Canım sen de iyiki varsınKızlar iyi ki burası ve siz varsınız o kadar güç buluyorum ki sizin sayenizde
Canım menun çok güzel bence afiyet olsun 3 öğüne mi döndün?KAHVALTI(10.00)
1 bardak sade nescafe
2 dilim tahıllı ekmek üzeri acukalı
2 yk labne
1 dilim tahin helvası
ÖĞLE(15.00)
1 porsiyon kavrulmuş kabak içi
ARA
1 armut
AKŞAM(17.00)
1 kabak ve 1 küçük biberden dolma
1 kase semizotu cacık
Kuru soğan
(Dolmayı hazırlarken yarım kaşık çiğden yemiştim bide )
Su: 3 lt
Çay: 1 Yeşilçay
Spor: Temizlik (halı ve yer yıkama suretiyle kol ve sırt ve bacak çalışma)
Sana da selam canım hoşgeldin en kısa zamanda gel beraber zayıflayalım :)Günaydın arkadaşlar nasılsınız?
Dönmek istiyorum fakat evimize yeni taşındık yerli yerine oturmadı birçok şey henüz, bi' selam vermek istedim size
Allahım ben de istiyorum ya ! Tebrık edıyorum kuzjm seni :)Cuma 61
Bugün 60.2
Fark 0.8 :)
Harikasın bebişim ya sana da kocaman tebrikler ve dee darısı başıma :)Cuma 85,1
Pazartesi 84,3
Fark 800 gr
Eski kiloma son 1,5 kilo kaldı :)
Ne kadar güzel bir kalbin var senin ve her şeyin bilincindesin kuzum ya çok seviyorum seni, o gücünü ve güzel yüreğiniGeçen sene bugün hayatımda süper bi gelişme oldu ve ben kkyı buldum. 120 kilo, zayıflayacağına inanmayan, kendinden umudu kesmiş, giyinmek ve gezmek istemeyen, yabancılar beni görmesin diye düğünlere gitmek istemeyen, akrabalar görünce yine kilo almışsın diyecekler diye tedirgin olan, özgüvenini kaybetmiş bir genç kızken bugün o zaman hayallerini bile kuramadığım 8li kilolardayım 36 kilo verdim, kendime güvenim geldi, psikolojim düzeldi ve daha sağlıklı oldum.Rabbime binlerce şükürler olsun. Tam ihtiyacım olan şey Birgün karşıma çıktı ve yıllardır zayıflamam önündeki en büyük engel olan motivasyonumu sizler sayesinde sağladım. Bu Rabbimin bir lütfu değil de nedir? Daha güzel bir bedene sahip olmak için zayıflamakla, artık hastalık derecesinde kilosu olup bundan kurtulmak çok farklı bir durum ve ben çok şükür o hasta halimden kurtuldum.
Son olarak elbette ki 120 kiloyken de kendimi çok seviyordum, güzel özelliklerimin farkındaydım, çok şükrediyordum ama kendi ellerimle bedenime yaptıgım kötülük için bir yandan da çok kızıyordum ve belki de en son ameliyat olmam gerektiğini düşünüyordum Rabbime şükürler olsun ki en büyük safhayı atlattım ve sürekli ne kadar iradesizsin diye kendime kızarken aslında ne kadar irademi ve azimli olduğumu farkettim kendi adıma belki de farkettiğim en güzel şey buydu :)bundan sonra bu süreçte istediğim yılın yarısına kadar istediğim kiloya inmek ve 2. Yılım bittiğinde koruma sürecimi de tamamlamış olmak Allah ömür verirse o zaman da başarı hikayemi yazarım hepinizi çok seviyorum hayatıma ne kadar güzel dokundugunuzun farkında bile değilsiniz :) Rabbim kimseyi boşu boşuna çıkarmıyor karşımıza inş bundan sonra da hep hayırlı ve bizi doğru ve güzele yönlendirecek kişilerle karşılaşırız iyi ki varsınız kızlar ve Birgün gelecek hepimiz fit olucaz Allah'ın izniyle Rabbime binlerce şükürler olsun
Ben biraz duygusallaştım galiba
Ah be kaptanım nolucuk bizim bu halimizCuma 72,6
Pazartesi 74
Cumaya eksi çıkacağının göstergesi bebişim :)Cuma 58.1
Bugün 58.1
Kilo almadığıma şükürler olsun
Döneri ekmeksiz yemen efsane olmuş :) ama araların biraz acıkmanı engellememiştir umarım kuzum :) bide sabahki kshve ve limon iyi etki ediyor mu?11 GÜNDE 2 KİLO!
