hoşgeldin benimde 11 aylık oğlum var tek olduğu halde zorlanıyorum canım sana kolay gelsin. beraber verelim kurtulalım kilolardanSelam kızlar bende kilo vermek istiyorum veriyordum da kendi cablamla neredeyse 15 kilo verdim hedefime 3 5 kilo kaldı yanlız benim iki küçük bebeğim var kızım 2 yaşında oğlum neredeyse bir yaşında o yüzden menumu kendime göre ayarladım iki öğün yaptım menumu zaten çocuklara birşeyler hazırlarken birşeyler atistiriyor insan onu ara öğüne sayıyor ve iki öğünle devam ediyorum olursa çok açılırsamda yoğurt yiyiyorum bu şekilde bakalım size uyum sağlayabilirsem yani günde 5 mesaj menü paylaşım sorumluluğu falan inşallah beceririm sizinle beraber dahada fit olurum
Aa öylemi bebeklerimiz aynı ayda dogmuslar galiba evet ya baya enrjimi alıyor çocuklar iki senede iki doğum yaptım ve kilolar aldı başını gittihoşgeldin benimde 11 aylık oğlum var tek olduğu halde zorlanıyorum canım sana kolay gelsin. beraber verelim kurtulalım kilolardan
Bakarım ben hangi etapta ayrıldığına filanOo süper tatlım hadi bakalım kim öncw ulaşcak hedefine
İnşallah canım :) evet güzel gircem inş ama yüzdem kaça bölünür ki
Ooo hadi bakalım yapabiliriz kızlaaaar
50 60 75
Hoşgeldin canım bende 2 öğün yapıcam inş önceden öyle yaparak güzel kilo vermiştim inş hedefine ulaşırsın bir an önce :)Selam kızlar bende kilo vermek istiyorum veriyordum da kendi cablamla neredeyse 15 kilo verdim hedefime 3 5 kilo kaldı yanlız benim iki küçük bebeğim var kızım 2 yaşında oğlum neredeyse bir yaşında o yüzden menumu kendime göre ayarladım iki öğün yaptım menumu zaten çocuklara birşeyler hazırlarken birşeyler atistiriyor insan onu ara öğüne sayıyor ve iki öğünle devam ediyorum olursa çok açılırsamda yoğurt yiyiyorum bu şekilde bakalım size uyum sağlayabilirsem yani günde 5 mesaj menü paylaşım sorumluluğu falan inşallah beceririm sizinle beraber dahada fit olurum
Hoşgeldin canim benimde kızım 3.5Selam kızlar bende kilo vermek istiyorum veriyordum da kendi cablamla neredeyse 15 kilo verdim hedefime 3 5 kilo kaldı yanlız benim iki küçük bebeğim var kızım 2 yaşında oğlum neredeyse bir yaşında o yüzden menumu kendime göre ayarladım iki öğün yaptım menumu zaten çocuklara birşeyler hazırlarken birşeyler atistiriyor insan onu ara öğüne sayıyor ve iki öğünle devam ediyorum olursa çok açılırsamda yoğurt yiyiyorum bu şekilde bakalım size uyum sağlayabilirsem yani günde 5 mesaj menü paylaşım sorumluluğu falan inşallah beceririm sizinle beraber dahada fit olurum
Evet iki öğün baya işe yaradı bende inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırızBakarım ben hangi etapta ayrıldığına filan
Evet evet yapıcaz inş
Hoşgeldin canım bende 2 öğün yapıcam inş önceden öyle yaparak güzel kilo vermiştim inş hedefine ulaşırsın bir an önce :)
Ayy sen de benim gibi acaleci annesin baya zor ama iki küçük bebek sen maşallah büyütmüşsun biraz rahatlamışsndr darısı başıma inşallah:))Hoşgeldin canim benimde kızım 3.5
Oğlum 2ye girecek :)
Hosbulduk canim sagol Sen yeterki iste gider kilolar ben kendime hiç inanmıyordum yapamam diyordum çok şükür çoğu gitti azı kaldı
kuzum enerjin o kadar güzel kiÇok şükür evimize geldik saat gecenin 2si Olmak üzere gelir gelmez ilk işim tartılmak oldu korkunç bi rakam gördümama moralimi bozmuyorum inanıyorum geldiği gibi gidecek inş :) hem netim hem de şarjım bittiği için siteye de giremedim :/hemen bakayım mesajlara sizler neler yemişsiniz :)
Hım anladım canım benim şu an ki kilomda yanlış hatırlamıyorsam 107 filan demek senin kalçada problem var sporla halledersin ama kafana takma kuzum :) zerrin durur mu hiç tartılmadansonucu bile bile tartıldım ama dediğin gibi bi kısmı tuvalette gider inş
Ya hakkaten Ramazan en çok sana yaramıştı kuzum tekrar o menülerini incelesene belki sana ara öğün yapmak yaramıyor 2 öğün Yemen lazım belki de hatayı hep beraber bulucaz inş :)
Ne demek canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki sık sık bana da o düşünceler geliyor ama defediyorum birbirimize sık sık hatırlatalım ki elimizdekinin kıymetini bilelim inş
İnş kuzum çok güzel moral veriyorsunuz bana :)
Bende başlıyim o zaman Türk kahvesine :)
Ben katılırım kuzum çok güzel olur yarın kilomu kesin öğrenince Yeni programımı da yaparım inş
Afiyet olsun canım :)
Canım akşam yemeği yemedin mi?
