Allah yardımcın olsun kaptanımAra verdim biraz. Mutfağı düzenliyordum. Oturunca farkediyorum çok yorulmuşum.
Sabah erken 8:30
Sucuklu kaşarlı yarım pide
Çay
18:30
Yarım muz
Çay içiyorummm şimdi.
Dün de akşama kadar bişi yemedim. Ev taşındı eşim de yok. Tüm gün taşımacıları bekledim ayak üstü koşturdum.
Akşam 1,5 adana dürüm yedim. Sadece menü bu dünkü.
Hoşgeldin canım elbette gelebilirsin ama bence de erteleme kararlıysan bir an önce başlaMerhabalar kızlar bende zayıflamak istiyorum yeni üye oldum sırf bunun için ama şimdi baslayamiyorum tatil deyim okullar açılır açılmaz baslayacam beni de aranıza alır mısınız
Gayet güzel tatlım karışım iyi geliyor mu?menüm
kahvaltı 10.15
domates
salatalık
peynir
biraz omlet
2 çatal reçel
ara 15.00
birkaç kaşık dondurma
akşam 19.45
2 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık makarna
birkaç adet kavun dilimi
2 lt su
950 ml karışım
1.5 saat yürüyüş
Ya canım benim çok üzüldüm başın saolsun Rabbim mekanını cennet etsin sizlere sabır versinselam kızlar bugün benim için çok zor bir gündü, çocukluk arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim sabah şok oldum, biraz önce duasına gittik, yani inanılması güç o kadar genç güzel hayat dolu ! Rabbim sabır versin adı gibi melek oldu hayatımızdan gecip gitti 17 ay içinde beyin tümörü yüzündenyani hani insan bi sorguluyor bu kadar kolay ki kayıp gitmemiz şu hayattan...
sabah: 1 dilim tb, yarım kk peynir çok az domates lor ve bal ve çay
ara: 1 br sütlü kahve biraz kavun 2 incir
akşam 181 kase bamya, 2-3 çatal çubuk makarna
ara: turk kahve soda
şimdi: yeşilçay içicem ve 1 avuc cekirdek yicem
gündüz kalan camlardan sildim başka spor yok
İnş burada çabucak hedefine ulaşırsın canım :)Boy 175 kilo 85 hedefim 65 olmak aslında bir ara 70 kadar indim ama dikkat etmeyince hepsini geri aldım
Sende benim canımmmSüpersin tatlım
Artı 100 oldugunu düşün birde
Olumlu bak canım tebrik ederim
Gidecek o kilolar
Zereno canımmmmm
Sizi zayıflatmam lazım
Yorgunluktan kesiliyorum canım bişi istemiyo bebişim.Allah yardımcın olsun kaptanımhiç bişey yememişsin sonra bu sana açlık krizi olarak dönmez inş
Hoşgeldin canım elbette gelebilirsin ama bence de erteleme kararlıysan bir an önce başla
Gayet güzel tatlım karışım iyi geliyor mu?
Ya canım benim çok üzüldüm başın saolsun Rabbim mekanını cennet etsin sizlere sabır versinah ah ölüm ne kadar yakın biz ne kadar gafletteyiz menünde gayet güzel canım afiyet olsun
İnş burada çabucak hedefine ulaşırsın canım :)
Sende benim canımmm
Sevgili kaptan arkadaslarim 1 eylul cuma gun bayramin ilk gunu olmasi sebebiyle 533.etap ve 534. Etaplarin birlestirlmesi konusunu oylamaniza sunuyorum
1.takim evet/hayir
1.takim evet/hayir
3.takim evet/hayir
4.takim hayir
5.takim evet
6.takim evet/hayir
7.takim evet/hayir
8.takim evet
9.takim evet/hayir
12.takim evet
13.takim evet/hayir
14.takim evet/hayir
ARKADAŞLAR SİZLER ETAPLARIN BİRLEŞTİRİLMESİNİ İSTER MİSİNİZ? EĞER BU CUMA ŞEHİR DIŞINA ÇIKICAM BAYRAMIN 1.GÜNÜ FIRSAT BULAMAM FİLAN DİYORSANIZ EVET OYU VERİCEZ YANİ BU HAFTA BİLDİRİM YAPMİYCAZ ONDAN SONRAKİ HAFTA BİLDİRİM YAPICAZ HEMEN CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM
akrep33 evet/hayır
Zereno hayır
_rosebud_evet/hayır
Gzm2628 evet/hayır
hedef25 evet/hayır
2BHB evet/hayır
hedef56 evet/hayır
bebekicin evet/hayır
ayperest evet/hayır
Kilo bildirimini sadece listedeki üyeler yapacağı için oylamaya da sadece onları koydum hemen bekliyorum kızlar
Bence gerek yok o yüzden hayırSevgili kaptan arkadaslarim 1 eylul cuma gun bayramin ilk gunu olmasi sebebiyle 533.etap ve 534. Etaplarin birlestirlmesi konusunu oylamaniza sunuyorum
1.takim evet/hayir
1.takim evet/hayir
3.takim evet/hayir
4.takim hayir
5.takim evet
6.takim evet/hayir
7.takim evet/hayir
8.takim evet
9.takim evet/hayir
12.takim evet
13.takim evet/hayir
14.takim evet/hayir
ARKADAŞLAR SİZLER ETAPLARIN BİRLEŞTİRİLMESİNİ İSTER MİSİNİZ? EĞER BU CUMA ŞEHİR DIŞINA ÇIKICAM BAYRAMIN 1.GÜNÜ FIRSAT BULAMAM FİLAN DİYORSANIZ EVET OYU VERİCEZ YANİ BU HAFTA BİLDİRİM YAPMİYCAZ ONDAN SONRAKİ HAFTA BİLDİRİM YAPICAZ HEMEN CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM
akrep33 hayır
Zereno hayır
_rosebud_evet/hayır
Gzm2628 evet/hayır
hedef25 evet/hayır
2BHB evet/hayır
hedef56 evet/hayır
bebekicin evet/hayır
ayperest evet/hayır
Kilo bildirimini sadece listedeki üyeler yapacağı için oylamaya da sadece onları koydum hemen bekliyorum kızlar
Tabiki hatta yemede ölçüyü kaçırdığım da dengeliyor sanırım bağırsaklarima da iyi geldi yarın 15.gün sonra 5 gün ara vercemGayet güzel tatlım karışım iyi geliyor mu?
