Hoşgeldin canımMerhaba ben yeniyim.70 kiloyum hatta bikac kilo fazla olabilir boyum 168 hedefim ise 56-57 kiloya inebilmek.nerden nasil baslayalim? Birde bu kiloya inmem kac ayi alir?
Ben de katılmak istiyorummm11 GÜNDE 2 KİLO!
1. GÜN KİLO : 59.3
2. GÜN KİLO : 58.8
11. GÜN HEDEF : 57.3
sabah
1 tk pekmez
2 krep
Domates
Salatalık
Peynir
Çay
Öğlen
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Çay
Ara
1 gün kurusu
17.30
1 kepçe çorba
18.00
2 dilim pizza
Ara
1 türk kahvesi
1 yeşil çay
Üst üste 2 kez leslie 1 mile express
Su 3 litreye tamamlıyorum daha fazlada içebilirim çünkü pizza yedim kendim yaptım dayanamadım ayıptır söylemesi çok güzel yaparımbana zararı olmaması için kahve yeşil çay içtim suya asıldım iyice. Acaba eşim ve kızım uyuyoken annemde odasındayken ( annem zayıflamama karşı , evli barklı çoluklu çocukluyum ama halen herşeyime karışmakla meşgul :) ) kalkıp 1 mile express yapsammı ki ?
Çünkü yani bu kadar olur göbeğim çıkıverdi hemen yaaaaa
Kaç kilosun canım?Yetişebilirsem bugün yoksa yarın inş bakıcam geçmişe :)
Benimde artı çıkmak moralimi bozuyor :) hergün eksi çıkıyorsan motive edici oluyordur :)
Bugün başla kaptanımBen de katılmak istiyorummm
Bende kapyan nerelerde diyordum hayırlı olsun yeni evin inşallah huzurla yaşarsın kaptanımTaşınıcam. Ev toplanacak.
Dün akşam taşınacağım evi temizledim.
İş yopunluğum da tavan bu arada..
Burayı da çok özlemişimm.
resmen destan yazmışım
bu arada ben çalıştığım için öyle uyguluyorum asılı şöyle
sabah bu karışımı yapıyorsun öğle yemeğinden yarım saat önce içiyorsun içindeki malzemeleri de yiyorsun.
öğle yeni malzemelerle yeniden yapıyorsun akşam yemeğinden yarım saat önce içiyorsun ve içinin malzemelerini yiyorsun.
bu şekilde daha etkili haftada 2 kg verenler olmuştu
Evet canım tuvaletten bence akşam yoğurt ye sabahları kesin çıkarsın tuvalete bende hergun çıkamıyordum yoğurt bana iyi geldi:)Bu sabah 59 çıktım düne göre +200hep pizza yüzünden ya da tuvalete çıkamadım ondan mı ki
Wc ye çıkmadığındandır canımBu sabah 59 çıktım düne göre +200hep pizza yüzünden ya da tuvalete çıkamadım ondan mı ki
tuvalet işi bende de sorunBu sabah 59 çıktım düne göre +200hep pizza yüzünden ya da tuvalete çıkamadım ondan mı ki
Bence bi süre kendin yapmaya çalış baktın olmuyor diyetisyene gidebilirsin tabi ki senin kararın :)Tesekkur ederim.bi diyetisyen vs yardimi almadim almali miyim?
Oh spor o zman :)Sağol canım sporuda fırsat buldukça yapıyorum bazen hareket bazen yürüyüş bazen dans öyle ne eserse:))
Kuzum 2 dilimcik pizzadan bişey olmaz afiyet olsun kafana takma11 GÜNDE 2 KİLO!
1. GÜN KİLO : 59.3
2. GÜN KİLO : 58.8
11. GÜN HEDEF : 57.3
sabah
1 tk pekmez
2 krep
Domates
Salatalık
Peynir
Çay
Öğlen
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Çay
Ara
1 gün kurusu
17.30
1 kepçe çorba
18.00
2 dilim pizza
Ara
1 türk kahvesi
1 yeşil çay
Üst üste 2 kez leslie 1 mile express
Su 3 litreye tamamlıyorum daha fazlada içebilirim çünkü pizza yedim kendim yaptım dayanamadım ayıptır söylemesi çok güzel yaparımbana zararı olmaması için kahve yeşil çay içtim suya asıldım iyice. Acaba eşim ve kızım uyuyoken annemde odasındayken ( annem zayıflamama karşı , evli barklı çoluklu çocukluyum ama halen herşeyime karışmakla meşgul :) ) kalkıp 1 mile express yapsammı ki ?