1. GÜN KİLO : 59.3
2. GÜN KİLO : 58.8
3.GÜN KİLO : 59.00
4. GÜN KİLO : 58.7
5. GÜN KİLO : 58.1
6.GÜN KİLO : 58.6
7. GÜN KİLO : tartılamadım
8. GÜN KİLO : 58.1
11. GÜN HEDEF : 57.3
08.00
Limonlu su
1 türk kahvesi
09.00
2 yumurta ile omlet
1 yeşil çay
12.00
1 tk pekmez
13.00
1 salatalık
15.30
Tere
16.00
1 porsiyon tavuk döner (ekmeksiz)
Salata
Ayran
17.00
1 türk kahvesi
3.5 lt su
Spor olarakta sabah 8 den bu saate kadar temizlik
Harikasın yine maşallah canımMerhaba kızlar internetimde biraz sıkıntım var dün menümü paylaşamadım
Dün ki menüm
Sabah 9.45
1 fincan şekersiz kahve
Kahvaltı 11.30
Domates
Salatalık
Peynir
Birkaç çatal yumurta
Yarım simit
Akşam 19.30
Biraz fırında patates tavuk
Birkaç kaşık yoğurt
Ara 21.00
1 avuçtan biraz fazla çekirdek
1.5 lt su
1 saat 15 dk yürüyüş
45 dk yüzme
Kuzum ben 5 günlük tatilde 5 kilo aldıysam senin balayında kilo alman çok normal nasıl olsa aramıza dönüp vereceksinHoş buldum teşekkür ederimm :)
Her şey gayet iyi düğünümüzü tatilimizi yaptık, atama işlemleri de bitmek üzere, evimize yerleşiyoruz yavaş yavaş
Biraz kilo aldımm diye tahmin ediyorum
Saolasın İnş canım benim :)Kuzum tebrik ediyorum seni
inşallah aynen devam edeceğiz daha sağlıklı bir yaşam süreceğiz
Ay kuzum hep beni motive ediyorsun zaten sizin desteğiniz benim için çok önemli inş hep beraber birbirimizin güzel günlerini görelimCanımm bende duygulandım
Maşallah sana zaten senden o kadar etkileniyorum ki .. zamanla daha da zayıfladığında sen o zaman gör özgüveni
Seni çok seviyorum tatlım her zaman yanındayız bizde sana teşekkür ederiz
İnş canım benim :) hepimiz hedeflerimize ulaşalım hayırlısıylaInsAllah seneye bu zamanlarda istediğin yerde olursun canım :)
Canım bir menünde simiti diğerinde böreği beğenmedim onun dışında güzel afiyet olsun canım :)selam canlarım nasılsınız? haftasonu nasıl geçti? biz dün köye gittik salça yapmaya baya yorucuydu akşam da geri geldik önce dünkü sonra bugunkü menumu paylaşayım
dün
sabah: 1 simit 1 kk peynir ve çay
öğlen: 2 dilim ızgara palamut biraz salata
ara:3 incir
akşam: 2 biber dolması 1 servis kaşığı rus salatası
ara: yeşilçay, soda
bugün
sabah: 2 dilim tb, biraz salata, peynir az reçel ve çay
ara: turk kahve soda
öğlen: 2 biber dolması 1 kase rus salatası
akşam: 1 biber dolması, 1,5 kepçe rus salatası, 1 minik peynirli börek
ara: yeşilçay içtim kahve içerim bir de
Canım ya gerçekten bende üzülüyorum bi şeylerler eksik ama ne? belki ayperestin dediği gibi karbonhidrat yenmemeli sakın moralini bozma biraz daha sabır biraz daha azim olacak inşkızlar sabah tartıldım aç karna bir de ne göreyim ! 70,4 diyor ay inanamıyorum dedim ya tüm vücudumu bi sinir kapladı, ya o kadar dikkat ediyorum kac gündür ki dün köyde bile cozutmamışım şok oldum yanı anlam veremedim, her ne kadar etkilenmemeye calışsam da moralimi bozdu ve eski haline donme cabası geldi bana bi sankı yemıyorum da ne oluyor gibilerinden resmen kendımı zor dizginledim...insanın motivesi kırılıyor ya az bi olumlu gelişmeye ihtiyacım var ama neden böyle oluyor anlamıyorumwc ye kahavaltıdan sonra gittim ondan mı desem yine de cok fazla
Kuzum 800 gr kalmış yuppi :)ay menün çok güzel afiyet olsun11 GÜNDE 2 KİLO!
