Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım tebrik ediyorum seni çok güzel göründüğüne eminim darısı hepimizin başına inşallah.. bende bura olmasa bu kadar motive olamazdım ve 66 kilo ile başlamıştım belki devam ettiremezdim kendi başıma.. 70 kilo olmuştum belkide
Bende kendi adıma herkesw teşekkür ederim
Sende kendine dikkat et kilonu koru canım

Harikason tebrikler canım
Teşekkürler
Canım idolümüzsün. Bayramda da akşam erken kapatırsan yeme sayfasını rahat atlatırsın

Ben kendime bayram kuralları koydum kaptanım valla o şekilde ilerleyeceğim
Hemen paylaşayım sizlerle de

BAYRAM KURALLARI!!

1. Akşam 18.00 den sonra nereye gidilirse gidilsin ne kadar ikram gelirle gelsin " ya bi önceki yerde çok yedim patlamak üzereyim " diyeceğim

2. Malum evdeyken 2 tane 1.5 lt şişemle geziyorum gezerken şişeyle gezemeyeceğim için. Sabah kalkınca 5 gün içinde 5 yatmadan 5 bardak olarak suyumu içeceğim.

3. Ekmek yasak ! Belki et ile lavaş yiyebilirim onada günlük 1 tane izin veriyorum

4. Tatlı tüm bayram boyunca yalnızca 1 adet

5. Gittiğim yerlerde dolmaya abanmayacağım 3 4 tane yiyeceğim. Akşama kadar evde habire gidip dolma yemeyeceğim

6. Bayramda en büyük yaptığım hata evde yemek yeyip gezmeye çıkıp oralarda da yemek evde sadece kahvaltı yapacağım.

7. Sabah kalkınca 1 türk kahvemi ve yeşil çayımı mutlaka içeceğim.

8. Eti istediğim kadar yerim diye düşünüyorum zaten protein birde biyerden sonra tıkanıyo insan

9. Bayramın 4. Günü gerçek diyet günüm! O gün yardırıp bayram dönüş kilomu kontrol altına almalıyım.

10. Bayram şekerini sevmem zaten benin korktuğum çikolata bayram boyu 3 tane hak veriyorum kendime

Of Ya beni nasıl duygulandırdın canım benim öncelikle seni çooookkk tebrik ederim 2 bebişten sonra vakit kaybetmeden o üzerindeki fazlalıklardan kurtuldun fıstık gibi oldun fotonu da gördüğüm için dışarda görsem hayatta 2 çocuk annesi demem üniversiteli bi genç kız sanarım zaten evlenmesen genç kız yaş aralığındasın da evlenince genç hanım olunuyor kendi bedenini tanıyıp ona göre beslenince kaçamak dahi olsa çok güzel ve çabuk kilo veriliyormuş bunu sende gördüm son kilolardan bile bence çabuk kurtuldun tatil işi olmasa daha çabuk biterdi bu iş bundan sonra inş bu kilonu muhafaza eder ve bidaha hamilelik dışında hiç kilo almazsın başarı hikayeni de yaz bak senden etkilenecek çok kişi olacak Eminim
Ya canım seni gerçekten çok seviyorum o kadar içten ve doğalsın ki birçok kez senin motivasyonun sayesinde toparlandım benim kadar kilolu olmasan da beni ve o zaman ki duygularımı o kadar iyi anlıyorsun ki buna gerçekten ihtiyacım oluyor ve sen beni çok güzel teselli ediyorsun seninle yüzyüze sohbet muhabbet etmeyi çok isterdim doğrusu :) Ayrıca ben mezun olmadan buradan asla gidemezsin özelden rahat koymam zaten seni aman yine destan yazdım ama sen en güzellerine layıksın zaten Bundan sonra ailenle ve sevdiklerinle çok mutlu günlerin olsun kuzucum tekrar tebrik ederim darısı sağlıklı bir şekilde başımıza olsun :)

Di mi kuzum burda ki o hissi ancak yaşayan bilir iyi ki varsınız

Ya müthiş bu kurallar hergün paylaşana bana da hatırlatmış olursun bende kendime böyle sınırlandırmalar getiricem inş kontrolü elden bırakmayalım :)

