Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

İyi akşamlar :)

Sabah
Domates, salatalık, biber, peynie
1 çatal reçel
Sucuklu yumurta

Akşam
1 kase tavuk çorbası
Menemen
1 bardak kola

Ara1
Sade kahve

Ara2
Üç tatlı kaşığı krem şokola ( sanırım böyleydi tarifteki ismi)

Su: 1lt
Spor: yok
Bitki çayı: yeşilçay

Sabah kahvaltısnı çok geç yaptığımız için iki öğün ve arasız oldu bugün.

Seni iyi bi inceleyemeğin. Ne etmişsin ne yemissin kilo vermişsin. Örnek alayım bari

1-takıma pek ugranadigim için özür diliyor, beni takımdan atmadiginiz ve arkamdan kötü kötü konusmadiginiz için teşekkür ediyorum.
2-takım çok kalabalık yazılanları takip etmekte zorlanıyorum. Çoğunuzu henüz tanıyamadım. (Üyeye de bişey begendirilmwz ki az kişi olsa yazı yazan olmasa onu da eleştiririz :))
Hepinizi not tutarak calisacam yapacak birsey yok.

3-takıma ugranadigim bu süre zarfında kilo aldım. Tabii ki yiyip ictiklerimi yazacak yüzüm olmadigindan takıma yazmadım. Ama göbek yaptım. Artık kaçamam. @akrep33 kaptandan kaçırdığım telefon numaramı da vereyim.yulari birine vereyim...

4-66lardaki kilom regl in ilk günü 69.5 olmuştu. Arada gezme Otel vs oldu ama dün çok yorgun düşüp ikindiden sonra bişey yemeyin ce kilom 68.9 du bu sabah. Bu da bu haftaki kilo bildirimim olsun.insallah cumaya birsey kalmayacak şekilde hareket edeceğim.

5-dün akşamdan bu sabaha giden 700 g. Beni motive etti. Bayram sabahi saat 9a kadar kahvaltıyı gecijtirebilmrk de bir ümit ışığı oldu. Pis boğaz olduğum dönemde malesef sabah 6da kalkıp hemen çay koyup bugün hangi lezzetli şeyi yesem demeye başlamıştım. Sabah 7de yaptığım kahvaltıya saat 8 den sonraya erteleyebilmek ilk hedefim olmalı yoksa gün çooook uzun.

6-yürüyüşü de bıraktım. Şimdilik ilk hedef en azından 20-30 dakikalık beğenmediğim "küçük tur"dediğim yürüyüşü yapmak.tembelliği kurunca devamı gelecek inşallah.

7- ben de hedeflerini yazayim

Merhaba kizlar dun ki menümü yazamamıştı zaten kötü
Kahvaltı 11.15
Domates
Peynir
2 dilim ekmek
3 çatal reçel
2 çatal fırında patates

Ara 15.00
1 şekersiz kahve
1 parça az şekerli ıslak kek
1 dilim baklava

Akşam 18.30
1 kuşbaşılı kaşarlı pide
1 bardak zero

2 saat yürüyüş
1 lt su

Afiyet olsun canım gönül ister ki kola olmasın ama olmuş ama tatlıyı kararında tutmuşsun tebrik ederim kuzum

Canım öncelikle hoş geldin ama geçen hafta kilo bildirmediğin için cezalısın bu hafta her gün 10 mesaj yazarak aktif olacaksın tamam mı ? :) elbette hepimizin iniş çıkışları var ama habersiz kaybolmayalım hem kendimiz hem de takımımız için 2. Bişeyde bu hafta kimsenin kilo alma lüksü yok dişimizi sıkıp güzel bir yüzdeyle dereceye girip notamızı sildirmeliyiz o yüzden Cuma'ya kadar en kötü sabit ol canım inanıyorum başaracaksın bu aralar bende çok sık kilo alıp verdim ve çok sinir bozucu emin adımlarla ilerlememiz lazım
Sadece aran kötü olmuş o da Bayram tatlısı yerine say afiyet olsun canım

İyi akşamlar arkadaşlar

Sabah 11:00
Yumurta
Domates
Salatalık
Peynir

Ara
Dünden kalan tatlımdan 2-3 tatlı kaşığı
Yeşilçay

Akşam
Bulgur köfteli çorba 1 kase (fellah köftesine niyet edip üşengeçlikten çorba yaptım)
Yoğurtlama ( yoğurtlu patates ve biber kızartması)
1 sb fanta

Ara
Türk kahvesi (sade)
Maden suyu

Spor: leslie 1 mile, 10dk hit kardiyo, 50 mekik
Bitki çayı: yeşilçay
Kitap: Başucumda Müzik

Afiyet olsun canım nasılsın nasıl gidiyor evlilik

Cok da kötü değil bebegim

Dünkü mecburi atıştırmalıklar beni kötü etkilemiş, bugun anlıyorum bı duzen oturtup devam ettirmek ne kadar önemli

Sabah: 1 dilim halka salata bıkac ceşit peynir az bal ve çay
Öğlen: 1 yumurta 1 küçük patatesten omlet
Ara: soda kahve
Akşam: karışık kızartma yoğurt
Ara: kahve soda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…