1. GÜN KİLO : 59.3
2. GÜN KİLO : 58.8
3.GÜN KİLO : 59.00
4. GÜN KİLO : 58.7
5. GÜN KİLO : 58.1
6.GÜN KİLO : 58.6
7. GÜN KİLO : tartılamadım
8. GÜN KİLO : 58.1
11. GÜN HEDEF : 57.3
08.00
Limonlu su
1 türk kahvesi
09.00
2 yumurta ile omlet
1 yeşil çay
12.00
1 tk pekmez
13.00
1 salatalık
15.30
Tere
16.00
1 porsiyon tavuk döner (ekmeksiz)
Salata
Ayran
17.00
1 türk kahvesi
3.5 lt su
Spor olarakta sabah 8 den bu saate kadar temizlik
Afiyet olsun canım menün çok güzelMerhaba kızlar internetimde biraz sıkıntım var dün menümü paylaşamadım
Dün ki menüm
Sabah 9.45
1 fincan şekersiz kahve
Kahvaltı 11.30
Domates
Salatalık
Peynir
Birkaç çatal yumurta
Yarım simit
Akşam 19.30
Biraz fırında patates tavuk
Birkaç kaşık yoğurt
Ara 21.00
1 avuçtan biraz fazla çekirdek
1.5 lt su
1 saat 15 dk yürüyüş
45 dk yüzme
Börek ymeediğin için tebrik ederim kasen de minicik afiyet olsun canımEki Görüntüle 2038871 Selam kızlar öğlen yemeyecektim bugün annemin ısrarıyla bu küçük kase rus salatasını yedim sadece börek vardı yemedim.
Sende iyi ki varsın kuzumKızlar iyi ki burası ve siz varsınız o kadar güç buluyorum ki sizin sayenizde
Kızlar bişi sorucam tartımı denemek için 2 tane 4 er kiloluk çamaşır suyunu koydum 9 kilo gösterdi sizce beni de fazla gösteriyor olabilir mi?
Yok canım önceki gün Öyle kendiliğinden 3 öğün oldu dünde çok bozdum zatiCanım menun çok güzel bence afiyet olsun 3 öğüne mi döndün?
Sana da selam canım hoşgeldin en kısa zamanda gel beraber zayıflayalım :)
Allahım ben de istiyorum ya ! Tebrık edıyorum kuzjm seni :)
Harikasın bebişim ya sana da kocaman tebrikler ve dee darısı başıma :)
Ne kadar güzel bir kalbin var senin ve her şeyin bilincindesin kuzum ya çok seviyorum seni, o gücünü ve güzel yüreğiniçok şükğr yaşadığın bu gelişmelere birlikte sona doğru adım adım yürüyeceğiz...
Ah be kaptanım nolucuk bizim bu halimiz
Cumaya eksi çıkacağının göstergesi bebişim :)
Döneri ekmeksiz yemen efsane olmuş :) ama araların biraz acıkmanı engellememiştir umarım kuzum :) bide sabahki kshve ve limon iyi etki ediyor mu?
Harikasın yine maşallah canım
Canım menun çok güzel bence afiyet olsun 3 öğüne mi döndün?
Sana da selam canım hoşgeldin en kısa zamanda gel beraber zayıflayalım :)
Allahım ben de istiyorum ya ! Tebrık edıyorum kuzjm seni :)
Harikasın bebişim ya sana da kocaman tebrikler ve dee darısı başıma :)
Ne kadar güzel bir kalbin var senin ve her şeyin bilincindesin kuzum ya çok seviyorum seni, o gücünü ve güzel yüreğiniçok şükğr yaşadığın bu gelişmelere birlikte sona doğru adım adım yürüyeceğiz...
Ah be kaptanım nolucuk bizim bu halimiz
Cumaya eksi çıkacağının göstergesi bebişim :)
Döneri ekmeksiz yemen efsane olmuş :) ama araların biraz acıkmanı engellememiştir umarım kuzum :) bide sabahki kshve ve limon iyi etki ediyor mu?
