Bayram'ın 1.gününün akşamından hepinize merhaba :)
KAHVALTI(12.45)
6-7 kaşık kavurma
1 tb lavaş
Soğan
1 porsiyon karpuz
Çay
ARA(15.45)
1 sade nescafe
1 çaybardağı karışık çerez
AKŞAM(21.15)
1 tabak tirit (etli kemik suyu)
1 yeşil biber
Su: 2-2,5 lt
Çay: 2 Yeşilçay
Spor: yok
Bugün akşamı geç yemem dışında herşey mükemmel gözüküyor bencespor yapamadım evet biraz temizlik biraz saç yüz maskesi filan derken zaman geçti akşam banyo yaptım sonra da yemek filan öylece geçti bugün evdeydik kurban bayramının 1.günü iş olduğu için evde geçiriyoruz yarın anneanneme gideriz inş dolabı açtıkça ece çikolataları kent şekerleri gördükçe şu an değil dedim kendime :)
Geçmiş olsun canım ikisi birden kötü olmuş dikkt et kendine sporu sonra telafi edebilirsin. Menün gayet güzel ama biraz vitamin ekleyebilirsin gibi geldi bana afiyet olsunMenüm
Kahvaltı 10.45
Domates
Peynir
2 dilim ekmek
3 çatal reçel
Ara 15.00
1 parça bitter
Akşam 20.00
2 kaşık menemen
1 dilim ekmek
1.5 lt su
30 dk yürüyüş
Hem adet oldum hem grip pek bi spor yapamadım bugün
Adet olduğunu menüde tatlı artışından da anlıyoruzMenüm
Kahvaltı 10.45
Domates
Peynir
2 dilim ekmek
3 çatal reçel
Ara 15.00
1 parça bitter
Akşam 20.00
2 kaşık menemen
1 dilim ekmek
1.5 lt su
30 dk yürüyüş
Saol canımAfiyet olsun canım söylediğin gibi menüm mükemmel :) çikolatalara direndiğin için de tebrik ederim seniiyi dileklerin için de teşekkür ederimm inşallah diyorum
Geçmiş olsun canım ikisi birden kötü olmuş dikkt et kendine sporu sonra telafi edebilirsin. Menün gayet güzel ama biraz vitamin ekleyebilirsin gibi geldi bana afiyet olsun
Günaydın canım bende senin gibi düşünüyorum aynen sınav bugün başlıyor dün çok iyi geçti be kilomda eksildi çok mutluyum bu 2-3 günde dikkat edersek bu iş tamamdır bende akşam ekmek yeme ihtimalim olduğu için kahvaltıda yemedim mümkün mertebe kendimi frenlemeye çalışıyorum inş başarıcaz ya çok inanıyorumGunaydın kızlar dünü zararsız atlattıktan sonra asıl sınav bugün başlıyor ziyaretler vs Allahın izniyle bir yerde ağzıma bir şey koymak istemiyorum ki zaten kahvaltımı güzel yaptım hatta kac günden sonra bugün ilk kez tatlı bile yedim 1 tatlı kaşığından az fazla bal yedim...
Sizin nasıl geçiyor?
Ay inş kuzummm seneye Ramazan bayramında istediğimiz kilolarda olalım inş :)Bu son kilolu bayramımız olsun artık biz de incecik gezdlim bayramlarda
Gecmis olsun canım menu az geldi ama doyduysan SuperMenüm
Kahvaltı 10.45
Domates
Peynir
2 dilim ekmek
3 çatal reçel
Ara 15.00
1 parça bitter
Akşam 20.00
2 kaşık menemen
1 dilim ekmek
1.5 lt su
30 dk yürüyüş
Aferin kız sana ben olsam 5dılımden asagı yememBaklava sadece 1 küçük dilim oleyyyy
Canım bence bayramda sabahtan tatlı yeme zaten öğlen yeniyor dengeli olsun menü bayrama göre güzel afiyet olsunSabah: 2 dilim tb salata 1 tatlı k bal, peynir ve çay
Ara: (ziyaretlerde yediklerim) 1 çay b lohusa şerbeti, 1 çay b kızılcık şerbeti, 1 turk kahvesi, 1 minnak kase olacak kadar sarma
Akşam: 2 kaşık kavurma, 2 dilim halka, 1 kk peynir çay
Ara: az kavun
Çok haklısın canım tek tesellim baklava konusunda sözümü tutmam, sadece minnak bir tane çok şükür :)Canım bence bayramda sabahtan tatlı yeme zaten öğlen yeniyor dengeli olsun menü bayrama göre güzel afiyet olsun
Saol kuzum ee napıyım incelmek istiyorum artıkAferin kız sana ben olsam 5dılımden asagı yemem
Kuzum iyimiş bnce ya yarım poğaca kötü degıl akşam ben de hamur yedimBayram'ın 2.gününden iyi akşamlar bugünde bence güzeldi tek pürüz akşam anneannemde acıktığım için yarım poğaça yedim(başka alternatifim Yoktu)
KAHVALTI(08.45)
100 gr labne
Salatalık
1 salkım üzüm
Papatya çayı
ARA(12.00)
1 çaybardağı karışık çerez
1 bardak sade nescafe
ÖĞLE(15.30)
Kıymalı yumurta (2 yumurtadan)
AKŞAM(21.20)
Yarım poğaça
1 adet Bayram şekeri (ilk şekerim :))
Spor: yok
Su: 1,5 lt
Çay: 1 Yeşilçay
Guncel kılon kac canımSaol kuzum ee napıyım incelmek istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?