Afiyet olsun canım sadece kurabiyeler birazcık cıss onun haricinde çok güzel :)
Ba-yıl-dımmm hele gün kurusu ve Yeşilçay ikilisi mükemmel metabolizman fişeklenmiştir :)
Aman kuzum kopmadan tekrar tut arada bozmak iyi oluyor ama tadını kaçırmadan (şekil a benfazla kaçınca tutabilene aşkolsun ) menün kötü değil bence afiyet olsun
Bencede ayrı ye en azından düzene girene kadar
Oy kuzummbayram için sabret
amin kuzum saol işleri kolayladık baya :) tatıldeyken donmedi bence benımki regl ile alakalıydı, ılk gun çok yuklendım kendıme bunyem kaldırmadı resmenAy inşaz kaldırmaz yetişecem onlara
Bende de oluyor sebebini bilmiyorumkan değerlerim de iyi ama diyet sıkınyaoınca dönüyor açlığa gelemiyoruz bence tatildeyken de dönüyor muydu ?
Öyle oldu maalesef ne hayal ettim ne buldum
Bende 24 :)
Öyle mi canım ben ya olayı anlamadım ya da unuttum kusura bakma yada süre geçmiş olabilir ama her hafta diyetisyene gitmediğin için ev tartısını baz almamız lazım zaten
Bu tanıma bayıldım :)
Aman ha sakın kuzum kendimize yapacağımız en büyük kötülük bu biliyor Musun? Başka bedenimiz yok o yüzden kendimizi sevmek zorundayız eğer bi kusurlarımıza takmaya başlarsak sonu gelmiyor ben o hatayı çok yaptım hala da yapıyorum ama artık bırakmaya başladım çok şükür sağlıklıyız varsın Bikaç kusurumuz da olsun (ki neye göre kime göre kusur o da tartışılır ) biz böyle de çok güzeliz ama sporla sağlıklı beslenmeyle herşey çok daha iyi olacak inş hem kim mükemmel ki
Hoşgeldin canım inş hedefine sağlıkla ulaşırsın :)
Hayırlı olsun canım :)
Çok geçmiş olsun tatlım yaz gribi çok fena
Ayyy çok sevindim listeye girmene yuppii:)
Sen bu ev işlerini yazdıkça bana sıkıntı basıyor Allah yardımcınız olsun
Hoşbulduk tatlım hem kahvaltı hem akşam yemeğineler yediğimi yazsam beni boğabilirsiniz annemler şoka girdi ama gerçekten iyi geldi :)
Saol kuzum evet herşeye sıfırdan başlıycam inş 1 sene önce nasıl bir heyecanla başladıysam yine öyle olacak inş ama 30 kilo versem 53 kilo olurum bu bünyeye çok fazla63 iyidir boy 163 kilo 63 kulağa çok hoş geliyor gözümü korkutma şimdi
Ay bu liste bi Harika :)
başlayalım kuzum inşallah artık olsun gerçektenKuzum hadi beraber çok sıkı başlayalım hedefimiz hiç artı çıkmadan eksilmek olsun :)
harıkasın işte bu, cok ıse yarıyor bence işin sırrı gibi bişi benım için, benım de buna dıkkat etmem lazımAç yatmayı senden kaptım kız ben. İlk katıldığım da aç uyuyorum falan yazıyordun alıstım gittim :)..
başladım bugun sporumu da yaptım hadi inşallah :)Evet canım bende öyleyim baya bi aç gezmem gerek yoksa zayıflamıyorum hissetmiyorumda zayıfladığımı zaten. Ne zaman başlayacaksın canım ? Sporunu yaptın mı ??
