Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Meyvelerin ne olduğunu ve miktarını merak ettim

Araştırıyım biraz bi kalıplara sokmadan sağlıklı beslenmeyi öğrenemedim yaa çook mutsuzum
Araştır canım.. Ben de hala araştırıyorum ama bugün oto kontrol sağlicam sözü verdim kendime beynime.
12 ve 20 sinde süper farklı olmam lazım...

Salı menüm

Kahvaltı
400 ml shake

Ara
3 çokoprens

Öğle
Kuymak(karadenize özgü yemek)
Peynirli gözleme
Karpuz
Biberli domatesli sos

Ara
Kahve

Akşam
Kuru fasulye
Pirinç pilavı
Ekmek
Turşu

Ara
3 çokoprens
Mandalina suyu

Sonra fenalaştım. Mide bulantısı karın ağrısı. İshale dönüştü sonra.
Korkunç bi geceydi..
Bi sürü sözler verdim kendime...

Dün kayıp ruhlar şehri ni bitirdim..
Yeni kitaplar alıcam kütüphaneden

Ay süpersin canım. Yeterki isteyelim dimi. Nasıl güzel otı kontrol sağlıyoruz kendimize.
evet ama motivasyon şart . 63 kg olunca peri bacalarına gideceğiz motivasyonumun düştüğü bi ara eşim söz verdi yeni motivasyon kaynağım oldu bu gezi :) sonbaharda güzel oluyormuş oralar bu sonbaharı kaçırmak istemiyorum 63 olmalıyım...

6 cokoprens kuymak amanin ben sana ne diyeyim tatlim...ya.... walla zayiflama degilde sismanlamak icin uğraşıyor gibisin...
Acaba rejim yapacaam diye kendine cok mu yukleniyirsun kendini baski altina alıyorsun da indan boyle ipin ucu kaçıyor...

Sunta yiyecegune eti formun ligt ekmegini denesene tatlim daha tok tutuyor...
Menun guzel tatlim, begendim ama iki porsiyon meyve yerine tek olsaymis birde dondurmayi gunduz yesen gece yerine belki daha iyi olur...
Senin muzlu findikli pudingin vardi ondan yapsana tatlim...

İşte bu zayıflama yöntemine bayıldım en güzeli porsiyon kontrolü herşeyden ye ama az ye ne gözün kalsın ne karnın tıka basa doysun

Şekersiz 21 gün nolduu işe yaradımı canım
Yok kuzum ya o kadar tuttum tuttum kendimi sonra bi saldırdım şekere anlatamam hala da kurtulamadım demek ki yasaklar koymak benim bünyeme uygun değil zorlamanın alemi yok şimdi eski düzenime dönmeye çalışıyorum

İnşallah canım yaa. Çok umutsuz vaka görüyorum kendimi bu aralar.
Bu sıcaklar bize iyi gelmedi Kaptanım ama umudumuzu kaybetmiycez başarıcaz inş :)

Araştırıyım biraz bi kalıplara sokmadan sağlıklı beslenmeyi öğrenemedim yaa çook mutsuzum
@bebekicin bak ne güzel dedi porsiyon kontrolü cısslardan bi çatal bi lokma bi kaşık sağlıklı şeyler de açla tok arasında olacak şekilde ama asıl sorun uygulama kısmı
Araştır canım.. Ben de hala araştırıyorum ama bugün oto kontrol sağlicam sözü verdim kendime beynime.
12 ve 20 sinde süper farklı olmam lazım...
Ne var o tarihlerde ?
Kötü bir menü ama bazen çıkmak için dibe vurmak lazım miladın olsun bu menü inş :)

Süper bir hedef :) başarmanı heyecanla bekliyorum inş :)

Etimekleri mi diyorsun iyi fikir bazen evden hızlıca çıkmam gerekiyor bu bisküvi çok kolayıma gidiyor içinde de çok katkı maddesi yokmuş o açıdan hoşuma gitti ama etimek de iyi fikir
Ah kuzum ah şu meyvelere niye böyle düştüm bi bilsem tarçınlı sütünü mutlaka yapıcam inş çubuk tarçınım vardır yoksa da alırım bide fit tatlılarıma geri döneyim inş saol canım

Bende az yiyim diye bişe yokki yersem tam yerim yada hiç ortasını ayarlayabilsem bu kiloya hiiiçç gelmezdim

Bende az yiyim diye bişe yokki yersem tam yerim yada hiç ortasını ayarlayabilsem bu kiloya hiiiçç gelmezdim
Bende aynı sen gibiyim hatta daha beter ama beynimi şartlandırırsam tadımlık yiyince durabiliyorum ama kafam da minnacık da olsa şunu yesem ne olur düşüncesi olursa asla tutamıyorum kendimi

Evet fena baskı yaptım sanırım beynime. . dün sabah tartıda 76 yı görünce birazda sinirden yedim..
Bugün daha iyi ama

Çarşamba menüm

Kahvaltı
Shake

Öğle
2 haşlanmış yumurta
1 salatalık
7 zeytin

İkindi
2 kaşık patlican dilme
2 kaşık bulgur pilavı

Akşam
1 tatlı kaşığı chia
2 salatalık
1 kase yoğurt

Film izlerken çekirdek yedim..

İlk güne göre iyi toparlamışım dimiii?

Ay çok fena oluyor bu şekilde daha diğerinden de tık Yok değil mi ? her taraftan şiştin desene
diğeri düzeldi 2 gündür çıkabiliyorum ama tahlili yapamadım hala ama şişlik gitmedi adet yüzünden 1 hafta olucak nerdeyse hava bi ekvatoru yaşatıyor bir norveçi kah kafamıza yumruk büyüklüğünde dolu yağıyor kah yüzerek otobüse yüzüyoruz vücudun nevri döndü tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…