Benim eve ilaç şirketi geldi bugün ve evi terkettik. Az önce geldim.. Tel de benim kızdaydı.. Nete bakıp durdu..Kızlar nerelerdesiniz
Kuzum çok iyisin akşam biraz peynir yoğurt filan da ekleseydin keşke bu arada şu dondurmayı 2 kaşıkla bırakıyorsun Ya maşallah iradene :)Menüm
Kahvaltı 11.00
Domates
Salatalık
Peynir
1 çatal reçel
Ara 14.30
Bikaç kaşık dondurma
Akşam 21.00
2 kepekli galete
1.5lt su
950 ml karışım
1 saat yürüyüş (ağır bi çantayla)
Temizlik
Yazlıga geldim baya yoruldum tartımıda aldım yanımda:)
AbooooooGeldim beybi bizim evin işleri bitmiyor balkonları yerleştirdik ondan gelemedim
Hiç deme ya tam koyup kaçılmalıkAyyyy ne evmiş
Canım benim menün güzel iradeni zorladığın için tebrik ederim senin durumunu çok iyi anlıyorum ara ara bana da geliyor aynısındanMenum
Sabah: 2 dilim tb biraz salata, biraz peynir az lor recel ve çay
Ara: 1 br sütlü kahve 1 şeftali 2 erik
Ara: 4 dilim karpuz
Akşam: 4 biber dolması (pirinç+bulgur) biraz cacık
Ara: turk kahve soda
Ara: yeşilçay
Kitap: kar kokusu
Kızlar dünden beri psikolojim çok yerinde değil ve bu bnm işimi cok zorlaştırıyor çünkü zaten bizim işimiz kafada bitiyor, arkadaşımın durumu, benım ara ara nükseden duygusal yalnızlığım içine düşüyor gibi olup kurtulmaya çalıştıgım boşluk...tum bunlar yemeye itiyor "duygusal açlık" akşam yemeğinden sonra çekirdeğe dadanıcaktım kendımı zor durdurdum dun gece yemiştim zatenbabam karpuz yedi akşam ona da hayır dedim çok şükür, kitap fln okuyarak kafa dağıtmaya çalışıyorum
Ooo kolay gelsin kuzum :) temizlik is coming
Günaydın kaptanımGünaydın millet
Niye tartın yok?
Sen olmuşsun kuzu
Ve en acısı birkaç gün sonra eski halimize dönüyoruz
Vayyy harikasın canım
Ben lahana suyunu duydum ama yağını bilmiyorum :/
Neyse dünü sayma artık. Yeni gün seni bekliyor canımDünlü menü
11 GÜNDE 2 KİLO!
1. GÜN KİLO : 59.3
2. GÜN KİLO : 58.8
3.GÜN KİLO : 59.00
4. GÜN KİLO : 58.7
5. GÜN KİLO : 58.1
6.GÜN KİLO : 58.6
11. GÜN HEDEF : 57.3
09.00
Limonlu su
1 tütk kahvesi
09.30
1 süy mısır
13.00
1 kase biberli yoğurt
15.00
1 dilim ekmek
Biraz biber kızartması
Biraz sucukku yumurta
Peynir
2 çay
19.30
2 kepçe çorba
Salata
5 6 yk el kesimi yoğurtlu makarna
22.00
BiraZ badem ve fıstık
2.5 lt su
Spor yok
Dün olmadı ya ben yeme işini 15.00 da bitirecektim bide tutup akşam yemeği hazırladılar. Makarnayı abarttım çok üzgünüm
Akşam geldik bide yolda çok sallandık deniz dalgalıydı biraz ondan pek bişey istemedi canım midem bulandı birazKız nerdeyse hiçbir şey yememişsin
Dolap tam takırdı canım bugün alışverişe çıkıcaz:)Kuzum çok iyisin akşam biraz peynir yoğurt filan da ekleseydin keşke bu arada şu dondurmayı 2 kaşıkla bırakıyorsun Ya maşallah iradene :)
Afiyet olsun canım çok güzel bi menü :)KAHVALTI(10.00)
1 bardak sade nescafe
2 dilim tahıllı ekmek üzeri acukalı
2 yk labne
1 dilim tahin helvası
ÖĞLE(15.00)
1 porsiyon kavrulmuş kabak içi
ARA
1 armut
AKŞAM(17.00)
1 kabak ve 1 küçük biberden dolma
1 kase semizotu cacık
Kuru soğan
(Dolmayı hazırlarken yarım kaşık çiğden yemiştim bide )
Su: 3 lt
Çay: 1 Yeşilçay
Spor: Temizlik (halı ve yer yıkama suretiyle kol ve sırt ve bacak çalışma)
Hım tamam canımCanım pazar evimde oluyorumya tartımda annemlere o yüzden
Canım kötü değil bence afiyet olsun birde akşam yemeğini bırakma mutlaka yememiz gereken iki öğün kahvaltı ve akşam yemeği saat 5-6 civarıda gayet idealDünlü menü
