Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Afiyet olsun canım güzel menü :)

Hemen toparlan ve erken ye canım akşam erken ye canım çok geç yiyorsun yarın bol spot yap seni motive eder yürüyorsan daha fazla yürü

Hemen toparlan ve erken ye canım akşam erken ye canım çok geç yiyorsun yarın bol spot yap seni motive eder yürüyorsan daha fazla yürü
Akşam evdekileri bekliyorum biri işten geliyor o da sabit bi saat değil babam da camiye gidiyor beklediğim için geçe kalıyorum ama 2 gün sonra yazlığa gidiyorum annemle daha aktif ve düzenli olurum :) umarım :)

Akşam evdekileri bekliyorum biri işten geliyor o da sabit bi saat değil babam da camiye gidiyor beklediğim için geçe kalıyorum ama 2 gün sonra yazlığa gidiyorum annemle daha aktif ve düzenli olurum :) umarım :)

Ben diyete başladığımda herkesten ayrı yiyorum canım tavsiye ederim
İyi tatiller şimdiden :)

Çok şükür evimize geldik saat gecenin 2si Olmak üzere gelir gelmez ilk işim tartılmak oldu korkunç bi rakam gördüm ama moralimi bozmuyorum inanıyorum geldiği gibi gidecek inş :) hem netim hem de şarjım bittiği için siteye de giremedim :/hemen bakayım mesajlara sizler neler yemişsiniz :)
Hım anladım canım benim şu an ki kilomda yanlış hatırlamıyorsam 107 filan demek senin kalçada problem var sporla halledersin ama kafana takma kuzum :) zerrin durur mu hiç tartılmadan sonucu bile bile tartıldım ama dediğin gibi bi kısmı tuvalette gider inş

Ya hakkaten Ramazan en çok sana yaramıştı kuzum tekrar o menülerini incelesene belki sana ara öğün yapmak yaramıyor 2 öğün Yemen lazım belki de hatayı hep beraber bulucaz inş :)

Ne demek canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki sık sık bana da o düşünceler geliyor ama defediyorum birbirimize sık sık hatırlatalım ki elimizdekinin kıymetini bilelim inş
Canım o yediklerinden dolayı karnın şiş hemen yağ a dönüşmeden toparlarsın
İnş kuzum çok güzel moral veriyorsunuz bana :)
Ben bişey farkettim son zamanlarda 10 dan önce kahvaltı edip bol su içip birde türk kahvesi içince metabolizmam aşırı derece de çalışıyo ve tuvalete çıkıyorum her sabah. Tavsiye ederim
Bende başlıyim o zaman Türk kahvesine :)
Ben katılırım kuzum çok güzel olur yarın kilomu kesin öğrenince Yeni programımı da yaparım inş

Kahvemin yanında 6 tane kakaolu bisküvi yedim
Öğlen yemeği olarak saydım ama
Afiyet olsun canım :)

Canım akşam yemeği yemedin mi?
Afiyet olsun canım sadece kurabiyeler birazcık cıss onun haricinde çok güzel :)

Ba-yıl-dımmm hele gün kurusu ve Yeşilçay ikilisi mükemmel metabolizman fişeklenmiştir :)

Aman kuzum kopmadan tekrar tut arada bozmak iyi oluyor ama tadını kaçırmadan (şekil a ben fazla kaçınca tutabilene aşkolsun) menün kötü değil bence afiyet olsun

Ben diyete başladığımda herkesten ayrı yiyorum canım tavsiye ederim
İyi tatiller şimdiden :)
Bencede ayrı ye en azından düzene girene kadar
Açlıktan uyuyamıyorum
Oy kuzummbayram için sabret

Bence de benin kalçalarım sorunlu ben bikiyorum yani boşuna takmıyorum ben

Hadi başla sende canım zaten şimdi senden çabuk gider

Bence de benin kalçalarım sorunlu ben bikiyorum yani boşuna takmıyorum ben

Hadi başla sende canım zaten şimdi senden çabuk gider
Hepsi gidecek kuzum takmak kafana başladık gibi ama kahvaltıda tatilden aldıgımız kurupastalardan yedim tadına bakamamıştım evdede yiyecek bişey pek yoktu ama akşamım güzel olcak inş yazıyorum ki daha bişey yemiyim :)
Kızlar bu sabah 58.8 geldim düne göre -500 gr ben şok
Oyyy maşallah kuzum listeye süper bi şekilde gireceksin inş yuppiiii

bende 68.8 geldim vaay 10 kg var aramızda hedefi 50 yap diyorsun bana ama sen 50 olana kadar bende 60 olmaya çalışayım haydi başlayalım yeni motivasyon kaynağı olsun bana
Siz 50-60 olana kadar Bende 75 olayım o zman size katılıyorum

bende 68.8 geldim vaay 10 kg var aramızda hedefi 50 yap diyorsun bana ama sen 50 olana kadar bende 60 olmaya çalışayım haydi başlayalım yeni motivasyon kaynağı olsun bana

Oo süper tatlım hadi bakalım kim öncw ulaşcak hedefine

İnşallah canım :) evet güzel gircem inş ama yüzdem kaça bölünür ki

Ooo hadi bakalım yapabiliriz kızlaaaar
50 60 75

Selam kızlar bende kilo vermek istiyorum veriyordum da kendi cablamla neredeyse 15 kilo verdim hedefime 3 5 kilo kaldı yanlız benim iki küçük bebeğim var kızım 2 yaşında oğlum neredeyse bir yaşında o yüzden menumu kendime göre ayarladım iki öğün yaptım menumu zaten çocuklara birşeyler hazırlarken birşeyler atistiriyor insan onu ara öğüne sayıyor ve iki öğünle devam ediyorum olursa çok açılırsamda yoğurt yiyiyorum bu şekilde bakalım size uyum sağlayabilirsem yani günde 5 mesaj menü paylaşım sorumluluğu falan inşallah beceririm sizinle beraber dahada fit olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…