Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Çok iyi ya bende yapıcam ama maden suyu ödem yapıyor diye bişey duydum sanki ondan korkuyorum :/

Canım harikasın. Bu yolla eminim güzel zayıflayacaksın
1 şişeden bişey olmaz canım 3-4 tane içersen ödem yapıyor

Sonunda wc ye çıktım ay nasıl seviniyorum anlatamam yaaa
Karnımdaki şişlikte gitti. Yarın güzel bi ekside olurum umarım. Cuma günü beklesin beni listeler
Bende sevindim gözün aydın kuzum

Vay Harika gözüküyor bende 1 kahve fincanı leblebi Yedim resmen karnım kazındı ama alışıcaz ara öğünsüzlüğe inş alışana kadar ufak aralar yaparız ama di mi
kız ne güzel işte karnının kazınması demek şuan bal gibi zayıflıyorsun demek bebemmm alışıcaz tabi kuzum zaten saat anlamadan 6 oluveriyor, önemli olan kafayı meşgul eden bişiler bulmak, bugun sporunu yaptın mı bakıyım?
Çok iyi ya bende yapıcam ama maden suyu ödem yapıyor diye bişey duydum sanki ondan korkuyorum :/

Canım harikasın. Bu yolla eminim güzel zayıflayacaksın
canım benım ya saolasın inşallah :)
Sonunda wc ye çıktım ay nasıl seviniyorum anlatamam yaaa
Karnımdaki şişlikte gitti. Yarın güzel bi ekside olurum umarım. Cuma günü beklesin beni listeler
kuzum kabızlık için geceden 1 lt suya 2 gün kurusunu doğra sabah özellikle ac karna sudan ıc inş faydasını görürsün

Yok yapmadım canım reglimin ilk günü çok sancım var :/ aslında yapsam iyi gelir Eminim ama akşam yürüyüş yapmayı düşünüyorum inş

Hmm tamam o zaman bende denerim belki..

Hmm iyimiş canım ya kabızlık değil aslında sadece bi gün çıkamadım içimde fazlalık kalmasına dayanamıyorum

Hmm iyimiş canım ya kabızlık değil aslında sadece bi gün çıkamadım içimde fazlalık kalmasına dayanamıyorum

Selam kızlar bugün ki menüm

Sabah kahvaltısı
Bol salata iki dilim peynir iki dilim kepek ekmeği

Ara öğün
Yarım muz

Son öğünüm
Fırında tavuk eti ve patlıcan karışımı az yağlı yanına bir kase yoğurt ve iki dilim ekmek yeme işine bugünde son verdim şimdi sadece su icicem

Günaydın kızlar sizler hafta bir mi tartılıyorsunuz ben ne zaman eserse dün 65.3 bugün 65 .0 cumaya kadar 64.8 yaptım hedefimi bakalım olucakmi
cuma ve pazartesi zaten grup için tartılıyoruz geri kalanında da ben de senin gibi kafama eserse tartılıyorum canım :)
Bu sabah 59 çıktım düne göre +200 hep pizza yüzünden ya da tuvalete çıkamadım ondan mı ki
kız amma taktın sen de bu pizzaya ha
ben de inanıyorum zuzu ya bu sefer olacak artık, eskisi gibi saglıklı beslenip ful ara öğünlerimizi yiyerek bir arpa boyu yol alamıyorduk
Detoks suyumu hazırladım
1 ltlik şişeye
1 maden suyu
1 limon
Yarım salatalık
Biraz nane
1 kupa yeşilçay koydum
Kalanınıda suyla doldurdum
İnş faydası olur
inş faydasını görürsün canım
Yok yapmadım canım reglimin ilk günü çok sancım var :/ aslında yapsam iyi gelir Eminim ama akşam yürüyüş yapmayı düşünüyorum inş
hm gecmiş olsun canım ya boşver ilk günü hiç gerek yok dinlen bolca

ay sen de benım gibisin kuzu
menulerini cok begenıyorum canım sade ve net afiyet olsun :)

Zilhicce Ayımız mübarek olsun bu 10 gün çok kıymetli bol bol dua ve ibadet edelim inş Rabbim bizi bayrama kavuştursun hayırlı muratlarımızı versin 2 dünyamızıda cennet eylesin inş takımın anlam ve önemine binaen Rabbim bir dahaki kurban bayramına sağlıkla mutlulukla fit bir şekilde ulaştırsın inş :)

Süpersin kuzum afiyet olsun öğün saatlerini yaz olur mu

selam kızlar spor niyetine 3 cam sildim geldim leslie de yapsam iyi olur aslında
Ellerine sağlık canım Leslie de yapsan müthiş olur yaparsın sen inanıyorum sana :)

Gece ablamı ikna edersem yürüyüş yaparım başka bişey yapacak halimde yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…