Sabah kalkar kalkmaz mi iciyorsun canımCanım banada arkadasım önerdi Türk kahvesi ni
58kiloyken basladim içmeye sabah aç karnına içtim
Wc çıkıyorsun sürekli
Yediklerin yaramıyor vee vucut depodaki yağlardan kullanıyor
Ben ona cok borçluyum :)
Şimdi alıştım keyfi içiyorum
Afiyet olsun canım güzel menü :)Sabah 10:30
*2dilim kepek ekmekten tost içinde köy peyniri vardı küçücük de kaşar
*1 haşlanmış yumurta
*peynir zeytin
*şekersiz çay
..
Öğlen 13:30
*Sade neskafe
*6 kakaolu bisküvi
Akşam 18:00
*1minik kase taze fasülye
*yarım kepekli ekmek peynirli tost
*2kaşık bulgur pilavı
Çok acıkıyorum günü iyi atlattığimi düşünüyorum
Çocuklar çok yoruyor enerjim kalmıyor
Su 1
Yeşilçay birazdan içerim
Hemen toparlan ve erken ye canım akşam erken ye canım çok geç yiyorsunMenüm
Kahvaltı 12.00
Domates
2 küçük tost
Ara 15.00
Bikaç kaşık dondurma
Ara 17.00
1 parça tost (çok acıkmıştım)
Akşam 20.00
Domates
Salatalık
3 4 adet sarma
2 3 dilim salam
1 parça peynir
1 parça lavaş
2 lt su
950 ml soda yeşil çay limon
45 dk yürüyüş
Galiba ben biraz diyetten kopmaya başladım
Akşam evdekileri bekliyorum biri işten geliyor o da sabit bi saat değil babam da camiye gidiyor beklediğim için geçe kalıyorum ama 2 gün sonra yazlığa gidiyorum annemle daha aktif ve düzenli olurum :) umarım :)Hemen toparlan ve erken ye canım akşam erken ye canım çok geç yiyorsunyarın bol spot yap seni motive eder yürüyorsan daha fazla yürü
Evet canım ideal kiloma ulaşana kadar içtim suan yatmadan yada öğlen falan içiyorumSabah kalkar kalkmaz mi iciyorsun canım
İyi tatiller canımcımAkşam evdekileri bekliyorum biri işten geliyor o da sabit bi saat değil babam da camiye gidiyor beklediğim için geçe kalıyorum ama 2 gün sonra yazlığa gidiyorum annemle daha aktif ve düzenli olurum :) umarım :)
Sağol fıstıgım ikimizde tost yemişizAfiyet olsun canım güzel menü :)
Bencede toparlamalıyız:)Sağol fıstıgım ikimizde tost yemişiz
Sende lavaş da var :)
Yarın toparlayalım mı ne dersin?
Sağlıklı şeyler yiyelim
Ben de deniyim o zaman bakalım bana nasıl etki edicek:)Evet canım ideal kiloma ulaşana kadar içtim suan yatmadan yada öğlen falan içiyorum
Saol canımİyi tatiller canımcım
Emziriyorum canımHadi bakalım inşallah :)
Yok tatlım ben emziremedim sütüm azdı 4.5 ay emdi ondada geceleri.. sen emziriyor musun ?