Çünkü yani bu kadar olur göbeğim çıkıverdi hemen yaaaaa
Ben de okul varken öyleydim ama tatilde azıcık bozuldu tatilde belki temiz havada zayıflatır :) az beyne oksijen gitsin egzoz solumaktan cigerimiz soldu :)
Ben dibini yandırdımAslında arada bir bozmak lazım bünye düzenli beslenmeye alışınca kilo vermeyi durduruyor :)
Süpersin kuzum afiyet olsunMenüm
Kahvaltı 10.45
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek
Peynir
Öğle 15.00
Domates
Peynir
Yarım dilim ekmek
Akşam 20.00
4 5 kaşık taze fasulye
Domates salatası
2 dilim ekmek
2 lt su
950 ml karışım
45 dk yürüyüş
Sabah kahve içicektim aç karnına Türk kahvesi bitmis
Ay ne güzel yazmışsın kuzum aynen biz 2 öğün yiyerek çok güzel zayıfliycaz inş inanıyorum olacak önce şu fazlalarımız gitsin sonra 64 ve 79u görelim sonra da hızımızı alamayıp ideal kilolarımıza ulaşalım inş :)hem de en kocamanından amin kuzum yahuuuo rakamlar bir dönüm noktası gibi bizim için Raabim dayanma gücü ve gayret versin de tez zamanda 64 ve 79 olalım !!! bu bizim elimizde....bence varya kesinlikle ara öğün falan yalan hele de gunde 6 öğünmüş asla bize göre değil bence, gece midenın ezilmesinden uyuyamayınca ve baya bildiğin aç gezince zayıflıyoruz biz...diyelim ki üç öğün yapsak bile hem miktardan azaltmalıyız hem de kahve fln hariç asla ağzımıza arada bir şey atmamamız lazım, biz resmen aç kalmaktan korkuyoruz ya psikolojik olarak illa bişi yiyerek mutlu oluyoruz ben kendı adıma öyleyim, sanki yemek yememek mutsuzluk, ama hayır bu yanılgıyı kırmamız şart yoksa Allah korusun ömür boyu böyle dolaşırız benım önümde örnek çok ananem ve annem...malesef genetiğime karşı savaşmam lazım :)
hoşgeldin canım şuan aynı durumdayız :) ben aylardır yerimde saydım anlayacağın gayretıne bağlı inşallah tez zamanda kavusuruz ideal kilolara :)
aynen kuzum ya çok şükür gayret etmeden olmuyor...
canım arada yiceksin takılma pizzaya kim yapsa yemeden duramazdı, ayyyy o anneler ya Allah saglık versin uzun ömür versin ama keşke bu kadar karışmasalar biz de tartıştık sabah, ay surat surat yıkıyor nefret edıyorum bu halinden ve her seye karışır ıykkk
harıkasın işte bu
akşamkı ekmekler daha az olabılır onun dısında cok iyi canım :)
Bu sabah itibariyle 86,8Kaç kilosun canım?
Allah kolaylık versin kaptanım çabucak işleri yoluna koyarsın inşTaşınıcam. Ev toplanacak.
Dün akşam taşınacağım evi temizledim.
İş yopunluğum da tavan bu arada..