11 GÜNDE 2 KİLO!
09.00
Limonlu su
1 tütk kahvesi
09.30
1 süy mısır
13.00
1 kase biberli yoğurt
15.00
1 dilim ekmek
Biraz biber kızartması
Biraz sucukku yumurta
Peynir
2 çay
19.30
2 kepçe çorba
Salata
5 6 yk el kesimi yoğurtlu makarna
22.00
BiraZ badem ve fıstık
2.5 lt su
Spor yok
Dün olmadı ya ben yeme işini 15.00 da bitirecektim bide tutup akşam yemeği hazırladılar. Makarnayı abarttım çok üzgünüm
Bizde de öyleydi kaç gündür dün geldi domates salatalığımDolap tam takırdı canım bugün alışverişe çıkıcaz:)
Saol kuzum yalnız Çayın yanında 1 kase patlamış mısır yedim :/Afiyet olsun canım çok güzel bi menü :)
Sende süpersin kuzum afiyet olsun :)Menüm
Kahvaltı 11.00
Domates
Salatalık
Peynir
Yarım simit
Bikaç çatal yumurta
Ara 15.00
1 avuç çekirdek
Ara 17.00
1 kepekli galeta
Akşam 19.00
2 3 kaşık mantı
Bol yoğurt
Ara 22.00
1 şekersiz kahve
2 lt su
1.5 saat yürüyüş
1 top dondurma nedir ki kuzum afiyet olsunPazar menüm
11 GÜNDE 2 KİLO!
7. GÜN KİLO : tartılamadım
14.00
Sucuklu yumurta
Peynir
Domates salatalık
Çay
17.30
1 kase kadar bulgur pilavı
1 kepçe çorba
Pişmiş soğan sarımsak
21.00
1 top dondurma
3 lt su
2 kez üst üste leslie 1 mile express yaptım
Dondurmadan sonra 1.5 saat ütü yaptım erimiştir heralde :)
Hoşgeldin canım özledik seni inş herşey yolundadır :) hadi bekliyoruzGünaydın arkadaşlar nasılsınız?
Dönmek istiyorum fakat evimize yeni taşındık yerli yerine oturmadı birçok şey henüz, bi' selam vermek istedim size
Yaaa maşallah 5ler gözükmek üzere süper :)Cuma 61
Bugün 60.2
Fark 0.8 :)
Hoş buldum teşekkür ederimm :)Hım tamam canım
Canım kötü değil bence afiyet olsun birde akşam yemeğini bırakma mutlaka yememiz gereken iki öğün kahvaltı ve akşam yemeği saat 5-6 civarıda gayet ideal
Bizde de öyleydi kaç gündür dün geldi domates salatalığım
Saol kuzum yalnız Çayın yanında 1 kase patlamış mısır yedim :/
Sende süpersin kuzum afiyet olsun :)
1 top dondurma nedir ki kuzum afiyet olsun
Hoşgeldin canım özledik seni inş herşey yolundadır :) hadi bekliyoruz
Yaaa maşallah 5ler gözükmek üzere süper :)
Kuzum tebrik ediyorum seniGeçen sene bugün hayatımda süper bi gelişme oldu ve ben kkyı buldum. 120 kilo, zayıflayacağına inanmayan, kendinden umudu kesmiş, giyinmek ve gezmek istemeyen, yabancılar beni görmesin diye düğünlere gitmek istemeyen, akrabalar görünce yine kilo almışsın diyecekler diye tedirgin olan, özgüvenini kaybetmiş bir genç kızken bugün o zaman hayallerini bile kuramadığım 8li kilolardayım 36 kilo verdim, kendime güvenim geldi, psikolojim düzeldi ve daha sağlıklı oldum.Rabbime binlerce şükürler olsun. Tam ihtiyacım olan şey Birgün karşıma çıktı ve yıllardır zayıflamam önündeki en büyük engel olan motivasyonumu sizler sayesinde sağladım. Bu Rabbimin bir lütfu değil de nedir? Daha güzel bir bedene sahip olmak için zayıflamakla, artık hastalık derecesinde kilosu olup bundan kurtulmak çok farklı bir durum ve ben çok şükür o hasta halimden kurtuldum.
Son olarak elbette ki 120 kiloyken de kendimi çok seviyordum, güzel özelliklerimin farkındaydım, çok şükrediyordum ama kendi ellerimle bedenime yaptıgım kötülük için bir yandan da çok kızıyordum ve belki de en son ameliyat olmam gerektiğini düşünüyordum Rabbime şükürler olsun ki en büyük safhayı atlattım ve sürekli ne kadar iradesizsin diye kendime kızarken aslında ne kadar irademi ve azimli olduğumu farkettim kendi adıma belki de farkettiğim en güzel şey buydu :)bundan sonra bu süreçte istediğim yılın yarısına kadar istediğim kiloya inmek ve 2. Yılım bittiğinde koruma sürecimi de tamamlamış olmak Allah ömür verirse o zaman da başarı hikayemi yazarım hepinizi çok seviyorum hayatıma ne kadar güzel dokundugunuzun farkında bile değilsiniz :) Rabbim kimseyi boşu boşuna çıkarmıyor karşımıza inş bundan sonra da hep hayırlı ve bizi doğru ve güzele yönlendirecek kişilerle karşılaşırız iyi ki varsınız kızlar ve Birgün gelecek hepimiz fit olucaz Allah'ın izniyle Rabbime binlerce şükürler olsun
Ben biraz duygusallaştım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?