Saol kuzum evet verirsin bide düşün benimki Doğum kilosuda değil bildiğin yerleşmiş kilo :)
Canım hiç abartmamışsın ıslak kek olmasa iyiydi ama çok da kötü durmuyor afiyet olsun bu haftalık tatlı hakkını yedin say spor yaparsan süper olur :)
Evet canımcımSen de döndün dimi kuşummm
Merhabalar kızlar bende zayıflamak istiyorum yeni üye oldum sırf bunun için ama şimdi baslayamiyorum tatil deyim okullar açılır açılmaz baslayacam beni de aranıza alır mısınız
Kolay gelsin menü harcanan efora göre normal hatta az bile denilebilir :)Ara verdim biraz. Mutfağı düzenliyordum. Oturunca farkediyorum çok yorulmuşum.
Sabah erken 8:30
Sucuklu kaşarlı yarım pide
Çay
18:30
Yarım muz
Çay içiyorummm şimdi.
Dün de akşama kadar bişi yemedim. Ev taşındı eşim de yok. Tüm gün taşımacıları bekledim ayak üstü koşturdum.
Akşam 1,5 adana dürüm yedim. Sadece menü bu dünkü.
hoşgeldin canım :)Merhabalar kızlar bende zayıflamak istiyorum yeni üye oldum sırf bunun için ama şimdi baslayamiyorum tatil deyim okullar açılır açılmaz baslayacam beni de aranıza alır mısınız
arada kaçamak olur canım bişey olmaz :)11 GÜNDE 2 KİLO!
1. GÜN KİLO : 59.3
2. GÜN KİLO : 58.8
3.GÜN KİLO : 59.00
4. GÜN KİLO : 58.7
5. GÜN KİLO : 58.1
11. GÜN HEDEF : 57.3
09.00
1 türk kahvesi
09.30
2 haşlanmış yumurta
Çay
15.00
1 kase çorba
Az salata
1 küçük kase kadar pilav
2 yk etli patlıcan
2 yk nohut
2 dilim turşu
15.30
3 çatal ıslak kek
2 çay
Kızlar misafirliktryim abarttım malesef
Suda içemedim bugün eve gidince 3 lt içeceğim yatana kadar.
Sporda yapamadım sabah erken çıktık.
Eve gidince sporumu yapmaya çalışacağım.
Boy 175 kilo 85 hedefim 65 olmak aslında bir ara 70 kadar indim ama dikkat etmeyince hepsini geri aldımTatlı hakkı vermiyodum aslında kendime ama çok sevdiğim birine gittik yapmış kırılmasın diye yedim valla :) erken yedim umarım kurtarırım. Yaptım sporumu şükür suda 3 litre olmak üzere. Birazdandan bir ütü yığınına dalacağım kalori atacağım
Evet canımcımçok şükür
Tabii katılabilirsiniz hoşgeldiniz şimdidenboyunuz kilonuz ne ?
Hoşbulduk :)hoşgeldin canım :)
selam kızlar bugün benim için çok zor bir gündü, çocukluk arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim sabah şok oldum, biraz önce duasına gittik, yani inanılması güç o kadar genç güzel hayat dolu ! Rabbim sabır versin adı gibi melek oldu hayatımızdan gecip gitti 17 ay içinde beyin tümörü yüzündenyani hani insan bi sorguluyor bu kadar kolay ki kayıp gitmemiz şu hayattan...
