Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım bence güzel menü afiyet olsun şu hayır dediklerim çok iyiydi Ya iyi ki hatırlattın beni çok motive ediyordu

Afiyet olsun canım gayet güzel :)

Abooo geçmiş olsun canım
Günaydınnnn
Giremedim kızlar bikaç gündürr işlerim vardı nasılsınızzzz :)
İyiyiz canım sen nasılsın? Bayramdan sonra mazeret kabul etmiyoruz artık

Çok iyisin canım farkettim ki akşamları çorba türevi besleniyorsun bence bu da çok etkiliyor bende denesem çok iyi olacak
Kızzzlaaaaaaaaaarrrr bu sabah 56.3 geldim ben şok ben iptal

Bayram dönüş hedef kilo 55.9
Ayyy maşallah tebrikler kuşum süpersin nasıl kıyafetlerden de farkediyor Musun?

HEDEF LİSTESİ

1. 59.5 hedef görülmeden geçildi

2. 57 hedef görülmeden geçildi

3. 55

4. 53

5. 51

6. 49
Süper bi hedef listesi Ya maşallah :)
Afiyet olsun canım bu diyet kurabiyenin içeriği ne?
Aynen bende öyleyim ayperest gibi 3 çikolata hakkı koyucam kendime tatlıyı da mümkün mertebe yememeye çalışıcam inş :/

Canım menün güzel bebiş olana kadar verebildiğin kadar ver bence hamilelikte de en fazla 10 kilo alırsan bebiş dönüşü çok rahat şimdiki kilona dönersin kafan da çok yorulmamış olur

Oy kuzum gurbette Bayram Zordur bilirim bide ilk bayrammış iyi ki telefonlar var

Şimdiden hepinizin Kurban Bayramı'nı kutlarım. Allah ibadetinizi ve dualarınızı kabul etsin Sevdiklerinizle birlilte mutlu ve güzel bir bayram geçirin
Tatlıları fazla kaçırmayın ama
Saol canım inş

Herkese günaydınlarrr kurban bayramımız ve cumamız mübarek olsun
Saol tatlım

Hadi kızlar alalım kiloları..

Geçen cuma 72,6
Bugün 73,8

74 küsürleri de gördüm ama önümüzdeki cumaya kadar gidicek bu kilo fazlalığı inşallah
Gidecek gidecek inş :)

Canım biraz tartı kendine gelsin hatta pilini çıkar tak düzelir

Geçen cuma 61.0
Bu cuma 60.2
Fark 0.8
Yüzde %1.32

Adet oldum artı çıkarım diye düşünmüştüm ama çıkmadım iyi ki :)
Pazartesi kilonla aynı di mi haftaya 5ler geliyor inş :)

Kuralları tekrar okudum kafama dank etsin diye

selam canlarım öncelikle hepinizin cuması ve kurban bayramı mübarek olsun :) Rabbim sağlıkla huzurla ve sevdiklerimizle daha nicelerine erdirsin...ben bugun bayrama çok sportif bir şekilde başladım sabah erken annemle babam köye gitti, biz de kardeşimle kahvaltı ettikten sonra gelen giden yok müsaitim dedim hadi spor yapayım diye :)

Giydim taytımı Leslie 3 mil yürüdüm, 6 bel, 3*20 kol, 6*20 kalça bacak çalıştım baya terledim

şimdi de aç dolanıyorum evde ha bu arada size asıl müjdemi vermeyi unuttum
Sabah tartıda 69,5 u gördüm bıçaksırtı geziyorum valla mazallah en ufak bı cozutmamda sonum belli
Bizim evde baklava falan yapılmıyor köyde ananem yapar bızde yarın ve ertesi gun kalmaya gideriz bu yuzden ev rahat ama köyde ve misafirlikte dikkat edicem ben de inşallah...
Aman diyim kızlar emeklerimiz boşa gitmesin kimse cozutmasın !!!