Akşam evdekileri bekliyorum biri işten geliyor o da sabit bi saat değil babam da camiye gidiyor beklediğim için geçe kalıyorum ama 2 gün sonra yazlığa gidiyorum annemle daha aktif ve düzenli olurum :) umarım :)
Hım anladım canım benim şu an ki kilomda yanlış hatırlamıyorsam 107 filan demek senin kalçada problem var sporla halledersin ama kafana takma kuzum :) zerrin durur mu hiç tartılmadan100 müydü 103 müydü neydi iştebenxe fazla 90 93 ideal tatlım emin ol o kiloya ulaştığında anlıcaksın demek istediğimi :)
O yediğibden dolayı benimde hemen çıkar göbeğim. Ama başlayınca hızlı gider bence tuvalette gider bi akşam erken yesen gider şişlik. Bu akşamı erkeb kapat yarıbda tartılma bence cuma tartıl farzetki 87 olmuşsun o hırsla takıl 3 gün
Ya hakkaten Ramazan en çok sana yaramıştı kuzum tekrar o menülerini incelesene belki sana ara öğün yapmak yaramıyor 2 öğün Yemen lazım belki de hatayı hep beraber bulucaz inş :)Ya aslında ramazanda falan vermiştim az yiyince benim baya baya ac gezmem gerek sanırım, evet dün baya spor yaptım ya bnde anlamadım tartı neden öyle cıkıyor çok sinir inş tahmin ettiğim gbi ödemdir...diyetisyen pek düşünmüyorum ya sporabaslayınca da hızlanır inş
Ne demek canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki sık sık bana da o düşünceler geliyor ama defediyorum birbirimize sık sık hatırlatalım ki elimizdekinin kıymetini bilelim inşCanım
Ne güzel yazmışsın moral verdin ve beni o düşüncelerden kurtardın . Ne desem bilemedim çok haklısın. Bende öyle düşünüyorum ama bazen karamsarlık basıyor. Her daim şükretmek lazım bunu bana hatırlattığın için teşekkür ederim
İnş kuzum çok güzel moral veriyorsunuz bana :)Canım o yediklerinden dolayı karnın şiş hemen yağ a dönüşmeden toparlarsın
Bende başlıyim o zaman Türk kahvesine :)Ben bişey farkettim son zamanlarda 10 dan önce kahvaltı edip bol su içip birde türk kahvesi içince metabolizmam aşırı derece de çalışıyo ve tuvalete çıkıyorum her sabah. Tavsiye ederim
Ben katılırım kuzum çok güzel olur yarın kilomu kesin öğrenince Yeni programımı da yaparım inşKızlar bayrama 11 gün var. Motivem yerindeyken ve önümüzdeki günler temizlik telaşeyle geçeceği için veeeeeeee birtane elbisem var bikere giydim bidaha giyemedim onun içine girebilmek için kendime sıkı 1 program yapacağım. 11 günde 2 kilo hedefliyorum. Günde 200 gr vermem lazım yani..
Var mı katılmak isteyen bana ??
Ekmek yok
3 lt su var
Spor mutlaka yapılacak en az 1 mile express!
Her gün az 1 yeşil çay
Her gün en az 1 türk kahvesi
Avur cubur cips çekirdek asitli vs yasak dememe gerek yok heralde ? :))
11 GÜNDE 2 KİLO!
1. GÜN KİLO : 59.3
11. GÜN HEDEF : 57.3
Afiyet olsun canım :)Kahvemin yanında 6 tane kakaolu bisküvi yedim
Öğlen yemeği olarak saydım ama
Canım akşam yemeği yemedin mi?sabah
2 yumurta - 1 domates - 1.5 yk top peynir - 1 fincan şekersiz çay
saat 10 da 2 kuru kayısı - 1fincan yeşilçay
öğle 12:30 5 yk tazefasulye - yarım dilim ekmek - 1 küçük kase yoğurt yedim
öğleye kadar hiç acıkmadım iyi gitti ama şu an çoook açım nerede yanlış yapıyorum sizcee??...
1 salatalık yedim daha kötü oldu midem
Afiyet olsun canım sadece kurabiyeler birazcık cıss onun haricinde çok güzel :)Sabah 10:30
*2dilim kepek ekmekten tost içinde köy peyniri vardı küçücük de kaşar
*1 haşlanmış yumurta
*peynir zeytin
*şekersiz çay
..
Öğlen 13:30
*Sade neskafe
*6 kakaolu bisküvi
Akşam 18:00
*1minik kase taze fasülye
*yarım kepekli ekmek peynirli tost
*2kaşık bulgur pilavı
Çok acıkıyorum günü iyi atlattığimi düşünüyorum
Çocuklar çok yoruyor enerjim kalmıyor
Su 1
Yeşilçay birazdan içerim
Ba-yıl-dımmm hele gün kurusu ve Yeşilçay ikilisi mükemmel metabolizman fişeklenmiştir :)11 GÜNDE 2 KİLO!
