- 25 Mayıs 2017
- 2.899
- 5.492
- 78
23 oldumKız kansızlıktan olabilir bak kansızlık iştahta yapıyo. Git baktır bende öyle oluyorum bende kronik kansızlık varda :))
Vayy beee helal olsun hayatın kimbilir nasıl değişmiştir kaç yaşındasın ? Ne kadar sürede verdin ??
Ne doyması ? Ne münasebet
Bende 23 canım :)23 oldumsen
günaydın
pazartesi menüm
1 kase yoğurt
4 tatlı kaşığı yulaf ezmesi
2 kayısı
ara
1 avuç çiğ fıstık
1 kupa şekersiz çay
öğle
10 yk kısır
domates salatalık marul
1 kupa şekersiz çay
ara
1 elma
10 çiğ fıstık
akşam
6 yk kurufasulye
3 yk pilav
4 yk yoğurtlu biber
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kase yeşil salata
benim porsiyonlarım size göre çok oluyoremzirdiğim için çok kısmıyorum. spor yapmam lazım oğlumla oynuyorum spor için enerjim kalmıyor
Ay ne güzel aynı yaştayızBende 23 canım :)
Merhaba canım tanışmadık senle :)bugün çok yoğundum, bir türlü siteye giremedim. Menülerimi yazayım
sabah erken toplantım vardı onun için 7.30 ta sadece büyük bir bardak yeşil çay içtim
12.00 'da öğle yemeği,1 kase çorba, 1 kabak dolması ve 2 kaşık erişte. Açlıktan gözüm dönmüştü,onun için erişteye hayır diyemedim,ekmek yemedim
18.00 akşam yemeği 2 kase tarhana çorbası, 1 kase yoğurt ,yarım dilim yoğurt..
Not: Karnım çok açıktı yine
Merhaba canım. Kendi çapımda diyet yapmaya çalışıyorum. 1.67 boyundayim. Birden bire ne olduğunu anlayamadan 55 kilodan 55 kiloya çıktım. Bu hızlı kilo artışı 2 ay gibi kısa sürede oldu. Neredeyse her hafta 1 kilo aldım. Hiçbir kıyafetim olmuyo. 36 bedenden 38 bile şu an çok zor ve tüm kilom göbekte toplandiÇok mutsuzum,hiçbir kıyafetim olmuyor .Ayağımı burktugum için spor yapamıyorum sıkı bir diyet yapıyorum. Metabolizam çok yavaş çalışıyor. Bakalım 60 a dusebilsem o böle mutlu edeçek brniMerhaba canım tanışmadık senle :)
Hoş geldin canım :)Merhaba canım. Kendi çapımda diyet yapmaya çalışıyorum. 1.67 boyundayim. Birden bire ne olduğunu anlayamadan 55 kilodan 55 kiloya çıktım. Bu hızlı kilo artışı 2 ay gibi kısa sürede oldu. Neredeyse her hafta 1 kilo aldım. Hiçbir kıyafetim olmuyo. 36 bedenden 38 bile şu an çok zor ve tüm kilom göbekte toplandiÇok mutsuzum,hiçbir kıyafetim olmuyor .Ayağımı burktugum için spor yapamıyorum sıkı bir diyet yapıyorum. Metabolizam çok yavaş çalışıyor. Bakalım 60 a dusebilsem o böle mutlu edeçek brni
Kız nerelerdesin sen :) menü bol cıslı olmuş ama toparlarsın sen :)Sabah 10:00
3dilim çavdar ekmeği
Köy peynir
Zeytin
Şekersiz çay.
Öğlen 14.00
2dilim bisküvi li pasta
Sade neskafe
Akşam
1katmer
Peynir
Yengem katmer yapmış yedim hahah :)
Su 1
Canım suan kac kılosun yanlış yazmışsın sanırımMerhaba canım. Kendi çapımda diyet yapmaya çalışıyorum. 1.67 boyundayim. Birden bire ne olduğunu anlayamadan 55 kilodan 55 kiloya çıktım. Bu hızlı kilo artışı 2 ay gibi kısa sürede oldu. Neredeyse her hafta 1 kilo aldım. Hiçbir kıyafetim olmuyo. 36 bedenden 38 bile şu an çok zor ve tüm kilom göbekte toplandiÇok mutsuzum,hiçbir kıyafetim olmuyor .Ayağımı burktugum için spor yapamıyorum sıkı bir diyet yapıyorum. Metabolizam çok yavaş çalışıyor. Bakalım 60 a dusebilsem o böle mutlu edeçek brni
Sorma kız köyde yim, pek çekmiyorKız nerelerdesin sen :) menü bol cıslı olmuş ama toparlarsın sen :)
Aksam harıka bayıldım lezizHerkese merhaba kızlar
Bütün gün dışardaydım abiye arıyordum yeni girebildim siteye ve menüm:)
Kahvaltı 11.30
Domates
Peynir
2 dilim kepekli ekmek
2 çatal reçel
2 dilim salam
Ara 14.45
Kepekli ekmeğin kıyısı
Peynir
Akşam 18.00
1 simit kaşar (dışardaydım)
Ara 20.30
3 4 adet küçük top az şekerli cezerye
2 lt su
950 ml soda yeşil çay limon
2 saat yürüyüş
Evet yanlisvazmisim 64 yazacagima 55 olarak kalmis canim.Birden bire 64 kiloya kadar ciktim 55 kilodan.Şuan 62.6 yim.Canım suan kac kılosun yanlış yazmışsın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?