kesinlikle canım hayır dediklerimizi mutlaka eksik etmeyelim menülerden, kurabıyenın içinde hiç şeker yok, sütle yapılan hurma püresi, 1 yumurta, ceviz, 2 kaşık tereyağı yarım çay br tahin, 1 su br tam bugday unu ve yarım br nişasta var bebeğim ama az az yiyorum zaten içim daha rahat ederek :)
Kuralları tekrar okudum kafama dank etsin diye
iyi yaptın kuzum

Evet canım akşamları erken ve çok az yemek benim formulum

Evet kıyafetlerimde fark ediyor bayram için 27 beden beyaz pantolon aldım mesela
Pijamalarım bolaldı göbeğim yok oldu ve geçen hafya evdeyken giydiğim tam olarak totoma yapışan şortum bosbol oldu. Bacaklarımdan ve totomdan incelmiş olmak beni çok mutlu etti
Ama elbiseme hala giremedim.. olsun onada girerim inşallah :)

Canım harikasın o hissettipin açlığı sev ve o açlık hissini kalıcı tut başka türlü zayıflanmıyo :)

Allah gönlünüze göre versin ya ne güzel heyecanlar :) tatlım ben de bı hamur bağımlısıyım bu surecte onlardan ne kdr uzak o kdr iyi walla, akşamki ekmek cok degıldır inşallah fıstık, onun dışındaki her şey tadında, zayıflamak ne kadar güzel dimi ya valla artık ben de hafiflemek istiyorum...
canım ben de uzuldum ayrı olacagınıza ama iyi tarafından bak orada olsaydın asla diyet yapamazdın okdr yemeğe...ah o tadıp bırakabilmek bir beceri resmen ya, arkadasım tatıle gitmişti hem de her sey dahıl hiiç kılo almadan gelmiş anlatıyor halamla taste taste diyerek yedık diye alıp beraber bi lokma tadına bakmışlar sadece, ardından ben yarım pansıyona gittim Allah muhafaza tatmak şöyle dursun yanı utanc verici, o yuzden minimuma indirmemiz lazım
biliyorum kuzucum eksik olma ya :) inan elimden gelenın en iyisini yapıyorum yeter ki devam ettirebiliyim :) dolma her zaman yiyorum zaten yersem 1 dilim ananemin baklavasından yoksa yok, en uyuz oldugum da gazoz dokup getiriyorlar ya sormadan mecbur kalıyorsun onlara tokat atasım gelıyor inş hiçbir yerde içmek zorunda kalmam tanrııııım
Hadi kızlar alalım kiloları..

Geçen cuma 72,6
Bugün 73,8

74 küsürleri de gördüm ama önümüzdeki cumaya kadar gidicek bu kilo fazlalığı inşallah
inşallah artık kaptan 6 lara kalıcı olarak geçmeliyiz artık ikimiz !
ay sinir oluyorum o tartının farklı göstermesine kilosu sabıt olan bişilerle dene
Geçen cuma 61.0
Bu cuma 60.2
Fark 0.8
Yüzde %1.32

Adet oldum artı çıkarım diye düşünmüştüm ama çıkmadım iyi ki :)
harıkasın
Benim kilo bildirimim gelsin
Geçen Cuma: 85,1
Bugün : 84,3
Fark: 0,8
Yüzde: 0,94
sana da maşallah kuzum

tam da o aşamadayım o dediğini yapmaya calışıyorum kuzum yoksa yok :)

İçme canım içmek zorunda değilsin şeker yığınını ne derlerse desinler canım istemiyo dokunuyo falan de

Teşekkür ederim kuzumm benim istediğim de bebekten önce biraz olsun hafifleyebilmek inşallah bu ay gelişme katederim :) sabah hemen aileleri aradık görüntülü konuştuk ettik bu bayram böyle idare ediyoruz :d tartının pilleri ile oynamayı deneyeceğim gönül ister ki 63 kiloda olayım fakat eşim de ısrarla o tartının bozuk olduğunu söylüyor
Tberik ederim canım mesajı okurken gaza geldim birazdan ben de leslie yapacağım
Teşekkür ederim çok iyisinn
Bebekle uyuyup onunla kalkıyorum nerdeyse sürekli onlarla ilgili bir şeyler okumaktan kendimi hamile olduğuma ikna etmiştim bu ay gecenin bir yarısı daha önce hiç yememiş olmama rağmen un helvası aklıma düştü ya bebek varsa yemezsem şu annelerin sözünü ettiği aksaklıklardan olursa diye düşünüp gittim un helvası yaptım internetten baka baka fiziksel hamilelik belirtilerini bile gözlemlemeye başlamıştım ki psikolojikmiş
Hamur işleri ile pek aram yok benim yapamıyorum da onları istesem bile ama sütlü tatlıları seviyoruzz

