Hoşgeldin canımGünaydın arkadaşlar nasılsınız?
Dönmek istiyorum fakat evimize yeni taşındık yerli yerine oturmadı birçok şey henüz, bi' selam vermek istedim size
Geçen sene bugün hayatımda süper bi gelişme oldu ve ben kkyı buldum. 120 kilo, zayıflayacağına inanmayan, kendinden umudu kesmiş, giyinmek ve gezmek istemeyen, yabancılar beni görmesin diye düğünlere gitmek istemeyen, akrabalar görünce yine kilo almışsın diyecekler diye tedirgin olan, özgüvenini kaybetmiş bir genç kızken bugün o zaman hayallerini bile kuramadığım 8li kilolardayım 36 kilo verdim, kendime güvenim geldi, psikolojim düzeldi ve daha sağlıklı oldum.Rabbime binlerce şükürler olsun. Tam ihtiyacım olan şey Birgün karşıma çıktı ve yıllardır zayıflamam önündeki en büyük engel olan motivasyonumu sizler sayesinde sağladım. Bu Rabbimin bir lütfu değil de nedir? Daha güzel bir bedene sahip olmak için zayıflamakla, artık hastalık derecesinde kilosu olup bundan kurtulmak çok farklı bir durum ve ben çok şükür o hasta halimden kurtuldum.
Son olarak elbette ki 120 kiloyken de kendimi çok seviyordum, güzel özelliklerimin farkındaydım, çok şükrediyordum ama kendi ellerimle bedenime yaptıgım kötülük için bir yandan da çok kızıyordum ve belki de en son ameliyat olmam gerektiğini düşünüyordum Rabbime şükürler olsun ki en büyük safhayı atlattım ve sürekli ne kadar iradesizsin diye kendime kızarken aslında ne kadar irademi ve azimli olduğumu farkettim kendi adıma belki de farkettiğim en güzel şey buydu :)bundan sonra bu süreçte istediğim yılın yarısına kadar istediğim kiloya inmek ve 2. Yılım bittiğinde koruma sürecimi de tamamlamış olmak Allah ömür verirse o zaman da başarı hikayemi yazarım hepinizi çok seviyorum hayatıma ne kadar güzel dokundugunuzun farkında bile değilsiniz :) Rabbim kimseyi boşu boşuna çıkarmıyor karşımıza inş bundan sonra da hep hayırlı ve bizi doğru ve güzele yönlendirecek kişilerle karşılaşırız iyi ki varsınız kızlar ve Birgün gelecek hepimiz fit olucaz Allah'ın izniyle Rabbime binlerce şükürler olsun
Ben biraz duygusallaştım galiba
Geçen sene bugün hayatımda süper bi gelişme oldu ve ben kkyı buldum. 120 kilo, zayıflayacağına inanmayan, kendinden umudu kesmiş, giyinmek ve gezmek istemeyen, yabancılar beni görmesin diye düğünlere gitmek istemeyen, akrabalar görünce yine kilo almışsın diyecekler diye tedirgin olan, özgüvenini kaybetmiş bir genç kızken bugün o zaman hayallerini bile kuramadığım 8li kilolardayım 36 kilo verdim, kendime güvenim geldi, psikolojim düzeldi ve daha sağlıklı oldum.Rabbime binlerce şükürler olsun. Tam ihtiyacım olan şey Birgün karşıma çıktı ve yıllardır zayıflamam önündeki en büyük engel olan motivasyonumu sizler sayesinde sağladım. Bu Rabbimin bir lütfu değil de nedir? Daha güzel bir bedene sahip olmak için zayıflamakla, artık hastalık derecesinde kilosu olup bundan kurtulmak çok farklı bir durum ve ben çok şükür o hasta halimden kurtuldum.
Son olarak elbette ki 120 kiloyken de kendimi çok seviyordum, güzel özelliklerimin farkındaydım, çok şükrediyordum ama kendi ellerimle bedenime yaptıgım kötülük için bir yandan da çok kızıyordum ve belki de en son ameliyat olmam gerektiğini düşünüyordum Rabbime şükürler olsun ki en büyük safhayı atlattım ve sürekli ne kadar iradesizsin diye kendime kızarken aslında ne kadar irademi ve azimli olduğumu farkettim kendi adıma belki de farkettiğim en güzel şey buydu :)bundan sonra bu süreçte istediğim yılın yarısına kadar istediğim kiloya inmek ve 2. Yılım bittiğinde koruma sürecimi de tamamlamış olmak Allah ömür verirse o zaman da başarı hikayemi yazarım hepinizi çok seviyorum hayatıma ne kadar güzel dokundugunuzun farkında bile değilsiniz :) Rabbim kimseyi boşu boşuna çıkarmıyor karşımıza inş bundan sonra da hep hayırlı ve bizi doğru ve güzele yönlendirecek kişilerle karşılaşırız iyi ki varsınız kızlar ve Birgün gelecek hepimiz fit olucaz Allah'ın izniyle Rabbime binlerce şükürler olsun
InsAllah seneye bu zamanlarda istediğin yerde olursun canım :)Geçen sene bugün hayatımda süper bi gelişme oldu ve ben kkyı buldum. 120 kilo, zayıflayacağına inanmayan, kendinden umudu kesmiş, giyinmek ve gezmek istemeyen, yabancılar beni görmesin diye düğünlere gitmek istemeyen, akrabalar görünce yine kilo almışsın diyecekler diye tedirgin olan, özgüvenini kaybetmiş bir genç kızken bugün o zaman hayallerini bile kuramadığım 8li kilolardayım 36 kilo verdim, kendime güvenim geldi, psikolojim düzeldi ve daha sağlıklı oldum.Rabbime binlerce şükürler olsun. Tam ihtiyacım olan şey Birgün karşıma çıktı ve yıllardır zayıflamam önündeki en büyük engel olan motivasyonumu sizler sayesinde sağladım. Bu Rabbimin bir lütfu değil de nedir? Daha güzel bir bedene sahip olmak için zayıflamakla, artık hastalık derecesinde kilosu olup bundan kurtulmak çok farklı bir durum ve ben çok şükür o hasta halimden kurtuldum.