sabah: 1 dilim tb, yarım kk peynir çok az domates lor ve bal ve çay
ara: 1 br sütlü kahve biraz kavun 2 incir
akşam 181 kase bamya, 2-3 çatal çubuk makarna
ara: turk kahve soda
şimdi: yeşilçay içicem ve 1 avuc cekirdek yicem
gündüz kalan camlardan sildim başka spor yok
Boy 175 kilo 85 hedefim 65 olmak aslında bir ara 70 kadar indim ama dikkat etmeyince hepsini geri aldım
Sevgili kaptan arkadaslarim 1 eylul cuma gun bayramin ilk gunu olmasi sebebiyle 533.etap ve 534. Etaplarin birlestirlmesi konusunu oylamaniza sunuyorum
1.takim evet/hayir
1.takim evet/hayir
3.takim evet/hayir
4.takim hayir
5.takim evet
6.takim evet/hayir
7.takim evet/hayir
8.takim evet
9.takim evet/hayir
12.takim evet
13.takim evet/hayir
14.takim evet/hayir
ARKADAŞLAR SİZLER ETAPLARIN BİRLEŞTİRİLMESİNİ İSTER MİSİNİZ? EĞER BU CUMA ŞEHİR DIŞINA ÇIKICAM BAYRAMIN 1.GÜNÜ FIRSAT BULAMAM FİLAN DİYORSANIZ EVET OYU VERİCEZ YANİ BU HAFTA BİLDİRİM YAPMİYCAZ ONDAN SONRAKİ HAFTA BİLDİRİM YAPICAZ HEMEN CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM
akrep33 evet/hayır
Zereno hayır
_rosebud_evet/hayır
Gzm2628 evet/hayır
hedef25 evet/hayır
2BHB evet/hayır
hedef56 evet/hayır
bebekicin evet/hayır
ayperest evet/hayır
Kilo bildirimini sadece listedeki üyeler yapacağı için oylamaya da sadece onları koydum hemen bekliyorum kızlar
İnşallah canımİyi akşamlar kızlar ben bugun aç karna tartilmadim yatılı Misafirim vardı diyet listesine de uyamadın yinede dikkat etmeye çalıştım yarın telafi edicem inşallah
Hoşgeldin canimMerhabalar kızlar bende zayıflamak istiyorum yeni üye oldum sırf bunun için ama şimdi baslayamiyorum tatil deyim okullar açılır açılmaz baslayacam beni de aranıza alır mısınız
Başınız sağolsun canımselam kızlar bugün benim için çok zor bir gündü, çocukluk arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim sabah şok oldum, biraz önce duasına gittik, yani inanılması güç o kadar genç güzel hayat dolu ! Rabbim sabır versin adı gibi melek oldu hayatımızdan gecip gitti 17 ay içinde beyin tümörü yüzündenyani hani insan bi sorguluyor bu kadar kolay ki kayıp gitmemiz şu hayattan...
sabah: 1 dilim tb, yarım kk peynir çok az domates lor ve bal ve çay
ara: 1 br sütlü kahve biraz kavun 2 incir
akşam 181 kase bamya, 2-3 çatal çubuk makarna
ara: turk kahve soda
şimdi: yeşilçay içicem ve 1 avuc cekirdek yicem
gündüz kalan camlardan sildim başka spor yok
İnşallah canım benim ben inanıyorum hepinizeOlsun canım bence o tatili haketmiştinhaftaya toplayacağından şüphem yok
Canjm tebrikler mezun oldun darısı bana :)
Tabiki alırız canım. Hoşgeldin.Merhabalar kızlar bende zayıflamak istiyorum yeni üye oldum sırf bunun için ama şimdi baslayamiyorum tatil deyim okullar açılır açılmaz baslayacam beni de aranıza alır mısınız
Süpersin tatlımGeçen cuma 59.9
Bugün 58.1
-1.8
Çok mutluyum ya haftaya da hedefime ulaşacağım inşallah
Zereno canım yüzdem bölüncek falan diye hesaplamadım sen beni listeye eklersin tatlım
Artı 100 oldugunu düşün birdeCuma kilosu 61.1
Bugün 61
Fark 0.1
Yüzde %0.16
Olsun 100 gr 100 gramdır:)
Gidecek o kilolarBenimde son 33
Sizi zayıflatmam lazımSağol canım. Sen nereye gidiyosun bakalım. Buralardasın yine kaptan yardımcım
Sağol canımKolay gelsin menü harcanan efora göre normal hatta az bile denilebilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?