dünkü menunu daha görmedim canım ama inşallah wc ye çıkınca gider fazlalıklarGünaydın canlarım
Bu sabah 500 gr artıdaydım2 gündür tuvalete çıkamadım ondan heralde. Ya da dediğim gibi dün abarttım
Bu sabah spora vakit olmadı. Yatmadan yapmaya çalışacağım inşallah..
Bu hafta sonunuda çozutmadan geçireceğim
ay hadi inşallah kuzum yaa hepimiz güzel eksiler görsek !İnşallah ya yarın tartım yok tartılamayacağım artık bakalım p.tesi ne çıkacak şöyle 57.9 görsem
ben de spor yapmak ıstıyorum ama sabahtan beri hiç boş durmadım ki rus salatası ıstedi kardeşim onunla uğraştım şimdi de balkonları temızledik içlerini doldurucaz annemleSabah spor yapamadığım için vijdan azabı çekiyorum
Canım harikasın valla vazgeçme yeter ki her gün az yicez her öğün az yicez başka türlü zayıflanmıyoöğlen ve akşam için mis gibi bir tepsi biber dolması pişirdi annem normalde bıraksalar tepsinin çeyreğini falan yerdim arsızca zaten bu yuzden bu halde değil miyimtabi ki yemedim, yine meyve ve 1 br sütlü kahvemden oluşan ara öğünümü yapıyorum inşallah işe yarar, artık olumlu bi gelişme yaşayıp kendime olan güvenimi sağlamak istiyorum, ama sabah tartılmadım biraz ara vereyim dedim pazartesi tartılıcam, birkaç gündür yine 70 çıkınca moralimin bozulmasından da korktum biraz açıkçası...
İnşallah yaaa valla meto durmuş gibi aynı.. acı bişeyler yeyim bari ben..dünkü menunu daha görmedim canım ama inşallah wc ye çıkınca gider fazlalıklar
ay hadi inşallah kuzum yaa hepimiz güzel eksiler görsek !
ben de spor yapmak ıstıyorum ama sabahtan beri hiç boş durmadım ki rus salatası ıstedi kardeşim onunla uğraştım şimdi de balkonları temızledik içlerini doldurucaz annemle
Ben hiç kullanmadım canımKızlar spor yaparken lahana yağı sürmek daha etkili sonuç veriyormus daha iyi yağ yakıyor diyorlar kullanan var mı
Niye tartın yok?İnşallah ya yarın tartım yok tartılamayacağım artık bakalım p.tesi ne çıkacak şöyle 57.9 görsem
Sen olmuşsun kuzuSabah spor yapamadığım için vijdan azabı çekiyorum
Ve en acısı birkaç gün sonra eski halimize dönüyoruzhepiniz çok saolun kızlar, insan böyle zamanlarda sorguluyor işte..
Vayyy harikasın canımöğlen ve akşam için mis gibi bir tepsi biber dolması pişirdi annem normalde bıraksalar tepsinin çeyreğini falan yerdim arsızca zaten bu yuzden bu halde değil miyimtabi ki yemedim, yine meyve ve 1 br sütlü kahvemden oluşan ara öğünümü yapıyorum inşallah işe yarar, artık olumlu bi gelişme yaşayıp kendime olan güvenimi sağlamak istiyorum, ama sabah tartılmadım biraz ara vereyim dedim pazartesi tartılıcam, birkaç gündür yine 70 çıkınca moralimin bozulmasından da korktum biraz açıkçası...
Ben lahana suyunu duydum ama yağını bilmiyorum :/Kızlar spor yaparken lahana yağı sürmek daha etkili sonuç veriyormus daha iyi yağ yakıyor diyorlar kullanan var mı
Geldim beybi bizim evin işleri bitmiyor balkonları yerleştirdik ondan gelemedimKızlar nerelerdesiniz
Ayyyy ne evmişGeldim beybi bizim evin işleri bitmiyor balkonları yerleştirdik ondan gelemedim
Ay sorma ya tum yaz her iki haftada bir eve bişeyler yapıldı pazartesi karyola kurulacak bayrama anca toparlanıcaz heraldeAyyyy ne evmiş
Aynen öyle canım net !Canım harikasın valla vazgeçme yeter ki her gün az yicez her öğün az yicez başka türlü zayıflanmıyo
Acı ye çok fayda verıyor, balkonlar halloldu pzrtesi yatak gelecek o da bitsin artık girişi badana yapıp bayrama halıları yayarız diye umuyorum bebeğimİnşallah yaaa valla meto durmuş gibi aynı.. acı bişeyler yeyim bari ben..
