Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Cuma kilom 59.9
Bugün 59.3
Fark - 600

Başardım

Cumaya kadar kilo felan almazda tam gaz devam edersem listelerdeyim hatunlar
MAşallah kuzum harikasın, bende de var bi terslik ama anlayamadım güya 71,6 fln cıkıyor yok artık dedim yani ödem fln var heralde ya dün midem şişmişti yine öyle olunca fazla çıkıyorum zaten yani o kiloyu hiç sahiplenmiyor ve ciddiye almıyorum !!!

Herkese günaydınnnn hepinizi çok özledim ama ne yalan söyliyim biraz uzaklaşmak iyi geldi tamamen diyet psikolojisinden çıktım rahatladım ve kafam dağıldı. 1 yıldır sürekli bu psikoloji son zamanlarda yormaya başlamıştı beni sürekli bozuyordum zaten şimdi ilk günkü hevesime dönebilirim gibi hissediyorum öyle rahatladım yani ama kesin kilo aldım çünküsü açık büfeleri götürdüm Allahtan yarım pansiyondu ama deyim yerindeyse camış gibi yedim Bugün eve dönüyoruz inş artık Cuma'ya kadar kemeri sıkıcam kaç kilo aldım bilmiyorum yarın öğrenicem artık :/ Cuma'ya kadar en azından sabit olmak için çabalıycam başka çare Yok bundan sonra bana düşen tekrar 1 yıllık bir maratona girip ideal kiloma ulaşmak için çabalamak inş bu sene gibi başarılı olur kalan son 20 kiloyu da verebilirim ben şimdi bir geçmişe gideyim bakayım sizler neler yapmışsınız

Selam canım benim hoşgeldin :) ay aynı bensin ben de şükretmiştim valla yarım pansiyon diye ona ragmen acıkbüfe kahvaltılar yuzunden kilo alıp gelmiştim gözümüz dönüyo ya...ama kafanı dagıttıgına cok sevindim canım

Ben dün aç karna yeşil çay türk kahvesi falan içmiştim sende iç kuzum spor yap yarına kalmaz inş
Günaydın canım hoşgeldin özledik seni valla
Olsun tatlım iyi olmuş sen bunu hakettin bence
Hiç canını sıkma dediğin gibi herşeye sıfırdan başla amaaaa 20 değil 30

tebrikler canım darısı bana

Teşekkürler tatlım hoşgeldin aramıza 65 ten 55 e değil mi ? Bence kolaylıkla vereceksin bende 66 dan düştüm. Benim hedef 50

Of ya inşallah cidden bu artı çıkmak çok sinirimi bozuyor anlatamam

Olcak olcak ben sana kendimden çok inanaıyorum çatır çatır veriyosun valla :)
Yakında şu 70 olanların hepsinide sollayıp geçcen bak gör :))
Ay inş az kaldırmaz yetişecem onlara

Bende de oluyor sebebini bilmiyorum kan değerlerim de iyi ama diyet sıkınyaoınca dönüyor açlığa gelemiyoruz bence tatildeyken de dönüyor muydu ?

iyi tatıller kuzum inş benım gibi kilo alıp dönmezsin :))
Öyle oldu maalesef ne hayal ettim ne buldum
Bende 24 :)

@akrep33 canım benim diyetisyende kilom 86.3 çıkmıştı 85 deil onu baz alalım söylemiştim Zereno ya değişmemiiş canım
Öyle mi canım ben ya olayı anlamadım ya da unuttum kusura bakma yada süre geçmiş olabilir ama her hafta diyetisyene gitmediğin için ev tartısını baz almamız lazım zaten
Günaydın geleceğin zayıf hatunları
Bugün hiç ekmek yemeyeceğim
Bu tanıma bayıldım :)

Önceden kilom a takardım simdi zayıflayınca göğüs ler minnacık kaldı ona takmayım diye kendıme moral veriyorum cunku caresı yok amalıyat a karşıyım
Aman ha sakın kuzum kendimize yapacağımız en büyük kötülük bu biliyor Musun? Başka bedenimiz yok o yüzden kendimizi sevmek zorundayız eğer bi kusurlarımıza takmaya başlarsak sonu gelmiyor ben o hatayı çok yaptım hala da yapıyorum ama artık bırakmaya başladım çok şükür sağlıklıyız varsın Bikaç kusurumuz da olsun (ki neye göre kime göre kusur o da tartışılır ) biz böyle de çok güzeliz ama sporla sağlıklı beslenmeyle herşey çok daha iyi olacak inş hem kim mükemmel ki

Hoşgeldin canım inş hedefine sağlıkla ulaşırsın :)

Selam canikomlar giremedim haftasonu mobilyalar geldiii onlarla uğraştım sabah görüşüürüüüzzz
Hayırlı olsun canım :)
günaydın 2. takım
yaz günü grip olduk ailecek çok kötü bir haftasonuydu hala çok kötüyüm işe sürünerek geldim. diyete dikkat edemedim zaten iştah yok.
bu sabah 69,8 kg geldim
cumaya 68.3 hedefim
Çok geçmiş olsun tatlım yaz gribi çok fena

Cuma kilom 59.9
Bugün 59.3
Fark - 600

Başardım

Cumaya kadar kilo felan almazda tam gaz devam edersem listelerdeyim hatunlar
Ayyy çok sevindim listeye girmene yuppii:)

