yeşilçaylı tam bomba olmuşDetoks suyumu hazırladım
1 ltlik şişeye
1 maden suyu
1 limon
Yarım salatalık
Biraz nane
1 kupa yeşilçay koydum
Kalanınıda suyla doldurdum
İnş faydası olur
yeşilçaylı tam bomba olmuşDetoks suyumu hazırladım
1 ltlik şişeye
1 maden suyu
1 limon
Yarım salatalık
Biraz nane
1 kupa yeşilçay koydum
İnş faydası olur
Çok merak ediyorum bayağı wc mesaisi yaptım şimdiden :) saol kuzum tarif içinyeşilçaylı tam bomba olmuş cumaya kadar bakalım nasıl etki edecek.
Bişey olmaz tatlım arada bizede oluyor :)ayy pc dondu kaç tane göndermiş özür dilerim
Vay Harika gözüküyor bende 1 kahve fincanı leblebi Yedim resmen karnım kazındı ama alışıcaz ara öğünsüzlüğe inş alışana kadar ufak aralar yaparız ama di miEki Görüntüle 2036964 Öğlen yerine yaptığım ara öğünüm
Çok iyi ya bende yapıcam ama maden suyu ödem yapıyor diye bişey duydum sanki ondan korkuyorum :/Detoks suyumu hazırladım
1 ltlik şişeye
1 maden suyu
1 limon
Yarım salatalık
Biraz nane
1 kupa yeşilçay koydum
İnş faydası olur
Canım harikasın. Bu yolla eminim güzel zayıflayacaksınEki Görüntüle 2036964 Öğlen yerine yaptığım ara öğünüm
1 şişeden bişey olmaz canım 3-4 tane içersen ödem yapıyorÇok iyi ya bende yapıcam ama maden suyu ödem yapıyor diye bişey duydum sanki ondan korkuyorum :/
Canım harikasın. Bu yolla eminim güzel zayıflayacaksın
Bende sevindimSonunda wc ye çıktım ay nasıl seviniyorum anlatamam yaaa
Karnımdaki şişlikte gitti. Yarın güzel bi ekside olurum umarım. Cuma günü beklesin beni listeler
kız ne güzel işte karnının kazınması demek şuan bal gibi zayıflıyorsun demek bebemmmVay Harika gözüküyor bende 1 kahve fincanı leblebi Yedim resmen karnım kazındı ama alışıcaz ara öğünsüzlüğe inş alışana kadar ufak aralar yaparız ama di mi
canım benım ya saolasın inşallah :)Çok iyi ya bende yapıcam ama maden suyu ödem yapıyor diye bişey duydum sanki ondan korkuyorum :/
Canım harikasın. Bu yolla eminim güzel zayıflayacaksın
kuzum kabızlık için geceden 1 lt suya 2 gün kurusunu doğra sabah özellikle ac karna sudan ıc inş faydasını görürsünSonunda wc ye çıktım ay nasıl seviniyorum anlatamam yaaa
Karnımdaki şişlikte gitti. Yarın güzel bi ekside olurum umarım. Cuma günü beklesin beni listeler
Yok yapmadım canım reglimin ilk günü çok sancım var :/ aslında yapsam iyi gelir Eminim amakız ne güzel işte karnının kazınması demek şuan bal gibi zayıflıyorsun demek bebemmmalışıcaz tabi kuzum zaten saat anlamadan 6 oluveriyor, önemli olan kafayı meşgul eden bişiler bulmak, bugun sporunu yaptın mı bakıyım?
canım benım ya saolasın inşallah :)
kuzum kabızlık için geceden 1 lt suya 2 gün kurusunu doğra sabah özellikle ac karna sudan ıc inş faydasını görürsün
1 şişeden bişey olmaz canım 3-4 tane içersen ödem yapıyor
Bende sevindimgözün aydın kuzum
kız ne güzel işte karnının kazınması demek şuan bal gibi zayıflıyorsun demek bebemmmalışıcaz tabi kuzum zaten saat anlamadan 6 oluveriyor, önemli olan kafayı meşgul eden bişiler bulmak, bugun sporunu yaptın mı bakıyım?
kuzum kabızlık için geceden 1 lt suya 2 gün kurusunu doğra sabah özellikle ac karna sudan ıc inş faydasını görürsün
1 şişeden bişey olmaz canım 3-4 tane içersen ödem yapıyor
Bende sevindimgözün aydın kuzum
kız ne güzel işte karnının kazınması demek şuan bal gibi zayıflıyorsun demek bebemmmalışıcaz tabi kuzum zaten saat anlamadan 6 oluveriyor, önemli olan kafayı meşgul eden bişiler bulmak, bugun sporunu yaptın mı bakıyım?
