523. Etap 72,6 ile izne ayrılan üyeniz geri döndü.
Kilom 72,6mucize gibi
Onca çabama rağmen döneme dim amaa taşınma işi tüm yağlarıma savaş açtıtaşınan olursa yardıma gelirim artık
Yerleşirken tartımı buldum. Dünden bu yana iki gündür ayrı kalmıştım. Kavuştuk ve iyiki kavuşmuşuz tartım benimmm
Tebrikler canım emeğinin sonucunu alıyorsun :)Geçen cuma 59.9
Bugün 58.1
-1.8
Çok mutluyum ya haftaya da hedefime ulaşacağım inşallah
Zereno canım yüzdem bölüncek falan diye hesaplamadım sen beni listeye eklersin tatlım
Tebrikler kaptanım:)523. Etap 72,6 ile izne ayrılan üyeniz geri döndü.
Kilom 72,6mucize gibi
Onca çabama rağmen döneme dim amaa taşınma işi tüm yağlarıma savaş açtıtaşınan olursa yardıma gelirim artık
Yerleşirken tartımı buldum. Dünden bu yana iki gündür ayrı kalmıştım. Kavuştuk ve iyiki kavuşmuşuz tartım benimmm
Çok iyisin kuzum afiyet olsun09.00
Peynir zeytin domates maydanoz 1 haş yumurta 1 dilim ekmek ve yaseminli yeşil çay
12.30
1 küçük yeşil elma
14.30
2 kaşık kepekli makarna (sıfır yağ ve tuz sadece haşladım)
3 kaşık kabak yemeği bolll dereotlu
17.00
2 ceviz ve 2 hurma
21.30
1 kase cacık
8 adet ızgara kanat
Su 2 lt olmuştur
Spor yok regl 1.günüm ağrım çokk
Kitap:Aeden
Ayyy yüzdenin güzelliğine bak Süpersin kuzum tebriklergünaydın
geçen cuma 69.8
bugün 68.6
fark 1.2
%1,719
Ooo harikasın kuzucum listeye güzel bir giriş yaptın tebrikler :)Geçen cuma 59.9
Bugün 58.1
-1.8
Çok mutluyum ya haftaya da hedefime ulaşacağım inşallah
Zereno canım yüzdem bölüncek falan diye hesaplamadım sen beni listeye eklersin tatlım
Tebrikler kaptanım artık listedesin :)523. Etap 72,6 ile izne ayrılan üyeniz geri döndü.
Kilom 72,6mucize gibi
Aynen kuzum 100 gr da olsa eksi görmek süper bence :)Cuma kilosu 61.1
Bugün 61
Fark 0.1
Yüzde %0.16
Olsun 100 gr 100 gramdır:)
Kızlar çok üzgünüm artı çıktığım için 3 günde 3 kilo verdim ama hala vermem gereken 2 kilo vartatil bayağı bir mahvetti beni inş haftaya güzel bir yüzdeyle gelip kendimi affettiricem :) özellikle ekside olan arkadaşlarımdan özür dilerim Emeklerinizi heba etmiş gibi oldum
Saol kuzucum gerçekten iyi geldi ama bir an önce kurtulsam fazlalıklardan daha iyi olucamCanım oldu artık üzülme bundan sonrasına bak
Hem tatilin anlam ve önemini yaşamışsın
Moral olmuştur sana da
Haftaya eksiyle geleceği ni biliyorum
Kurtulacaksın canım bu hafta protein ağırlıklı beslen ekmeği minimum a düşürSaol kuzucum gerçekten iyi geldi ama bir an önce kurtulsam fazlalıklardan daha iyi olucamtekrar saol desteğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?