Sorma başıma geleni
Ne güzel motive etmişsin kendini sucuklar olmamış bende katılıyorumKoşturmayla benimkisi.
Yarın büyük gün benim için. Bu koşturmaların arasında alışverişe de çıktım ve moralim yerlerde.
Beğendiğim ve olmayan _hoş denemedim ama olmaz belli yani_, aldım. O eteğin içine sığıcam. İlk hedefim o.
O yüzden aç bi durumdayım.
Zaten o eteğin içine sığarsam dolaptaki kıyafetlerin üçte birine de sığarım. Sonrası hedefim daha küçülecek.
Eteği görünen yerine astım dolaba..
6 lı rakamları görürsem sığarım bence..
Ben de iyiyim aynı iki ileri bir geri derken 62.8 görmüşken ameliyat oldum safra kesemi aldılar. Annem geldi onla cozuttum 64 oldum yine. Dun tekrar başladım bakalım bayrama kadar 61 olmak hedefim. Sen kaç kilosun canım. Sen zaten zayıftın takıma geldiğinde.
Süper tatlım :)Selam canlar hala pazar sporunu yapmamış olan varsa hemen yapsın ! Leslie 3 mil yurudum taytım ve korsemle ve 6*20 kalça bacak çalıştım gun içinde biraz bel ve kol eklemeyi düşünüyorum
Teşekkür ederim ekleyeceginiz ek bilgi var mi :)Hoşgeldin canım.
Buraya yani 2.takıma katılabilirsin.
Canım kurallarımız ilk sayfam7zda.Teşekkür ederim ekleyeceginiz ek bilgi var mi :)
Hedefimiz aynıymış harika.Merhabalar arkadaşlar takıma alındıysam bilgilerimi sunayım :) 60 kgyim hedefim 55 boy 165 yas 19 yapay yiyeceklerden oldukça uzak duruyorum :) yarından itibaren yemek ve spor raporu vereceğim inşallah herkese başarılaaar
Hoş geldin canım :)Merhabalar arkadaşlar takıma alındıysam bilgilerimi sunayım :) 60 kgyim hedefim 55 boy 165 yas 19 yapay yiyeceklerden oldukça uzak duruyorum :) yarından itibaren yemek ve spor raporu vereceğim inşallah herkese başarılaaar
Hoş buldumHoş geldin canım :)
Sizdemi 55 :))Hedefimiz aynıymış harika.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?