Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bak işte gördünüz mü 71 kilo biriyle aynı bacaklarım ve kalçalarım iştw o kadar orantısız bi vücudum var.
Bence senin vücudun dengeli canım zayıflayınca çok güzel görünceksin eminim.
sadece göüslerim ekstra büyük şu anda süt olunca daha da büyüdüler. tepeden tırnağa her yerim kilo alıyor her yerim de veriyor. tek bir yerim incelmediği için 60 kg ile 80 kg arasında çok fark olmuyor malesef. zaten boyda kısa 160 cm.

Sabah
2 yumurta ile omlet
Peynir
Domates
Çay

Ara
1 elma

Öğlen
1 tabak yoğurtlu kabak yemeği
1 dilim ekmek

Akşam 16.0ü
1 tabak ıspanak yemeği

Belki çay içerşm 1 bardak

Bol su içtim
Leslie 1 mile express yaptım eşohmanla. Üstünüde giydim bu sefer tere battım :)

Valla canım cok zor ama başarmak lazım öğlen yemeğini kaldırdım Zaten
Bayadır yoğunum menü yazmıyorum Ama sabah saglam saglıklı kahvaltı ediyorum . Öğlen sade nescafe ve 1 cocostar yiyorum. Aksamda ekmeksiz yemek yiyorum doymadan kalkıyorum :)[/QUOTE]
işte düzenini oturtmuşsun ne güzel benim de yapmam gereken bu
harika ben de incelten terleten tayt aldım onunşa yapıcam spor bakalım fark eder inşallah :)
Şimdiden sonra bana aç saatler başlasın! Gitsin kilolar
işte bu :)

kızlar ya 1 mil express yapmak istiyorum ben de ama 3-4 günden beri tansıyonumda var bi sorun surekli başım dönüyor ara ara sersemliyorum, ölçmedim de tansıyonu ama tuzlu ayran ıcıyorum arada az once az kitap okudum o bile basımı dondurmeye yetti

Aman o sıkıntı ya en korktuğum şey yapma boşver kötüyken.. geçmiş olsun doktora gitsene bi ?

saol kuzum benım ne biliyim gitmedim ara ara oluyor sadece ben de anlamadım belki regl donemimle ilgili, ama çok etkiliyor insanı ya

Kız kansızlıktan olabilir bak kansızlık iştahta yapıyo. Git baktır bende öyle oluyorum bende kronik kansızlık varda :))

70le basladim canım

Vayy beee helal olsun hayatın kimbilir nasıl değişmiştir kaç yaşındasın ? Ne kadar sürede verdin ??

Kız doymadın mi

Ne doyması ? Ne münasebet

sabah: 2 dilim tb, salata, biraz peynir, az reçel ve çay
öğlen: yarım dilim tb az taze fasülye, karpuz peynir azcık abartmış olabilirim
ara: soğuk sütlü kahve
akşam: 1 br tuzlu ayran, 1 küçük kase yaprak sarma
ara: sade soda
ara: kahve ve yeşilçay içerim

spor yok malesef internetten de biraz araştırdım 3-4 gundur reglin yoğun temızlık temposuna denk gelmesınden dolayı tansiyon düşüklüğü yaşıyorum kızlar o yuzden ani hareketten kaçınmam gerekiyor, tuz takvıyesi ballı su fln yapıyorum

fıstıgım tansıyon dusukluğu kansızlıktan da olabılır evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…