MAşallah kuzum harikasın, bende de var bi terslik ama anlayamadım güya 71,6 fln cıkıyor yok artık dedim yani ödem fln var heralde ya dün midem şişmişti yine öyle olunca fazla çıkıyorum zaten yani o kiloyu hiç sahiplenmiyor ve ciddiye almıyorum !!!Cuma kilom 59.9
Bugün 59.3
Fark - 600
Başardım
Cumaya kadar kilo felan almazda tam gaz devam edersem listelerdeyim hatunlar
tebrikler canım darısı banaCuma kilom 59.9
Bugün 59.3
Fark - 600
Başardım
Selam canım benim hoşgeldin :) ay aynı bensin ben de şükretmiştim valla yarım pansiyon diye ona ragmen acıkbüfe kahvaltılar yuzunden kilo alıp gelmiştimHerkese günaydınnnnhepinizi çok özledim ama ne yalan söyliyim biraz uzaklaşmak iyi geldi tamamen diyet psikolojisinden çıktım rahatladım ve kafam dağıldı. 1 yıldır sürekli bu psikoloji son zamanlarda yormaya başlamıştı beni sürekli bozuyordum zaten şimdi ilk günkü hevesime dönebilirim gibi hissediyorum öyle rahatladım yani ama kesin kilo aldım çünküsü açık büfeleri götürdüm Allahtan yarım pansiyondu ama deyim yerindeyse camış gibi yedim Bugün eve dönüyoruz inş artık Cuma'ya kadar kemeri sıkıcam kaç kilo aldım bilmiyorum yarın öğrenicem artık :/ Cuma'ya kadar en azından sabit olmak için çabalıycam başka çare Yok bundan sonra bana düşen tekrar 1 yıllık bir maratona girip ideal kiloma ulaşmak için çabalamak inş bu sene gibi başarılı olur kalan son 20 kiloyu da verebilirim ben şimdi bir geçmişe gideyim bakayım sizler neler yapmışsınız
Ben dün aç karna yeşil çay türk kahvesi falan içmiştim sende iç kuzum spor yap yarına kalmaz inşMAşallah kuzum harikasın, bende de var bi terslik ama anlayamadım güya 71,6 fln cıkıyor yok artık dedim yani ödem fln var heralde ya dün midem şişmişti yine öyle olunca fazla çıkıyorum zaten yani o kiloyu hiç sahiplenmiyor ve ciddiye almıyorum !!!
Günaydın canım hoşgeldin özledik seni vallaHerkese günaydınnnnhepinizi çok özledim ama ne yalan söyliyim biraz uzaklaşmak iyi geldi tamamen diyet psikolojisinden çıktım rahatladım ve kafam dağıldı. 1 yıldır sürekli bu psikoloji son zamanlarda yormaya başlamıştı beni sürekli bozuyordum zaten şimdi ilk günkü hevesime dönebilirim gibi hissediyorum öyle rahatladım yani ama kesin kilo aldım çünküsü açık büfeleri götürdüm Allahtan yarım pansiyondu ama deyim yerindeyse camış gibi yedim Bugün eve dönüyoruz inş artık Cuma'ya kadar kemeri sıkıcam kaç kilo aldım bilmiyorum yarın öğrenicem artık :/ Cuma'ya kadar en azından sabit olmak için çabalıycam başka çare Yok bundan sonra bana düşen tekrar 1 yıllık bir maratona girip ideal kiloma ulaşmak için çabalamak inş bu sene gibi başarılı olur kalan son 20 kiloyu da verebilirim ben şimdi bir geçmişe gideyim bakayım sizler neler yapmışsınız