Wc de etkiliyor tabi canım.kızlar sabah tartıldım aç karna bir de ne göreyim ! 70,4 diyor ay inanamıyorum dedim ya tüm vücudumu bi sinir kapladı, ya o kadar dikkat ediyorum kac gündür ki dün köyde bile cozutmamışım şok oldum yanı anlam veremedim, her ne kadar etkilenmemeye calışsam da moralimi bozdu ve eski haline donme cabası geldi bana bi sankı yemıyorum da ne oluyor gibilerinden resmen kendımı zor dizginledim...insanın motivesi kırılıyor ya az bi olumlu gelişmeye ihtiyacım var ama neden böyle oluyor anlamıyorumwc ye kahavaltıdan sonra gittim ondan mı desem yine de cok fazla
selam canlarım nasılsınız? haftasonu nasıl geçti? biz dün köye gittik salça yapmaya baya yorucuydu akşam da geri geldik önce dünkü sonra bugunkü menumu paylaşayım
dün
sabah: 1 simit 1 kk peynir ve çay
öğlen: 2 dilim ızgara palamut biraz salata
ara:3 incir
akşam: 2 biber dolması 1 servis kaşığı rus salatası
ara: yeşilçay, soda
bugün
sabah: 2 dilim tb, biraz salata, peynir az reçel ve çay
ara: turk kahve soda
öğlen: 2 biber dolması 1 kase rus salatası
akşam: 1 biber dolması, 1,5 kepçe rus salatası, 1 minik peynirli börek
ara: yeşilçay içtim kahve içerim bir de
kızlar sabah tartıldım aç karna bir de ne göreyim ! 70,4 diyor ay inanamıyorum dedim ya tüm vücudumu bi sinir kapladı, ya o kadar dikkat ediyorum kac gündür ki dün köyde bile cozutmamışım şok oldum yanı anlam veremedim, her ne kadar etkilenmemeye calışsam da moralimi bozdu ve eski haline donme cabası geldi bana bi sankı yemıyorum da ne oluyor gibilerinden resmen kendımı zor dizginledim...insanın motivesi kırılıyor ya az bi olumlu gelişmeye ihtiyacım var ama neden böyle oluyor anlamıyorumwc ye kahavaltıdan sonra gittim ondan mı desem yine de cok fazla
En doğrusunu sen söyledin şimdi kuzum di mi yiyorum bişi demek ki ve kr tabıki bızım düşman e ondan da bolca varCanım bence yukardaki akşam menüleri fazla.. biri bulgur biri makarna. Bence ondan oluyo. Benimdw hemen artı çıkıyo ufak bişeyde sadece sebze ve protein yemeliyiz yoksa bizim bünyeler kilo almaya müsait
Ya yakın zamanda da yaptırmıştım aslında bana biraz bünye de inatlaşıyor gibi geliyorWc de etkiliyor tabi canım.
Sen tahlil yaptır. Troid D vitamini felan baktır iyice
Hoş buldum, teşekkür ederim kaptanHoşgeldin canım
Ayperestin dediği gibi akşam yeme öle şeylerYa yakın zamanda da yaptırmıştım aslında bana biraz bünye de inatlaşıyor gibi geliyor
Afiyet olsun canım çok güzel bi menü11 GÜNDE 2 KİLO!
1. GÜN KİLO : 59.3
2. GÜN KİLO : 58.8
3.GÜN KİLO : 59.00
4. GÜN KİLO : 58.7
5. GÜN KİLO : 58.1
6.GÜN KİLO : 58.6
7. GÜN KİLO : tartılamadım
8. GÜN KİLO : 58.1
11. GÜN HEDEF : 57.3
08.00
Limonlu su
1 türk kahvesi
09.00
2 yumurta ile omlet
1 yeşil çay
12.00
1 tk pekmez
13.00
1 salatalık
15.30
Tere
16.00
1 porsiyon tavuk döner (ekmeksiz)
Salata
Ayran
17.00
1 türk kahvesi
3.5 lt su
Spor olarakta sabah 8 den bu saate kadar temizlik
Aynen kaptan 2 gece kr yedim anlamadan yine kilo aldımAyperestin dediği gibi akşam yeme öle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?