Ayy bana da gelseneeeeselam kızlar spor niyetine 3 cam sildim geldim leslie de yapsam iyi olur aslında
Amiin ecmain inşallahZilhicce Ayımız mübarek olsun bu 10 gün çok kıymetli bol bol dua ve ibadet edelim inş Rabbim bizi bayrama kavuştursun hayırlı muratlarımızı versin 2 dünyamızıda cennet eylesin inş takımın anlam ve önemine binaenRabbim bir dahaki kurban bayramına sağlıkla mutlulukla fit bir şekilde ulaştırsın inş :)
Ben de denerim ilk fırsatta inşallahBu arada detoks suyum bitince üstüne normal su koydum öyle içmeye devam ediyorum salatalık ve nane suya çok hoş bir koku ve tat vermiş bayıldım :)
Canım menün çok güzel bozmadığın için tebrik ediyorum seni 3 gün bitti bile beni sen gaza getiriyorsun bozamazsın o yüzden :)11 GÜNDE 2 KİLO!
1. GÜN KİLO : 59.3
2. GÜN KİLO : 58.8
3.GÜN KİLO : 59.00
11. GÜN HEDEF : 57.3
Kalkınca
1 türk kahvesi
Sabah
2 yumurtla ile omlet
Peynir
Domates
Salayalık
Çay
Öğlen
1 tb arasına birer dilim kaşar domates salatalık
Ara
1 yeşil çay
3 gün kurusu
Akşam 17.15
1 kase çorba
1 tabak salata
1 dilim tb
Üst üste eşohmanla leslie 1 mile express
Suyu 3 e tanamlıcam yatana kadar
Bugün zorlandım kızlar akiam yemeği vaktinde baya kötü oldum elim ayağım boşaldı. Şimdide biraz tuhafım enerjim yok. Erken yatacağım kötü olmamak için. Bi an gözüm döndü bozacaktım az kalsın
Bugün bende tam kaptan ve yardımcılara seni sordum göremeyince merak ettim tamam canım izne ayırırız seni inş bi sıkıntı yokturZereno tatlim ben gecen cuma bildirimde bulunamadim...bir sure tatil olmak istiyorum...
Çok süper bi menü tebrikler kuzummmsabah: 1 dilim tb, bol salata, peynir az reçel ve badem çay
ara: 1 br soguk sütlü kahve 1 şeftali 2 incir
akşam: 1 kase tavuksuyu çorba, biraz salata
ara: kahve soda ve yeşilçay içerim
camlardan sonra enerjimi topladım leslie 3 mil yürüdüm, 4*20 kalça bacak, 70 bel biraz kol çalıştım
çok saol bebeim walla yemeden de yaşanabiliyorBugün bende tam kaptan ve yardımcılara seni sordum göremeyince merak ettim tamam canım izne ayırırız seni inş bi sıkıntı yoktur
Çok süper bi menü tebrikler kuzummm
Tebrikler canım :)Ailevi problemlerden dolayı giremedim kusura bakmayın ama bugün kontrolüm vardı -1 kg :) son 3 gündedir kesin çünkü hiçbişey yemedimmmm 3 gündür aç yaşadım bayaasizlerde ne var ne yok bi geçmişe bakıımmm
Afiyet olsun canım çok güzel gidiyorsun bayrama kalmadan 57 olcak gibisin:)11 GÜNDE 2 KİLO!