tebrikler canım darısı bana
Of ya inşallah cidden bu artı çıkmak çok sinirimi bozuyor anlatamamBen dün aç karna yeşil çay türk kahvesi falan içmiştim sende iç kuzum spor yap yarına kalmaz inş
Günaydın canım hoşgeldin özledik seni valla
Olsun tatlım iyi olmuş sen bunu hakettin bence
Hiç canını sıkma dediğin gibi herşeye sıfırdan başla amaaaa 20 değil 30
Teşekkürler tatlım hoşgeldin aramıza 65 ten 55 e değil mi ? Bence kolaylıkla vereceksin bende 66 dan düştüm. Benim hedef 50
Haklısın sürekli bi döngüdesin bende anlamadımOf ya inşallah cidden bu artı çıkmak çok sinirimi bozuyor anlatamam
Ay inşOlcak olcak ben sana kendimden çok inanaıyorum çatır çatır veriyosun valla :)
Yakında şu 70 olanların hepsinide sollayıp geçcen bak gör :))
Bende de oluyor sebebini bilmiyorumkızlar ya 1 mil express yapmak istiyorum ben de ama 3-4 günden beri tansıyonumda var bi sorun surekli başım dönüyor ara ara sersemliyorum, ölçmedim de tansıyonu ama tuzlu ayran ıcıyorum arada az once az kitap okudum o bile basımı dondurmeye yetti
Öyle oldu maalesef ne hayal ettim ne buldumiyi tatıller kuzum inş benım gibi kilo alıp dönmezsin :))
Bende 24 :)
Öyle mi canım ben ya olayı anlamadım ya da unuttum kusura bakma yada süre geçmiş olabilir ama her hafta diyetisyene gitmediğin için ev tartısını baz almamız lazım zaten
Bu tanıma bayıldım :)Günaydın geleceğin zayıf hatunları
Bugün hiç ekmek yemeyeceğim
Aman ha sakın kuzum kendimize yapacağımız en büyük kötülük bu biliyor Musun? Başka bedenimiz yok o yüzden kendimizi sevmek zorundayız eğer bi kusurlarımıza takmaya başlarsak sonu gelmiyor ben o hatayı çok yaptım hala da yapıyorum ama artık bırakmaya başladım çok şükür sağlıklıyız varsın Bikaç kusurumuz da olsun (ki neye göre kime göre kusur o da tartışılır ) biz böyle de çok güzeliz ama sporla sağlıklı beslenmeyle herşey çok daha iyi olacak inş hem kim mükemmel kiÖnceden kilom a takardım simdi zayıflayınca göğüs ler minnacık kaldı ona takmayım diye kendıme moral veriyorum cunku caresı yok amalıyat a karşıyım
Hoşgeldin canım inş hedefine sağlıkla ulaşırsın :)Merhabalar arkadaşlar takıma alındıysam bilgilerimi sunayım :) 60 kgyim hedefim 55 boy 165 yas 19 yapay yiyeceklerden oldukça uzak duruyorum :) yarından itibaren yemek ve spor raporu vereceğim inşallah herkese başarılaaar
Hayırlı olsun canım :)Selam canikomlargiremedim haftasonu mobilyalar geldiii onlarla uğraştım sabah görüşüürüüüzzz
Çok geçmiş olsun tatlım yaz gribi çok fenagünaydın 2. takım
yaz günü grip olduk ailecek çok kötü bir haftasonuydu hala çok kötüyüm işe sürünerek geldim. diyete dikkat edemedim zaten iştah yok.