Gunaydın kızlar ustalar evde gezıyor yine balkonlar kapanıyor sabahın köründe uyandım çok yorgunum :/:/:/
Sen bu ev işlerini yazdıkça bana sıkıntı basıyor Allah yardımcınız olsun

Hoşbulduk tatlım hem kahvaltı hem akşam yemeği neler yediğimi yazsam beni boğabilirsiniz annemler şoka girdi ama gerçekten iyi geldi :)

Saol kuzum evet herşeye sıfırdan başlıycam inş 1 sene önce nasıl bir heyecanla başladıysam yine öyle olacak inş ama 30 kilo versem 53 kilo olurum bu bünyeye çok fazla 63 iyidir boy 163 kilo 63 kulağa çok hoş geliyor gözümü korkutma şimdi

HEDEF LİSTESİ

1. 59.5 hedef görülmeden geçildi

2. 57

3. 55

4. 53

5. 51

6. 49
Ay bu liste bi Harika :)

Benim boy 163 kilo 59.3 olmuş ( ) ama ben hiç memnun değilim o nolcak
Arkadaşımızın biri aynı boylarla 48 hedeflemiş neden ???
Çünkü boy ile kilo arasında en az 10 birim olunca zayıf tanımına giriyoruz 63 ile ancak balık etli olursun
40 kilo verdin nerdeyse bi 30 daha verirsin seneye yazın taşşşşşşşş

Listem güzel demi çok seviyorum

Ne demişler kadının kalçalısı bir dirhem et bin ayıp örter vs vs bu güzel deyimler beni ayakta tutuyor şimdilik önce 75 sonra 69 sonra 63 ha baktım hoşuma gidiyor o zaman neden olmasın di mi

Ben kaç kiloyum şimdi bilmiyorum ama geçen haftaki kiloma yani 82,8e inene kadar ekmek ve şeker tüketmemeyi düşünüyorum inş sonuçta tatilde bol bol hamurişi ve tatlı yedim ekmek yerine ceviz filan yerim tatlı yerine de tarçınlı süt inş hem de biraz midem küçülsün ilk günkü gibi heyecan geldi bana yaaaaa inş Yeni maraton başlasın ayperest bi yerde çok güzel yazmış çocuk yok ev sorumluluğu yok zayıflamak için çok güzel bir fırsat biz bekarlar için hadi ya inş bu sene bitirelim bu işi kızlarrrrrr

Ne demişler kadının kalçalısı bir dirhem et bin ayıp örter vs vs bu güzel deyimler beni ayakta tutuyor şimdilik önce 75 sonra 69 sonra 63 ha baktım hoşuma gidiyor o zaman neden olmasın di mi

Ya bırak kadının kalaçalısıyım ben kocaman totom var hiç bi kıyafwt güzel durmuyo
Bence hoşuna gitcek ve devam etceksin tatlım kesin verirsin bence

Ya bırak kadının kalaçalısıyım ben kocaman totom var hiç bi kıyafwt güzel durmuyo
Bence hoşuna gitcek ve devam etceksin tatlım kesin verirsin bence
Kız öyle deme ya bence sen fazla büyütüyorsun Ne kadar büyük olabilir ki 59 kiloda boyunda çok kısa değil ama inş ideal kiloma gelirim pes etmeden saol tatlım benim şu an göbek iyice çıktı bol olan pantolonum tam oldu bugün insan 5 günde kaç kilo alabilir ki

100 müydü 103 müydü neydi işte benxe fazla 90 93 ideal tatlım emin ol o kiloya ulaştığında anlıcaksın demek istediğimi :)
O yediğibden dolayı benimde hemen çıkar göbeğim. Ama başlayınca hızlı gider bence tuvalette gider bi akşam erken yesen gider şişlik. Bu akşamı erkeb kapat yarıbda tartılma bence cuma tartıl farzetki 87 olmuşsun o hırsla takıl 3 gün

100 müydü 103 müydü neydi işte benxe fazla 90 93 ideal tatlım emin ol o kiloya ulaştığında anlıcaksın demek istediğimi :)
O yediğibden dolayı benimde hemen çıkar göbeğim. Ama başlayınca hızlı gider bence tuvalette gider bi akşam erken yesen gider şişlik. Bu akşamı erkeb kapat yarıbda tartılma bence cuma tartıl farzetki 87 olmuşsun o hırsla takıl 3 gün

Haklısın sürekli bi döngüdesin bende anlamadım dün leslie 3 mile yapmıştım üstelik.. diyetisyene gitsen ??
Ya aslında ramazanda falan vermiştim az yiyince benim baya baya ac gezmem gerek sanırım, evet dün baya spor yaptım ya bnde anlamadım tartı neden öyle cıkıyor çok sinir inş tahmin ettiğim gbi ödemdir...diyetisyen pek düşünmüyorum ya sporabaslayınca da hızlanır inş

Canım
Ne güzel yazmışsın moral verdin ve beni o düşüncelerden kurtardın . Ne desem bilemedim çok haklısın. Bende öyle düşünüyorum ama bazen karamsarlık basıyor. Her daim şükretmek lazım bunu bana hatırlattığın için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…