Kalkınca
1 türk kahvesi
Sabah
2 yumurtla ile omlet
Peynir
Domates
Salayalık
Çay
Öğlen
Ara
1 yeşil çay
3 gün kurusu
Akşam 17.15
1 kase çorba
1 tabak salata
1 dilim tb
Bugün zorlandım kızlar akiam yemeği vaktinde baya kötü oldum elim ayağım boşaldı. Şimdide biraz tuhafım enerjim yok. Erken yatacağım kötü olmamak için. Bi an gözüm döndü bozacaktım az kalsın
aminnn canım benım ne güzzel yazmışsın :)Zilhicce Ayımız mübarek olsun bu 10 gün çok kıymetli bol bol dua ve ibadet edelim inş Rabbim bizi bayrama kavuştursun hayırlı muratlarımızı versin 2 dünyamızıda cennet eylesin inş takımın anlam ve önemine binaenRabbim bir dahaki kurban bayramına sağlıkla mutlulukla fit bir şekilde ulaştırsın inş :)
yaptım cok şükür senın yuruyus ne oldu kuzum
Süpersin kuzum afiyet olsun öğün saatlerini yaz olur mu
Ellerine sağlık canım Leslie de yapsan müthiş olur yaparsın sen inanıyorum sana :)
Gece ablamı ikna edersem yürüyüş yaparım başka bişey yapacak halimde yok zaten
Allah korumuş bozmamışsın kuzum bizim sınavımız da bu işte :) biraz dişimizi sıkarsak mide küçüldükçe azalacak bu hallerimiz inşallah dayan kuzum menun de gayet iyi11 GÜNDE 2 KİLO!
Kalkınca
1 türk kahvesi
Sabah
2 yumurtla ile omlet
Peynir
Domates
Salayalık
Çay
Öğlen
Ara
1 yeşil çay
3 gün kurusu
Akşam 17.15
1 kase çorba
1 tabak salata
1 dilim tb
saol bebemm :)Bugün bende tam kaptan ve yardımcılara seni sordum göremeyince merak ettim tamam canım izne ayırırız seni inş bi sıkıntı yoktur
Çok süper bi menü tebrikler kuzummm
canım benım geldıgıne sevındım çok da iyi vermişsinAilevi problemlerden dolayı giremedim kusura bakmayın ama bugün kontrolüm vardı -1 kg :) son 3 gündedir kesin çünkü hiçbişey yemedimmmm 3 gündür aç yaşadım bayaasizlerde ne var ne yok bi geçmişe bakıımmm
güzel bence afiyet olsun :)Menümm
Sabah 1 bardak kırmızı meyve suyu
Öğlen etli patlıcan yemeği ve yoğurtlu bugday
Ara 3-5 fındık 2 lokum
Akşam 2 pirzola bi parça antrikot
Spor 6000 adım
Su 2 lt
sen de 2 öğün yapmısın gayet iyi canım :)Menüm
Kahvaltı 11.00
Domates
Salatalık
Peynir
Çeyrek simit
Ara 16.00
Biraz üzüm
Akşam 20.30
4 5 kaşık tavuklu bulgur
4 5 kaşık yogurt
1.5 lt su
950 ml karışım
1 saat yürüyüş
Sağol canımm evet ya saçmalama dedim kendime dur dedim :) inş iradem böylr gider :)) sende beni gaza getiriyosun her zaman valla :)Canım menün çok güzel bozmadığın için tebrik ediyorum seni 3 gün bitti bile beni sen gaza getiriyorsun bozamazsın o yüzden :)
sabah: 1 dilim tb, bol salata, peynir az reçel ve badem çay
ara: 1 br soguk sütlü kahve 1 şeftali 2 incir
akşam: 1 kase tavuksuyu çorba, biraz salata
ara: kahve soda ve yeşilçay içerim
camlardan sonra enerjimi topladım leslie 3 mil yürüdüm, 4*20 kalça bacak, 70 bel biraz kol çalıştım
Aaaaahhhh inşallah ya ağzından bal damlıyor :)))Afiyet olsun canım çok güzel gidiyorsun bayrama kalmadan 57 olcak gibisin:)
aminnn canım benım ne güzzel yazmışsın :)
yaptım cok şükür senın yuruyus ne oldu kuzum
Allah korumuş bozmamışsın kuzum bizim sınavımız da bu işte :) biraz dişimizi sıkarsak mide küçüldükçe azalacak bu hallerimiz inşallah dayan kuzum menun de gayet iyi
saol bebemm :)
canım benım geldıgıne sevındım çok da iyi vermişsin
güzel bence afiyet olsun :)
sen de 2 öğün yapmısın gayet iyi canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?