Boşlukta hissetmeye gerek yok canım. Stres yapma yeterli..Dua et bana lütfen çok ihtiyacım var kendimi boşlukta hissediyorum adetâ
Meyvelerin ne olduğunu ve miktarını merak ettimDünkü menüm yazmayı unuttum pek parlak değil zaten
KAHVALTI(08.45)
1 paket Eti form sunta
3 burgu peynir
1 bardak süt
ÖĞLE(12.00)
1 haşlanmış yumurta
1 kase mercimek çorbası
1 kırmızı erik
2 porsiyon karpuz
ARA
1 tuzlu susamlı yuvarlak kurabiye
1er lokma tadımlık börek ve poğaça
1 bardak ev yapımı vişne suyu
AKŞAM(21.00)
1 porsiyon çiğköfte
Salata
1 kase yoğurt çorbası
2-3 porsiyon meyve
ARA
Küçük bir kase dondurma
Spor: Bugün dinlenme günü kol çalıştım ama
Su: 2,5-3 lt
Çay: Yok
Araştır canım.. Ben de hala araştırıyorum ama bugün oto kontrol sağlicam sözü verdim kendime beynime.Araştırıyım biraz bi kalıplara sokmadan sağlıklı beslenmeyi öğrenemedim yaa çook mutsuzum
hurmadan bu ara biraz soğudum sanırım uzun süre tükettiğim için. şimdi çok tatlı istersem incir yiyorum 1 tane.Hurma dene tatlim...
evet ama motivasyon şart . 63 kg olunca peri bacalarına gideceğiz motivasyonumun düştüğü bi ara eşim söz verdi yeni motivasyon kaynağım oldu bu gezi :) sonbaharda güzel oluyormuş oralar bu sonbaharı kaçırmak istemiyorumAy süpersin canım. Yeterki isteyelim dimi. Nasıl güzel otı kontrol sağlıyoruz kendimize.
Karpuz ve erikti şu meyve porsiyonları var ya ona göre 2-3 porsiyon kadardı erik bi tane gerisi karpuzMeyvelerin ne olduğunu ve miktarını merak ettim
6 cokoprens kuymak amanin ben sana ne diyeyim tatlim...ya.... walla zayiflama degilde sismanlamak icin uğraşıyor gibisin...Salı menüm
Kahvaltı
400 ml shake
Ara
3 çokoprens
Öğle
Kuymak(karadenize özgü yemek)
Peynirli gözleme
Karpuz
Biberli domatesli sos
Ara
Kahve
Akşam
Kuru fasulye
Pirinç pilavı
Ekmek
Turşu
Ara
3 çokoprens
Mandalina suyu
Sonra fenalaştım. Mide bulantısı karın ağrısı. İshale dönüştü sonra.
Korkunç bi geceydi..
Bi sürü sözler verdim kendime...
Sunta yiyecegune eti formun ligt ekmegini denesene tatlim daha tok tutuyor...Dünkü menüm yazmayı unuttum pek parlak değil zaten
KAHVALTI(08.45)
1 paket Eti form sunta
3 burgu peynir
1 bardak süt
ÖĞLE(12.00)
1 haşlanmış yumurta
1 kase mercimek çorbası
1 kırmızı erik
2 porsiyon karpuz
ARA
1 tuzlu susamlı yuvarlak kurabiye
1er lokma tadımlık börek ve poğaça
1 bardak ev yapımı vişne suyu
AKŞAM(21.00)
1 porsiyon çiğköfte
Salata
1 kase yoğurt çorbası
2-3 porsiyon meyve
ARA
Küçük bir kase dondurma
Spor: Bugün dinlenme günü kol çalıştım ama
Su: 2,5-3 lt
Çay: Yok
İşte bu zayıflama yöntemine bayıldım en güzeli porsiyon kontrolü herşeyden ye ama az ye ne gözün kalsın ne karnın tıka basa doysunmerhaba
ben bebekiçin tedavi gördüm aldığım hormonlarla 67 den 80 e çıktım bu arada hamile kaldım 93 le doğuma gittim sonra 1 haftada yine 80 e indim ama sonrası gelmedi. 8 ay 80 de kaldım diyet denemelerim oldu ama süt etkilendi bıraktım.
kendime geldim ki kaşık çatal kullanmadan ekmekle yiyorum yemekleri, sonra çayın yanında yediklerim çikolatalar kurabiyeler... süte ne faydası vardı
31 mayıs günü evet yeni ayla başlıyorum dedim ve baskül 79.8 i gösteriyordu ben başladım.