bu sabah 69,8 kg geldim
cumaya 68.3 hedefim
Ayyy çok sevindim listeye girmene yuppii:)Cuma kilom 59.9
Bugün 59.3
Fark - 600
Başardım
Sen bu ev işlerini yazdıkça bana sıkıntı basıyor Allah yardımcınız olsunGunaydın kızlar ustalar evde gezıyor yine balkonlar kapanıyor sabahın köründe uyandım çok yorgunum :/:/:/
Hoşbulduk tatlım hem kahvaltı hem akşam yemeğiSelam canım benim hoşgeldin :) ay aynı bensin ben de şükretmiştim valla yarım pansiyon diye ona ragmen acıkbüfe kahvaltılar yuzunden kilo alıp gelmiştimgözümüz dönüyo ya...ama kafanı dagıttıgına cok sevindim canım
Saol kuzum evet herşeye sıfırdan başlıycam inş 1 sene önce nasıl bir heyecanla başladıysam yine öyle olacak inş ama 30 kilo versem 53 kilo olurum bu bünyeye çok fazlaBen dün aç karna yeşil çay türk kahvesi falan içmiştim sende iç kuzum spor yap yarına kalmaz inş
Günaydın canım hoşgeldin özledik seni valla
Olsun tatlım iyi olmuş sen bunu hakettin bence
Hiç canını sıkma dediğin gibi herşeye sıfırdan başla amaaaa 20 değil 30
Teşekkürler tatlım hoşgeldin aramıza 65 ten 55 e değil mi ? Bence kolaylıkla vereceksin bende 66 dan düştüm. Benim hedef 50
Ay bu liste bi Harika :)HEDEF LİSTESİ
1.59.5 hedef görülmeden geçildi
2.57
3.55
4.53
5.51
6.49
Kuzum hadi beraber çok sıkı başlayalım hedefimiz hiç artı çıkmadan eksilmek olsun :)Of ya inşallah cidden bu artı çıkmak çok sinirimi bozuyor anlatamam
Benim boy 163 kilo 59.3 olmuş (Ay inşaz kaldırmaz yetişecem onlara
Bende de oluyor sebebini bilmiyorumkan değerlerim de iyi ama diyet sıkınyaoınca dönüyor açlığa gelemiyoruz bence tatildeyken de dönüyor muydu ?
Öyle oldu maalesef ne hayal ettim ne buldum
Öyle mi canım ben ya olayı anlamadım ya da unuttum kusura bakma yada süre geçmiş olabilir ama her hafta diyetisyene gitmediğin için ev tartısını baz almamız lazım zaten
Bu tanıma bayıldım :)
Aman ha sakın kuzum kendimize yapacağımız en büyük kötülük bu biliyor Musun? Başka bedenimiz yok o yüzden kendimizi sevmek zorundayız eğer bi kusurlarımıza takmaya başlarsak sonu gelmiyor ben o hatayı çok yaptım hala da yapıyorum ama artık bırakmaya başladım çok şükür sağlıklıyız varsın Bikaç kusurumuz da olsun (ki neye göre kime göre kusur o da tartışılır ) biz böyle de çok güzeliz ama sporla sağlıklı beslenmeyle herşey çok daha iyi olacak inş hem kim mükemmel ki
Hoşgeldin canım inş hedefine sağlıkla ulaşırsın :)
Hayırlı olsun canım :)
Çok geçmiş olsun tatlım yaz gribi çok fena
Ayyy çok sevindim listeye girmene yuppii:)
Sen bu ev işlerini yazdıkça bana sıkıntı basıyor Allah yardımcınız olsun
Hoşbulduk tatlım hem kahvaltı hem akşam yemeğineler yediğimi yazsam beni boğabilirsiniz annemler şoka girdi ama gerçekten iyi geldi :)
Saol kuzum evet herşeye sıfırdan başlıycam inş 1 sene önce nasıl bir heyecanla başladıysam yine öyle olacak inş ama 30 kilo versem 53 kilo olurum bu bünyeye çok fazla63 iyidir boy 163 kilo 63 kulağa çok hoş geliyor gözümü korkutma şimdi
Ay bu liste bi Harika :)
Ne demişler kadının kalçalısıBenim boy 163 kilo 59.3 olmuş () ama ben hiç memnun değilim o nolcak
Arkadaşımızın biri aynı boylarla 48 hedeflemiş neden ???