Ayy evet 70lerde gezerken yaşım büyük gösteriyordum
Şimdi cocuklarimı kardesim sanıyorlar
Bu halimden cok memnunum. Hayatta iniş çıkışlar oluyor ve ben özgüvenimi geri kazandım daha kolay atlatıyorum zorlukları.
Bu hayatta hep '"önce sağlık' '' dedim
Allahım korusun hepimiz i
Sevdiklerimizi bize bağışlasın inşaallah
. Bende seni cok sevdim kuzum
Normal de sanal arkadastan korkarım ama iyi ki bi cesaret seni tanımışım..
İnsanın gerçek dostlar a her zaman ihtiyacı var iyi ki varsın

Süper fikir canım

Süper fikir canım

Canım tebrik ediyorum seni harikasın !!! Darısı başımıza inşallah biz de başaracağız :) ama inanır mısın senin eksikliğini hissedeceğim aratma kendini gel hep :)

Menum

Sabah: 1 dilim tb salata bikac ceşit peynir ve çay
Ara: kahve 1 diyet kurabiye
Ara: 1 br sütlü kahve 1 porsiyon kavun
Ara: 2 yeşil incir
Akşam: 1 servis kaşığı makarna, 2 kaşık sirkeli biber, biraz fırın tavuk eti
Ara: yeşilçay
Ara: kahve soda yaparım

Hayır dediklerim: börek, çekirdek, 2. Kurabiye
Spor: badana ve birazdan kapı silme

Tebrik ederim kuzucum o kilolar bi daha gelmiycek :)

Kızlar burda telefon ara ara çekiyor o yüzden çok sık aktif olamıyorum o yüzden kusura bakmayın
Dün ki menüm
Kahvaltı 10.15
Domates
Salatalık
Peynir
Birkaç çatal yumurta
Çeyrek simit
2 çatal reçel

Akşam 20.00
Yarım gözleme
Bi parça kek
Domates
Salatalık

1.5lt su
1 saat yüzme
1.5 saat yürüyüş

Bugün ki menüm
Kahvaltı 10.30
Peynir
1 çatal reçel
1 parça ekmek

Akşam 19.00
2 kaşık makarna
Biraz fırında patates tavuk

1.5 lt su
2 saat 15 dk yürüyüş

Bana cevap yazan butun arkadaşlar a tesekkür ederim
Az once oglum telefonu balkondan asagı attı ekran paramparça oldu.
Bı sure yazamam
Daha yeni almıstım
Kenarda duran tuşlu telefonuma gerı donuyorum
En azından kendıme kucuk bİ telefon alana kadar.
Elımdekı kocaman ve oğlum bİ sekilde buluyor :) :)

Günaydın canlarım nasılsınız? Temizlik telaşından dün geçmişe bakamadım..dün pek kimse uğramamış galiba..bayram üstü olunca..selam vermek istedim ilk müsait anımda geçmişe bakacağım...
Ha bir de kendi adıma diyetim fena gitmiyor :) mümkün olduğunca yemeklerle arama mesafe koyarak vakit gecırıyorum bu süreçte zaten en önemlisi kafayı meşgul etmek !

Yamamdıt hergün paylaşayım herkes kendini frenlesin mideler genişleyince işler karışıyo

Canım süpersin valla kısa zamanda bende senin gibi olmak istiyorum ya

Günaydınnnn
Giremedim kızlar bikaç gündürr işlerim vardı nasılsınızzzz :)

Hepimizde aynı telaş canın iyiyiz sen nasılsın :)

Selam şekerim kolay gelsin hepimiz yoğunuzda senden yoğunu yok maşallah :) ben bu bayram temizliği haftası bahanesiyle iyi zayıfladım valla
Yemeklerle mesafe

Çarşamba kilo 57.4
Çarşamba menü

08.00
1 türj kahvesi

09.00
2 yumurya ile omley
1 yeşil çay

15.00
Biraz kavun

17.30
2 kepçe çorba
3 yk yoğurt

3.5 lt su
Yine full time temizlik spor olarak
2 saatini eşohmanla yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…