cuma ve pazartesi zaten grup için tartılıyoruz geri kalanında da ben de senin gibi kafama eserse tartılıyorum canım :)Günaydın kızlar sizler hafta bir mi tartılıyorsunuz ben ne zaman eserse dün 65.3 bugün 65 .0 cumaya kadar 64.8 yaptım hedefimi bakalım olucakmi
kız amma taktın sen de bu pizzaya haBu sabah 59 çıktım düne göre +200hep pizza yüzünden ya da tuvalete çıkamadım ondan mı ki
ben de inanıyorum zuzu ya bu sefer olacak artık, eskisi gibi saglıklı beslenip ful ara öğünlerimizi yiyerek bir arpa boyu yol alamıyordukBence bi süre kendin yapmaya çalış baktın olmuyor diyetisyene gidebilirsin tabi ki senin kararın :)
Oh spor o zman :)
Kuzum 2 dilimcik pizzadan bişey olmaz afiyet olsun kafana takma
kız alemsin ama hakikaten iyi geliyor hava değişimi
Ben dibini yandırdım
Süpersin kuzum afiyet olsun
Ay ne güzel yazmışsın kuzum aynen biz 2 öğün yiyerek çok güzel zayıfliycaz inş inanıyorum olacak önce şu fazlalarımız gitsin sonra 64 ve 79u görelim sonra da hızımızı alamayıp ideal kilolarımıza ulaşalım inş :)
Bu sabah itibariyle 86,8tam +4 kilo
Allah kolaylık versin kaptanım çabucak işleri yoluna koyarsın inş
Hemen kaydettim çok ihtiyacım var böyle bi detoksa malzemeler varsa hemen başliyim inş
Ben hergün bikaç kere tartılıyorum canım hedefler çok kararında
Pizzayla hiçbir alakası yok unut bunuyarın o artı eksiye dönüşecek :)
inş faydasını görürsün canımDetoks suyumu hazırladım
1 ltlik şişeye
1 maden suyu
1 limon
Yarım salatalık
Biraz nane
1 kupa yeşilçay koydum
İnş faydası olur
hm gecmiş olsun canım ya boşver ilk günü hiç gerek yok dinlen bolcaYok yapmadım canım reglimin ilk günü çok sancım var :/ aslında yapsam iyi gelir Eminim amaakşam yürüyüş yapmayı düşünüyorum inş
ay sen de benım gibisin kuzuHmm tamam o zaman bende denerim belki..
Hmm iyimiş canım ya kabızlık değil aslında sadece bi gün çıkamadımiçimde fazlalık kalmasına dayanamıyorum
menulerini cok begenıyorum canım sade ve net afiyet olsun :)Selam kızlar bugün ki menüm
Sabah kahvaltısı
Bol salata iki dilim peynir iki dilim kepek ekmeği
Ara öğün
Yarım muz
Son öğünüm
Fırında tavuk eti ve patlıcan karışımı az yağlı yanına bir kase yoğurt ve iki dilim ekmek yeme işine bugünde son verdim şimdi sadece su icicem
Hmm tamam o zaman bende denerim belki..
Hmm iyimiş canım ya kabızlık değil aslında sadece bi gün çıkamadımiçimde fazlalık kalmasına dayanamıyorum
Süpersin kuzum afiyet olsun öğün saatlerini yaz olur muSelam kızlar bugün ki menüm
Sabah kahvaltısı
Bol salata iki dilim peynir iki dilim kepek ekmeği
Ara öğün
Yarım muz
Son öğünüm
Fırında tavuk eti ve patlıcan karışımı az yağlı yanına bir kase yoğurt ve iki dilim ekmek yeme işine bugünde son verdim şimdi sadece su icicem
Ellerine sağlık canım Leslie de yapsan müthiş olur yaparsın sen inanıyorum sana :)selam kızlar spor niyetine 3 cam sildim geldim leslie de yapsam iyi olur aslında
Gece ablamı ikna edersem yürüyüş yaparım başka bişey yapacak halimde yok zatencuma ve pazartesi zaten grup için tartılıyoruz geri kalanında da ben de senin gibi kafama eserse tartılıyorum canım :)
kız amma taktın sen de bu pizzaya ha
ben de inanıyorum zuzu ya bu sefer olacak artık, eskisi gibi saglıklı beslenip ful ara öğünlerimizi yiyerek bir arpa boyu yol alamıyorduk
inş faydasını görürsün canım
hm gecmiş olsun canım ya boşver ilk günü hiç gerek yok dinlen bolca
ay sen de benım gibisin kuzu
menulerini cok begenıyorum canım sade ve net afiyet olsun :)
Oo zormuş yaatuvalet işi bende de sorunpeyzaj mimarıyım işim arazide her zaman wc olmuyor yada işten ben gidemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?