Bitti mi tadilat canım ?
Canım ne desem bilmiyorum ki ama toparlarsın sen bu durumu alışkanlık haline getirmeMenum
Sabah: 2 dilim tb biraz salata, biraz peynir az lor recel ve çay
Ara: 1 br sütlü kahve 1 şeftali 2 erik
Ara: 4 dilim karpuz
Akşam: 4 biber dolması (pirinç+bulgur) biraz cacık
Ara: turk kahve soda
Ara: yeşilçay
Kitap: kar kokusu
Kızlar dünden beri psikolojim çok yerinde değil ve bu bnm işimi cok zorlaştırıyor çünkü zaten bizim işimiz kafada bitiyor, arkadaşımın durumu, benım ara ara nükseden duygusal yalnızlığım içine düşüyor gibi olup kurtulmaya çalıştıgım boşluk...tum bunlar yemeye itiyor "duygusal açlık" akşam yemeğinden sonra çekirdeğe dadanıcaktım kendımı zor durdurdum dun gece yemiştim zatenbabam karpuz yedi akşam ona da hayır dedim çok şükür, kitap fln okuyarak kafa dağıtmaya çalışıyorum
Seneye bayrama toparlayalım daAy sorma ya tum yaz her iki haftada bir eve bişeyler yapıldı pazartesi karyola kurulacak bayrama anca toparlanıcaz heralde
Sporuna bayıldımKAHVALTI(08.30)
1 tb lavaş (2 dilim ekmek yerine geçiyor hesapladım)
1 tepeleme yk labne
1 bardak sade nescafe
3 minicik taze incir
ARA(13.00)
2 yk labne
2 kase patlamış mısır
AKŞAM(17.00)
6 kaşık peynirli makarna
6 kaşık etli taze fasulye
Biraz turşu
Su: 3 lt bulur
Çay: 1 Yeşilçay
Spor: Temizlik (bilhassa mutfak dolaplarının üstünü bastıra bastıra silme suretiyle kol çalışma) ekstra yaparsam yazıcam
Oh bugünkü menümde tatlı Yok meyve az çok şükür Ya Rabbim :)
Saol kuzum ahh canım ya aynen dunyanın gerceği bu işte nasıl içime oturdu anlatamam ama işte Rabbim öyle yazmış ne denir ki düğünü olması beklenırken cenazesi olduNiye tartın yok?
Sen olmuşsun kuzu
Ve en acısı birkaç gün sonra eski halimize dönüyoruz
Vayyy harikasın canım
Ben lahana suyunu duydum ama yağını bilmiyorum :/
Sen de bnm gbi can sıkıntısından yiyorsun galiba yapma bunu aç gezmemiz lazım unutmaKızlar biraz önce yarım avuç kayısı çekirdeği ve 2 dilim peynir yedim :/
Kız nerdeyse hiçbir şey yememişsinMenüm
Kahvaltı 11.00
Domates
Salatalık
Peynir
1 çatal reçel
Ara 14.30
Bikaç kaşık dondurma
Akşam 21.00
2 kepekli galete
1.5lt su
950 ml karışım
1 saat yürüyüş (ağır bi çantayla)
Temizlik
Yazlıga geldim baya yoruldum tartımıda aldım yanımda:)
Saolasın canım aynen aynen zaten şimdiye kadar hep bundan yedik de ne olduCanım ne desem bilmiyorum ki ama toparlarsın sen bu durumu alışkanlık haline getirme
Duygusal açlık nasıl bilirim Allahım kalbine göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?