- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
Valla korkulacak kadar var canım ya iştahıma yenıl düşüyorum özellikle karpuz yerken
Yaseminciim yaa inşallah her şey istediğin gibi olur, seni tekrar burada görmek gercekten çok isterim arayı fazla uzatma olur mu bekliyoruz :)) Allaha emanet ol canım...
Karpuzla aşk yaşıyorum resmen öğün yerıne yiyim dedim o bile şişiriyor galibasen en iyisini yapıyorsun kuzum
Ne kadar hafif bi menu ya :) bak yine yuzmuş müthiş bi spor harikasın
Kuzum kahvaltıyı atlama onum dışında dengelemeye çalışmışsın
Selam beybi valla iyi olmaya calışıyorum tatıle girmemle bi boşluğa düştüm bu yememe yansıyor bir yandan evi bi turlu toparlayamıyoruz spora bi turlu baslayamadım falsn böyle...
Vay bee maşallah
Bence fazla kaçmamış yahu
Yulaflı da olsa bisküvi bnde cok kilo yapıyordu
Gayet iyisin canım
Perinacım 71 le baslamıssın.Boyum 1,66 ve 71,7 ile basladım cnm
Eylüle kdr beybi çok dogru diyorsun da bizim ev gbi bnde bi turlu toparlanamadım işteAsıl evdeyken diyetıne odaklanman lazım
Vaktin cok spor yapabilirsin canım. Yemeklerini kendin yapabılirsın
Daha ne kadar izinlisin
Çok hızlı kilo alıyorum azcık verdiğim anda gerılıyorumPerinacım 71 le baslamıssın.
Ben gruba katılalı 3 ay oldu nerdeyse.
Geldigimdede 68 gibiydin sanki.
Bi proplem mi var ?
Alısverise cıkma zayıfla öyle cık. Nerde o eskı perınaKızlar yemek benı çok mutlu ediyor ya ve bu ara o kdr iştahım var ve psikolojik boşluktayım ki ayın 29 unda düğün var kıyafet bakıcam ve 31 inde tatile gidiyorum inanın bunlar bile beni motive etmeye yetmiyor alışverişe fln cıkmam lazım nasıl olucak hiç bilmiyorum
Çok hızlı kilo alıyorum azcık verdiğim anda gerılıyorumsaglıklı besleniyorum ama kilo veremıyorum, mutlaka yanlışlar var dikkatımden kacanlar
Hafif bi menü olmuşSabah: 2 dilim kızarmış tb dom-sal maydonoz dere otu biraz peynir az reçel ve çay
Öğlen: 1 kase çubuk spagetti yanında acı biberle
Ara: turk kahvesi sade soda
Akşam: 1 kase yoğurtlu fırın kabak
Ara: yeşilçay biraz çilek
Ara: şuan yine yeşilçay içiyorum
Yakın zamanda yaptırmıştım bi prob yok canım ya problem benım bunyemde, ananem ve annemin devamıyım gülsem mi ağlasam mı, ysğ yumağı gibi hissediyorum vucudum en ufak bı şeyden hemen kilo alıyor yağ yapmaya öeyilli, benım porsıyonlarımı kucultmem lazım meyveye mesafe koymam, ama işte bu ara bunu da yapamadım ve kilom öyle oturmuş ki 70 e dayanmak için mücadele verıyor adetaTahlıl falan yaptırdın mı ?
Normal degıl gercekten. 3 ayda 3 kılo veremedın. Menulerın de abartı degıl
Ah yaaa!!! o kdr çok istıyorum bunuAlısverise cıkma zayıfla öyle cık. Nerde o eskı perına
Sandvic goturebilirim anca onun disinda goturmem zor uzun ve sıkış tepiş bir yol katediyorum 1 bucuk saat kadar bugun harcligimi aldim bir alisverise cikacagim yarin gelince :) birazda onu bekledim sandivic ekmegi fln alip koyacagim bir koseyeYemek yemiyorsun ki zaten sürekli gecistiroyorsun.sandviç yapıp götürsen .meyve süt musli vs. Bir çözüm bulsan aslında çok iyi olur
Cok da kacmamis ki canim ama ins kisir arti yapmaz sende bende ertesi gun arti yapiyor sonraki gun geciyorSabah oglum 4 30 da kalkti ve ben 2 30 da yatmistim acayip uykusizum uykusuzluk bende yeme yaratıyor bugun biraz kacti...
