuma gitti ki altı üstü 6 günde epey bi sıkılaştı
Ahhh keşke buralarda da yüzme havuzu olsa
Ama başka bi şekilde devam ettirmem gerekiyor
Tamam kuzum birazdan paylaşayım inş
Ayran çorbası yap serin serinAksama pratık cocuklarında yıyebılecegı sıcak havalarda iyi giden ne önerirsiniz ??
Evet evet yasak
Çok hafif bi gün düşünmüşsün çayın tadını da paylaş bizimleHanimlar ben bugun iyi basladim umarim da boyle devam ederim....
Ama nasil acimmmmmm......
Sabah oglen yogurt hurma takildim simdi mercimek corbasi yaptim aksama da balik...
Bu arada yesil cayi degisik yaptim hanimlar
Demledikten sonra icine tarcin cubugu attim 1/2 tatli kasigi bal 1 sise soda soguk su 1.2 lt lik surahiye yaptim birde tam limon sıktım buzlobainda duruyor ...fetahlitici nane de yakisir sanirsam... yarinfa oyle deneyeyim....
he ya
Kız senin iştahın mı açıldıben şoktayım ama menü güzel afiyet olsun kilo vermen de güzel maşallah demek marifet az yemekte değilmiş
sütü pek sevmiyorum ya sabah midemi çok rahatsız ediyorSabah 1 bardak süt içseydin keske uyanıp
sütü pek sevmiyorum ya sabah midemi çok rahatsız ediyor
Tarhana yaptım artık canım içtim bileAllah bağışlasın çocuklarını Canım hedefin yakınmış inş ulaşırsın çabucak sporunda süpermiş :)
Oooo dön bakalım dön kilonu merak ediyorumbu yüzme işini de çok sevdim hakikaten sıkılaştırdı mı ya?
Di mi ya keşke evimizin altında olsa
Ayran çorbası yap serin serin
Süper bişe canım yaAllah bağışlasın çocuklarını Canım hedefin yakınmış inş ulaşırsın çabucak sporunda süpermiş :)
Oooo dön bakalım dön kilonu merak ediyorumbu yüzme işini de çok sevdim hakikaten sıkılaştırdı mı ya?
Di mi ya keşke evimizin altında olsa
Ayran çorbası yap serin serin
Tamam hazır olduğumda sölerimFırında tavuk pişmiş ken yendi
kim tasicak o kadar nevaleyi arabaya
aman ya canım çok çekti yedik.çayı orda yapalım diyorduk baktım eşim çayi evde demiyor bile:)ben artık çay içer yürüyüşe çıkarım.
Ellssa kilonu söylemeye hazır olunca söyle. Listeye baktım yoksun. Meraktan oleciiigim. Tahmin edeyim 72.3 kilosun
İşte spor farkııııııSüper bişe canım ya
Şu kadarını söyleyeyim otele ilk girdiğimiz günün akşamı bi elbise giydim ama dar oldu biraz hatlarım falan çıktı meydana
İnanır mısın aynı elbiseyi 5. Gün de giydim ve hiç de dar olmadı efil efil bir elbiseydi :)
Süper bişe canım ya
Şu kadarını söyleyeyim otele ilk girdiğimiz günün akşamı bi elbise giydim ama dar oldu biraz hatlarım falan çıktı meydana
İnanır mısın aynı elbiseyi 5. Gün de giydim ve hiç de dar olmadı efil efil bir elbiseydi :)
İp noldu kaptan devammı ?İşte spor farkıııııı
İşte spor farkıııııı
İnanamıyorum
Ben de inanamadım hatta hemen eşime sordum o da dedi sıkılaştın tabii dedi
Ama ya günde 3-4 saat havuzdaydık kızımla
Ve hiç hareket etmediysem bile sürekli bacaklarımı bisiklet çevirir gibi çeviriyordum
Atla atla hiç durmaBeni gaza getirdin ip atlıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?