Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Arefe menum

Sabah: 1 dilim tb biraz salata biraz peynir ve çay
Ara: sade turk kahve 2 diyet kurabiye
Ara: 1 incir 2 erik
Akşam: 2-3 çatal tavuk eti, 1 minik peynirli börek az salata
Ara: biraz başım tuttu ve akşam yemeği dıyurmadıgı için 1 sade neskafe ve 1 diyet kurabiye daha yedim
Ara: soda içerim

Harikasın canım yaptıgın hataları gözden geçirip ne güzel kararlar almışsın inş harfiyen de uyarsıb bebişim :)
Öğlenın olmadığı için yediklerini dengelemişsin canım prob yok :)

Evet kuzum sana yaradı bu tempo maşallah :) ben tartıya cıkmaktan korktum ne kdr dikkat etsem de bakalım yrn kaç çıkacağım
Msşallah harikasın :)
Kızzzlaaaaaaaaaarrrr bu sabah 56.3 geldim ben şok ben iptal

Bayram dönüş hedef kilo 55.9
Allahım süper ya darısı bize :)

Kızlar ben tadıp bırakmakta zorluk çekiyorum o yuzden sarma ve baklava hiç yemicem dıyorum umarım başarabilirim, bi de hatırlatsınız bizim bayram halkaları yapılıyor diyet düşmanı ! İşte ona çok dikkat etmem lazım yoksa yerimde sayarım mazallah

be your selff kuzumm tebrik ederimm senin adına çok mutlu oldum darısı da kendime inşallah dedim
P Perina teşekkür ederimm canım

Menüm
Sabah (11:30)
Domates, salatalık, peynir (1/2 kk)
Yarım açma sıcacıktı
Zeytin

Akşam (17:30)
1 kase tarhana çorbası
Salata
Pide ekmek

Ara (20:30)
Yeşilçay
Sütlü soğuk kahve (şekersiz)
1 kaşık un helvası

Su: 2lt
Bitki çayı: Yeşilçay
Kitap: Başucumda Müzik
Spor: malesef yok

Güncel kilomu falan bilmiyorum henüz tartım olmadığı için. Ama kilo aldığımı hissediyorum. Burda geçirdiğim kısa süre içinde göbeğim falan kaybolmuştu kilo kaybım ahım şahım olmasa da her gün yapılmaya çalışılan sporların da etkisiyle vücudum incelmişti kıyafetleri falan iki beden düşük aldım yazın hep o derece. Bütün akraba eş dost da sürekli zayıfladığImı söylediler güzel şeylerdi bunlar. Düğüne bir hafta falan kala saldım diyeti sonrası tatili gezmesi tozması derken de olanlar olmuş göbüş geri gelmiş :)

Şimdi de gitmesinin zamanıdır diye düşünüyorum.
Bir yandan bebek istiyoruz bir yandan da hamile kalmadan fazla kilolardan kurtulayım istiyorum kafamda deli sorular

Afiyet olsun cnaım güzel menün :)

Tadım bırakamama problemi bende de var.
Bu bayram memlekete gidemeyeceğiz ama önümden tatlılar börekler kavurmalar geçmeyecek o yüzden
İlk ayrı bayramımız olacak ailelerimizle buruk hissediyorum şimdiden.

Canımm inşallah inan zayıflamanı çok istiyorum senin artık gel git çok yoruldun bi sıksan kendini çok güzel olacak..

Canım yapabilirsen ne ala ama nasıl dayancaksın bende tatlarına bak.. kız biyerin şişer herkes götürürken
1 tane ye mesela sonra uzaklai ve 3 bardak su iç

BAYRAM KURALLARI!!

1. Akşam 18.00 den sonra nereye gidilirse gidilsin ne kadar ikram gelirle gelsin " ya bi önceki yerde çok yedim patlamak üzereyim " diyeceğim

2. Malum evdeyken 2 tane 1.5 lt şişemle geziyorum gezerken şişeyle gezemeyeceğim için. Sabah kalkınca 5 gün içinde 5 yatmadan 5 bardak olarak suyumu içeceğim.

3. Ekmek yasak ! Belki et ile lavaş yiyebilirim onada günlük 1 tane izin veriyorum

4. Tatlı tüm bayram boyunca yalnızca 1 adet

5. Gittiğim yerlerde dolmaya abanmayacağım 3 4 tane yiyeceğim. Akşama kadar evde habire gidip dolma yemeyeceğim

6. Bayramda en büyük yaptığım hata evde yemek yeyip gezmeye çıkıp oralarda da yemek evde sadece kahvaltı yapacağım.

7. Sabah kalkınca 1 türk kahvemi ve yeşil çayımı mutlaka içeceğim.

8. Eti istediğim kadar yerim diye düşünüyorum zaten protein birde biyerden sonra tıkanıyo insan

9. Bayramın 4. Günü gerçek diyet günüm! O gün yardırıp bayram dönüş kilomu kontrol altına almalıyım.

10. Bayram şekerini sevmem zaten benin korktuğum çikolata bayram boyu 3 tane hak veriyorum kendime

Herkes kural ekleyebilir kızlar bayram dönüşü tartıda şoka girmeyelim emeklerimiz heba olmasın

Tebrik ediyorum yolun açık metabolizma hızlı olsun

Tartımı buldum kolilerin içinde bir yerden çıktı ama bozuk mu bilemedim önce 63,9 gösterdi ben nasıl mutlu nasıl mutlu o kadar da fazla almamışım diye tekrar çıktım bu sefer de 65,2 gösterdi
Mesajı yazarken tekrar denedin 64,3 bu sefer de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…