Kahvaltı 7:30
Domates
Salatalık
Peynir
1 kase tarhana çorbası
Avuç kadar pide ekmek

Ara 11:00
Sade nescafe

Akşam 16:00
1 kase tavuk çorbası
1 tabak makarna salatası

Ara 17:00
Çay (şekersiz)
Bisküvi 2 tane N**** (Siyahi)

Ara2 19:20
Yeşilçay

Su: 2 lt
Bitki çayı: yeşilçay
Kitap: Başucumda Müzik
Spor: leslie 1 mile, jumping jack 100 tane, 120 ip, 60 mekik, 20 squat, 10 şınav
Uzun zamandır spor yapmadığım için zorlandığım yere kadar yapıp bıraktım hareketleri

Şimdi de yeşilçayımı içeceğim

Sabah: 1 dilim tb biraz salata, bıkaç çeşit peynir ve çay
Ara: spordan once sade turk kahve 1 diyet kurabiye
Ara: 1 br soguk sutlu kahve 1 kurabıye 3 küçük incir
Akşam: 1 yemek tabağı makarna 2 kaşık yoğurt sirkeli biber
Ara: yeşilçayımı içtim birazdan kahve soda yaparım

Bol su

Harikasın umarım yapmışsındır sporunu :) inş saglıkla bebişiniz olur :)

Menun gayet iyi tatlım :) erken kapatman da super

_perina_ teşekkür ederim canım :)
Afiyet olsun menün çok güzel

Bayram'ın 1.gününün akşamından hepinize merhaba :)
KAHVALTI(12.45)
6-7 kaşık kavurma
1 tb lavaş
Soğan
1 porsiyon karpuz
Çay

ARA(15.45)
1 sade nescafe
1 çaybardağı karışık çerez

AKŞAM(21.15)
1 tabak tirit (etli kemik suyu)
1 yeşil biber

Su: 2-2,5 lt
Çay: 2 Yeşilçay
Spor: yok

Bugün akşamı geç yemem dışında herşey mükemmel gözüküyor bence spor yapamadım evet biraz temizlik biraz saç yüz maskesi filan derken zaman geçti akşam banyo yaptım sonra da yemek filan öylece geçti bugün evdeydik kurban bayramının 1.günü iş olduğu için evde geçiriyoruz yarın anneanneme gideriz inş dolabı açtıkça ece çikolataları kent şekerleri gördükçe şu an değil dedim kendime :)

Harikasın kuzum Bayram gününü de sporla geçirmişsin süper :) canım kendine bi sınır koy 1 dilim ye ama tadını çıkara çıkara yavaş yavaş ye böyle daha zevkli ama istersek 1 dilimden sonra durdurabiliriz kendimizi, irademizi o kadar da hafife almayalım

Güzel bir kurabiyeye benziyor afiyet olsun canım
Süpersin kuzum o elbisenin içine de gireceksin ama
Canım inş sağlıkla sıhhatle bebişiniz olur o zaman a kadar sağlıklı beslenerek bebişe güzel bir hazırlık yaparsın
Afiyet olsun canım menü güzelmiş spor da öyle :)

Canım makarna biraz fazla olmuş Ya kaşık hesabı en güzeli

Menüm
Kahvaltı 10.45
Domates
Peynir
2 dilim ekmek
3 çatal reçel

Ara 15.00
1 parça bitter

Akşam 20.00
2 kaşık menemen
1 dilim ekmek

1.5 lt su
30 dk yürüyüş

Hem adet oldum hem grip pek bi spor yapamadım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…