soruna gelirsek emzirdiğim için diyet yapmıyorum sadece porsiyon kontrolü yapıyorum. ekmeği 1 veya 2 dilimle sınırladım. çayın yanında kurabiye mi var önceden tüm tepsiyi yerken şimdi 1 tane yiyorum 2. ye asla dokunmuyorum. tabak tabak yemek yiyordum hemde ekmekle şimdi 6 veya 8 kaşık ölçerek alıyorum tabağıma ve sadece onu yiyorum. doymasamda sofradan kalkıyorum ve 2 saat sonra acıkırsam yine bu yemekten yiyeceğim diyorum ara öğün yerine de 4 veya 5 kaşık yine o yemekten yiyorum. akşamları oğlumu pusete koyup yürüyüş yapıyorum veya onu kanguruya takıp evde leslie yapıyorum hiçbirisine enerjim kalmamısşa emzirirken bacaklarımı kaldır indir hareket ettiriyorum hem oyun sanıyor benimki :)
akşamları 1 şişe soda içiyorum ve gün içinde 2-3 lt arasında su tüketiyorum.
diyetisyenden verilme listem yok yardımcı olabildim mi bilmiyorum bende durumlar böyle.
hepimize motivasyon dolu günler diliyorum...
Yok kuzum ya o kadar tuttum tuttum kendimi sonra bi saldırdım şekere anlatamam hala da kurtulamadımŞekersiz 21 gün nolduu işe yaradımı canım
Bu sıcaklar bize iyi gelmedi Kaptanım ama umudumuzu kaybetmiycez başarıcaz inş :)İnşallah canım yaa. Çok umutsuz vaka görüyorum kendimi bu aralar.
@bebekicin bak ne güzel dedi porsiyon kontrolü cısslardan bi çatal bi lokma bi kaşık sağlıklı şeyler de açla tok arasında olacak şekilde ama asıl sorun uygulama kısmıAraştırıyım biraz bi kalıplara sokmadan sağlıklı beslenmeyi öğrenemedim yaa çook mutsuzum
Ne var o tarihlerde ?Araştır canım.. Ben de hala araştırıyorum ama bugün oto kontrol sağlicam sözü verdim kendime beynime.
12 ve 20 sinde süper farklı olmam lazım...
Kötü bir menü ama bazen çıkmak için dibe vurmak lazım miladın olsun bu menü inş :)Salı menüm
Kahvaltı
400 ml shake
Ara
3 çokoprens
Öğle
Kuymak(karadenize özgü yemek)
Peynirli gözleme
Karpuz
Biberli domatesli sos
Ara
Kahve
Akşam
Kuru fasulye
Pirinç pilavı
Ekmek
Turşu
Ara
3 çokoprens
Mandalina suyu
Sonra fenalaştım. Mide bulantısı karın ağrısı. İshale dönüştü sonra.
Korkunç bi geceydi..
Bi sürü sözler verdim kendime...
Süper bir hedef :) başarmanı heyecanla bekliyorum inş :)evet ama motivasyon şart . 63 kg olunca peri bacalarına gideceğiz motivasyonumun düştüğü bi ara eşim söz verdi yeni motivasyon kaynağım oldu bu gezi :) sonbaharda güzel oluyormuş oralar bu sonbaharı kaçırmak istemiyorum63 olmalıyım...
Etimekleri mi diyorsun iyi fikir bazen evden hızlıca çıkmam gerekiyor bu bisküvi çok kolayıma gidiyor içinde de çok katkı maddesi yokmuş o açıdan hoşuma gitti ama etimek de iyi fikirSunta yiyecegune eti formun ligt ekmegini denesene tatlim daha tok tutuyor...
Menun guzel tatlim, begendim ama iki porsiyon meyve yerine tek olsaymis birde dondurmayi gunduz yesen gece yerine belki daha iyi olur...
Senin muzlu findikli pudingin vardi ondan yapsana tatlim...
Etimekleri mi diyorsun iyi fikir bazen evden hızlıca çıkmam gerekiyor bu bisküvi çok kolayıma gidiyor içinde de çok katkı maddesi yokmuş o açıdan hoşuma gitti ama etimek de iyi fikir
Ah kuzum ah şu meyvelere niye böyle düştüm bi bilsemtarçınlı sütünü mutlaka yapıcam inş çubuk tarçınım vardır yoksa da alırım bide fit tatlılarıma geri döneyim inş saol canım
Bende aynı sen gibiyim hatta daha beter ama beynimi şartlandırırsam tadımlık yiyince durabiliyorum ama kafam da minnacık da olsa şunu yesem ne olur düşüncesi olursa asla tutamıyorum kendimiBende az yiyim diye bişe yokki yersem tam yerim yada hiç ortasını ayarlayabilsem bu kiloya hiiiçç gelmezdim
Evet fena baskı yaptım sanırım beynime. . dün sabah tartıda 76 yı görünce birazda sinirden yedim..6 cokoprens kuymak amanin ben sana ne diyeyim tatlim...ya.... walla zayiflama degilde sismanlamak icin uğraşıyor gibisin...
Acaba rejim yapacaam diye kendine cok mu yukleniyirsun kendini baski altina alıyorsun da indan boyle ipin ucu kaçıyor...
diğeri düzeldi 2 gündür çıkabiliyorum ama tahlili yapamadım halaAy çok fena oluyor bu şekilde daha diğerinden de tık Yok değil mi ?her taraftan şiştin desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?