ben geçen hafta bildirimde bulunmadığım için kilomu nasıl yazmam gerekiyor canım?***2.TAKIM 526.ETAP***
Zereno(83,5/84,7/+1,2/%-1,44)
teacherr82(51,0///)
_rosebud_(61,5///)geçen hafta bildirimde bulunmadı
strontium(72,7///)
Gzm2628 (80.2///)
hedef25(86,8///)
be your self(50,1///)
zayiflayacgim(74,1///)
2BHB(61.0///)
2.TAKIM ORTALAMASI:
Kızlar ben sık giremiyorum çalıştığım için herkes kilosunu yazabilir mi? Bu işten anlayan biri bu hafta bize yardımcı olsa çok iyi olur.yüzdeleri yazıp kontrol etse filan önemli bir sınava giricem buraya girersem çıkamam işin içinden bu hafta yardımcı olun olur mu canlarım öptüm hepinizi
çok iyi canım karpuzu az az öğünlerde yemen çok hoş olmuşSabah.
1.5 dilim light peynir
Az domates soğan
2 dilim karpuz
Ara.. 1 muz, 2 yk çiya, 1 yk yer fıstığı, 1cb light süt
Öğlen. 8-9 adet z.yagli yaprak sarma
Haşlanmış kabak-1 çay kaşığı tereyağ
1 kase yogurt
Ara. 1 kayisi. Türk kahvesi.
2 naneli Yeşil cay
Aksam. 4 yaprak sarma
1 kepçe şehriye corba
3 kaşık nohut
Az Kabak haşlama +yogurt
Salata
Ara. 3 dilim karpuz.
1 CB light süt
Yürüyüş. 16.000 adim
Kitap. Tek şişman beyniniz
harika olmuş insan rahatlıyor ödem gidinceBaşlangıç kilom 67.7 (pazar günü )
bugünkü kilom 65.7
2 kilo ödem gitti sanırım malum dönem geçince.
süt ürünleriyle aram iyidir aslında, çok doğru yere değinmişsin başka aktivitelerde önce biraz hayatımı doldurmam lazım sanırım yemeğe odaklı yaşıyorum bir müddettir resmen...meyveye de ekstra dikkatAlışverişe çık ama 1 şey al Sadece ihtiyacını. Bir de menülerine alıcı gözüyle bakalim neden kilo alıyorsun diye. Menüyü azaltmaya karpuzdan başlamalisin. Belki diğer şeyler eksiktir bile süt yoğurt ayran gibi.
kitap okumak yürüyüş yapmak beni çok mutlu ediyor.
Tek şişman beyniniz kitabını okumadinsa tavsiye ederim.
canım ayrılmadığına çok memnun oldum :)Günaydın arkadaşlar
Lütfen kusuruma bakmayın geldi gitti çocuk oyuncağına çevirdi diye de düşünmeyin ama ben takımın genel düzenini bozmamak adına takımdan çıkmak istedim
Ancak sağolsun sevgili kaptanımEllssa bana şu sıkıntılı dönemi atlatana kadar sadece cuma günleri kilo bildirimi yapabilmem konusunda anlayış gösterdi
O yüzden cuma günleri bildirim yapacağım elimden dilimden geldiği kadar da aranızda olmaya çalışacağım
Umarım sizler için de bir sakıncası yoktur?
hoşgeldin canım inşallah yine vereceksin kilolarını :)Merhabalar, ben 2. Takımın eski mezunlarından. 2011 de 68 kilo ile takıma gelip 48 kilo ile mezun olmuştum. Onlar ilk kızımdan kalan doğum kilolarımdı. Yeni doğumlar ve yeni kilolar eklendi sonra. 3 kızım var 59 kiloyum boy 1.55 . 50 kilo olmak niyetim. Takımda banada yer varmı?
aa iyi o zaman :)Benim de aksine bağırsaklarımı çalıştırıyor hatta bana yulaflı biskuviyi bi spor hocası tavsiye etmişti atıştırmalık olarak
hatalarını tespit etmişsin zaten canım benim inşallah atarsın o kiloları daBen iki haftadir yerimde sayiyirdum bugun 700 gr arti ciktim...
Tatil modunda olmustum ogunlerim evde oldugun gibi disiplinli degildi ama cokda cozutmamistim....
Sanirsam sorun buraya geldigimden beri kosmamam..tamam pilates topu ile oyalaniyorum ama yeterli degil....yuzuyorumda ayrica ama oda yeterli degil sanirsam...
Bu aksam annem geliyor aksan oglumu anneme birakip kosuyorum... yarin sabahda yuzerim....