Çünkü boy ile kilo arasında en az 10 birim olunca zayıf tanımına giriyoruz 63 ile ancak balık etli olursun
40 kilo verdin nerdeyse bi 30 daha verirsin seneye yazın taşşşşşşşş
Listem güzel demi çok seviyorum
Ne demişler kadının kalçalısıbir dirhem et bin ayıp örter vs vs bu güzel deyimler beni ayakta tutuyor şimdilik önce 75 sonra 69 sonra 63 ha baktım hoşuma gidiyor o zaman neden olmasın di mi
Ben kaç kiloyum şimdi bilmiyorum ama geçen haftaki kiloma yani 82,8e inene kadar ekmek ve şeker tüketmemeyi düşünüyorum inş sonuçta tatilde bol bol hamurişi ve tatlı yedim ekmek yerine ceviz filan yerim tatlı yerine de tarçınlı süt inş hem de biraz midem küçülsün ilk günkü gibi heyecan geldi bana yaaaaa inş Yeni maraton başlasınayperest bi yerde çok güzel yazmış çocuk yok ev sorumluluğu yok zayıflamak için çok güzel bir fırsat biz bekarlar için hadi ya inş bu sene bitirelim bu işi kızlarrrrrr
Kız öyle deme ya bence sen fazla büyütüyorsun Ne kadar büyük olabilir ki 59 kilodaYa bırak kadının kalaçalısıyım ben kocaman totom var hiç bi kıyafwt güzel durmuyo
Bence hoşuna gitcek ve devam etceksin tatlım kesin verirsin bence
100 müydü 103 müydü neydi işteKız öyle deme ya bence sen fazla büyütüyorsun Ne kadar büyük olabilir ki 59 kilodaboyunda çok kısa değil ama inş ideal kiloma gelirim pes etmeden saol tatlım benim şu an göbek iyice çıktı bol olan pantolonum tam oldu bugün insan 5 günde kaç kilo alabilir ki
100 müydü 103 müydü neydi işteKız öyle deme ya bence sen fazla büyütüyorsun Ne kadar büyük olabilir ki 59 kilodaboyunda çok kısa değil ama inş ideal kiloma gelirim pes etmeden saol tatlım benim şu an göbek iyice çıktı bol olan pantolonum tam oldu bugün insan 5 günde kaç kilo alabilir ki
Ya aslında ramazanda falan vermiştim az yiyince benim baya baya ac gezmem gerek sanırım, evet dün baya spor yaptım ya bnde anlamadım tartı neden öyle cıkıyor çok sinir inş tahmin ettiğim gbi ödemdir...diyetisyen pek düşünmüyorum ya sporabaslayınca da hızlanır inşHaklısın sürekli bi döngüdesin bende anlamadımdün leslie 3 mile yapmıştım üstelik.. diyetisyene gitsen ??
Ay inşaz kaldırmaz yetişecem onlara
Bende de oluyor sebebini bilmiyorumkan değerlerim de iyi ama diyet sıkınyaoınca dönüyor açlığa gelemiyoruz bence tatildeyken de dönüyor muydu ?
Öyle oldu maalesef ne hayal ettim ne buldum
Bu tanıma bayıldım :)
Aman ha sakın kuzum kendimize yapacağımız en büyük kötülük bu biliyor Musun? Başka bedenimiz yok o yüzden kendimizi sevmek zorundayız eğer bi kusurlarımıza takmaya başlarsak sonu gelmiyor ben o hatayı çok yaptım hala da yapıyorum ama artık bırakmaya başladım çok şükür sağlıklıyız varsın Bikaç kusurumuz da olsun (ki neye göre kime göre kusur o da tartışılır ) biz böyle de çok güzeliz ama sporla sağlıklı beslenmeyle herşey çok daha iyi olacak inş hem kim mükemmel ki
Hoşgeldin canım inş hedefine sağlıkla ulaşırsın :)
Hayırlı olsun canım :)
Çok geçmiş olsun tatlım yaz gribi çok fena
Ayyy çok sevindim listeye girmene yuppii:)
Sen bu ev işlerini yazdıkça bana sıkıntı basıyor Allah yardımcınız olsun
Hoşbulduk tatlım hem kahvaltı hem akşam yemeğineler yediğimi yazsam beni boğabilirsiniz annemler şoka girdi ama gerçekten iyi geldi :)
Saol kuzum evet herşeye sıfırdan başlıycam inş 1 sene önce nasıl bir heyecanla başladıysam yine öyle olacak inş ama 30 kilo versem 53 kilo olurum bu bünyeye çok fazla63 iyidir boy 163 kilo 63 kulağa çok hoş geliyor gözümü korkutma şimdi
Ay bu liste bi Harika :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?