Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tatlı hakkı vermiyodum aslında kendime ama çok sevdiğim birine gittik yapmış kırılmasın diye yedim valla :) erken yedim umarım kurtarırım. Yaptım sporumu şükür suda 3 litre olmak üzere. Birazdandan bir ütü yığınına dalacağım kalori atacağım

Sen de döndün dimi kuşummm
Evet canımcım çok şükür
Merhabalar kızlar bende zayıflamak istiyorum yeni üye oldum sırf bunun için ama şimdi baslayamiyorum tatil deyim okullar açılır açılmaz baslayacam beni de aranıza alır mısınız

Tabii katılabilirsiniz hoşgeldiniz şimdiden boyunuz kilonuz ne ?

menüm
kahvaltı 10.15
domates
salatalık
peynir
biraz omlet
2 çatal reçel

ara 15.00
birkaç kaşık dondurma

akşam 19.45
2 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık makarna
birkaç adet kavun dilimi

2 lt su
950 ml karışım
1.5 saat yürüyüş

Kolay gelsin menü harcanan efora göre normal hatta az bile denilebilir :)

arada kaçamak olur canım bişey olmaz :)

selam kızlar bugün benim için çok zor bir gündü, çocukluk arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim sabah şok oldum, biraz önce duasına gittik, yani inanılması güç o kadar genç güzel hayat dolu ! Rabbim sabır versin adı gibi melek oldu hayatımızdan gecip gitti 17 ay içinde beyin tümörü yüzünden yani hani insan bi sorguluyor bu kadar kolay ki kayıp gitmemiz şu hayattan...

sabah: 1 dilim tb, yarım kk peynir çok az domates lor ve bal ve çay
ara: 1 br sütlü kahve biraz kavun 2 incir
akşam 18 1 kase bamya, 2-3 çatal çubuk makarna
ara: turk kahve soda
şimdi: yeşilçay içicem ve 1 avuc cekirdek yicem

gündüz kalan camlardan sildim başka spor yok

Boy 175 kilo 85 hedefim 65 olmak aslında bir ara 70 kadar indim ama dikkat etmeyince hepsini geri aldım

Canım başın sağolsun allah zamansız ölüm vermesin kimseye hiçbirimizin garantisi yok işte.. hayat kısa güzel yaşamalı

Menü gayet güzel bu hafta iyi sık dişini hadi kaçamak yapma :)

Boy 175 kilo 85 hedefim 65 olmak aslında bir ara 70 kadar indim ama dikkat etmeyince hepsini geri aldım

Yeterki vazgeçme canım. Biz hepimiz burada güzel kilolar veriyoruz. Sende verirsin. Ne zaman katılacaksın aramıza ? Bence zamanından yeme hemen yarın sabah başla

Sevgili kaptan arkadaslarim 1 eylul cuma gun bayramin ilk gunu olmasi sebebiyle 533.etap ve 534. Etaplarin birlestirlmesi konusunu oylamaniza sunuyorum
1.takim evet/hayir
1.takim evet/hayir
3.takim evet/hayir
4.takim hayir
5.takim evet
6.takim evet/hayir
7.takim evet/hayir
8.takim evet
9.takim evet/hayir
12.takim evet
13.takim evet/hayir
14.takim evet/hayir

ARKADAŞLAR SİZLER ETAPLARIN BİRLEŞTİRİLMESİNİ İSTER MİSİNİZ? EĞER BU CUMA ŞEHİR DIŞINA ÇIKICAM BAYRAMIN 1.GÜNÜ FIRSAT BULAMAM FİLAN DİYORSANIZ EVET OYU VERİCEZ YANİ BU HAFTA BİLDİRİM YAPMİYCAZ ONDAN SONRAKİ HAFTA BİLDİRİM YAPICAZ HEMEN CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM

akrep33 evet/hayır
Zereno hayır
_rosebud_evet/hayır
Gzm2628 evet/hayır
hedef25 evet/hayır
2BHB evet/hayır

hedef56 evet/hayır

bebekicin evet/hayır
ayperest evet/hayır

Kilo bildirimini sadece listedeki üyeler yapacağı için oylamaya da sadece onları koydum hemen bekliyorum kızlar

Disiplin kaçmasın diye hayır bence

Başınız sağolsun canım
Hayat işte geldik gidiyoruz
Her şey dakikanın kıymetini bilelim
Kalp kırmayalım
Luzumsuz şeylere üzülmeyelim

Geçen cuma 59.9
Bugün 58.1
-1.8

Çok mutluyum ya haftaya da hedefime ulaşacağım inşallah

Zereno canım yüzdem bölüncek falan diye hesaplamadım sen beni listeye eklersin tatlım
Süpersin tatlım
Cuma kilosu 61.1
Bugün 61
Fark 0.1
Yüzde %0.16
Olsun 100 gr 100 gramdır:)
Artı 100 oldugunu düşün birde
Olumlu bak canım tebrik ederim
Gidecek o kilolar
Zereno 1 yıl da verdi o kadar kiloyu sende verirsin
Zereno canımmmmm
Sağol canım. Sen nereye gidiyosun bakalım. Buralardasın yine kaptan yardımcım
Sizi zayıflatmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…