Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben 2+1OTE="gzm2628, post: 52473208, member: 459515"]Sabahtan beri totom yer görmedi ya leslie üstüne ev temizledim bana yetti 4 katı temizlemek in çık in çık [/QUOTE]
Ben 2+1 üşeniyorum

Aynen benim porsiyonlarim gibi yiyorsun:) fark benim bebeğim yok:/

Kızlar bır ev almaya kalktık. Dubleks bir ev beğendik buranin en tutulan muhit inden değil çarşıya yakın bir yerden. Pazarlık ettik kapora verdik.bazı eksikleri vardı üst katin merdiveni yoktu ve henüz terası vs görmeden karar verdik.ama fiyati neredeyse tutulan muhit teki tek daire fiyati ile ayni.ben de 3 çocuk olunca gürültü patirti ederlerse kendi üstümüze oynatırim diye hep dubleks istiyordum. Annemler buranin yerli vatandaşlari hep soğuk olur isitamazsin falan diyince hevesim kaçtı. Canım sıkıldı. Gittik evi bir daha gördük. Gene merdiven yoktu üst kati göremedik ama alt kat bile tek başına güzel.
Eşim de satıcıya cekincelerimizi söyledi. Adam da isterseniz vaz geçin dedi. Ve sanki adama da vaz geçme hakkı doğmuş gibi oldu. Şimdilik merdiven yapılınca bir daha görüşelim diyip ayrıldık.
Offf karar veremiyorum.hayırlısı olsun dua edin.
Gelelim diyete işte bu psikoloji ile evde yiyecek bişeyler aradım durdum ama çok bişey bulamadım :)hani cips kola poğaça pasta falan olsa köşeye sıkıştırip yerdim.

kahvaltı 2 yumurta cemenli ve 1 tk yağlı
2.5 dilim ekmek
3 erik

Ara.2 hurma ve kahve

Öğlen kabak yemeği 1 kaşık yogurt
1 kabak tatlısı , 5-6 erik 5-6 kaşık pilav

Aksam.Az tarhana 10-15 fındık

Ara.21.
1 kase Zerdeçallı yogurt

Spor.1 saat yürüyüş

bugün çok yoğundum, bir türlü siteye giremedim. Menülerimi yazayım
sabah erken toplantım vardı onun için 7.30 ta sadece büyük bir bardak yeşil çay içtim
12.00 'da öğle yemeği,1 kase çorba, 1 kabak dolması ve 2 kaşık erişte. Açlıktan gözüm dönmüştü,onun için erişteye hayır diyemedim,ekmek yemedim
18.00 akşam yemeği 2 kase tarhana çorbası, 1 kase yoğurt ,yarım dilim yoğurt..
Not: Karnım çok açıktı yine

Merhaba canım tanışmadık senle :)

Merhaba canım tanışmadık senle :)
Merhaba canım. Kendi çapımda diyet yapmaya çalışıyorum. 1.67 boyundayim. Birden bire ne olduğunu anlayamadan 55 kilodan 55 kiloya çıktım. Bu hızlı kilo artışı 2 ay gibi kısa sürede oldu. Neredeyse her hafta 1 kilo aldım. Hiçbir kıyafetim olmuyo. 36 bedenden 38 bile şu an çok zor ve tüm kilom göbekte toplandiÇok mutsuzum,hiçbir kıyafetim olmuyor .Ayağımı burktugum için spor yapamıyorum sıkı bir diyet yapıyorum. Metabolizam çok yavaş çalışıyor. Bakalım 60 a dusebilsem o böle mutlu edeçek brni

Herkese merhaba kızlar
Bütün gün dışardaydım abiye arıyordum yeni girebildim siteye ve menüm:)
Kahvaltı 11.30
Domates
Peynir
2 dilim kepekli ekmek
2 çatal reçel
2 dilim salam

Ara 14.45
Kepekli ekmeğin kıyısı
Peynir

Akşam 18.00
1 simit kaşar (dışardaydım)

Ara 20.30
3 4 adet küçük top az şekerli cezerye

2 lt su
950 ml soda yeşil çay limon
2 saat yürüyüş

Hoş geldin canım :)

Canım suan kac kılosun yanlış yazmışsın sanırım

Aksam harıka bayıldım leziz

günaydııınnn....
bu sabah 69.9 u gördüm umarım cuma ya daha da azalır :)

salı menüm
sabah
2 kayısı
1 kase yoğurt
4 tk yulaf ezmesi

ara
yeşilçay
yarım avuç çiğ fıstık

öğle
5 yk kısır
1 bardak ayran
domates salatalık

ara
1 elme
1 şeftali
1 avuç çiğ fıstık

akşam
2 küçük balık
1 kase salata

spor yok ütü yaptım işten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…