Gecen hafta 74.1
Bu hafta 74.8
700 gr artis
%94
maşallah sana kuzum ya harikasın :)Günaydınlar kızlar.
Gelelim kiloya
Geçen cuma : 86.8
Bu cuma : 85.8
Fark : 1 kg
Yüzde : %1.15
Eki Görüntüle 2023863
canım benim Allah kolaylık versin inş sınavında başarılar diliyorum, ve aynı seyleri yaşıyoruz aslında umarım kırıcaz bu zinciri :) sınavını bi atlat daGünaydın kızlar
Ben maalesef artıdayım bu hafta sürekli artı çıktım bi türlü anlam veremedim dediğiniz gibi meyveden olabilir bende dikkat edicem artık offf ama tatlı yeme meyve yeme nasıl geçecek bu yaz sıcakları
Geçen Cuma: 83,5
Bugün : 84,7
Fark: +1,2
Yüzde: %-1,44
Cuma gününden sonra 83ü bir daha göremedim birkaç sebebi olabilir Regl olmam lazım daha olmadım, hergün 2,3 porsiyon meyve yedim, sınavdan ötürü spor yapamadım, bide kilomda duraksama yaşıyorum zannedersem nerdeyse 11 ay bittive 21 gündür tek düze bi beslenme şeklim var açıkcası zaten artı olduğum için dünde biraz canımın çektiklerinden yedim :/ insan yemeyip kilo vermeyince morali bozuluyor doğal olarak inş dua bekliyorum hepinizden yarın sınavım var Antep'e gidicem inş çalışmam gereken birsürü konu var inş yetiştirebilirim şimdilik öpüyorum hepinizi yarın görüşmek üzere inş
denicem canım ama meyve konusunda çoook haklısın benı kesin karpuz şişiriyor :)Meyve yasagi getir kendine tatlim...
Ben haftada 2 porsiyin meyve yiyorum gerci simdi uzumler cikmaya başladı biraz zotlanicam cok severim , ama yaglar sekeri kesmeden gitmiyor...birde hizli tempoda yurumeyi tavsiye ederim tatlim...ama hep hizli tempoda degil 2 dakika cook hizli 5 dak normal huzli gibi...
inşallah canım evet haklısınBenimde oluyor o donemler kalorisiz seyler tuket..
Git 1 kg salatalik al yika dolaba koy , dolaba gittikce ondan ye tatlim...
Öğlen kabak kavurmasi , salatasi veya yemegini yap bol yogurtla ye tatlim...
Bol bol su ic 2 gunde gecer gider...
teşekkür ederim canımçok iyi canım karpuzu az az öğünlerde yemen çok hoş olmuş
harika olmuş insan rahatlıyor ödem gidince
süt ürünleriyle aram iyidir aslında, çok doğru yere değinmişsin başka aktivitelerde önce biraz hayatımı doldurmam lazım sanırım yemeğe odaklı yaşıyorum bir müddettir resmen...meyveye de ekstra dikkat
canım ayrılmadığına çok memnun oldum :)
hoşgeldin canım inşallah yine vereceksin kilolarını :)
aa iyi o zaman :)
hatalarını tespit etmişsin zaten canım benim inşallah atarsın o kiloları da
maşallah sana kuzum ya harikasın :)
canım benim Allah kolaylık versin inş sınavında başarılar diliyorum, ve aynı seyleri yaşıyoruz aslında umarım kırıcaz bu zinciri :) sınavını bi atlat da
denicem canım ama meyve konusunda çoook haklısın benı kesin karpuz şişiriyor :)
inşallah canım evet haklısın
Benimde oluyor o donemler kalorisiz seyler tuket..
Git 1 kg salatalik al yika dolaba koy , dolaba gittikce ondan ye tatlim...
Öğlen kabak kavurmasi , salatasi veya yemegini yap bol yogurtla ye tatlim...
Bol bol su ic 2 gunde gecer gider...