Harikasın yine maşallah canım
Yaaaa çok sevindim maşallah maşallah süpersin sıra Yen'i hedeflerde kuzum Ya hadi haftaya listeyi coşturalımKızlar bu sabah 57.2 geldim dünkü temizliğin etkileri
Hedefime 8 günde 100 gr da geçerek ulaşmış durumdayım
Bayrama kadar yardırmaya devam
Ahh inşallah canımm bayramda ayarlar kaçmaz umarım. Kendimi çok sıkmam lazım bikere bozunca ben toplayamıyorumda sizin gibiYaaaa çok sevindim maşallah maşallah süpersin sıra Yen'i hedeflerde kuzum Ya hadi haftaya listeyi coşturalım
Aynen kuzum bu bayram şekerlerden baklavalardan uzak duralım zaten et olur menülerde protein protein takılırız inşAhh inşallah canımm bayramda ayarlar kaçmaz umarım. Kendimi çok sıkmam lazım bikere bozunca ben toplayamıyorumda sizin gibi
Geri adapte olmam da zor oluyo biliyorsunuz.. çok dikkat etmeliyim !
Aynen kuzum bu bayram şekerlerden baklavalardan uzak duralım zaten et olur menülerde protein protein takılırız inş
Sabah: 1 dilim tb salata birkaç çeşit peynir ve çay
Ara: turk kahvesi soda, 1 şekersiz kurabiye
Ara: 1 minik kase rus salata
Akşam: 1 yemek tabağı enginar biraz turşu
Ara: yeşilçay
Ara: kahve soda
Spor yapamadım ama inanın sabahtan beri de hiç oturmadım karyola geldi kuruldu ardından sil süpür yerleştir şimdi de koltuk yıkıcaz
Gayet iyisin kuşum afiyet olsun sporun süperSabah: 1 dilim tb salata birkaç çeşit peynir ve çay
Ara: turk kahvesi soda, 1 şekersiz kurabiye
Ara: 1 minik kase rus salata
Akşam: 1 yemek tabağı enginar biraz turşu
Ara: yeşilçay
Ara: kahve soda
Spor yapamadım ama inanın sabahtan beri de hiç oturmadım karyola geldi kuruldu ardından sil süpür yerleştir şimdi de koltuk yıkıcaz
Harikason tebrikler canımKızlar bu sabah 57.2 geldim dünkü temizliğin etkileri
Hedefime 8 günde 100 gr da geçerek ulaşmış durumdayım
Bayrama kadar yardırmaya devam
Canım idolümüzsün. Bayramda da akşam erken kapatırsan yeme sayfasını rahat atlatırsınAhh inşallah canımm bayramda ayarlar kaçmaz umarım. Kendimi çok sıkmam lazım bikere bozunca ben toplayamıyorumda sizin gibi
Geri adapte olmam da zor oluyo biliyorsunuz.. çok dikkat etmeliyim !
Selam güzellikler
Kaç zamandır yazamadım
Evime geldim işlermi hallettim cok şükür
Buraya katılalı 4ay oldu ve ben 53.3 den 49 kiloya ulaştım
Tabi bunun daha öncesi var
İki doğum sonrası 71kıloya ulaştım
Gecen yıl bu vakitlerde başladım diyete
Keske burayı o zaman kesfetseydim
Ne kadar tembelim ki 4ayda 4kılo vermişim
Tabi tatile gittim o zaman kilo aldım onu geri verdım
Beni zorlayan son kilolar oldu
Siz olmasaydınız ben 53 kılo da kalırdım
Göbeğimle yaşar giderdik
Sayenizde sağlıklı beslenmeyi öğrendim ve bunu yaşam biçimi haline getirdim
Normal de yazın günde 1 litre içen ben, bu yaz toplamda 2 litre içmişimdir
Antalya sıcağı soğuk çaylar kolalar ve sekerli içecekler olmadan da geçiyormuş
Kahvemle mutluyum
Bu arada dolabımı yenilemem lazım ve ev borcundan elimizde asgari ücret gibi bi mıktar kalıyor siz siz olun para biriktirin şimdiden
Her ay 4 parça birşey alıyorum hemde en küçüğünden
Çalışmak isterim ama aldığım para bakıcı ya yetmez
Öncelikle @Zereno kuzum senin kalbin o kadar çok temiz ki yüzüne yansımış.Destegın için cok teşekkür ederim
Dün yazdığın uzunn yazı da cok duygulandım
En iyiler senin olsun inşaallah
@akrep33 kaptanım senin de otoriter olman sayesinde mezun oldum iyi mi
Cok seviyorum seni ya biraz da tırsıyorum
@anka_misali_perina_ 2BHB Z zayiflayacgim ayperest gzm2628 ecii strontium H hedef25 hedef56
Hepinize cok cok cok teşekkür ederim
Hep iyi kalın
Telefon dan yazıyorum etıketleyemedım arkadaşlar var
O kilolar gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?