Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sevgili kaptan arkadaslarim 1 eylul cuma gun bayramin ilk gunu olmasi sebebiyle 533.etap ve 534. Etaplarin birlestirlmesi konusunu oylamaniza sunuyorum
1.takim evet/hayir
1.takim evet/hayir
3.takim evet/hayir
4.takim hayir
5.takim evet
6.takim evet/hayir
7.takim evet/hayir
8.takim evet
9.takim evet/hayir
12.takim evet
13.takim evet/hayir
14.takim evet/hayir

ARKADAŞLAR SİZLER ETAPLARIN BİRLEŞTİRİLMESİNİ İSTER MİSİNİZ? EĞER BU CUMA ŞEHİR DIŞINA ÇIKICAM BAYRAMIN 1.GÜNÜ FIRSAT BULAMAM FİLAN DİYORSANIZ EVET OYU VERİCEZ YANİ BU HAFTA BİLDİRİM YAPMİYCAZ ONDAN SONRAKİ HAFTA BİLDİRİM YAPICAZ HEMEN CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM

akrep33 hayır
Zereno hayır
_rosebud_evet/hayır
Gzm2628 evet/hayır
hedef25 evet/hayır
2BHB evet/hayır

hedef56 evet/hayır

bebekicin evet/hayır
ayperest evet/hayır

Kilo bildirimini sadece listedeki üyeler yapacağı için oylamaya da sadece onları koydum hemen bekliyorum kızlar

Allah yardımcın olsun kaptanım hiç bişey yememişsin sonra bu sana açlık krizi olarak dönmez inş
Merhabalar kızlar bende zayıflamak istiyorum yeni üye oldum sırf bunun için ama şimdi baslayamiyorum tatil deyim okullar açılır açılmaz baslayacam beni de aranıza alır mısınız
Hoşgeldin canım elbette gelebilirsin ama bence de erteleme kararlıysan bir an önce başla
Gayet güzel tatlım karışım iyi geliyor mu?

Ya canım benim çok üzüldüm başın saolsun Rabbim mekanını cennet etsin sizlere sabır versin ah ah ölüm ne kadar yakın biz ne kadar gafletteyiz menünde gayet güzel canım afiyet olsun
Boy 175 kilo 85 hedefim 65 olmak aslında bir ara 70 kadar indim ama dikkat etmeyince hepsini geri aldım
İnş burada çabucak hedefine ulaşırsın canım :)

Süpersin tatlım

Artı 100 oldugunu düşün birde
Olumlu bak canım tebrik ederim

Gidecek o kilolar

Zereno canımmmmm

Sizi zayıflatmam lazım
Sende benim canımmm

Yorgunluktan kesiliyorum canım bişi istemiyo bebişim.

HAYIIIIRR:)

Sevgili kaptan arkadaslarim 1 eylul cuma gun bayramin ilk gunu olmasi sebebiyle 533.etap ve 534. Etaplarin birlestirlmesi konusunu oylamaniza sunuyorum
1.takim evet/hayir
1.takim evet/hayir
3.takim evet/hayir
4.takim hayir
5.takim evet
6.takim evet/hayir
7.takim evet/hayir
8.takim evet
9.takim evet/hayir
12.takim evet
13.takim evet/hayir
14.takim evet/hayir

ARKADAŞLAR SİZLER ETAPLARIN BİRLEŞTİRİLMESİNİ İSTER MİSİNİZ? EĞER BU CUMA ŞEHİR DIŞINA ÇIKICAM BAYRAMIN 1.GÜNÜ FIRSAT BULAMAM FİLAN DİYORSANIZ EVET OYU VERİCEZ YANİ BU HAFTA BİLDİRİM YAPMİYCAZ ONDAN SONRAKİ HAFTA BİLDİRİM YAPICAZ HEMEN CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM

akrep33 hayır
Zereno hayır
_rosebud_evet/hayır
Gzm2628 hayır
hedef25 evet/hayır
2BHB evet/hayır

hedef56 evet/hayır

bebekicin evet/hayır
ayperest evet/hayır

Kilo bildirimini sadece listedeki üyeler yapacağı için oylamaya da sadece onları koydum hemen bekliyorum kızlar

Bence gerek yok o yüzden hayır

1.takim evet/hayir
1.takim evet/hayir
3.takim evet/hayir
4.takim hayir
5.takim evet
6.takim evet/hayir
7.takim evet/hayir
8.takim evet
9.takim evet/hayir
12.takim evet
13.takim evet/hayir
14.takim evet/hayir

akrep33 hayır
Zereno hayır
_rosebud_evet/hayır
Gzm2628 hayır
hedef25 evet/hayır
2BHB hayır

hedef56 evet/hayır

bebekicin evet/hayır
ayperest evet/hayır

Hayır diyorum

Günaydın canlarım
Bu sabah 500 gr artıdaydım 2 gündür tuvalete çıkamadım ondan heralde. Ya da dediğim gibi dün abarttım
Bu sabah spora vakit olmadı. Yatmadan yapmaya çalışacağım inşallah..
Bu hafta sonunuda çozutmadan geçireceğim

Yorgunluktan kesiliyorum canım bişi istemiyo bebişim.
Anladım kaptanım sonrasında da dikkat edersen süper zayıflarsın inş :)

Tabiki hatta yemede ölçüyü kaçırdığım da dengeliyor sanırım bağırsaklarima da iyi geldi yarın 15.gün sonra 5 gün ara vercem
Ooo çok iyi o zaman

Sıkma canını tatlım yarına düzelir merak etme

Başınız sağolsun canım
Hayat işte geldik gidiyoruz
Her şey dakikanın kıymetini bilelim
Kalp kırmayalım
Luzumsuz şeylere üzülmeyelim

hepiniz çok saolun kızlar, insan böyle zamanlarda sorguluyor işte..

öğlen ve akşam için mis gibi bir tepsi biber dolması pişirdi annem normalde bıraksalar tepsinin çeyreğini falan yerdim arsızca zaten bu yuzden bu halde değil miyim tabi ki yemedim, yine meyve ve 1 br sütlü kahvemden oluşan ara öğünümü yapıyorum inşallah işe yarar, artık olumlu bi gelişme yaşayıp kendime olan güvenimi sağlamak istiyorum, ama sabah tartılmadım biraz ara vereyim dedim pazartesi tartılıcam, birkaç gündür yine 70 çıkınca moralimin bozulmasından da korktum biraz açıkçası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…