merhaba :)***2.TAKIM 527.ETAP***
teacherr82(51,0///)
strontium(72,7///)
Gzm2628 (80.2///)
hedef25(86,8/85,8/1/%1,15)
be your self(50,1///)
zayiflayacgim(74,1/74,8/-0,7/-%0,94)
2BHB(61.0///)
2.TAKIM ORTALAMASI:
Jasminium84 canım bu haftakı kılon ne? yuzdeyı hesaplayıp 2ye bolucez.yanına da not dusucez gecen hafta bıldırımde bulunmadı yuzde 2ye bolundu dıye
Gecen hafta 72,7
Bugun 72,4
Giden 300gr
Yuzde %0,41
Gecen hafta : 51.1
Bugun :51.1
Sabitttt
Günaydın kızlar
Ben maalesef artıdayım bu hafta sürekli artı çıktım bi türlü anlam veremedim dediğiniz gibi meyveden olabilir bende dikkat edicem artık offf ama tatlı yeme meyve yeme nasıl geçecek bu yaz sıcakları
Geçen Cuma: 83,5
Bugün : 84,7
Fark: +1,2
Yüzde: %-1,44
Cuma gününden sonra 83ü bir daha göremedim birkaç sebebi olabilir Regl olmam lazım daha olmadım, hergün 2,3 porsiyon meyve yedim, sınavdan ötürü spor yapamadım, bide kilomda duraksama yaşıyorum zannedersem nerdeyse 11 ay bittive 21 gündür tek düze bi beslenme şeklim var açıkcası zaten artı olduğum için dünde biraz canımın çektiklerinden yedim :/ insan yemeyip kilo vermeyince morali bozuluyor doğal olarak inş dua bekliyorum hepinizden yarın sınavım var Antep'e gidicem inş çalışmam gereken birsürü konu var inş yetiştirebilirim şimdilik öpüyorum hepinizi yarın görüşmek üzere inş
Bu arada kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta (aslında 2 hafta önceki kilom geçen hafta bildirimim yok) 61,8
Bu hafta 60
Gecen hafta 72,7***2.TAKIM 527.ETAP***
teacherr82(51,0///)
strontium(72,7///)
Gzm2628 (80.2///)
be your self(50,1///)
zayiflayacgim(74,1/74,8/-0,7/-%0,94)
2BHB(61.0///)
2.TAKIM ORTALAMASI:
Jasminium84 canım bu haftakı kılon ne? yuzdeyı hesaplayıp 2ye bolucez.yanına da not dusucez gecen hafta bıldırımde bulunmadı yuzde 2ye bolundu dıye
Canım bı kere yarısmıssan onun bılgılerını teyıt etmelı kaptanın. hos o benden daha tecrubelı bırı anlatır sana gelınce. ismini degıstırsen bıle not düşülüyor o. su ısımlı uye bu sekılde gerı dondu su etapta yarısmıstı gıbı seylerı bahar kaptana bıldırmek zorundayız bız. o yuzden tum bılgılerını hangı etapta hangı ısımle nerden nasıl ayrıldıgını eksıksız olarak kaptanına bıldırmelısınEllssa bu civarlardaydim ama ben yeni üye olarak başlamak istiyorum. İsmim decdegisti. Öbür isimle 4 yıl falan oldu takima girdiğim. Mezun olurken ortalama düşük çıkar sonra
Canım çok teşekkür ederim yardımın için hem ben hem deHanımlar genel olarak takım içi 12ye kadar bıldırım yapılıyor dıye bılıyorum. Sizin takımınız için ekstrem bı durum var mı bılemedıgımden ve kaptanınız musaıt olmadıgından lıste konusunda sıze yardımcı olmak ıstedım..
T teacherr82Jasminium84 strontium gzm2628 be your self 2BHB kılonuzu yazar mısınız kızlar..
Canım benim çok çok saol İnan nasıl mutlu oldum***2.TAKIM 527.ETAP***
teacherr82(51,0///)
_rosebud_(61,5/60/1,5/%1,22)geçen hafta bildirimde bulunmadı,yüzdesi 2ye bölündü
strontium(72,7/72,4/0,3/%0,41)
Gzm2628 (80.2///)
be your self(50,1) sabit
zayiflayacgim(74,1/74,8/-0,7/%-0,94)
2BHB(61.0///) sabit
2.TAKIM ORTALAMASI:
T teacherr82 vegzm2628 kaldı sadece onlarda bayadır gırmıyo sıteye. gelmezlerse aksamustu bıldırımsız yazarız artık kızlar.
son halınız sımdılık boyle sevgılıZereno
Canım hızır gibi yetişmişsin.. Çok teşekkürler. Ellerine sağlık..Hanımlar genel olarak takım içi 12ye kadar bıldırım yapılıyor dıye bılıyorum. Sizin takımınız için ekstrem bı durum var mı bılemedıgımden ve kaptanınız musaıt olmadıgından lıste konusunda sıze yardımcı olmak ıstedım..
T teacherr82Jasminium84 strontium gzm2628 be your self 2BHB kılonuzu yazar mısınız kızlar..
Canım kendini listeye eklermisin. Not düşüceksin yanına ve sonuc yüzdeni etap sayısına bölüceksin... Sonrada listemizi paylaşıma taşı sana zahmet.449. Etapta 66.1 olarak izne ayrılmasım
ocak 2016
nik hedef52 idim hedef56 oldu adım
65.7 bu haftaki kilom
pazar günü 67.7 idim
Ellssa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?