1. GÜN KİLO : 59.3
11. GÜN HEDEF : 57.3
Sabah
1 tk pekmez
2 haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
Çay
Ara
1 gün kurusu
Öğlen
4 yk türlü
1 küçük kase yoğurt
Ara
1 gün kurusu
1 yeşil çay
Akşam 18.00
5 küçük dilim balık
Salata
3 litre su
Üst üste 2 kez leslie 1 mile express
Aman kuzum kopmadan tekrar tut arada bozmak iyi oluyor ama tadını kaçırmadan (şekil a benMenüm
Kahvaltı 12.00
Domates
2 küçük tost
Ara 15.00
Bikaç kaşık dondurma
Ara 17.00
1 parça tost (çok acıkmıştım)
Akşam 20.00
Domates
Salatalık
3 4 adet sarma
2 3 dilim salam
1 parça peynir
1 parça lavaş
2 lt su
950 ml soda yeşil çay limon
45 dk yürüyüş
Galiba ben biraz diyetten kopmaya başladım
Akşam evdekileri bekliyorum biri işten geliyor o da sabit bi saat değil babam da camiye gidiyor beklediğim için geçe kalıyorum ama 2 gün sonra yazlığa gidiyorum annemle daha aktif ve düzenli olurum :) umarım :)
Bencede ayrı ye en azından düzene girene kadarBen diyete başladığımda herkesten ayrı yiyorum canım tavsiye ederim
İyi tatiller şimdiden :)
Oy kuzummAçlıktan uyuyamıyorum
Çok şükür evimize geldik saat gecenin 2si Olmak üzere gelir gelmez ilk işim tartılmak oldu korkunç bi rakam gördümama moralimi bozmuyorum inanıyorum geldiği gibi gidecek inş :) hem netim hem de şarjım bittiği için siteye de giremedim :/hemen bakayım mesajlara sizler neler yemişsiniz :)
Hım anladım canım benim şu an ki kilomda yanlış hatırlamıyorsam 107 filan demek senin kalçada problem var sporla halledersin ama kafana takma kuzum :) zerrin durur mu hiç tartılmadansonucu bile bile tartıldım ama dediğin gibi bi kısmı tuvalette gider inş
Ya hakkaten Ramazan en çok sana yaramıştı kuzum tekrar o menülerini incelesene belki sana ara öğün yapmak yaramıyor 2 öğün Yemen lazım belki de hatayı hep beraber bulucaz inş :)
Ne demek canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki sık sık bana da o düşünceler geliyor ama defediyorum birbirimize sık sık hatırlatalım ki elimizdekinin kıymetini bilelim inş
İnş kuzum çok güzel moral veriyorsunuz bana :)
Bende başlıyim o zaman Türk kahvesine :)
Ben katılırım kuzum çok güzel olur yarın kilomu kesin öğrenince Yeni programımı da yaparım inş
Afiyet olsun canım :)
Canım akşam yemeği yemedin mi?
Afiyet olsun canım sadece kurabiyeler birazcık cıss onun haricinde çok güzel :)
Ba-yıl-dımmm hele gün kurusu ve Yeşilçay ikilisi mükemmel metabolizman fişeklenmiştir :)
Aman kuzum kopmadan tekrar tut arada bozmak iyi oluyor ama tadını kaçırmadan (şekil a benfazla kaçınca tutabilene aşkolsun ) menün kötü değil bence afiyet olsun
Bencede ayrı ye en azından düzene girene kadar
Oy kuzummbayram için sabret
bende 68.8 geldimKızlar bu sabah 58.8 geldim düne göre -500 gr ben şok
Hepsi gidecek kuzum takmak kafanaBence de benin kalçalarım sorunlu ben bikiyorum yani boşuna takmıyorum ben
Hadi başla sende canım zaten şimdi senden çabuk gider
Oyyy maşallah kuzum listeye süper bi şekilde gireceksin inş yuppiiiiKızlar bu sabah 58.8 geldim düne göre -500 gr ben şok
Siz 50-60 olana kadar Bende 75 olayım o zman size katılıyorumbende 68.8 geldimvaay 10 kg var aramızda hedefi 50 yap diyorsun bana ama sen 50 olana kadar bende 60 olmaya çalışayım haydi başlayalım yeni motivasyon kaynağı olsun bana
bende 68.8 geldimvaay 10 kg var aramızda hedefi 50 yap diyorsun bana ama sen 50 olana kadar bende 60 olmaya çalışayım haydi başlayalım yeni motivasyon kaynağı olsun bana
Hepsi gidecek kuzum takmak kafanabaşladık gibi ama kahvaltıda tatilden aldıgımız kurupastalardan yedim tadına bakamamıştım evdede yiyecek bişey pek yoktu ama akşamım güzel olcak inş yazıyorum ki daha bişey yemiyim :)
Oyyy maşallah kuzum listeye süper bi şekilde gireceksin inş yuppiiii
Siz 50-60 olana kadar Bende 75 olayım o zman size katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?