Olcak olcak ben sana kendimden çok inanaıyorum çatır çatır veriyosun valla :)Ah kuzum inş bende isterim şöyle incecik olmayı hayırlısı olsun inş :)
Amiiin inşallah :)Kızlar yarın ufak bi tatile çıkıyoruz inş Pazartesi'ye kadar aktif olamiycam hakkınızı helal edin görüşmek üzere Allah'a emanet olun geldiğimde inş herkesten 1 er kilo gitmiş olur
sadece göüslerim ekstra büyük şu anda süt olunca daha da büyüdüler. tepeden tırnağa her yerim kilo alıyor her yerim de veriyor. tek bir yerim incelmediği için 60 kg ile 80 kg arasında çok fark olmuyor malesef. zaten boyda kısa 160 cm.Bak işte gördünüz mü 71 kilo biriyle aynı bacaklarım ve kalçalarımiştw o kadar orantısız bi vücudum var.
Bence senin vücudun dengeli canım zayıflayınca çok güzel görünceksin eminim.
iyi tatileerr...Kızlar yarın ufak bi tatile çıkıyoruz inş Pazartesi'ye kadar aktif olamiycam hakkınızı helal edin görüşmek üzere Allah'a emanet olun geldiğimde inş herkesten 1 er kilo gitmiş olur
Valla canım cok zor ama başarmak lazım öğlen yemeğini kaldırdım ZatenZaten
E="_perina_, post: 52471142, member: 344592"]saol canım zaten diyetisyenın tarifinden yaptım kuru meyveli :)
ay evet ya bugun zayıf halimle olan fotolarıma baktım da ne kadar güzelmişim giydiklerim yakışıyormuşkaç senem geçti o zamandan beri yine kilolu
yahu nasıl alışıyorsunuz şu açlığa ya ?? ama işte zayıf kalmak için bu zorunlu
harika ben de incelten terleten tayt aldım onunşa yapıcam spor bakalım fark eder inşallah :)Sabah
2 yumurta ile omlet
Peynir
Domates
Çay
Ara
1 elma
Öğlen
1 tabak yoğurtlu kabak yemeği
1 dilim ekmek
Akşam 16.0ü
1 tabak ıspanak yemeği
Belki çay içerşm 1 bardak
Bol su içtim
Leslie 1 mile express yaptım eşohmanla. Üstünüde giydim bu sefer tere battım :)
işte bu :)Şimdiden sonra bana aç saatler başlasın! Gitsin kilolar
Aman o sıkıntı ya en korktuğum şey yapma boşver kötüyken.. geçmiş olsun doktora gitsene bi ?kızlar ya 1 mil express yapmak istiyorum ben de ama 3-4 günden beri tansıyonumda var bi sorun surekli başım dönüyor ara ara sersemliyorum, ölçmedim de tansıyonu ama tuzlu ayran ıcıyorum arada az once az kitap okudum o bile basımı dondurmeye yetti
iyi tatıller kuzum inş benım gibi kilo alıp dönmezsin :))Kızlar yarın ufak bi tatile çıkıyoruz inş Pazartesi'ye kadar aktif olamiycam hakkınızı helal edin görüşmek üzere Allah'a emanet olun geldiğimde inş herkesten 1 er kilo gitmiş olur
saol kuzum benım ne biliyim gitmedim ara ara oluyor sadece ben de anlamadım belki regl donemimle ilgili, ama çok etkiliyor insanı yaAman o sıkıntı ya en korktuğum şey yapma boşver kötüyken.. geçmiş olsun doktora gitsene bi ?
70le basladim canımKaç kiloyla başladın sen rejime canım ?
Merakla bekleyeceğim ölçülerini :)
Kızlar yarın ufak bi tatile çıkıyoruz inş Pazartesi'ye kadar aktif olamiycam hakkınızı helal edin görüşmek üzere Allah'a emanet olun geldiğimde inş herkesten 1 er kilo gitmiş olur[/QUOTE ooo süper iyi eğlenceler canım
Kız doymadın miŞimdiden sonra bana aç saatler başlasın! Gitsin kilolar
saol kuzum benım ne biliyim gitmedim ara ara oluyor sadece ben de anlamadım belki regl donemimle ilgili, ama çok etkiliyor insanı ya
70le basladim canım
Kız doymadın mi
fıstıgım tansıyon dusukluğu kansızlıktan da olabılır evetKız kansızlıktan olabilir bak kansızlık iştahta yapıyo. Git baktır bende öyle oluyorum bende kronik kansızlık varda :))
Vayy beee helal olsun hayatın kimbilir nasıl değişmiştir kaç yaşındasın ? Ne kadar sürede verdin ??
Ne doyması ? Ne münasebet
ne güzel işte bol bol spor olmuş :)Sabahtan beri totom yer görmedi ya leslie üstüne ev temizledim bana yetti 4 katı temizlemek in çık in çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?