Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Merhaba ben yeniyim.70 kiloyum hatta bikac kilo fazla olabilir boyum 168 hedefim ise 56-57 kiloya inebilmek.nerden nasil baslayalim? Birde bu kiloya inmem kac ayi alir?
Merhaba canım hoşgeldin yolun çok uzun değil tabiki metabolizma hızın ve gayretin çok önemli bizde elimizden geldiğince sana destek oluruz inş çabucak hedefine ulaşırsın sağlıkla :) eğer okumadıysan 1.sayfamızı oku orada kurallarımız yazıyor tekrar aramıza hoşgeldin :)

Tesekkur ederim.bi diyetisyen vs yardimi almadim almali miyim?

Sağol canım sporuda fırsat buldukça yapıyorum bazen hareket bazen yürüyüş bazen dans öyle ne eserse:))

Hoşgeldin canım aramıza :) benimde kızım var 11 aylık :)

Geçmiş olsun canımmm... süppersin herşeye rağmen yapılan spor var vee sonunda kendini iyi hissetmek :))

sabah: 1 dilim tb, biraz salata ve peynir çay
ara: turk kahvesi 2 diyet kurabiye, 2 incir
akşam: 1 kase fırında köfteli sebzeli yemek yerin 2 kaşık da yoğurt
ara: yeşilçay ve kahve+soda olur
Gayet iyisin hatta süper
Merhaba ben yeniyim.70 kiloyum hatta bikac kilo fazla olabilir boyum 168 hedefim ise 56-57 kiloya inebilmek.nerden nasil baslayalim? Birde bu kiloya inmem kac ayi alir?
Hoşgeldin canım :)
En ideali ayda 4 kg canım. Eğer tam takır devam edersen 3 buçuk ayını alır. Ama senin metobolizmana göre daha kısa veya daha uzun sürebilir

Hoşbuldum canım inşallah beraber hedeflerimize ulaşacağız maşallah bebişlerimiz de yaşıt:))

11 GÜNDE 2 KİLO!

1. GÜN KİLO : 59.3
2. GÜN KİLO : 58.8
11. GÜN HEDEF : 57.3

sabah
1 tk pekmez
2 krep
Domates
Salatalık
Peynir
Çay

Öğlen
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Çay

Ara
1 gün kurusu

17.30
1 kepçe çorba

18.00
2 dilim pizza

Ara
1 türk kahvesi
1 yeşil çay

Üst üste 2 kez leslie 1 mile express
Su 3 litreye tamamlıyorum daha fazlada içebilirim çünkü pizza yedim kendim yaptım dayanamadım ayıptır söylemesi çok güzel yaparım bana zararı olmaması için kahve yeşil çay içtim suya asıldım iyice. Acaba eşim ve kızım uyuyoken annemde odasındayken ( annem zayıflamama karşı , evli barklı çoluklu çocukluyum ama halen herşeyime karışmakla meşgul :) ) kalkıp 1 mile express yapsammı ki ?
Çünkü yani bu kadar olur göbeğim çıkıverdi hemen yaaaaa

