Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Afiyet olsun canım söylediğin gibi menüm mükemmel :) çikolatalara direndiğin için de tebrik ederim seni iyi dileklerin için de teşekkür ederimm inşallah diyorum
Geçmiş olsun canım ikisi birden kötü olmuş dikkt et kendine sporu sonra telafi edebilirsin. Menün gayet güzel ama biraz vitamin ekleyebilirsin gibi geldi bana afiyet olsun

Adet olduğunu menüde tatlı artışından da anlıyoruz hem afiyet olsun hem de geçmiş olsun canım menünde gayet güzel

Saol canım

Gunaydın kızlar dünü zararsız atlattıktan sonra asıl sınav bugün başlıyor ziyaretler vs Allahın izniyle bir yerde ağzıma bir şey koymak istemiyorum ki zaten kahvaltımı güzel yaptım hatta kac günden sonra bugün ilk kez tatlı bile yedim 1 tatlı kaşığından az fazla bal yedim...
Sizin nasıl geçiyor?

Günaydın canım bende senin gibi düşünüyorum aynen sınav bugün başlıyor dün çok iyi geçti be kilomda eksildi çok mutluyum bu 2-3 günde dikkat edersek bu iş tamamdır bende akşam ekmek yeme ihtimalim olduğu için kahvaltıda yemedim mümkün mertebe kendimi frenlemeye çalışıyorum inş başarıcaz ya çok inanıyorum

Bu son kilolu bayramımız olsun artık biz de incecik gezdlim bayramlarda
Ay inş kuzummm seneye Ramazan bayramında istediğimiz kilolarda olalım inş :)

Sabah: 2 dilim tb salata 1 tatlı k bal, peynir ve çay
Ara: (ziyaretlerde yediklerim) 1 çay b lohusa şerbeti, 1 çay b kızılcık şerbeti, 1 turk kahvesi, 1 minnak kase olacak kadar sarma
Akşam: 2 kaşık kavurma, 2 dilim halka, 1 kk peynir çay
Ara: az kavun

Hedefime ulaştım ve artık dıyet kıvamında takılmıyorum.
Mesela cok ozledgm seyler ı yiyorm.
Sanmayın ki hep ac kalacaksınız.
Halen sabah tartılıyorum...
Henüz 50 olmadım..
Aksam oluyor ama.

Gecmis olsun canım menu az geldi ama doyduysan Super

Bayram'ın 2.gününden iyi akşamlar bugünde bence güzeldi tek pürüz akşam anneannemde acıktığım için yarım poğaça yedim(başka alternatifim Yoktu)

KAHVALTI(08.45)
100 gr labne
Salatalık
1 salkım üzüm
Papatya çayı

ARA(12.00)
1 çaybardağı karışık çerez
1 bardak sade nescafe

ÖĞLE(15.30)
Kıymalı yumurta (2 yumurtadan)

AKŞAM(21.20)
Yarım poğaça
1 adet Bayram şekeri (ilk şekerim :))

Spor: yok
Su: 1,5 lt
Çay: 1 Yeşilçay

Canım bence bayramda sabahtan tatlı yeme zaten öğlen yeniyor dengeli olsun menü bayrama göre güzel afiyet olsun

Kuzum iyimiş bnce ya yarım poğaca kötü degıl akşam ben de hamur yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…