Günaydın tatlımGünaydın
Güzel bir haftasonu bizi bekliyor, uyanın artıık
Sevgili kaptan arkadaslarim 1 eylul cuma gun bayramin ilk gunu olmasi sebebiyle 533.etap ve 534. Etaplarin birlestirlmesi konusunu oylamaniza sunuyorum
1.takim evet/hayir
1.takim evet/hayir
3.takim evet/hayir
4.takim hayir
5.takim evet
6.takim evet/hayir
7.takim evet/hayir
8.takim evet
9.takim evet/hayir
12.takim evet
13.takim evet/hayir
14.takim evet/hayir
akrep33 evet/hayır
Zereno hayır
_rosebud_evet/hayır
Gzm2628 evet/hayır
hedef25 evet/hayır
2BHB evet/hayır
hedef56 evet/hayır
bebekicin evet/hayır
ayperest evet/hayır
Tamam oy çoğunluğuyla hayır oldu cevabımız :) ama maalesef ki diğer takımlar evet dedi yani etaplar birleşecek yine :/Hayır diyorum
Anladım kaptanım sonrasında da dikkat edersen süper zayıflarsın inş :)Yorgunluktan kesiliyorum canım bişi istemiyo bebişim.
Ooo çok iyi o zamanTabiki hatta yemede ölçüyü kaçırdığım da dengeliyor sanırım bağırsaklarima da iyi geldi yarın 15.gün sonra 5 gün ara vercem
Sıkma canını tatlım yarına düzelir merak etmeGünaydın canlarım
Bu sabah 500 gr artıdaydım2 gündür tuvalete çıkamadım ondan heralde. Ya da dediğim gibi dün abarttım
Bu sabah spora vakit olmadı. Yatmadan yapmaya çalışacağım inşallah..
Bu hafta sonunuda çozutmadan geçireceğim
İnşallah ya yarın tartım yok tartılamayacağım artık bakalım p.tesi ne çıkacak şöyle 57.9 görsemAnladım kaptanım sonrasında da dikkat edersen süper zayıflarsın inş :)
Ooo çok iyi o zaman
Sıkma canını tatlım yarına düzelir merak etme
Canım başın sağolsun allah zamansız ölüm vermesin kimseyehiçbirimizin garantisi yok işte.. hayat kısa güzel yaşamalı
Menü gayet güzelbu hafta iyi sık dişini hadi kaçamak yapma :)
Yeterki vazgeçme canım. Biz hepimiz burada güzel kilolar veriyoruz. Sende verirsin. Ne zaman katılacaksın aramıza ? Bence zamanından yeme hemen yarın sabah başla
Başınız sağolsun canım
Hayat işte geldik gidiyoruz
Her şey dakikanın kıymetini bilelim
Kalp kırmayalım
Luzumsuz şeylere üzülmeyelim
hepiniz çok saolun kızlar, insan böyle zamanlarda sorguluyor işte..Allah yardımcın olsun kaptanımhiç bişey yememişsin sonra bu sana açlık krizi olarak dönmez inş
Hoşgeldin canım elbette gelebilirsin ama bence de erteleme kararlıysan bir an önce başla
Gayet güzel tatlım karışım iyi geliyor mu?
Ya canım benim çok üzüldüm başın saolsun Rabbim mekanını cennet etsin sizlere sabır versinah ah ölüm ne kadar yakın biz ne kadar gafletteyiz menünde gayet güzel canım afiyet olsun
İnş burada çabucak hedefine ulaşırsın canım :)
Sende benim canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?