Burayı da çok özlemişimm.
günaydın 2. takım
eylülde doğum yapan annelerle whatsup da zayıflama grubumuz vardı ilk kilolarımı onlarla verdim. o grup tatil moduna girince burayı keşfettim. onlarla uyguladığımız detoxs suyumuz vardı 2 gündür onu yapıyorum çok işe yaradı
TARİF:
1 şişe maden suyu
miktarı isteğe göre limon dilimi
miktarı isteğe göre salatalık dilimi
miktarı isteğe göre taze nane
(istenilirse üstüne su eklenebilir)
pazartesi sabah 69.8 geldim
salı sabah 68.8 olmuştum
bugün 68.6 geldim
dün ki menüm
sabah 08:30
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1.5 yk top peynir
1 hurma
yarım avuç çiğ fıstık
2 kupa şekersiz çay
ara
1 kupa yeşilçay
öğle 12:30
1 tabak dolusu tazefasulye
2 yk pilav
1 kase yoğurt
akşam 18:30
1 tabak kurufasulye
1 kase soğanlı salata
3 biber turşusu
ara 21:30
1 dilim yaş pasta (cısss ama kuzenlerle beraberdik doğumgünü vardı minik dilim)
1 avuç kavrulmuş fıstık ve kabak çekirdeği
1 fincan çay
detoks suyunu ben starbucks ın termoslarına yapıyorum 1 şişe maden suyu, yarım limon, 2 dal taze nane, yarım salatalık termos dolana kadar üzerine su ekliyorum. bu su bitince iş yerinde normal suyu bu limon salatalık ve nanenin üzerine koyuyorum ve gün boyu o şekilde tüketiyorum. evde sadece su içiyorum.
hala iyileşemedim spor yapamadım bu iki gün.
umarım işinize yarar beraber eririz
Hemen kaydettim çok ihtiyacım var böyle bi detoksa malzemeler varsa hemen başliyim inşresmen destan yazmışım
bu arada ben çalıştığım için öyle uyguluyorum asılı şöyle
sabah bu karışımı yapıyorsun öğle yemeğinden yarım saat önce içiyorsun içindeki malzemeleri de yiyorsun.
öğle yeni malzemelerle yeniden yapıyorsun akşam yemeğinden yarım saat önce içiyorsun ve içinin malzemelerini yiyorsun.
bu şekilde daha etkili haftada 2 kg verenler olmuştu
Ben hergün bikaç kere tartılıyorum canım hedefler çok kararındaGünaydın kızlar sizler hafta bir mi tartılıyorsunuz ben ne zaman eserse dün 65.3 bugün 65 .0 cumaya kadar 64.8 yaptım hedefimi bakalım olucakmi
Pizzayla hiçbir alakası yok unut bunuBu sabah 59 çıktım düne göre +200hep pizza yüzünden ya da tuvalete çıkamadım ondan mı ki
Evet canım tuvaletten bence akşam yoğurt ye sabahları kesin çıkarsın tuvalete bende hergun çıkamıyordum yoğurt bana iyi geldi:)
Wc ye çıkmadığındandır canım
Seninli daha zormuştuvalet işi bende de sorunpeyzaj mimarıyım işim arazide her zaman wc olmuyor yada işten ben gidemiyorum
Bence bi süre kendin yapmaya çalış baktın olmuyor diyetisyene gidebilirsin tabi ki senin kararın :)
Oh spor o zman :)
Kuzum 2 dilimcik pizzadan bişey olmaz afiyet olsun kafana takma
kız alemsin ama hakikaten iyi geliyor hava değişimi
Ben dibini yandırdım
Süpersin kuzum afiyet olsun
Ay ne güzel yazmışsın kuzum aynen biz 2 öğün yiyerek çok güzel zayıfliycaz inş inanıyorum olacak önce şu fazlalarımız gitsin sonra 64 ve 79u görelim sonra da hızımızı alamayıp ideal kilolarımıza ulaşalım inş :)
Bu sabah itibariyle 86,8tam +4 kilo
Allah kolaylık versin kaptanım çabucak işleri yoluna koyarsın inş
Hemen kaydettim çok ihtiyacım var böyle bi detoksa malzemeler varsa hemen başliyim inş
Ben hergün bikaç kere tartılıyorum canım hedefler çok kararında
Pizzayla hiçbir alakası yok unut bunuyarın o artı eksiye dönüşecek :)
yeşilçaylı tam bomba olmuş cumaya kadar bakalım nasıl etki edecek.Detoks suyumu hazırladım
1 ltlik şişeye
1 maden suyu
1 limon
Yarım salatalık
Biraz nane
1 kupa yeşilçay koydum
Kalanınıda suyla doldurdum
İnş faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?