- 26 Mayıs 2017
- 1.146
- 2.410
- 48
- 45
Yapti herhalde...700 gr kadar...artik kinoali yaparim kisiri...Cok da kacmamis ki canim ama ins kisir arti yapmaz sende bende ertesi gun arti yapiyor sonraki gun geciyor
Menü guzelde sanki cok karpuz olmus tatlum..Sabah.
1.5 dilim light peynir
Az domates soğan
2 dilim karpuz
Ara.. 1 muz, 2 yk çiya, 1 yk yer fıstığı, 1cb light süt
Öğlen. 8-9 adet z.yagli yaprak sarma
Haşlanmış kabak-1 çay kaşığı tereyağ
1 kase yogurt
Ara. 1 kayisi. Türk kahvesi.
2 naneli Yeşil cay
Aksam. 4 yaprak sarma
1 kepçe şehriye corba
3 kaşık nohut
Az Kabak haşlama +yogurt
Salata
Ara. 3 dilim karpuz.
1 CB light süt
Yürüyüş. 16.000 adim
Kitap. Tek şişman beyniniz
Oluyor tatlim arada artilar , yillarin aliskanliklarindan vazgeciyiruz onlarda bir iki gunde olucak seyler degil tatlim.....roma bir gunde kurulmadi sonucta...Günaydın kızlar
Ben maalesef artıdayım bu hafta sürekli artı çıktım bi türlü anlam veremedim dediğiniz gibi meyveden olabilir bende dikkat edicem artık offf ama tatlı yeme meyve yeme nasıl geçecek bu yaz sıcakları
Geçen Cuma: 83,5
Bugün : 84,7
Fark: +1,2
Yüzde: %-1,44
Cuma gününden sonra 83ü bir daha göremedim birkaç sebebi olabilir Regl olmam lazım daha olmadım, hergün 2,3 porsiyon meyve yedim, sınavdan ötürü spor yapamadım, bide kilomda duraksama yaşıyorum zannedersem nerdeyse 11 ay bittive 21 gündür tek düze bi beslenme şeklim var açıkcası zaten artı olduğum için dünde biraz canımın çektiklerinden yedim :/ insan yemeyip kilo vermeyince morali bozuluyor doğal olarak inş dua bekliyorum hepinizden yarın sınavım var Antep'e gidicem inş çalışmam gereken birsürü konu var inş yetiştirebilirim şimdilik öpüyorum hepinizi yarın görüşmek üzere inş
Cuma 61
Bugün 61
Sabit çıktım
Adet arifesi galiba
Kayık dilim değil normal çatal dilimiydi karpuzlar. Ben az yediğimi düşünerek yedim vallaMenü guzelde sanki cok karpuz olmus tatlum..
Ben kayik dilimk olarak düsledim tatlim...afiyet olsunKayık dilim değil normal çatal dilimiydi karpuzlar. Ben az yediğimi düşünerek yedim valla
3nde olmuştum 27.gün olurum genelde 1 hafta önceden belirtiler başlar şişlik vs. Bu ay 29-30u gibi olmam lazm 1 hafta var yaniNe zamn olmustu en son benımde sabıt aynı zAmanlarda regldık
Canım hangi etapta kaç kilo ile izne ayrılmıştın?Başlangıç kilom 67.7 (pazar günü )
bugünkü kilom 65.7
2 kilo ödem gitti sanırım malum dönem geçince.
Tekrar hoşgeldin canımGünaydın arkadaşlar
Lütfen kusuruma bakmayın geldi gitti çocuk oyuncağına çevirdi diye de düşünmeyin ama ben takımın genel düzenini bozmamak adına takımdan çıkmak istedim
Ancak sağolsun sevgili kaptanımEllssa bana şu sıkıntılı dönemi atlatana kadar sadece cuma günleri kilo bildirimi yapabilmem konusunda anlayış gösterdi
O yüzden cuma günleri bildirim yapacağım elimden dilimden geldiği kadar da aranızda olmaya çalışacağım
Umarım sizler için de bir sakıncası yoktur?
Oyy canım hoşgeldin yerimiz var tabiki deeMerhabalar, ben 2. Takımın eski mezunlarından. 2011 de 68 kilo ile takıma gelip 48 kilo ile mezun olmuştum. Onlar ilk kızımdan kalan doğum kilolarımdı. Yeni doğumlar ve yeni kilolar eklendi sonra. 3 kızım var 59 kiloyum boy 1.55 . 50 kilo olmak niyetim. Takımda banada yer varmı?
Hoşgeldin canımGünaydın arkadaşlar
Lütfen kusuruma bakmayın geldi gitti çocuk oyuncağına çevirdi diye de düşünmeyin ama ben takımın genel düzenini bozmamak adına takımdan çıkmak istedim
Ancak sağolsun sevgili kaptanımEllssa bana şu sıkıntılı dönemi atlatana kadar sadece cuma günleri kilo bildirimi yapabilmem konusunda anlayış gösterdi
O yüzden cuma günleri bildirim yapacağım elimden dilimden geldiği kadar da aranızda olmaya çalışacağım
Umarım sizler için de bir sakıncası yoktur?
Hoşgeldin canımMerhabalar, ben 2. Takımın eski mezunlarından. 2011 de 68 kilo ile takıma gelip 48 kilo ile mezun olmuştum. Onlar ilk kızımdan kalan doğum kilolarımdı. Yeni doğumlar ve yeni kilolar eklendi sonra. 3 kızım var 59 kiloyum boy 1.55 . 50 kilo olmak niyetim. Takımda banada yer varmı?
Hoşbuldum canımTekrar hoşgeldin canım
Sağol canımHoşgeldin canım
Gitmemene cok sevındım
ben de sabitim ve liste dışıyımBenim kilom 74,5
Hala artıyım ve liste dışıyımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?