Sabah 4 30
1 kase yogurt 1 yk yulaf
Sabah 8 30
1 dikim tam bugday ekmek
1 yagda yumurta
1 kk peynir
1 avuc uzum
Domates
Öğlen
5 yk kisir
Aksam
1 quak 2 yk yulafli
Gelelim aralara
3 bardak sut 15 tane hurma oglum saat 4 de vurdu kafayi uyudu bende biraz kestirdim simdi uyandircam oğlumu parka goturcem..
Yesil cay
3 lt su
Bugun iglusumla dans ettim pulates topu ile beraber oynadik...
Hafif menu canim afiyet olsunbugün ki menüm
kahvaltı 07.20
1 haşlanmış yumurta
domates
2 parça peynir
2 dilim kepekli ekmek
öğle 13.30
2 kaşık kıymalı makarna
1 kaşık yoğurt
ara 15.00
4-5 adet yulaflı bisküvi
akşam 20.30
1 porsiyon şeftali
3 lt su
1 saat yürüyüş
1 bardak bitki çayı
6 mesaj
Cok guzel canim afiyet olsun az az gecirmissin gunuSabah: 2 dilim kızarmış tb dom-sal maydonoz dere otu biraz peynir az reçel ve çay
Öğlen: 1 kase çubuk spagetti yanında acı biberle
Ara: turk kahvesi sade soda
Akşam: 1 kase yoğurtlu fırın kabak
Ara: yeşilçay biraz çilek
Ara: şuan yine yeşilçay içiyorum
Aksam yemegin superAz önce babamın doğum gününü kutladım ve pastanın tadına bile bakmadım haberini vererek menume başlayayım
Kahvaltı öğle bi küçük ev poğaçası bi bardak çay üç zeytin
Ara iki portakal bi küçük şeftali
Bi lokma ( cıısssss )
Akşam ızgara balık salata iki uç dilim karpuz
İki litre su en az iki saat çarşıda yürüdüm iç bacak çalıştım
Yemekten baska seni mutlu edecek birsey mi arasan ki bilemedim ama guzel guzel kilo veriyorsun en kucuk artik 1 hafta emeklerini atiyor cope birazda oyle dusunKızlar yemek benı çok mutlu ediyor ya ve bu ara o kdr iştahım var ve psikolojik boşluktayım ki ayın 29 unda düğün var kıyafet bakıcam ve 31 inde tatile gidiyorum inanın bunlar bile beni motive etmeye yetmiyor alışverişe fln cıkmam lazım nasıl olucak hiç bilmiyorum
Belkide duraksama donemındesın ama uzun sürmüş. En azından 5 kılo vermen lazımdı. Bence kendıne bir liste hazırla ve uymaya çalıs. Emın ol bı kılo verınce motıve olacaksın. Kendını zorlaYakın zamanda yaptırmıştım bi prob yok canım ya problem benım bunyemde, ananem ve annemin devamıyım gülsem mi ağlasam mı, ysğ yumağı gibi hissediyorum vucudum en ufak bı şeyden hemen kilo alıyor yağ yapmaya öeyilli, benım porsıyonlarımı kucultmem lazım meyveye mesafe koymam, ama işte bu ara bunu da yapamadım ve kilom öyle oturmuş ki 70 e dayanmak için mücadele verıyor adeta
Yok canım bi skıntı neden oyle kiOuff siteye yazi yazmakta cok zorlaniyorumm yazdiklarim 5 saat sonra ekrana geliyor ve bir yorum yapiyorum digerleri yok oluyor sizde de oluyor mu sayfa yenileyince geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?