Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Asıl evdeyken diyetıne odaklanman lazım
Vaktin cok spor yapabilirsin canım. Yemeklerini kendin yapabılirsın
Daha ne kadar izinlisin

Kızlar yemek benı çok mutlu ediyor ya ve bu ara o kdr iştahım var ve psikolojik boşluktayım ki ayın 29 unda düğün var kıyafet bakıcam ve 31 inde tatile gidiyorum inanın bunlar bile beni motive etmeye yetmiyor alışverişe fln cıkmam lazım nasıl olucak hiç bilmiyorum

Alısverise cıkma zayıfla öyle cık. Nerde o eskı perına

Hafif bi menü olmuş

Tahlıl falan yaptırdın mı ?
Normal degıl gercekten. 3 ayda 3 kılo veremedın. Menulerın de abartı degıl
Yakın zamanda yaptırmıştım bi prob yok canım ya problem benım bunyemde, ananem ve annemin devamıyım gülsem mi ağlasam mı, ysğ yumağı gibi hissediyorum vucudum en ufak bı şeyden hemen kilo alıyor yağ yapmaya öeyilli, benım porsıyonlarımı kucultmem lazım meyveye mesafe koymam, ama işte bu ara bunu da yapamadım ve kilom öyle oturmuş ki 70 e dayanmak için mücadele verıyor adeta

Yemek yemiyorsun ki zaten sürekli gecistiroyorsun.sandviç yapıp götürsen .meyve süt musli vs. Bir çözüm bulsan aslında çok iyi olur
Sandvic goturebilirim anca onun disinda goturmem zor uzun ve sıkış tepiş bir yol katediyorum 1 bucuk saat kadar bugun harcligimi aldim bir alisverise cikacagim yarin gelince :) birazda onu bekledim sandivic ekmegi fln alip koyacagim bir koseye

bugun ki menum
Sabah
1 tb ekmek
Peynir
Ara
Soda
Ayran
1kayisi
Aksam15:00
1kepek ekmegine tost
Su 3lt gecmistir
Spor 2km yuruyus
Kitap ders
Suan yesil cayimi iciyorum
Yaz okulu oldugu gunler biraz daha rahat oluyorum ders gec basladigindan staj da gec baslasa keske

Cok da kacmamis ki canim ama ins kisir arti yapmaz sende bende ertesi gun arti yapiyor sonraki gun geciyor

Hafif menu canim afiyet olsun

Ouff siteye yazi yazmakta cok zorlaniyorumm yazdiklarim 5 saat sonra ekrana geliyor ve bir yorum yapiyorum digerleri yok oluyor sizde de oluyor mu sayfa yenileyince geciyor

Cok guzel canim afiyet olsun az az gecirmissin gunu

Aksam yemegin super

Yemekten baska seni mutlu edecek birsey mi arasan ki bilemedim ama guzel guzel kilo veriyorsun en kucuk artik 1 hafta emeklerini atiyor cope birazda oyle dusun bence cik alisverise gaza gelirsin bana hep oyle oluyordu

Belkide duraksama donemındesın ama uzun sürmüş. En azından 5 kılo vermen lazımdı. Bence kendıne bir liste hazırla ve uymaya çalıs. Emın ol bı kılo verınce motıve olacaksın. Kendını zorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…