Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hoşgeldin benimde 11 aylık oğlum var tek olduğu halde zorlanıyorum canım sana kolay gelsin. beraber verelim kurtulalım kilolardan

hoşgeldin benimde 11 aylık oğlum var tek olduğu halde zorlanıyorum canım sana kolay gelsin. beraber verelim kurtulalım kilolardan
Aa öylemi bebeklerimiz aynı ayda dogmuslar galiba evet ya baya enrjimi alıyor çocuklar iki senede iki doğum yaptım ve kilolar aldı başını gitti

Oo süper tatlım hadi bakalım kim öncw ulaşcak hedefine

İnşallah canım :) evet güzel gircem inş ama yüzdem kaça bölünür ki

Ooo hadi bakalım yapabiliriz kızlaaaar
50 60 75
Bakarım ben hangi etapta ayrıldığına filan
Evet evet yapıcaz inş

Hoşgeldin canım bende 2 öğün yapıcam inş önceden öyle yaparak güzel kilo vermiştim inş hedefine ulaşırsın bir an önce :)

Hoşgeldin canim benimde kızım 3.5
Oğlum 2ye girecek :)

Evet iki öğün baya işe yaradı bende inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız

Yediğim kadarını buraya yazayım bari. Çok ihmal ettim burayı. Ekmek yemeden duramıyorum. Dün wasa aldım ekmek yerine ondan yiyim diye. Elim yüzüm allerji oldu bir de sanırım sağlıksız şeyler yediğim den.

Salı

7.00
1/4 armut
1 tereyağli yumurta
2 adet Wasa
Domates

Ara.1 şeftali

Oglen
1 cemenli yumurta
4 adet Wasa
3-4 köfte kadar et haşlama
Maydanoz
1.5 mini magnum (oğlumdan artan i da yedim)

Yürüyüş. 30 dk

İkiz bebekleri çok zor büyüttügüm için -simdi 6 yasindalar- küçük yavrulu anneleri görünce içimde pis bir sevinç oluyor ben kurtardım diye
yakınızda olsam yardım ederdim bakmaya. Çocuğun birini yarım saat annesinin kucağından alıp bakmanın ne büyük bir yardım olduğunu çok iyi bilirim

selam kızlar nasıl geçiyor gününüz? benım sabahtan kötüydü akşamdan miras kalan migrenim...neyse ki kovalamayı başardım gibi daha iyiyim :) 1-2 saat once geldim yorum yazmaya sonra dedim ki kızım kalk bi sporunu yap sonra gel için rahat bir şekilde yaz

taytımı giydim leslie 3 mil yürüdüm üzerine 60 mekik, 100 bel, 6*20 şer kalça bacak ve biraz da kol çalıştım

tartıda gereksiz fazla çıkıyorum ya birkaç gündür, dün:71,6 idi baktım bu sabah da 71,3 çıktım bi düşündüm tamam hala biraz ödem oldugunu düşünüyorum ama bu tartı ne ayak dedim sonra pazar günü yediğim bol ketcap ve mayonezli yarım pizzanın da bana anıden 2 kılo aldırabıleceği gerceğini düşündüm ve neden olmasın dedim öyle bi bünyeye sahibim çünkü... hatta içtiğim fazla suyun bile bana zarar olabıleceğini düşünüyorum açlık hissini ortadan kaldırdıgı için benım baya baya içimin ezilmesi lazım gardaş

kuzum enerjin o kadar güzel ki destek dolu mesajların için teşekkür ederim, evet cok haklısın bence benım hem 2 öğün yapmam lazım hem de aralar yaramıyor cunku az bişi de yesem hiç önemli degıl acıkma hissimi önlüyorlar sorun bu

Evet kızlar bugünki menüm

Kahvaltı bol salata 1 adet haşlanmış yumurta bir dilim peynir iki dilim kepek ekmeği
Ara öğün bir kaçtane ceviz

Ve son öğünün bir yemek tabağı yeşil fasülye bir kase yoğurt iki dilim ekmek böylece yeme işine son verdim bügün

amin kuzum saol işleri kolayladık baya :) tatıldeyken donmedi bence benımki regl ile alakalıydı, ılk gun çok yuklendım kendıme bunyem kaldırmadı resmen
Kuzum hadi beraber çok sıkı başlayalım hedefimiz hiç artı çıkmadan eksilmek olsun :)
başlayalım kuzum inşallah artık olsun gerçekten
Aç yatmayı senden kaptım kız ben. İlk katıldığım da aç uyuyorum falan yazıyordun alıstım gittim :)..
harıkasın işte bu, cok ıse yarıyor bence işin sırrı gibi bişi benım için, benım de buna dıkkat etmem lazım
Evet canım bende öyleyim baya bi aç gezmem gerek yoksa zayıflamıyorum hissetmiyorumda zayıfladığımı zaten. Ne zaman başlayacaksın canım ? Sporunu yaptın mı ??
başladım bugun sporumu da yaptım hadi inşallah :)

gayet iyisin canım iki öğün yapıyorsun sen de :) hoşgeldin bu arada :)

Geçmiş olsun canım magnum hariç menün güzel afiyet olsun :) Şimdi geçti mi alerjin?

Vayyyy beee harikasın ben hala tembel tembel takılıyorum Yorgunum ayağına

Ya yarım pizzada o kadar kilo yapmasın be insan sinir oluyor 5 günde 5 kilo almışım yuh ki ne yuh haklısın bizim hep aç dolaşmamız lazım galiba çünkü bikaç aydır 6 öğün yiyip gayet kolay bir diyet geçiriyorum ama kilomda pek bi değişiklik olmuyor (aralarda bozduğum içinde olabilir ) en iyisi eski dost 2 öğün beslenme :)

sabah: 1 dilim tb, biraz salata ve peynir çay
ara: turk kahvesi 2 diyet kurabiye, 2 incir
akşam: 1 kase fırında köfteli sebzeli yemek yerin 2 kaşık da yoğurt
ara: yeşilçay ve kahve+soda olur
Bence menşn süper olmuş 2 ana öğün 1 ara öğün akşam ki aradan sayılmaz kahve olduğu için bu arada saatlerini de yaz kuzum bakalım ordamı bi sıkıntı var

Sende saol canım benim doğru diyorsun acıkmadan nasıl zayıfliycaz hadi bakalım inş bundan sonra bi hız kazanır hayırlısıyla sen 65 barajını bende şu 80 barajını deviririm çok çok amin :)
Ama ben bu menüne çok bayıldım müthiş sağlıklı spor da varsa Harika olur afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…