Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dünkü menunu daha görmedim canım ama inşallah wc ye çıkınca gider fazlalıklar
İnşallah ya yarın tartım yok tartılamayacağım artık bakalım p.tesi ne çıkacak şöyle 57.9 görsem
ay hadi inşallah kuzum yaa hepimiz güzel eksiler görsek !
Sabah spor yapamadığım için vijdan azabı çekiyorum
ben de spor yapmak ıstıyorum ama sabahtan beri hiç boş durmadım ki rus salatası ıstedi kardeşim onunla uğraştım şimdi de balkonları temızledik içlerini doldurucaz annemle

Canım harikasın valla vazgeçme yeter ki her gün az yicez her öğün az yicez başka türlü zayıflanmıyo

İnşallah yaaa valla meto durmuş gibi aynı.. acı bişeyler yeyim bari ben..

Bitti mi tadilat canım ?

KAHVALTI(08.30)
1 tb lavaş (2 dilim ekmek yerine geçiyor hesapladım)
1 tepeleme yk labne
1 bardak sade nescafe
3 minicik taze incir

ARA(13.00)
2 yk labne
2 kase patlamış mısır

AKŞAM(17.00)
6 kaşık peynirli makarna
6 kaşık etli taze fasulye
Biraz turşu

Su: 3 lt bulur
Çay: 1 Yeşilçay
Spor: Temizlik (bilhassa mutfak dolaplarının üstünü bastıra bastıra silme suretiyle kol çalışma ) ekstra yaparsam yazıcam

Oh bugünkü menümde tatlı Yok meyve az çok şükür Ya Rabbim :)

İnşallah ya yarın tartım yok tartılamayacağım artık bakalım p.tesi ne çıkacak şöyle 57.9 görsem
Niye tartın yok?
Sabah spor yapamadığım için vijdan azabı çekiyorum
Sen olmuşsun kuzu
hepiniz çok saolun kızlar, insan böyle zamanlarda sorguluyor işte..
Ve en acısı birkaç gün sonra eski halimize dönüyoruz

Vayyy harikasın canım

Kızlar spor yaparken lahana yağı sürmek daha etkili sonuç veriyormus daha iyi yağ yakıyor diyorlar kullanan var mı
Ben lahana suyunu duydum ama yağını bilmiyorum :/

Menüm
Kahvaltı 11.00
Domates
Salatalık
Peynir
1 çatal reçel

Ara 14.30
Bikaç kaşık dondurma

Akşam 21.00
2 kepekli galete

1.5lt su
950 ml karışım
1 saat yürüyüş (ağır bi çantayla)
Temizlik

Yazlıga geldim baya yoruldum tartımıda aldım yanımda:)

Menum

Sabah: 2 dilim tb biraz salata, biraz peynir az lor recel ve çay
Ara: 1 br sütlü kahve 1 şeftali 2 erik
Ara: 4 dilim karpuz
Akşam: 4 biber dolması (pirinç+bulgur) biraz cacık
Ara: turk kahve soda
Ara: yeşilçay

Kitap: kar kokusu

Kızlar dünden beri psikolojim çok yerinde değil ve bu bnm işimi cok zorlaştırıyor çünkü zaten bizim işimiz kafada bitiyor, arkadaşımın durumu, benım ara ara nükseden duygusal yalnızlığım içine düşüyor gibi olup kurtulmaya çalıştıgım boşluk...tum bunlar yemeye itiyor "duygusal açlık" akşam yemeğinden sonra çekirdeğe dadanıcaktım kendımı zor durdurdum dun gece yemiştim zaten babam karpuz yedi akşam ona da hayır dedim çok şükür, kitap fln okuyarak kafa dağıtmaya çalışıyorum

Canım harikasın valla vazgeçme yeter ki her gün az yicez her öğün az yicez başka türlü zayıflanmıyo
Aynen öyle canım net !
İnşallah yaaa valla meto durmuş gibi aynı.. acı bişeyler yeyim bari ben..

Bitti mi tadilat canım ?
Acı ye çok fayda verıyor, balkonlar halloldu pzrtesi yatak gelecek o da bitsin artık girişi badana yapıp bayrama halıları yayarız diye umuyorum bebeğim

Canım ne desem bilmiyorum ki ama toparlarsın sen bu durumu alışkanlık haline getirme
Duygusal açlık nasıl bilirim Allahım kalbine göre versin inşallah

Sporuna bayıldım kuzum öğlen yemediğin için akşamki makarna gözüme batmadı afiyet olsun :)
Niye tartın yok?

Sen olmuşsun kuzu

Ve en acısı birkaç gün sonra eski halimize dönüyoruz

Vayyy harikasın canım

Ben lahana suyunu duydum ama yağını bilmiyorum :/
Saol kuzum ahh canım ya aynen dunyanın gerceği bu işte nasıl içime oturdu anlatamam ama işte Rabbim öyle yazmış ne denir ki düğünü olması beklenırken cenazesi oldu Allahım sabır versin ailesine
Kızlar biraz önce yarım avuç kayısı çekirdeği ve 2 dilim peynir yedim :/
Sen de bnm gbi can sıkıntısından yiyorsun galiba yapma bunu aç gezmemiz lazım unutma
Kız nerdeyse hiçbir şey yememişsin

Canım ne desem bilmiyorum ki ama toparlarsın sen bu durumu alışkanlık haline getirme
Duygusal açlık nasıl bilirim Allahım kalbine göre versin inşallah
Saolasın canım aynen aynen zaten şimdiye kadar hep bundan yedik de ne oldu elimden geldiğince mücadele verıyorum kuzum amin saolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…