Geçen cuma 74,5 tum sanırım..
Pazartesi 75
Salı 76 küsür
Tekrar yazıyorum çünkü son görüşüm olacak bu rakamları
Tatlim sen cuma pazartesi gunleri yaz kilonu b3nce bir sakincasi olmaz motivasyon olur...birde listenin altina kaptanlar yaziyor..ooo devamı gelsin inşallah :)
cnm bana b iraz bilgi verebilir misin ben 2 hafta sonra mı dahil olacağım takıma?
kilo bildirimlerini nereye yapıyorsunuz bu sayfada göremedim?
kısa bir bilgilendirme alabilir miyim :)
Hayir bulunmustum tatlim ama gec olmustuZayıflayacağım da bildirimde bulunmamış canım. Onun yüzdesi de ikiye bölünecek
Sopalar oluyir ya kitir kitir uzun kisa....Kaynana sopası ne kız?
Aa evet doğru.. Paylaştığın ilk listede neden öyleydi pekiKaptanım son anda bildirimde bulunmuştu sabit olarak
ilk mesajım geçen cuma bu sayılırmııı :) sayılırsa haftaya bende takıma dahil olacak mıyım ???merhaba ben geldim. 31 yaşında 160 cm boyunda bir hatunum. bebek için tedavi gördüğüm süreçte çok kilo aldım 80 le hamile olup 93 le doğuma girdim. 31 mayısta 79.8 le diyete başladım şu an 71.4 kg hedefim 63 kg olmak. 10 aylık oğlum var emziren anneyim.
Galetaya diyorsun sanırımSopalar oluyir ya kitir kitir uzun kisa....
Tabiki sayılır canım.ilk mesajım geçen cuma bu sayılırmııı :) sayılırsa haftaya bende takıma dahil olacak mıyım ???
Owwww bu hafta çok iddialıyız Kaptanım bayıldımCuma menüm
Kahvaltı
Shake
Ara
1 yeşil elma
1 salkım üzüm
Öğle
1 er tane patlican patates biber soğan közleme
1 ince lavaş
1 domates
Akşam
Shake
1 kaşık türlü
Spor
1 saat yürüyüş
Kitap
İçinde aşk saklı
Ya sorma menümü yazdıktan sonra çok acıktım bastırmak içinOwwww bu hafta çok iddialıyız Kaptanım bayıldımafiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?