Menüm
Kahvaltı 10.45
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Peynir

Öğle 15.00
Domates
Peynir
Yarım dilim ekmek

Akşam 20.00
4 5 kaşık taze fasulye
Domates salatası
2 dilim ekmek

2 lt su
950 ml karışım
45 dk yürüyüş

Sabah kahve içicektim aç karnına Türk kahvesi bitmis

hem de en kocamanından amin kuzum yahuuu o rakamlar bir dönüm noktası gibi bizim için Raabim dayanma gücü ve gayret versin de tez zamanda 64 ve 79 olalım !!! bu bizim elimizde....bence varya kesinlikle ara öğün falan yalan hele de gunde 6 öğünmüş asla bize göre değil bence, gece midenın ezilmesinden uyuyamayınca ve baya bildiğin aç gezince zayıflıyoruz biz...diyelim ki üç öğün yapsak bile hem miktardan azaltmalıyız hem de kahve fln hariç asla ağzımıza arada bir şey atmamamız lazım, biz resmen aç kalmaktan korkuyoruz ya psikolojik olarak illa bişi yiyerek mutlu oluyoruz ben kendı adıma öyleyim, sanki yemek yememek mutsuzluk, ama hayır bu yanılgıyı kırmamız şart yoksa Allah korusun ömür boyu böyle dolaşırız benım önümde örnek çok ananem ve annem...malesef genetiğime karşı savaşmam lazım :)
hoşgeldin canım şuan aynı durumdayız :) ben aylardır yerimde saydım anlayacağın gayretıne bağlı inşallah tez zamanda kavusuruz ideal kilolara :)
aynen kuzum ya çok şükür gayret etmeden olmuyor...
canım arada yiceksin takılma pizzaya kim yapsa yemeden duramazdı, ayyyy o anneler ya Allah saglık versin uzun ömür versin ama keşke bu kadar karışmasalar biz de tartıştık sabah, ay surat surat yıkıyor nefret edıyorum bu halinden ve her seye karışır ıykkk
Kızlar leslie 1 mile express yaptımda geldim hızımı kesmemem lazım
Sizler nerelerdesiniz yahu
harıkasın işte bu
akşamkı ekmekler daha az olabılır onun dısında cok iyi canım :)

Demekki anneler hep aynı :)
Bende mi ponçiğim büyüdüğünde öyle olurum acaba :)))
Yazdıklarına katılıyorum öyle 6 öğünle falan zayıflanmıyo. Dediğin gibi miden habire kazınıyosa doğru yoldayız demektir. Düşüncelerin çok yerinde ve hatalarını farketmeye başladın. Zaten menülerinde çok iyi

inşallah öyle olmazsın ve anne olursam ben de olmam, çocukların sahibi gibi oluyorlar bu cok yanlış onlar tamamen farklı ayrı bir birey bunu kabul etmek lazım önce ! bazen boğuluyorum ya ailemle yaşamaktan evde bir an olsun yalnız kalmayı cok ozluyorum ve hadı ben ayrı eve cıkamıyorum diyemıceğim için sabırla idare ediyorum ama tabı cogu zamanda da mutluyum aslında her sey hazır oluyor velhasıl her seyın avantajı da var dezavantajı da...Evet dediğin gibi hatayı bılmek yetmıyor işte uygulamak lazım ! aç yaşamayı öğrenmemiz ve sevmemiz lazım

O heeşeyin hazır olması ve güvebdiğin insanlarla yaşamanın huzuru bambaşka bişey ama.. her ne kdar bunalsanda aile başka bişey. Bende çok sinir olurdum evlenince kıymetlerini anladım :)
Hayatın en güzel çağı anne babayla olduğumuz zamanlat aslında.. onların hep bebekleriyiZ. Başka kimse öyle değer vermiyor gerçekten.
Bence sen uygylamaya gayet güzel geçtin tatlım

Afiyet olsun canım pizzayı sen yaptıysan daha iyi dışardakilerden pek fazla degil menun ideal anneler herşeye karışır bosver kötülügümüze demiyorlar :)

Afiyet olsun canım pizzayı sen yaptıysan daha iyi dışardakilerden pek fazla degil menun ideal anneler herşeye karışır bosver kötülügümüze demiyorlar :)
haklıson canım :) sporumuda yaptım artı çıkmam umarım. Hergün tartılıyorumya bu ara baya bir motive ediyor açıkcası. Bi sobraki güne artı çıkmamak için çabalıyorum :)

Aslında haklısın didişsek de tek düşündükleri bizim iyiliğimiz bunu biliyorum aslında ama işte tabi ele karışmadıgım için belki anlayamıyorum... gec bile kaldım kuzu artık bi siama kaydedebilsem de guvenım gelse inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…