gayet iyisin canım iki öğün yapıyorsun sen de :) hoşgeldin bu arada :)Evet kızlar bugünki menüm
Kahvaltı bol salata 1 adet haşlanmış yumurta bir dilim peynir iki dilim kepek ekmeği
Ara öğün bir kaçtane ceviz
Ve son öğünün bir yemek tabağı yeşil fasülye bir kase yoğurt iki dilim ekmek böylece yeme işine son verdim bügün
Hoşbuldum canım evet iki öğün bana iyi geliyor 5 ten sonra yeme işine son veriyor suya sarılıyorum:)) bende çok dikkat etmeme rağmen fazla gitmiiyor kilolar sanki:))gayet iyisin canım iki öğün yapıyorsun sen de :) hoşgeldin bu arada :)
Büyüdükçe sorumluluk daha da artıyor canımAyy sen de benim gibi acaleci annesin baya zor ama iki küçük bebek sen maşallah büyütmüşsun biraz rahatlamışsndr darısı başıma inşallah:))
Geçmiş olsun canım magnum hariç menün güzel afiyet olsun :) Şimdi geçti mi alerjin?Yediğim kadarını buraya yazayım bari. Çok ihmal ettim burayı. Ekmek yemeden duramıyorum. Dün wasa aldım ekmek yerine ondan yiyim diye. Elim yüzüm allerji oldu bir de sanırım sağlıksız şeyler yediğim den.
Salı
7.00
1/4 armut
1 tereyağli yumurta
2 adet Wasa
Domates
Ara.1 şeftali
Oglen
1 cemenli yumurta
4 adet Wasa
3-4 köfte kadar et haşlama
Maydanoz
1.5 mini magnum (oğlumdan artan i da yedim)
Yürüyüş. 30 dk
Vayyyy beee harikasın ben hala tembel tembel takılıyorum Yorgunum ayağınaselam kızlar nasıl geçiyor gününüz ? benım sabahtan kötüydü akşamdan miras kalan migrenim...neyse ki kovalamayı başardım gibi daha iyiyim :) 1-2 saat once geldim yorum yazmaya sonra dedim ki kızım kalk bi sporunu yap sonra gel için rahat bir şekilde yaz
taytımı giydim leslie 3 mil yürüdüm üzerine 60 mekik, 100 bel, 6*20 şer kalça bacak ve biraz da kol çalıştım
Ya yarım pizzada o kadar kilo yapmasın betartıda gereksiz fazla çıkıyorum ya birkaç gündür, dün:71,6 idi baktım bu sabah da 71,3 çıktım bi düşündüm tamam hala biraz ödem oldugunu düşünüyorum ama bu tartı ne ayak dedimsonra pazar günü yediğim bol ketcap ve mayonezli yarım pizzanın da bana anıden 2 kılo aldırabıleceği gerceğini düşündüm ve neden olmasın dedim öyle bi bünyeye sahibim çünkü... hatta içtiğim fazla suyun bile bana zarar olabıleceğini düşünüyorum açlık hissini ortadan kaldırdıgı için benım baya baya içimin ezilmesi lazım gardaş
Bence menşn süper olmuş 2 ana öğün 1 ara öğün akşam ki aradan sayılmaz kahve olduğu için bu arada saatlerini de yaz kuzum bakalım ordamı bi sıkıntı varsabah: 1 dilim tb, biraz salata ve peynir çay
ara: turk kahvesi 2 diyet kurabiye, 2 incir
akşam: 1 kase fırında köfteli sebzeli yemek yerin 2 kaşık da yoğurt
ara: yeşilçay ve kahve+soda olur
Sende saol canım benim doğru diyorsun acıkmadan nasıl zayıfliycaz hadi bakalım inş bundan sonra bi hız kazanır hayırlısıyla sen 65 barajını bende şu 80 barajını deviririm çok çok amin :)kuzum enerjin o kadar güzel kidestek dolu mesajların için teşekkür ederim, evet cok haklısın bence benım hem 2 öğün yapmam lazım hem de aralar yaramıyor cunku az bişi de yesem hiç önemli degıl acıkma hissimi önlüyorlar sorun bu
Ama ben bu menüne çok bayıldım müthiş sağlıklı spor da varsa Harika olur afiyet olsun :)Evet kızlar bugünki menüm
Kahvaltı bol salata 1 adet haşlanmış yumurta bir dilim peynir iki dilim kepek ekmeği
Ara öğün bir kaçtane ceviz
Ve son öğünün bir yemek tabağı yeşil fasülye bir kase yoğurt iki dilim ekmek böylece yeme işine son verdim bügün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?